efkola 7403 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2019 H Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video το οποίο προϊδεάζει για την έλευση ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου μοντέλου, πιθανότατα του νέου Z1000 . 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2019 Δώσε τούρμπο στον λαό!! Θα δούμε παλαβά πράγματα! Μήπως πρέπει να πάρω ένα τέτοιο??! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2019 Το θέμα ειναι αν μιλάμε για Ζ1000 Μήπως είναι Ζ636? Ή Ζ900? Και σε τι τιμή θα βγει? Ελπίζω να μην είναι "κομμένο" σε ιπποδύναμη (όπως τα μέχρι τώρα Ζ) Για να δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7403 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2019 23 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7403 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Και το όνομα αυτού... Kawasaki Z H2 2020 . Παρουσιάζεται επίσημα σε 2 βδομάδες στο Tokyo Motor Show. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Η Kawa έχει πάρει πολύ ζεστά το τούρμπο....!ελπίζω να είναι εξοπλισμένο και με τα ανάλογα φρένα και αναρτήσεις....Αλλιώς κλαφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1012 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 πριν 15 ώρες, το μέλος BLATS έγραψε: Η Kawa έχει πάρει πολύ ζεστά το τούρμπο....!ελπίζω να είναι εξοπλισμένο και με τα ανάλογα φρένα και αναρτήσεις....Αλλιώς κλαφτα Ή και κλάφτους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Διέρρευσαν φωτογραφίες. Σαν T-Max είναι από μπροστά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7403 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Επίσημη παρουσίαση στο Τόκυο.17.590€ στην Ιταλία. Πηγή 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1012 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Από τις πιο άσχημες μοτοσυκλέτες που έχω δει ποτέ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Κρίμα, βέβαια η χαρά του βελτιωτή. Θέλει φανάρι άμεσα και διπλή εισαγωγή, θέλει πολλά...έπεσαν στην παγίδα του κατανα με το σταθερό φανάρι και κάναν μια τρύπα στο νερό. Εκεί υπάρχει συναίσθημα εδώ όμως?? Τέλος πάντων, θέλει 3 χιλιάρικα με το καλημέρα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος A-nik-i έγραψε: Από τις πιο άσχημες μοτοσυκλέτες που έχω δει ποτέ Αυτά γίνονται όταν ο σχεδιαστής έχει μεγαλώσει με transformers. Ντεμέκ επιθετική σχεδίαση... Όσο πιο "ανούσιοι" γίνονται οι "μοτοσυκλετιστές", άλλο τόσο γίνονται και οι σχεδιαστές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Όταν μιλάμε για 200 άλογα γυμνό μηχανάκι, το φανάρι καλά κάνει κ είναι σταθερό γιατί θα χόρευε καρσιλαμά πάνω από τα 250 (που θα τα πιάνει με 4η). Όπως πχ και το Tuono V4 με σταθερό μικρό φέρινγκ. Εντυπωσιακό εργαλείο Σοβαρή τιμή που ελπίζω να παίξει κ στην Ελλάδα. Επιτέλους ξεκίνησαν τα Τζαπάνια να μας δίνουν (ημί)γυμνα με σοβαρές ιπποδυνάμεις. Θα το συζητούσα άνετα!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Κ κάτι ακομα... Είδαμε γιαπωνέζικο μηχανάκι και αμέσως σχολιάστηκε ως άσχημο Αλλα δεν είδα αντίστοιχα σχολια για το streetfighter V4 με τις always με φτερά. Σαφώς γούστα είναι αυτά. Αλλά οι προκαταλήψεις δε βοηθούν. Περιμένω δοκιμές. Με μετρήσεις. Τα 17.5Κ€ στην Ιταλία είναι εξαιρετική τιμή πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Εγώ έγραψα για το γυμνό v4 ότι είναι ντροπή. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι το αντικειμενικά άσχημο, ξεφεύγει από την σφαίρα του γούστου. Είναι κακή αντιγραφή του ιναζουμα, χαχαχαχαχαχα. Όσο αναφορά το απριλια v4 εκεί είναι θέμα αεροδυναμικής. Το να στηρίξεις ένα φανάρι στο πιρούνι μου φαντάζει καλύτερο από το να κάθεται πάνω στα πλαστικά. Δεν αντέχω θα βάλω φωτό Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2019 από τον elprimerozen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Για μενα χανει πολυ απο αυτην την οπτικη. Θελανε καπως να ειναι πιο συμμετρικο και βαλανε αυτο το ψευτοπλαστικο που το χοντραινει. Καλυτερα να αφηνανε μόνη της την εισαγωγη. Θα ταν και πιο ψαρωτικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1012 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 πριν 24 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Κ κάτι ακομα... [..............] Καμιά προκατάληψη κύριε Συντονιστά. Ούτε το V4 μ'άρεσε προσωπικά αλλά δε μου χτύπησε τόοοοσο στο μάτι για να γράψω κάτι (Αλλά η Ντουκ γενικά μας συνηθίζει σε όμορφα μηχανάκια. Κάτι μονοκοντυλιές ωραίες σαν σταγόνα χρώματος που τη χτύπησε αέρας. Οπότε της συγχωρούμε κι ένα δύο άσχημα σχέδια). Θέμα γούστου σαφέστατα, ειλικρινά είναι από τα ασχημότερα σχέδια που (εγώ) έχω δει. Τώρα, αυτά που είναι να κάνει μπορεί και μάλλον θα τα κάνει καλά. Αν ο κόσμος το αγαπήσει, τα υπόλοιπα περιττεύουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Ντοκκκκ Το έβρασες με το Ιναζούμα Ας έχω τα ευρωπουλάκια να το πάρω Και θα αλλάζω εμπρός λάστιχο....ποτέ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 791 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος elprimerozen έγραψε: Κρίμα, βέβαια η χαρά του βελτιωτή. Θέλει φανάρι άμεσα και διπλή εισαγωγή, θέλει πολλά...έπεσαν στην παγίδα του κατανα με το σταθερό φανάρι και κάναν μια τρύπα στο νερό. Εκεί υπάρχει συναίσθημα εδώ όμως?? Τέλος πάντων, θέλει 3 χιλιάρικα με το καλημέρα.... Μπαα...Βγάζεις όλη αυτήν την μ@λ@κια από μπροστά,την βάζεις ebay προς πώληση και μετά αγοράζεις ένα μούτρο του τωρινού z1000.Θα βγάλεις και κέρδος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7086 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Αν κρίνω από το μοναδικό like που είναι δικό μου, μάλλον είμαι σοβαρός σαβουρογάμης 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Και γω διακυνδινευω λίγο (?) και βάζω λαικ. Κάτι προσπαθούν να κάνουν, πλησιάζοντας προς το τουονο. Το συμπαγές κομμάτι που προσπαθούν να φτιάξουν στο μπροστινό από κοντά ίσως είναι ωραίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5438 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Μονο εμενα μου φερνει κατι τετοιο στο νου η μπροστινη του οψη....? Σιγουρα μοτερ που σπερνει...δεν το συζηταμε καν και βελτιωσιμο για πλακα,σε νουμερα αξιοπρεπη ακομα και για γρηγορο hatchback....αλλα ρε kawa...τι μουτρο ειναι αυτο,δειχνει τοσο "βαρυ" και ανουσια φορτωμενο μπροστα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2019 από τον GeorStrat 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Όταν έφτιαχναν τα καλούπια, κάποιος δεν διάβασε σωστά την κλίμακα στο σχέδιο για το ζελατινάκι Συμπτωματικά είδα και άλλον με το ίδιο πρόβλημα σήμερα (ελληνική αγγελία, ταίριαζε στα σούργελα, ναι κοιτάω τα 954) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 791 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 Τους είχαν μείνει έξτρα φανάρια απ'το z400. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2019 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες