GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (τροποποιήθηκε) @AbyssD Πουλάνε λες ένα 7μηνο.... Βλέπεις πολλά στο δρόμο, ναι. Πουλάει; ναι. Αν είναι αξιόπιστο που να το ξέρει κανείς; Σκεψου ότι έχει μοντέλα από καταξιωμενες εταιρίες (ευρωπαϊκές,ιαπωνικές δεν έχει σημασία) που μετά από 5 χρονιά κυκλοφορίας και βάλε και αφού οι μοτοσυκλετες έχουν φορτώσει χλμ αρχίζουν να φαίνονται αδυναμίες κατασκευαστικες. Η αξιοπιστία φαίνεται όταν θα γεράσει το όχημα. Αν δε θες να το καταλάβεις αυτό δε σου φταίει κανείς. Τώρα το ότι ρώτησες σε φόρουμ που είναι για αλλά πράγματα, σκέψου μόνος το ποσό έγκυρο είναι αυτό. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2019 @HLIAS Επεσα σε σχολια σου σε ενα παλιο post του ZX 130, Τι εχεις να πεις γι αυτο το μηχανακι αξιζει να το παρω στα 1000€ 2012 μοντελο με 39 χιλιαδες χιλιομετρα? Διαβασα σε ενα αρθρο οτι καιει απο 2,9 εως και 3,5 ισχυει αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2019 Wave. ψεκασμός χωρις θέματα και χαζοσβησίματα, 110 κυβικά σε πάνε παντού, φρενο εμπρόσθιο με 1 εμβολο. όσα εχουν καθρέφτες στις αγγελίες, δίνε τους μια καλή ματιά. 1000ε, ειναι καλά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Wave. ψεκασμός χωρις θέματα και χαζοσβησίματα, 110 κυβικά σε πάνε παντού, φρενο εμπρόσθιο με 1 εμβολο. όσα εχουν καθρέφτες στις αγγελίες, δίνε τους μια καλή ματιά. 1000ε, ειναι καλά Δινει ενας Honda Wave '14 στα 1200€ 29.000 χλμ, Αξιζει? Ιδιαιτερότητες Injection Top Box-Μπαγκαζιέρα Βιβλίο Service Ελληνικής Αντιπροσωπείας Ηλεκτρική μίζα Καταλύτης Στάντ κεντρικό Συναγερμός Τετράχρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2019 Καλησπερα παιδια, τελικα μου εκατσε ευκαιρια και πηρα το Crypton S ελαφρως μεταχειρισμενο με γραμματια, εχετε να μου προτεινετε καποια αντικλεπτικα για να μην μου το φανε? Ευχαριστω οσους βοηθησαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος AbyssD έγραψε: Ευχαριστω οσους βοηθησαν! Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος AbyssD έγραψε: Καλησπερα παιδια, τελικα μου εκατσε ευκαιρια και πηρα το Crypton S ελαφρως μεταχειρισμενο με γραμματια, εχετε να μου προτεινετε καποια αντικλεπτικα για να μην μου το φανε? Ευχαριστω οσους βοηθησαν! Τι budget? Συναγερμό? Κουλούρα? Δισκοφρένου? Σε τι περιοχή θα σταθμεύεται το μηχανάκι κατά κύριο λόγο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2019 πριν 19 ώρες, το μέλος st3li0s έγραψε: Τι budget? Συναγερμό? Κουλούρα? Δισκοφρένου? Σε τι περιοχή θα σταθμεύεται το μηχανάκι κατά κύριο λόγο? Το Budget ειναι μεχρι 70€ για αρχη, δεν ειμαι σιγουρος τι να επιλεξω για να ασφαλιζω την μηχανη, σκεφτομαι για κουλουρα της Abus που εχει στο Skroutz με 65€ η να παω να παρω αλυσιδα χοντρη που βαζουν στα λιμανια και ενα καλο λουκετο. Πειραια ταμπουρια μενω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2019 Ο,τι και να βαλεις κοβεται σε 2 λεπτα με ηλεκτρικο τροχο οποτε μην τρελαινεσαι. Λουκετο με συναγερμο ειναι μια οκ λυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2019 Ότι και να βάλεις, πάρε ΚΑΙ μια κουκούλα, ακόμα και την φτηνή του lidl που έχει την επόμενη εβδομάδα. Σκοπός, να μην φαίνεται το μοτό σου, να μην δίνει στόχο. Όσο λιγότερα μάτια δουν τι έχεις εκεί, τόσο μικρότερη η πιθανότητα να το δουν τα μάτια που δεν πρέπει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: ακόμα και την φτηνή του lidl που έχει την επόμενη εβδομάδα. Δυστυχώς όσες φθηνές κουκούλες έχω πάρει όλες βγήκαν μάπα, την έχω πάρει αυτή που λες και δεν... Σε αντίθεση με μια που αγόρασα 50 ευρώ από γνωστή αλυσίδα μοτομαγαζων και μου έβγαλε 4 χρόνια, σκεπάζοντας από μηχανάκια μέχρι και σάκους bigbag με ξύλα, ήταν μουσαμάς αυτοκινηταδικου τύπου. Υ.Γ. Μετά έχεις το φόβο μη σου κλέψουν την κουκούλα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2019 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2019 (τροποποιήθηκε) 70€ για συναγερμό είναι λίγο. ( https://www.praktiker.gr/p/koukoula-mixanis-kaver-extra-cmx-large-17194 ) Πολύ καλή κουκούλα, χοντρή, με βελουτέ εσωτερικό (σκεπάζει πλήρως μέχρι δάπεδο ένα FJR χωρίς βαλίτσες). Κάμερα με motion detection με απευθείεας ήχο εντός σπιτιού (και όχι με μόνο mail ή sms) GPS Λουκέτο δισκοφρένου με συναγερμό Κουλούρα σε σταθερό σημείο ...είναι αξιοπρεπείς λύσεις για καθυστέρηση! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2019 από τον st3li0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2019 πριν 13 ώρες, το μέλος st3li0s έγραψε: 70€ για συναγερμό είναι λίγο. ( https://www.praktiker.gr/p/koukoula-mixanis-kaver-extra-cmx-large-17194 ) Πολύ καλή κουκούλα, χοντρή, με βελουτέ εσωτερικό (σκεπάζει πλήρως μέχρι δάπεδο ένα FJR χωρίς βαλίτσες). Κάμερα με motion detection με απευθείεας ήχο εντός σπιτιού (και όχι με μόνο mail ή sms) GPS Λουκέτο δισκοφρένου με συναγερμό Κουλούρα σε σταθερό σημείο ...είναι αξιοπρεπείς λύσεις για καθυστέρηση! Με τις καμερες ειναι λιγο παραξενα τα πραγματα στην Ελλαδα, θελει αδειες κλπ αλλιως απαγορευεται να καταγραφεις. Θα παρω μια κουλουρα για αρχη και σε κανενα μηνα μια αλυσιδα με disk lock απο Amazon https://www.amazon.co.uk/dp/B001SMUB7G/ref=twister_B073W8N26F?_encoding=UTF8&psc=1 Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος AbyssD έγραψε: Με τις καμερες ειναι λιγο παραξενα τα πραγματα στην Ελλαδα, θελει αδειες κλπ αλλιως απαγορευεται να καταγραφεις. Θα παρω μια κουλουρα για αρχη και σε κανενα μηνα μια αλυσιδα με disk lock απο Amazon https://www.amazon.co.uk/dp/B001SMUB7G/ref=twister_B073W8N26F?_encoding=UTF8&psc=1 Ευχαριστω! Καλά, μέχρι να σε καταγγείλουν για καταγραφή κτλ κτλ θα έχεις μια άποψη της μηχανούλας σου με motion detection. Πιο πιθανόν είναι να στην κλέψουν παρά να σου κάνουν καταγγελία για καταγραφή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2019 Την 9/30/2019 at 7:49 ΜΜ, το μέλος st3li0s έγραψε: Καλά, μέχρι να σε καταγγείλουν για καταγραφή κτλ κτλ θα έχεις μια άποψη της μηχανούλας σου με motion detection. Πιο πιθανόν είναι να στην κλέψουν παρά να σου κάνουν καταγγελία για καταγραφή. Το πηρα το μηχανακι, καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης. Μιας και αναφερεις ξανα τον συναργεμο εχεις να προτεινεις κατι συγκεκριμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Την 27/9/2019 at 9:12 ΜΜ, το μέλος AbyssD έγραψε: Καλησπερα παιδια, τελικα μου εκατσε ευκαιρια και πηρα το Crypton S Βαλε μας και καμμια φωτο, να το δουμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Καλοτάξιδο ! Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγειν με την αγορά σου . Αν επιτρέπεται για ποιο λόγο δεν αγόρασες κάποιο Daytona ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: Καλοτάξιδο ! Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγειν με την αγορά σου . Αν επιτρέπεται για ποιο λόγο δεν αγόρασες κάποιο Daytona ; Ο μονος λογος που θα επελεγα Κινεζικο εναντι καποιας Ιαπωνικης εταιρειας ειναι ξεκαθαρα ο οικονομικος, και επειδη ηταν ευκαιρια για εμενα μιας και το πηρα με προκαταβολη και γραμματια και γλυτωσα και 300€ απο οσο κανει καινουργιο, ειπα να παω στην ποιο αξιοπιστη επιλογη. Εικονα δεν ξερω πως ανεβαζουν στο Forum, οποτε την ανεβαζω online http://prntscr.com/pdqu6q Μιας και θα το δειτε πειτε μου και αν το εδεσα σωστα. Σας ευχαριστω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Καλορίζο, καλοτάξιδο. Όμορφο και σκυλί σε αξιοπιστία. Πραγματικό εργαλείο. Θα το ευχαριστηθείς (Για φωτό να χρησιμοποιείς το postimage.org Μου έβγαλε το λάδι το site μου την ανέβασες) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Δενε το σκελετό, όχι τη ρόδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 Καλοτάξιδο. Πάρε κουκούλα επειγόντως, σαν κουφετάκι θα χτυπάει στα ματιά των "αρμόδιων" έτσι που είναι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Δενε το σκελετό, όχι τη ρόδα. Σκελετό και πίσω ρόδα και κάγκελο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Καλοτάξιδο. Πάρε κουκούλα επειγόντως, σαν κουφετάκι θα χτυπάει στα ματιά των "αρμόδιων" έτσι που είναι. Θα παρω μια του Lidl αυριο με 12€ πριν 7 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Σκελετό και πίσω ρόδα και κάγκελο. Σκελετο πισω ροδα και καγκελο με μια αλυσιδα η γενικα ολα αυτα ξεχωριστα? Ο σκελετος παιδια ειναι διπλα απο τον κινητηρα και κατω απο το μπροστινο μερος της σελας απο εκει να το κλειδωνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AbyssD 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2019 (τροποποιήθηκε) Μια φίλη μου λέει να μην βάλω κουκούλα λέει ότι θα προκαλώ να έρθουν να δουν από κάτω, εσείς τι λέτε? Έχω αγχωθεί με το όλο θέμα με τους κλέφτες. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2019 από τον AbyssD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran3 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2019 Παρε κουκουλα φιλε μια ακομα κουλουρα η μια κλειδαρια δισκοφρενου και η κουλουρα σημαντικο οταν την βαζεις να μην ακουμπαει στο εδαφος να ειναι στο αερα. Οσο περισσοτερα πραγματα εχεις για αντικλπετικα τοσο το καλυτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες