Λουκάς87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 Πιο πάνω διάβασα για θέματα με την καμπάνα του innova έχω το ίδιο θέμα έχω που ψάχνω άπειρο καιρό άλλαξα τεντοτιρα καδενας τώρα πάω να αλλάξω καμπάνα σιαγονες σιαγονακια γιατί μου κάνει στη μεριά του λαδιού δηλαδή στο φυγοκεντρικό ένα τακ τακ αλλά δεν το δέχομαι και θέλω να το φτιάξω τουλάχιστον να μην πετάξω κοντά 200 ευρώ για αυτά που θα πάρω σε γνήσια καινούργια αν μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς παίζει χτειπαει ι καμπάνα? Του φυγοκεντρικου η θέλει μόνο σιαγονες και σιαγονακια ο μάστορας μου είπε έτσι κάνουν όλλα και δεν είναι ακόμα καιρός να τα αλλάξω έχετε να πείτε κάτι εσείς ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 εχω το ιδιο θεμα,εχω αλλαξει τεντοτηρα και καδενα,το προβλημα παραμενει,ο μαστορας μου ειπε τα ιδια που ειπαν και σε σενα(θορυβος απο καμπανα,ετσι κανουν ολα,δεν υπαρχει προβλημα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λουκάς87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση αν αλλάξω καμπάνα σιαγόνες και σιαγονάκια φιγοκεντρικού θα έχω παλι τα ίδια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 αν αλλαξεις καμπανα δεν νομιζω να εχεις πλεον προβλημα.μετα απο λιγο που ζεσταινεται, σταματαει ο θορυβος?εμενα ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λουκάς87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2019 Έλα φίλε ναι νομίζω σταματάει α αυτό ελάχιστα ο μάστορας μου είπε είναι νορής ακόμα να το κάνω και σταμάτισα , αλλά έχω ένα θεματάκι όταν έχω ώρες να το βάλω μπροστά δεν παίρνει εύκολα μου βγάζει λίγο τι πίστη θέλει 6 7 8 φορές με μίζα να πάρει ήτε με μανιβέλα και εχτές μάλλον ι αδίασε ι μπαταρία ι χάλασε ι μίζα παίρνει μόνο με μανιβέλα μίζα σαν να μην δίνει ρεύμα δείχνει ότι ζορίζετε λές και δεν έχει δυναμη δεν ξέρω τι επαθέ ι δεν έχει μπαταρια ι χαλασε ι μιζα θα πάω αυριο να το δώ ελπιζω να μι έχω μπερδεματα και πολλά έξωδα βασικα δείχνει ότι φέρνει στροφι το κοντερ διχνει οτι βαζω ταχιτιτα και νεκρα ολα μολις μιζαρο ανοίγει το κοντερ τρεμοπαιζει και επανερχετε να μην λέω πολλά με μίζα δεν παίρνει λες και δεν εχει δυναμη λες και ειναι ξεψιχισμένει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος Λουκάς87 έγραψε: Έλα φίλε άλλαξε την μπαταρία. Μολις μπει νέα, δουλευουν ολα κανονικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2019 Την 23/11/2019 at 6:13 ΠΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: άλλαξε την μπαταρία. Μολις μπει νέα, δουλευουν ολα κανονικα. ακριβως ετσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λουκάς87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 24/11/2019 at 10:43 ΜΜ, το μέλος atithasos2 έγραψε: ακριβως ετσι! Άλλαξα μπαταρία τα πρωινά ι μετά από ώρες πολλές ι μετά απο 3 4 μέρες που το έχω σε ακινησία δεν παίρνει με τι με τι μια μιζιά σιγουρα θέλει γκάζι και σίγουρα 4 5 μιζιές και ανοίγω και το τσόκ τέρμα το αφήνω κάπου στα 15 δεύτερα το τσοκ με λιγο γκαζι αλλά σαν καρμπιλάτερ που έχω έχω ακούσει ότι όλα εχουν θέμα τα πρωινά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό..τώρα αν περνάει πουθενά υγρασία στο μπουζί και που οφείλεται αυτό άλλο θέμα αυτό γιατί προάλλες μετά απο 5 6 μέρες που το άφησα χωρείς να το δουλέψω και έκανα ένα τεστ σε νεκρά και έδινα λιίγο γκαζι μέχρι τι μέση μου έβγαλε λίγο σάν καπνό γρι πίσω στην ατμόσφερα όχι συνεχόμενο και παρατίρισα οτι είχε και ι εξάτμηση από μέσα, όταν το ζόρισα ελάχιστα στο γκάζι με νεκρά συγχωρέστε με είναι το πρώτο παπί και δεν ξέρω πολλά μιπος τσιμπάει λάδι γιατί μετά απο αυτο με το γκαζι έιδα το μπουζι με υγρασία πρίν το βάλω κάν μπροστά ι ακκινισια ειναι ι θέει τιποα τσιμουχες ,ελλατιρια πιστονι εκτός αν είναι ολλα οκ λόγο καιρού και ανχώνομαι άδικα το μηχανακι ειναι μαμισιο honda innova 125 καρμπιλατερ 2004 μοντέλο με φιλτροκούτι ευχαριστώ για το χρόνο σας Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2020 από τον Λουκάς87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Λουκάς87 έγραψε: Άλλαξα μπαταρία τα πρωινά ι μετά από ώρες πολλές ι μετά απο 3 4 μέρες που το έχω σε ακινησία δεν παίρνει με τι με τι μια μιζιά σιγουρα θέλει γκάζι και σίγουρα 4 5 μιζιές και ανοίγω και το τσόκ τέρμα το αφήνω κάπου στα 15 δεύτερα το τσοκ με λιγο γκαζι αλλά σαν καρμπιλάτερ που έχω έχω ακούσει ότι όλα εχουν θέμα τα πρωινά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό.. Το καρμπυρατερ, θέλει καθάρισμα + ρύθμιση ανά έτος. Αλλαγή φίλτρου αέρα ανα 12.000 χλμ. Αλλαγή δευτερεύοντος φίλτρου αέρα (κυλινδρικό) κάθε 3-4 χρόνια. Τι τύπο μπουζί φορά ? (κωδικό) Αν δεν ειναι το δικό του, δεν δουλεύει σωστα το παπί. Πόσο και τι λάδι έχει μέσα ? Βάλε μας 2-3 φωτό, και κάνε και μια στροφή απο εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λουκάς87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2020 πριν 15 ώρες, το μέλος Λουκάς87 έγραψε: Άλλαξα μπαταρία τα πρωινά ι μετά από ώρες πολλές ι μετά απο 3 4 μέρες που το έχω σε ακινησία δεν παίρνει με τι με τι μια μιζιά σιγουρα θέλει γκάζι και σίγουρα 4 5 μιζιές και ανοίγω και το τσόκ τέρμα το αφήνω κάπου στα 15 δεύτερα το τσοκ με λιγο γκαζι αλλά σαν καρμπιλάτερ που έχω έχω ακούσει ότι όλα εχουν θέμα τα πρωινά δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό..τώρα αν περνάει πουθενά υγρασία στο μπουζί και που οφείλεται αυτό άλλο θέμα αυτό γιατί προάλλες μετά απο 5 6 μέρες που το άφησα χωρείς να το δουλέψω και έκανα ένα τεστ σε νεκρά και έδινα λιίγο γκαζι μέχρι τι μέση μου έβγαλε λίγο σάν καπνό γρι πίσω στην ατμόσφερα όχι συνεχόμενο και παρατίρισα οτι είχε και ι εξάτμηση από μέσα, όταν το ζόρισα ελάχιστα στο γκάζι με νεκρά συγχωρέστε με είναι το πρώτο παπί και δεν ξέρω πολλά μιπος τσιμπάει λάδι γιατί μετά απο αυτο με το γκαζι έιδα το μπουζι με υγρασία πρίν το βάλω κάν μπροστά ι ακκινισια ειναι ι θέει τιποα τσιμουχες ,ελλατιρια πιστονι εκτός αν είναι ολλα οκ λόγο καιρού και ανχώνομαι άδικα το μηχανακι ειναι μαμισιο honda innova 125 καρμπιλατερ 2004 μοντέλο με φιλτροκούτι ευχαριστώ για το χρόνο σας ενταξει θα το βγάλω φώτο αλλά έχω φιλτροκούτι οχι χοανι το καρμπιλατερ πήγα στο μαστορα πριν κανα μηνα και ειπε ότι ενταξει το καθάρισε τωρα δε ξέρω τι αλλο να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες