ksino1100 13.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2020 πριν 6 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Θα σε πείραζα για τη μάρκα, αλλά ναι, μηχαναρα και υποτιμιμενη Το ξέρω πως είσαι και εσύ αλήτης Παίζει να είναι η πιο άνετη σέλα μοτοσυκλέτας που έχω καβαλήσει. Εξαιρετικό μοτέρ (βελούδο, ροπάτο, σουζάτο), άριστη προστασία, όχι κουνήματα λυγίσματα σουξουμουξου. Πολύ καλά φρένα, πιρουνάρα και φορτώνεται φουλ Και κλασικά εύκολη και νορμάλ κόστους συντήρηση (και νομίζω βαλβίδες τυπικό έλεγχο στα 40φεύγα Κχλμ που πιθανότατα θα μετρηθούν και θα είναι ΟΚ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FeatherBrain 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2020 Το συγκεκριμένο μου αρέσει πάρα πολύ! Το έχω οδηγήσει κιόλας αλλά δυστηχώς ξεφεύγει σε budget. Έχω ταβάνι τις 7.500 αυτή την στιγμή και δεν θα ήθελα να τις ξεπεράσω. Στην ουσία ψάχνω για ανάβαθμιση από versys 650 πρώτης γεννιάς, με όρθια θέση οδήγησης (1,90 είμαστε το τρώμε το φαί μας όλο :P ). Η χρήση θα είναι μόνον εδρομική. Δέχομαι λοιπόν αντι προτάσεις στο Tiger 800 στο συγκεκριμένο budget. ΥΓ: Μου αρέσει πάρα πολύ και το KTM 990 αλλά δυστηχώς δεν δουλεύω σε βενζινάδικο :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2020 Δες μήπως υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση στην τιμή και αν μπορείς να βάλεις ένα ποσό σε γραμμάτια/δόσεις άτοκες Και αποφασίζεις μετά. Επιμένω γιατί αξίζει τον κόπο. Υ.Γ.: Αν δε σε φοβίζουν τα χλμ δες κι αυτό Αλλά και αυτό που πρακτικά είναι ολοκαίνουργο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2020 Ακόμα θυμάμαι τον ήχο και τη λειτουργία του κίνητηρα του versys 1000 που είχα οδηγήσει στα μεγαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FeatherBrain 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2020 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους, Μετά από πολύ ψάξιμο και πήγαινε έλα στο συνεργείο κατέληξα στην εκλεκτή... Triumph Tiger 800 XC 2012. https://postimg.cc/jWGrR5cQ https://postimg.cc/RJx9LFnV Τροποποιήθηκε Ιούνιος 16 , 2020 από τον FeatherBrain 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2020 Καλοτάξιδη και αγρατζούνιστη να είναι! Τα φιλιά μου στον Μάικ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FeatherBrain 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2020 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα μεταφέρω τους χαιρετισμούς σου άμμεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες