funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2019 Ρε παιδιά ψάχνοντας για νέο οικογενειακό είπα να ρίξω και μια ματιά και στην κοινοπραξία renault-nissan να δω τι κάνουν και αν έχουν κάτι όντως ενδιαφέρον... Και το μάτι μου έπεσε πάνω στο πρόσφατο μοτέρ των Γαλλοι-ιαπώνων με την ονομασία 1.3 TCe 140ps (+ βίντεο). Τα νούμερα του εν λόγω μοτέρ είναι πραγματικά φαντασμαγορικά: 140 PS/5.000 rpm 24,5 kgm/1.600-3.500 rpm Αυτό το μοτέρ τοποθετείται σε μοντέλα της Renault, της Nissan, της Dacia και της Mercedes... Το θέμα είναι πως αν δείτε της ακόλουθες φωτό ο τρόπος που υλοποιείται όλο αυτό είναι κάπως χαοτικός τουλάχιστον στα μάτια μου... Dacia Duster Renault Kadjar Nissan Qasqhai Mercedes A-Class Και λέω εγώ τώρα ως άσχετος με το θέμα αλλά και ως υποψήφιος πελάτης, όλα αυτά τα σωληνάκια έτσι χύμα σα μακαρονάδα δεν αυξάνουν πάρα πολύ την πολυπλοκότητα συντήρησης κ επισκευής? Πολύ χειρότερα σε κάποιες φωτό φαίνονται δεσίματα με δεματικά και μονωτικές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2019 πριν 47 λεπτά, το μέλος funk έγραψε: Ρε παιδιά... ...της ακόλουθες... MyIX.gr 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2019 Μια χαρά είναι! Τι συντήρηση σκοπεύεις να κάνεις και σε εμποδίζουν τα σωληνάκια; Γενικά το εν λόγω μοτέρ έχει καλό όνομα στην αγορά. Προχώρα άφοβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2020 το μοτερ ειναι ασπαστο, ποσο μαλλον αν το συντηρεις σωστα. που να δεις ποσα σωληνακια εχει το καινουριο 1000rr της honda δε βλεπω λογο να σε προβληματιζουν τα σωληνακια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) Mε προβληματίζει γενικά η αξιοπιστία της Renault αλλά αυτός ο 1.3 tce με τα 140 άλογα εντείνει το ενδιαφέρον μου για τα Renault Kadjar και Megne Sport Tourer. Σχετικά με τα πολλά σωληνάκια τώρα αυτό αρχικά η εικόνα του κινητήρα μου φάνηκε σαν αχταρμάς... Μετά σκέφτηκα... Ποιος μάστορας θα βάλει χέρι εκεί μέσα...?! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 3 , 2020 από τον funk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Βασικα ολα τα αμάξια ετσι ειναι πλεον. Εχουν ενα καρο αισθητηρες που ελεγχουν διαφορα. Παραλληλα να προσθέσω πως αυτα που βλεπεις δεν ειναι ολα σωληνακια αλλα και καλωδιωσεις. Οποτε μην κοιτας τι εχει πανω του, αλλα αν σε καλυπτει σαν αμαξι. Και απο αξιοπιστια ολα ειναι σχετικα πλεον. Ολα πονανε καπου και δεν σημαινει οτι επειδη ακουσες κατι, θα σκασει και σε εσενα. Στην εταιρια εχουμε 10 ιδια αμαξια σαν το δικο μου. 3 δεν εχουν χαλασει ποτε και τα αλλα εχουν βγαλει απο τουρμπινες, κολωνες τιμονιου, και αλλα κουλα. Και ολοι τα προσεχουν μπορω να πω Το δικο μου πχ στα 180000χλμ και τωρα χρειαστηκε αντικατασταση η βαλβιδα του esc. Μου εκοβε γκαζια και αναβε σαν χριστουγενιατικο δέντρο το καντραν. Βλαβη; 100€.. Τιποτα. Στα αλλα σου λεω εχουμε αλλαξει διαφορα κατα καιρους. Αν ακουσεις εκεινον, λεει οτι ειναι ψιλοπροβληματικο. Αν ακουσεις εμενα, λεω τερας αξιοπιστιας. Αη βγαλε ακρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2020 Όλα τα σύγχρονα μοτερια έτσι είναι. Απλά κάποιοι κατασκευαστές τα κουκουλωνουν με ένα πολύ ωραίο πλαστικό με το λογότυπο τους και δε φενεται τίποτα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να βλέπω το μοτερ και όλα τα παρελκόμενα χωρίς να κρύβεται κάτω από καπάκια και πλαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες