anvossos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2019 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! έχω ένα παπάκι HONDA C90 και μου παρουσιάζει το εξής προβληματάκι: αν σταματήσω κάπου χωρίς να σβήσω (πχ σε φανάρι) και προσπαθήσω να ξεκινήσω, την στιγμή που γκαζώνω για να φύγω το παπάκι μπουκώνει και πάει να σβήσει. Πρέπει να ξεκινήσω γλυκά - γλυκά σαν χελώνα για να μη σβήσει. θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε αν αυτό ρυθμίζεται? Αν πάλι χρειαστεί να αλλάξω καρμπυρατερ, που μετρώ τις διαμέτρους του τωρινού καρμπυ και τη διάμετρο της βαλβίδας εισαγωγής, έτσι ώστε να τσεκάρω αν μου έχουν τοποθετήσει το σωστό καρμπυ αλλά και για να ξέρω τι θα αγοράσω? Παρεπιπτόντως πολύ καλή ανάλυση για τη λειτουργία - συντήρηση - αντικατάσταση του καρμπυρατέρ! Μπράβο - Μπράβο - Μπράβο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.523 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2019 Δοκίμασε μικρότερο pilot ζιγκλέρ. Θα το βρείς και σαν προ-ζιγκλέρ. Η για πρωτη δοκιμή, βάλε τη βελόνα μια θέση κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2019 βουλωμένο ζιγκλερ για αρχή.. Γενικά θέλει καθάρισμα και ρύθμισμα το καρμπυρατέρ σου. Πήγαινε σε μάστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
odin_geo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2020 Γεια σε όλους! Μιας και το πρόβλημα μου εχει ομοιότητες με του φίλου γράφω εδώ. Το παπί glx c90 κρατάει ρελαντί όσο ανεβάζει στροφές όμως κάνει μεγάλα συνεχόμενα μπουκώματα. Δεν πάει. Το μπουζί επίσης είναι πολύ λαδωμένο. Δεν έχω πειράξει τίποτα τους 3 μήνες που το είχα αποθηκη. Μόνο το καπάκι του κάρτερ ανοιχτηκε. Τι κάνουμε ρε παιδιά. Μπορώ να κάνω κάτι diy? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dahs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2020 καλο θα ηταν να ξεκινησεις με ενα καλο καθαρισμα καρμπιλατερ κ φιτρο βενζινης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2020 Φοράει γνήσιο καρμπιρατέρ ή κινέζικο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
odin_geo 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2020 Γνήσιο το καρμπιρατερ. Καθαρίστηκε καλά, μπηκε φίλτρο όμως τελικά μιας και δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο και το πρόβλημα συνεχιζόταν πήγε μάστορα. Ρυθμίστηκαν οι βαλβίδες -όχι νεα o rings- και πάει οκ τώρα ευτυχώς, ευχαριστώ κύριοι! Πάντος δεν εχω καταλάβει ακόμα γιατί είχε λάδι στο μπουζί και τώρα δεν έχει, απλά με ρυθμιση των βαλβίδων χωρίς νεα o rings κτλ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες