atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2019 Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι κατοχος ενος Honda Innova ANF 125i μοντελο 2009 και εδω και μερικους μηνες εχω παρατηρησει οτι μεσα στην εξατμιση σαν να κατι να ''συντονιζει''.Επισης η εξατμιση εχει 2 τρυπουλες απο οπου χανει αερα.Ειναι πιθανο να ειναι εργοστασιακες ωστε να απεγκλωβιζεται η υγρασια ή τρυπισε η εξατμιση?Παραπερα,σκεφτηκα οτι ο συντονισμος που ακουω ειναι απο σπασμενα διαφραγματα(αμα την χτυπησεις ελαφρια ακουγεται μεσα κατι να παιζει).Ετσι λοιπον,αφου επισκεφτηκα και μηχανικο για επιβεβαιωση του προβληματος,σκεφτομαι να προβω σε αλλαγη της.Ο μηχανικος μου προτεινε ,αφου με απετρεψε απο επιλογη sport εξατμισης (φτηνες apido ή ακριβοτερες οπως protecht καθως δεν θα κερδισω κατι περα απο το να σπαω τα @@@ των αλλονων)ειτε την μαμισια ή σε αφτερμαρκετ τυπου μαμα,συγκεκριμενα σε Federal,η οποια εχει σχεδον την μιση τιμη απο την γνησια.Γνωριζει κανεις αν η Federal ειναι ποιοτικη και αξιοπιστη?Λεφτα για πεταμα δυστυχως δεν περισσευουν.Τελος,η αφτερμαρκετ εχει πανω αισθητηρα 'λαμδα'?Γνωριζω οτι η γνησια εχει πανω της.Αν δεν εχει υπαρχει προβλημα?Ευχαριστω για τυχων απαντησεις σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2019 Εγω εχω apido με σιγαστήρα πάνω και δεν σπαει νεύρα σε χαμηλό φορτίο. Σε υψηλές στροφές και μεγάλο τράβηγμα του γκαζιου ακούγεται αρκετα ναι. Σαν ήχος πολύ μου αρεσε πάντως δεν ειναι ο κλασικός σπαστικός ξερός εχει αρκετο μπάσο. Για Φεντεραλ εχω ακούσει καλες κριτικές και οτι είναι σχεδόν το ιδιο με τα γνήσια Χόντα. Αν το θες εντελώς αθόρυβο οπως ειναι μαμα τοτε βαλε την φεντεραλ άφοβα. Αν θες το κατι παραπανω χωρις να παίρνεις αυτιά και να ξοδεψεις μια περιουσία απιντο η κάποια παρόμοια (gl nob1) με σιγαστήρα πανω πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2019 σε ευχαριατω καταρχην για την απαντηση.Απιντο σκεπτομουνα και εγω αλλα μου ειπανε οτι δεν εχουνε μεγαλη διαρκεια ζωης και ''σκορπανε''.Οσον αφορα τον αισθητηρα λαμδα που εχει η γνησια,εχεις αποψη τι συμβαινει στις αφτερμαρκετ?Η Φεντεραλ γνωριζεις αν εχει ενσωματωμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2019 Αν η αφτερ που θα παρεις βγαινει για το συγκεκριμενο μοντελο τοτε θα εχει υποδοχη για τον λ, αν παρεις απο το καρμπυρατερισιο τοτε σιγουρα δεν θα εχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisM 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2019 Την 25/6/2019 at 11:18 ΜΜ, το μέλος atithasos2 έγραψε: σε ευχαριατω καταρχην για την απαντηση.Απιντο σκεπτομουνα και εγω αλλα μου ειπανε οτι δεν εχουνε μεγαλη διαρκεια ζωης και ''σκορπανε''.Οσον αφορα τον αισθητηρα λαμδα που εχει η γνησια,εχεις αποψη τι συμβαινει στις αφτερμαρκετ?Η Φεντεραλ γνωριζεις αν εχει ενσωματωμενο? Εμενα που ειναι 2008 μοντέλο πάντως δεν εχει λαμδα πανω στην εξάτμιση αλλά ακριβώς εκει που μπαινει η εξάτμιση πανω στην κεφαλή. Αν βγαλεις εξάτμιση και σκύψεις απο κατω και κοιταξεις μεσα στην τρύπα θα δεις τον λ. Κοντα ενάμιση χρόνο την φοράω και το μονο που εχει παθει ειναι να γινει καφε και να σκουριάσει ο λαιμος μεχρι ενα σημείο επειδή τον χτύπησα αρκετά την ωρα της τοποθέτησης. Και μου έφυγε μια βίδα που πιάνει το πλαστικό καπάκι πισω στην μπούκα γιατί ηταν πολύ χαλαρές οταν την αγόρασα και δεν τις τσεκαρα μεχρι που ειδα ότι λείπει μία. Το τελικό ειναι σαν καινούργιο και δεν έχει αλλάξει καθόλου ο ήχος για να πεις ότι κάνει σαν κατσαρόλα. Απο τους καλύτερους ηχους σε εξάτμιση με σιγαστήρα που έχω ακούσει προσωπικά, και όχι μόνο στο δικο μου μηχανάκι αλλα και σε αλλα στον δρόμο, και πραγματικά ουτε εγω το περίμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες