Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παληκάρια. Χρόνια καλά. Για πείτε τώρα. Daytona dy 125 καρμπυρατεράτο, 25000 χιλιόμετρα, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ κατανάλωση. Γουάι;;; Α, και το βρίσκω αδύναμο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2020 από τον Africaptan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 α) βρώμικο καρμπυρατέρ - λάθος μίγμα β)αδύναμος σπινθήρας γ)χαμηλή συμπίεση δ)άλλα Εγώ για αρχή θα καθάριζα το καρμπυρατέρ και θα άλλαζα μπουζί και φιλτρακι βενζίνης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Κρατάει σωστό ρελαντί? Έχει κατανάλωση λαδιού? Φίλτρο αέρος καθαρό? Γραναζωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Λοιπόν. Επειδή το "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ" είναι σχετικό, ας μιλήσουμε με νούμερα. Καταρχήν να πω ότι το μηχανάκι τι έχω στα χέρια μου σχεδόν ένα μήνα, έχω κάνει 600 χιλιόμετρα, και το πήρα από άνθρωπο σοβαρό. Μπορεί οι σοβαροί άνθρωποι να μην οδηγάνε σωστά, (λάθος σχέση, κτλ) όμως σίγουρα δεν τα σπάνε. Το μηχανακι λοιπόν, καίει 3.5L/100. Έχω δει και 3.7. Σήμερα έβαλα 3.6 στα 91 χιλιόμετρα. Η χρήση είναι κάθε μέρα η ίδια. 15 χιλιόμετρα εθνική και 5-6 πόλη. Ακούγεται καλά και πάει καλά. Ρελαντί κρατάει πάντα σωστό (όταν είναι κρύο παίρνει με τη σκέψη, όταν είναι ζεστό, θέλει λίγο μιζάρισμα και λίγο γκάζι παραπάνω). Λάδια δεν καίει. Στα χέρια μου, έχουν αλλαχτεί λάδια, μπουζί, λάδια ανάρτησης, κι έχει καθαριστεί φίλτρο αέρος. ΝΟΜΙΖΩ λοιπόν, ότι τέτοια κατανάλωση, δεν την δικαιολογούν ούτε φίλτρα, ούτε γραναζωματα, ούτε τίποτα. Νομίζω. Τι λέτε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος Africaptan έγραψε: Ρελαντί κρατάει πάντα σωστό (όταν είναι κρύο παίρνει με τη σκέψη, όταν είναι ζεστό, θέλει λίγο μιζάρισμα και λίγο γκάζι παραπάνω). Μήπως ο προηγούμενος το ρύθμισε πολύ πλούσιο για ξεκινάει πιο εύκολα κρύο ; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2020 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: Μήπως ο προηγούμενος το ρύθμισε πολύ πλούσιο για ξεκινάει πιο εύκολα κρύο ; Ναι, ίσως, ποιος ξέρει; Θα το δω και αυτό. Πάντως ο προηγούμενος, δείχνει σαν να μην έχει αγγίξει τίποτα. Ένας ήρεμος ανθρωπάκος είναι, που απλά έβαζε βενζίνη και πήγαινε στη δουλειά του. Ότι έκανε ο μηχανικός από μόνος του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2020 πριν 15 ώρες, το μέλος Africaptan έγραψε: ΝΟΜΙΖΩ λοιπόν, ότι τέτοια κατανάλωση, δεν την δικαιολογούν ούτε φίλτρα, ούτε γραναζωματα, ούτε τίποτα. Ετσι οπως το περιγραφεις τα 3,5-3,7 ειναι αρκετη καταναλωση για μαμα μηχανακι που δεν το πας και τερμα συνεχεια. Το δικο μου μυαλο δεν παει σε καποιο προβλημα, δε μου εχει τυχει τιποτα αναλογο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ετσι οπως το περιγραφεις τα 3,5-3,7 ειναι αρκετη καταναλωση για μαμα μηχανακι που δεν το πας και τερμα συνεχεια. Το δικο μου μυαλο δεν παει σε καποιο προβλημα, δε μου εχει τυχει τιποτα αναλογο. Α μπράβο. Το ίδιο λέω κι εγώ. Άλλωστε το μηχανάκι, το είχα (ακριβώς το ίδιο, ίδια χρονολογία, μόνο διαφορετικό χρωμα) και για 3 χρόνια στο παρελθόν, ήμουν πολύ ευχαριστημένος, ειδικά απ' την κατανάλωση, και το ξαναπήρα. Αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι, από βδομάδα θα αρχίσω μαστορεματα, αν και δεν ξέρω τι. Σίγουρα καθάρισμα καρμπυρατέρ, σίγουρα βαλβίδες, θα αλλάξω φίλτρο, και βλέπουμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 Την 9/1/2020 at 3:33 ΜΜ, το μέλος Africaptan έγραψε: Για πείτε τώρα. Daytona dy 125 καρμπυρατεράτο, 25000 χιλιόμετρα, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ κατανάλωση. Γουάι;;; Α, και το βρίσκω αδύναμο. Βαλβίδες ok, μα η κατανάλωση δεν έχει πέσει καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος Africaptan έγραψε: Βαλβίδες ok, μα η κατανάλωση δεν έχει πέσει καθόλου. Βαζω ενα λινκ απο το Υ.Τ. που λεει καποιους λογους που η καταναλωση ειναι αυξημενη στα αυτοκινητα, ισως να κλεψεις κατι που μας διαφευγει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 Τις τελευταίες φορές είχα δει κι εγώ ανεβασμένη αρκετά την κατανάλωση. Από 2,2/100 είχα πάει στα 3/100 . Αυτό που είχε αλλάξει ήταν ο τρόπος χρήσης αφού δεν πήγαινα πλέον στη δουλειά μου που ήταν στα 18χιλ + 18 η επιστροφή, αλλά στο καφενείο του χωριού που είναι 500 μέτρα.. Ξανάκανα στο τελευταίο γέμισμα όμως μεγάλες αποστάσεις και επέστρεψε στα 2,2/100 km. Ελπίζω να κρατήσει λίγο ο καιρός τις αλκυονίδες μέρες να το ξανακάνω γιατί άρχισα να έχω κι εγώ ανησυχίες για την κατανάλωση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2020 Άλλο θέμα τώρα. Πιστεύετε, ότι η αλλαγή μεταξονίου, επηρεάζει την απόδοση; Προσοχή, όχι τη συμπεριφορά, την απόδοση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 Αν είναι μεγάλη η διαφορά τότε θα την επηρεάσει, δηλαδή αν πας σε πιο μακρύ ψαλίδι θα έχεις παραπάνω βάρος και μια μακρύτερη αλυσίδα προσθέτει βάρος και μάλιστα δυσκολία κατά την περιστροφή της λόγω βάρους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Αν είναι μεγάλη η διαφορά τότε θα την επηρεάσει, δηλαδή αν πας σε πιο μακρύ ψαλίδι θα έχεις παραπάνω βάρος και μια μακρύτερη αλυσίδα προσθέτει βάρος και μάλιστα δυσκολία κατά την περιστροφή της λόγω βάρους. Ωραία, συμφωνούμε. Μέχρι εκεί όμως, και πολύ πολύ οριακά. Με άλλο ψαλίδι, κτλ. Λοιπόν. Άλλαξα γρανάζια κι αλυσίδα. JT Μαμά νούμερα, χρυσή αλυσίδα, o ring. (Δεν κάνω φιγούρα, απλά θέλω να πω όλες τις λεπτομέρειες). Ξαφνικά καβαλάω άλλο μηχανάκι. "Γεμίζει" από χαμηλά, στα 50+ ζητάει ήδη την 4η, είναι πολύ ζωντανό, κτλ, πολύ το χαίρομαι μέσα στην πόλη, αλλά από πριν τα 80 το ακούς να παραπονιέται για μια 5η, μα δεν έχω να του δώσω... Τώρα εσείς, πείτε με τρελλοί η όπως αλλιώς θέλετε, διότι λογική εξήγηση, εγώ δεν έχω να δώσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 Καλη αυτη η αλυσιδα αλλα εμενα δεν κουμπωνε η ασφαλεια, με πατεντα την εφτιαξα. Στο θεμα μας ομως, εγω πιστευω οτι βενζιναδες μας κλεβουν πλεον ΑΒΕΡΤΑ. Σε καθε βενζιναδικο που βαζω, μετα εχω και διαφορετικη καταναλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος Spiros77 έγραψε: Καλη αυτη η αλυσιδα αλλα εμενα δεν κουμπωνε η ασφαλεια, με πατεντα την εφτιαξα. Στο θεμα μας ομως, εγω πιστευω οτι βενζιναδες μας κλεβουν πλεον ΑΒΕΡΤΑ. Σε καθε βενζιναδικο που βαζω, μετα εχω και διαφορετικη καταναλωση. Και μένα με ζορισε η ασφάλεια, μα την κατάφερα στο τέλος. Στο θέμα μας όμως, το ξέρουμε για τους βενζιναδες, όμως όχι και διπλάσια κατανάλωση που έχω εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες