GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 Οδηγησα σήμερα ένα xiaomi scooter μιας συναδέλφου, το απλό με τα 250w. Πολυ καλύτερο από ότι περίμενα. Κάνω σκέψεις για να πηγαίνω στη δουλειά με αυτό (10χλμ) δρόμος. Μπορώ να το φορτίζω στη δουλεια χωρίς θέμα. Κόστος φόρτισης / 100 χλμ 30 λεπτα του ευρώ. Διάρκεια ζωής μπαταρίας κανα 2(?) χρόνια. Κόστος μπαταρίας 150ε. Αυτα είναι τα λίγα που μάζεψα σα πληροφορίες. Έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιει πατίνι για "σοβαρή" χρήση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν ενα τετοιο διτροχο για 10 χιλιομετρα αποσταση καθημερινα, οχι γιατι θα χαλασει αλλα η ασφαλεια που παρεχει ειναι μικροτερη και απο ποδηλατο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 πριν 35 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Προσωπικα δεν θα εμπιστευομουν ενα τετοιο διτροχο για 10 χιλιομετρα αποσταση καθημερινα, οχι γιατι θα χαλασει αλλα η ασφαλεια που παρεχει ειναι μικροτερη και απο ποδηλατο. Εγω πάλι σκέφτομαι πόσο χάλια να είναι με 25χλμ/ω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 Σκεψου ρε φίλε και τον εαυτό σου πώς θα δείχνεις , όρθιος σαν το στειλιάρι, με κράνος ποδηλάτου (απαραίτητο κατ'εμέ) πάνω σ ένα πατίνι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 @GavriilVet Να σε ρωτήσω, σε τί επιφάνεια το οδήγησες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 @GavriilVet Ρε είσαι τρελός ρε; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 πριν 22 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Σκεψου ρε φίλε και τον εαυτό σου πώς θα δείχνεις , όρθιος σαν το στειλιάρι, με κράνος ποδηλάτου (απαραίτητο κατ'εμέ) πάνω σ ένα πατίνι; Με τα πάντα της μηχανής! πριν 1 λεπτό, το μέλος Gouky7 έγραψε: @GavriilVet Ρε είσαι τρελός ρε; Το εξετάζω το ενδεχόμενο, αν και διαβάζω για κόσμο που κάνει τέτοια χρήση! πριν 10 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: @GavriilVet Να σε ρωτήσω, σε τί επιφάνεια το οδήγησες; Ωραίο φρεσκοστρωμενο δρόμο και ανηφόρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 Αν ήταν να το χρησιμοποιείς για πολλές μικροαποστασεις τότε θα ήταν ότι πρέπει, έχω πετύχει ντελιβερού στην Καβάλα με τέτοιο πατίνι, αλλά για μεγάλες αποστάσεις δεν θα πρότεινα. Το θέλεις για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ή για καυλάντα πιο πολύ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Αν ήταν να το χρησιμοποιείς για πολλές μικροαποστασεις τότε θα ήταν ότι πρέπει, έχω πετύχει ντελιβερού στην Καβάλα με τέτοιο πατίνι, αλλά για μεγάλες αποστάσεις δεν θα πρότεινα. Το θέλεις για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ή για καυλάντα πιο πολύ? Νομίζω έχεις δίκιο, όσο το σκέφτομαι. Έχει κοσμο που κάνει 10χλμ για δουλειά, αλλά νομίζω δε θα βολεύει. Για μικροαποστασεις τύπου πάω στο μπακάλικο γιατί βαριέμαι να περπατάω θα είναι τέλειο. Το ήθελα για πήγαινελα στη δουλειά, δλδ 20χλμ σύνολο. Πιο καλά κανα κινέζικο μεταχειρισμένο παπι με κανα 500ρικο άμα βρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Ωραίο φρεσκοστρωμενο δρόμο και ανηφόρα Εγώ που έχει τύχει να ανέβω σε ένα της Hive, όταν πέτυχα λίγο λακούβες κλπ, δυσκολευομουν να το κρατήσω. Δε μου ενέπνευσε καθόλου εμπιστοσύνη. Πόσο μάλλον να το κάνεις και για 10χλμ. Η δική μου άποψη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 πριν 31 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Πιο καλά κανα κινέζικο μεταχειρισμένο παπι με κανα 500ρικο άμα βρω Το κακό είναι ότι έχεις μάθει σε μεγάλη μηχανή και με το παπί θα τρώγεσαι, όλο θα σιχτιρίζεις που δεν πάει βήμα, και γω για τη δουλειά μου κάνω το καλοκαίρι 11+11 σε καλό επαρχιακό δρόμο με 70-80 km/h και σκυλοβρίζω όλη την ώρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Το κακό είναι ότι έχεις μάθει σε μεγάλη μηχανή και με το παπί θα τρώγεσαι, όλο θα σιχτιρίζεις που δεν πάει βήμα, και γω για τη δουλειά μου κάνω το καλοκαίρι 11+11 σε καλό επαρχιακό δρόμο με 70-80 km/h και σκυλοβρίζω όλη την ώρα. Μα άμα πάρω κάνα σαπακι, θα κράτηση το zr μόνο για βόλτες μια στο τόσο και θα κάνω κ οικονομια! Αλλα αυτό είναι άλλο τοπίκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 10 χλμ ειναι μεγαλη αποσταση για τετοιο οχημα. Απο αποψη ασφάλειας μιλαω. Παρε ενα παπι καλύτερα. Απλα αν μπορείς μην παρεις κινέζικο αλλα παρε κανενα honda yamaha modenas suzuki παλιο εστω 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2019 από τον Gouky7 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 Υπάρχουν και τα ηλεκτρικά scooter , από 750€ ξεκινάνε τα 50αρια,λεπτομέρειες δεν έχω ψάξει αλλά έχω πετύχει καναδυο στο δρόμο που κινούνταν άνετα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 8 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: 10 χλμ ειναι μεγαλη αποσταση για τετοιο οχημα. Απο αποψη ασφάλειας μιλαω. Παρε ενα παπι καλύτερα. Απλα αν μπορείς μην παρεις κινέζικο αλλα παρε κανενα honda yamaha modenas suzuki παλιο εστω Βρήκα ένα suzuki 110 του 02 στα 600 ευρα με 25κ χλμ πριν 6 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Υπάρχουν και τα ηλεκτρικά scooter , από 750€ ξεκινάνε τα 50αρια,λεπτομέρειες δεν έχω ψάξει αλλά έχω πετύχει καναδυο στο δρόμο που κινούνταν άνετα. Αν δεν είναι σαν αναπηρικά καροτσάκια! Πάντως αν έχει τέτοια ωραία αίσθηση το πατίνι, θέλω πραγματικά να δοκιμάσω μοτο ηλεκτρική Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2019 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 πριν 20 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Οδηγησα σήμερα ένα xiaomi scooter μιας συναδέλφου, το απλό με τα 250w. Πολυ καλύτερο από ότι περίμενα. Κάνω σκέψεις για να πηγαίνω στη δουλειά με αυτό (10χλμ) δρόμος. Μπορώ να το φορτίζω στη δουλεια χωρίς θέμα. Κόστος φόρτισης / 100 χλμ 30 λεπτα του ευρώ. Διάρκεια ζωής μπαταρίας κανα 2(?) χρόνια. Κόστος μπαταρίας 150ε. Αυτα είναι τα λίγα που μάζεψα σα πληροφορίες. Έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιει πατίνι για "σοβαρή" χρήση; Θα στο πω όπως θα το λεγα σε φίλο μου,ελπιζωντας να μην παρεξηγηθείς. Σοβαρεψου... Αν και είδα μετά ότι μάλλον δε θα πας για τέτοιο πράμα.ευτυχως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 Οδηγησα ενος φιλου για λιγα μετρα....ουτε τρυπια καλτσα δεν ξαναβαζω πανω του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2019 Σκέψου να έχεις μια βαρετή μέρα στη δουλειά και να πρέπει να κάνεις 10 βαρετά χιλιόμετρα για το σπίτι . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2019 πριν 15 ώρες, το μέλος telephoner έγραψε: Σκέψου να έχεις μια βαρετή μέρα στη δουλειά και να πρέπει να κάνεις 10 βαρετά χιλιόμετρα για το σπίτι . Αυτό σκέφτηκα... 10χλμ που θα γίνουν φάση βαρετές ευθείες στη Μογγολία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2019 Δεν είναι ακόμα έτοιμα τα πράγματα για ηλεκτρικά....η EMW εδώ έχει κάποια που ψιλοπαλεύονται αλλά ακόμα δεν. Σε μερικά χρόνια ναι πιστεύω τα μικρού κυβισμού θα έχουν χάσει το νόημα και θα μπορείς να πας σε ηλεκτροκίνητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες