Jump to content
KirosYMH

310new VS 650used

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολους,
Μετα από 2χρονια αποχης και αφου εχω βασανιστεί αν θελω να γυρισω στους 2 τροχους με αυτά που βλεπω στους δρομους, αποφασισα να κανω το βημα. 
Ανοιγω το θεμα μηπως και καποιος μπορεσει να με σπρωξει προς μια κατευθυνση. 
Από 310 είμαι ερωτευμενος με το Zontes T310 , Bmw G310gs.
Από 650 κοιταω er6 , fazer, diversion. 
Τι θα επιλέγατε στην θεση μου?  
1.73 Υψος 28 χρονων  , μεγιστο ποσο για μτχ 4000 για νέο 5500.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 11 λεπτά, το μέλος KirosYMH έγραψε:

Καλημέρα σε ολους,
Μετα από 2χρονια αποχης και αφου εχω βασανιστεί αν θελω να γυρισω στους 2 τροχους με αυτά που βλεπω στους δρομους, αποφασισα να κανω το βημα. 

βαλε λιγο παραπανω και παρε 390 adv ktm..που εχει και μια εκπτωση στην πρωπαραγγελια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος πυξιδας990 έγραψε:

βαλε λιγο παραπανω και παρε 390 adv ktm..που εχει και μια εκπτωση στην πρωπαραγγελια

δεν μου αρεσει μωρε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος KirosYMH έγραψε:

δεν μου αρεσει μωρε

παρε το duke τοτε....28 χρονων εισαι...οτι πρεπει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω να γυρισω στους 2 τροχους...

...ερωτευμενος με το Zontes T310 , Bmw G310gs

Απλά, μην γυρίσεις. Αστοναπά στο διάολο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 54 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Ελα μωρε κι εσυ, θα χουμε πρωτη φορα εδω μεσα ιδιοκτητη Ζωντες και τον αποπαιρνεις ετσι; Πως θα μαθουμε για το νο1 σε ταξινομησεις ....thing ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Αμα δεν μπορεις να πεις κατι καλο απλα μην  μιλας τοσο απλα! Δεν στα εμαθε ο μπαμπας και η μαμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα ρε συ μην στραβώνεις, χαβαλέ έκανε για το Zontes ... υπάρχει συνέχεια από παλιότερο thread.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου αρεσει γενικα η αρνητικη ενεργεια, χαβαλες δεν ειναι να χλευαζουμε κατι προσωπικο οσο ειναι η καψουρα καποιου για μια μοτοσικλετα. Μην βαφτιζουμε την καγκουρια χαβαλε.
Εν προκειμενου αν καποιος εχει εμπειρια και διαθεση να με συμβουλεψει με πολυ χαρα θα τον ακουσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες μας λίγο τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις γιατί όπως καταλαβαίνεις από 1κύλινδρο 300άρι σε 4κύλινδρο 300 υπάρχει διαφορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To sv650 εχει προσφορα και βγαινει καινουριο στα λεφτα που θες περιπου. Αν εισαι αθηνα κανε test drive για αν αποκτησεις και δικη σου γνωμη. 
Εμενα μου φανηκε ενα δυνατο all arounder μηχανακι. Σκεψου το σαν εναλλακτικη.
Καλη δυναμη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Ελα μωρε κι εσυ, θα χουμε πρωτη φορα εδω μεσα ιδιοκτητη Ζωντες και τον αποπαιρνεις ετσι; Πως θα μαθουμε για το νο1 σε ταξινομησεις ....thing ?

Δεν είναι σωστό ρε συ, δλδ για να γελάμε εμείς και να μας φύγει εμάς η περιέργεια, θα πρέπει να φορτωθεί πρόβλημα ένας αθώος άνθρωπος;

Αμα δεν μπορεις να πεις κατι καλο απλα μην  μιλας τοσο απλα! Δεν στα εμαθε ο μπαμπας και η μαμα?

Ώπα, δεν είναι αθώος. Άκυρον.

Να το πάρεις νέε μου, να ποστάρεις και τις εμπειρίες σου μην ξεχάσεις. Να μας φύγει κι εμάς η περιέργεια και να έχουμε κάτι να γελάμε.

πριν 52 λεπτά, το μέλος KirosYMH έγραψε:

Δεν μου αρεσει γενικα η αρνητικη ενεργεια, χαβαλες δεν ειναι να χλευαζουμε κατι προσωπικο οσο ειναι η καψουρα καποιου για μια μοτοσικλετα. Μην βαφτιζουμε την καγκουρια χαβαλε.
Εν προκειμενου αν καποιος εχει εμπειρια και διαθεση να με συμβουλεψει με πολυ χαρα θα τον ακουσω.

Τα έχεις μπερδέψει.

''Αρνητική ενέργεια'' δεν υπάρχει παρά μόνο σαν τραγική έκφραση, στις εκπομπές του MAD TV και σε άλλα θεάματα για 14χρονες χαζογκόμενες.

Δεν χλεύασε κανείς εσένα, το σκουπίδι με δύο ρόδες, που πας να φορτωθείς κοιτάμε μπας και σε σώσουμε.

Καγκουριά δεν βλέπω που κολλάει. Έχει κάτι ποστ πως να βγάλεις τον καταλύτη, πως να βάλεις LED στις βίδες στην πινακίδα και κάγκελα με προβολάκια, πόσα κυβικά είναι τα 53 χιλιοστά μπιστόνι και άλλα τέτοια, με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις. Εγώ για καγκουριές δεν έγραψα, μηδέ εγκρίνω.

ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πάρε μια σε καλή κατάσταση μοτοσυκλέτα της προκοπής, π.χ. το SV650 που ήδη αναφέρθηκε, να είσαι ωραίος, να είσαι σωστός, να είναι ποσότητα στον μοτοσυκλετισμό, να πάρει ένα χρήμα το εργοστάσιο έμμεσα, να έχει να εξελίξει την μοτοσυκλέτα. Τα κινέζικα-ινδικά που ''εισαι ερωτευμένος'' είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, είναι μικρά, είναι ασήμαντα και μείνε μακριά από αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μισό λεπτάκι...:thumbsdown::knife: γιατί διάβασα για ζοντες....

Εκτός από αυτό, χονδροειδως συμφωνώ με sv... 

Αλλα γράψε πιο πολύ το θες να κάνεις όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι! Θα βοηθήσει 

Δεν μου αρεσει γενικα η αρνητικη ενεργεια, χαβαλες δεν ειναι να χλευαζουμε κατι προσωπικο οσο ειναι η καψουρα καποιου για μια μοτοσικλετα. 

Εντάξει βρε συ, δε σου βρισαν και τη μητέρα σου.... Αντικείμενο είναι η μοτοσυκλέτα μη το ξεχνάς! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος KirosYMH έγραψε:

Καλημέρα σε ολους,

Καλησπέρα φίλε μου!

Παρατηρώ ότι οι επιλογές σου στα καινούρια είναι δύο 300άρια on-off ενώ στα μεταχειρισμένα επιλέγεις μοτοσυκλέτες με ασφάλτινο προσανατολισμό και διπλάσια κυβικά.

Γράψε αν θέλεις δυο λόγια για τη χρήση που προορίζεται :)

Αν κινηθείς για καινούριο κάτω από 400cc, προτείνω να ρίξεις μια ματιά και στα MT-03 και Z400. Ως προς την αγορά των μεταχειρισμένων, αν το budget περιορίζεται κοντά στα 4 χιλιάρικα,μπορείς να ψάξεις για ΜΤ-07 πενταετίας. Aν υπάρχει δυνατότητα για μια μικρή υπέρβαση, υπάρχει και η λύση του γυμνού CB500 και του CB500X.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άνθρωπος που δηλώνει ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με το Zontes, παίρνει Zontes. Αν είσαι το ίδιο ερωτευμένος και με το G310 εννοείται πως πας για το GS. Περισσότερα g310, περισσότερο χρήμα σε RnD s1000rr. Περισσότερα Zontes, περισσότερο χρήμα σε RnD αντικολλητικών τηγανιών, μπορεί και όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Άνθρωπος που δηλώνει ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με το Zontes, παίρνει Zontes. Αν είσαι το ίδιο ερωτευμένος και με το G310 εννοείται πως πας για το GS. Περισσότερα g310, περισσότερο χρήμα σε RnD s1000rr. Περισσότερα Zontes, περισσότερο χρήμα σε RnD αντικολλητικών τηγανιών, μπορεί και όχι.

Χαχαχα! Well done! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις. 
Αποφασισα να παω σε 650αρι μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση από το ζοντες κλπ. Κοιταζω για er 6, diversion, vstrom , versys . 
Καποια προταση γενικα για Θεσσαλονικη ή καποιο μοντελο που ισως αγνοω σε αυτά τα κυβικα? Μπατζετ μεχρι 4κ παρακαλω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβηκε σημερα η συγκεκριμενη και κατι μου λεει οτι δε θα μεινει για πολυ.

https://www.car.gr/25585261-yamaha-mt-03

Βεβαια τωρα που μπηκα να την ανεβασω βλεπω πας για μεγαλυτερο, αλλα για μενα το συγκεκριμενο μοτερ της Yamaha τα κανει ολα και συμφερει. Και με 3500 θα παρεις σχεδον καινουριο μηχανακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 27 λεπτά, το μέλος KirosYMH έγραψε:

Καλα θα ηταν αλλα είμαι από Θεσσαλονικη χαχα

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/23830787/

Γνώμη μου (μετά από πολλές αλλαγές μηχανών), αν υπάρχει η δυνατότητα αγόρασε όσο γίνεται πιο καινούριο μηχανάκι. Στο μεγάλο θα πας σε μηχανή προηγούμενης δεκαετίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις δικιο φιλε. https://www.car.gr/24263484-aprilia-pegaso-650 Εδώ κατεληξα θελει λαστιχάκια πιστευω  αξιζει για να με βγαλει 1 πενταετια τζιτζι. Τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 51 λεπτά, το μέλος KirosYMH έγραψε:

Εχεις δικιο φιλε. https://www.car.gr/24263484-aprilia-pegaso-650 Εδώ κατεληξα θελει λαστιχάκια πιστευω  αξιζει για να με βγαλει 1 πενταετια τζιτζι. Τι λετε?

Απο μένα είναι όχι. Καλύτερα καινούριο Zontes. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος KirosYMH έγραψε:

Έχω την εντύπωση ότι σε αυτά τα χρήματα θα βρεις σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ψάξουν λίγο καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χιλιες φορες τζαπαν και ας δωσεις και κατι παραπανω παρα κινεζο και ας το δινουν και τσαμπα...

εγω δεν ειμαι πολυ υπερ του καινουργιου...

1ον,υπαρχουν σαφως πολλα υπερεκτιμημενα μηχανακια...which means οτι δινεις πολλα λεφτα και παιρνεις "λιγο" μηχανακι..

και 2ον ΠΑΝΤΑ θα χανεις οταν πας να το μεταπωλησεις...ειτε το κανεις σε 6 μηνες απο την αγορα, ειτε σε 6 χρονια...

αντιθετως με ενα μεταχειρισμενο μπορεις ακομα και σε 1-2 χρονια που θα το κρατησεις να παρεις τα λεφτα σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα