BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2019 Δεν το έγραψα σωστά ... Είδα video με το άνοιγμα του και αυτό που είδα πως τα χιλιόμετρα που έπιανε, ( δεν μιλάω για τελική ) τα έπιανα με το fx πιο γρήγορα. Τουλάχιστον μέχρι τα 110~ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.885 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2019 πριν 48 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Άφηνες πίσω vf 185 με fx125? Οταν ηταν το T μου στις δοξες του, και φορουσα μοτερ απο crypton σε ανοιγματα πηγαινε μαζι με ενα FX, αρα το Τ μου ηταν πιο καλο απο το VF185, σωστα? Παιδια εγω προτεινω να λεμε παπαραλογα πραγματα, δεν γινεται ενα mama FX με 12 αλογα να ειναι πιο γληγορο απο ενα VF που εχει 5 αλογα και 50cc παραπανω, δεν εχουμ πολυ μεγαλη διαφορα στο βαρος. Το εγραψα και πιο πανω, μην περιμενετε να εχει τρελο γκαζι ενα μηχανακι 185 κυβικων, ακομα και τα 250αρια motocross σαν παπακια πανε, για να νιωσεις γκαζι πρεπει να πας σε παραπανω κατηγοριες κυβικων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τι να σας πω ... έτσι όπως το είδα να ανοίγει πιστεύω πως με το fx (μαμά) τον είχα. Anyway γιατί πάει off topic ... Όπως και να έχει.... Το μηχανάκι δεν είναι πύραυλος , αυτή είναι η ουσία. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2019 από τον BlackDiamond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reizopoulos__ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Για μεταχειρισμένα εγώ θα σου πρότεινα τα εξής καθώς δεν σε βλέπω να το κρατήσεις και πολύ καιρό: Cbr 250R μερικά από αυτά έχουν νορμάλ τιμές απόσο γνωρίζω είναι κλασσικό χοντα και χωρίς χαζές ασθένειες + καλή μεταπωλητική αξία Ybr 250 Πιο φθηνό από το παραπάνω Αν θέλεις πιο καινούργιο μοντέλο και γενικά ήρεμο θα σου πρότεινα την σειρά των 250 της suzuki ( Gw / Gsx-r ) διότι είναι αξιόπιστα, ήρεμα και πάνω απόλα value for money!! Σε καινούργιο μοντέλο πολύ πιθανό να κοίταγα το Bn 250 της Benelli που πιστεύω με κάποιες μικρές υποχωρήσεις ( κανα τριξιμακία σε πλαστικά κλπ κλπ ) δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Για το vf που έλεγες το θεωρώ λίγο αποτυχία σαν μοντέλο. Τρομερά άβολη σέλα, συμπλέκτης ( πρόβλημα για πόλη ) αρκετά μεγάλα λάστιχα ( κόστος ) και γενικά δεν μου έχει γεμίσει το μάτι η ποιότητά του... Γκάζι γκάζι δεν έχει.... Έχω δει το άνοιγμα του....εγώ με το fx που είχα τον άφηνα πίσω... Οπότε όταν είσαι τόσο κοντά στην τιμή με το bn 250 είναι μονόδρομος , για εμένα τουλάχιστον. Καλές αγορές Θα παω να δω απο κοντα το CfMoto απο κοντα να το κανω και ενα test ride και με το καλο τα χριστουγεννα θα το αγορασω λογικα...Ευχαριστω για τον χρονο σου παντως με βοηθησες <3 πιστευω ειναι καλυτερη επιλογη μια μεγαλυτερη μηχανη εχει αλλο στησιμο φρενα κλπ..Αλλα οπως και να εχει παντα τετοιου τυπου μηχανες κοιτουσα αλλα για βλακειες μπορει να επαιρνα το vf και να το μετανιωνα γιατι εξαρχης ηθελα μια naked μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νίκος καλτερεμτζης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 (τροποποιήθηκε) Την 26/9/2019 at 5:17 ΜΜ, το μέλος reizopoulos__ έγραψε: Χαχαχα τους ακουω γιαυτο κατεληξα σε αυτα τα δυο απλα δεν ξερω τιποτα για το keeway και το φοβαμαι φίλε έχω keeway rkf 125 αν το θες για βόλτα είναι το καλύτερο, αν θες να το πειράξεις έχει πολύ ακριβά ανταλλακτικά και δεν τα βρίσκεις εύκολα. για παράδειγμα μια καλή εξάτμιση έχει 400-500€ , για φίλτρο πρέπει να κάνεις ειδική παραγγελία και μετά από λίγο καιρό καταντάει κουραστικό το ψάξιμο. το sym vf είναι επίσης κινέζικο αλλά πιο μεγάλου κυβισμού επομένως έχει περισσότερη κατανάλωση βενζίνης αλλά και πιο πολύ δύναμη βρίσκεις πιο εύκολα ανταλλακτικά και πιο φθηνά. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 από τον Νίκος καλτερεμτζης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες