klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2020 Χρόνια πολλά σας κόπροι, είστε και αμέτρητοι. ΥΓ Ξίνο τον παίρνεις, Γκούκι τον λαμβάνεις κλπ κλπ κλπ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2020 Χρόνια πολλά στους Ιωάννηδες και τις Ιωάννες και extra ευχές στα παιδιά του forum... υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας!Δεν αναπαράγω τις κακοήθειες του αποπάνω αλλά καλά τα λέει 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 Χρονια πολλα σε ολους Γιαννηδες και ειδικα σε δυο απ τα καλυτερα παιδια που εχω γνωρισει εδω μεσα....ξινογκουκυ κερνατε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 (τροποποιήθηκε) Χρόνια τους πολλά!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2020 από τον GavriilVet 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 Ευχαριστούμε ρε ρεμάλιαααααα Εξυπηρέτησα και τον τσόγλανο τον φαρμακοτρίφτη @Gouky7 Χρόνια πολλά και στον αλλον αλητη τον @tre με την υπεργαμάτη πινακίδα Ομοίως στους κύριους: @BLOODY64 @Optimus Prime @Punisher7 @aka @taksidiara psuxh @virus @Ducartist @Doufe @hideto @immunity20 @Ioannis Panagiotidis @john1993 @luc @Redeemer @Revelator Θέλω δουλίτσα ακόμη για να γράψω τους 45.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2020 πριν 28 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Θέλω δουλίτσα ακόμη για να γράψω τους 45.... Και εγώ περίμενα να τους γράψεις όλους για να πω μετά χρόνια πολλά . Χρόνια πολλά και καλά σε όλους σας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 oneofthefortyfive 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες