Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2019 Σε 900 αρα που πληρώνει 120 τέλη το χρόνο αν καταθέσω πινακίδες και τις πάρω Ιούνιο τι θα πληρώσω?6 μήνες συν 2? Άμα είναι να γλυτώσω 40 ευρώ ισως δε λέει. Από την άλλη γλυτώνω 6 μήνες ασφάλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2019 πριν 37 λεπτά, το μέλος Νικος ο μεγαλοπρεπης έγραψε: Σε 900 αρα που πληρώνει 120 τέλη το χρόνο αν καταθέσω πινακίδες και τις πάρω Ιούνιο τι θα πληρώσω?6 μήνες συν 2? Άμα είναι να γλυτώσω 40 ευρώ ισως δε λέει. Από την άλλη γλυτώνω 6 μήνες ασφάλεια Αν δεν κυκλοφορει το μηχανακι τοτε δεν υπαρχει αλλη λυση απο την καταθεση, αλλιως τζαμπα λεφτα σε ασφαλεια και τελη, εγω πλγρωσα τα τελη αλλα εληγε η ασφαλεια και κατεθεσα πινακιδα, ουτως ή αλλως το μηχανακι δεν μπορουσε να κυκλοφορισει προσωρινα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2019 (τροποποιήθηκε) Ή 1+1 δωδέκατο του τέλους και κυκλοφορείς ένα μήνα Ή 3+1 δωδέκατα του τέλους και κυκλοφορείς 3 μήνες Ή <υπόλοιποι μήνες του έτους>+2 δωδέκατα του τέλους και κυκλοφορείς όλο το υπόλοιπο έτος Από Ιούνιο και μετά αυτά, και ΜΙΑ φορά μόνο κάθε χρόνο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2019 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2019 Μπορώ δηλαδή να πάρω πινακίδες για ένα εξάμηνο μαιο-νοεμβριο? Η αν πάρεις εξάμηνο σε υποχρεώνει από Ιούνιο με τέλος χρονιάς. Εγώ τη θέλω για καλοκαίρι βόλτες αφού χειμώνα έχω σκουτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2019 Ναι, μπορεις, αλλά θα πληρώσεις για 8μήνες. Θα σε ρωτήσουν αν προτιμας Νοεμβριο ή τελος του έτους, έχει μια διαφορά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 Αν εχω πληρώσει για ολόκληρο το έτος τέλη κυκλοφορίας, και καταθέσω πινακίδες (για να μην πληρώνω ασφάλεια χωρις λόγο σε όχημα ππυ δεν κυκλοφορώ), άν τις πάρω πίσω πριν το τέλος του έτους, θα ξαναπληρώσω τέλη για το υπόλοιπο του 2020? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 Αν έχεις ήδη πληρώσει το τέλος του 2020 γιατί να το ξαναπληρώσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 Ξερωγω; Γιατί γκρηκ δημόσιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 Όχι, γιατί έχεις πληρώσει ήδη για όλο το έτος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Αν εχω πληρώσει για ολόκληρο το έτος τέλη κυκλοφορίας, και καταθέσω πινακίδες (για να μην πληρώνω ασφάλεια χωρις λόγο σε όχημα ππυ δεν κυκλοφορώ), άν τις πάρω πίσω πριν το τέλος του έτους, θα ξαναπληρώσω τέλη για το υπόλοιπο του 2020? Όχι. οταν θα τις ξαναπάρεις, ''σε βρισκει'' το Taxis. Αν δεν σε βρει (απίθανο), ζητας Βεβαιωση καταβολης Τελων Κυκλοφορίας = φαινονται κανονικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες