Jump to content

Recommended Posts

Σε 900 αρα που πληρώνει 120 τέλη το χρόνο αν καταθέσω πινακίδες και τις πάρω Ιούνιο τι θα πληρώσω?6 μήνες συν 2? Άμα είναι να γλυτώσω 40 ευρώ ισως δε λέει. Από την άλλη γλυτώνω 6 μήνες ασφάλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 37 λεπτά, το μέλος Νικος ο μεγαλοπρεπης έγραψε:

Σε 900 αρα που πληρώνει 120 τέλη το χρόνο αν καταθέσω πινακίδες και τις πάρω Ιούνιο τι θα πληρώσω?6 μήνες συν 2? Άμα είναι να γλυτώσω 40 ευρώ ισως δε λέει. Από την άλλη γλυτώνω 6 μήνες ασφάλεια

Αν δεν κυκλοφορει το μηχανακι τοτε δεν υπαρχει αλλη λυση απο την καταθεση, αλλιως τζαμπα λεφτα σε ασφαλεια και τελη, εγω πλγρωσα τα τελη αλλα εληγε η ασφαλεια και κατεθεσα πινακιδα, ουτως ή αλλως το μηχανακι δεν μπορουσε να κυκλοφορισει προσωρινα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή 1+1 δωδέκατο του τέλους και κυκλοφορείς ένα μήνα

Ή 3+1 δωδέκατα του τέλους και κυκλοφορείς 3 μήνες

Ή <υπόλοιποι μήνες του έτους>+2 δωδέκατα του τέλους και κυκλοφορείς όλο το υπόλοιπο έτος

Από Ιούνιο και μετά αυτά, και ΜΙΑ φορά μόνο κάθε χρόνο.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ δηλαδή να πάρω πινακίδες για ένα εξάμηνο μαιο-νοεμβριο? Η αν πάρεις εξάμηνο σε υποχρεώνει από Ιούνιο με τέλος χρονιάς. Εγώ τη θέλω για καλοκαίρι βόλτες αφού χειμώνα έχω σκουτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, μπορεις, αλλά θα πληρώσεις για 8μήνες. Θα σε ρωτήσουν αν προτιμας Νοεμβριο ή τελος του έτους, έχει μια διαφορά .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχω πληρώσει για ολόκληρο το έτος τέλη κυκλοφορίας, και καταθέσω πινακίδες (για να μην πληρώνω ασφάλεια χωρις λόγο σε όχημα ππυ δεν κυκλοφορώ), άν τις πάρω πίσω πριν το τέλος του έτους, θα ξαναπληρώσω τέλη για το υπόλοιπο του 2020?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Αν εχω πληρώσει για ολόκληρο το έτος τέλη κυκλοφορίας, και καταθέσω πινακίδες (για να μην πληρώνω ασφάλεια χωρις λόγο σε όχημα ππυ δεν κυκλοφορώ), άν τις πάρω πίσω πριν το τέλος του έτους, θα ξαναπληρώσω τέλη για το υπόλοιπο του 2020?

Όχι.

οταν θα τις ξαναπάρεις, ''σε βρισκει'' το Taxis. Αν δεν σε βρει (απίθανο), ζητας Βεβαιωση καταβολης Τελων Κυκλοφορίας = φαινονται κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα