stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Σκέφτομαι να δώσω το 600αρι καθώς το χρησιμοποιώ μόνο για δουλειά - σπίτι και τριγύρω και έχω αρχίσει να ψάχνω για μεταχειρισμένα παπιά (ή scooter 16") γύρω στα 100-150 cc και όχι πάνω από 1000Ε. Γενικά θέλω κάτι οικονομικό στη αγορά και χρήση και απλό , κατά προτίμηση αερόψυκτο . Από εμφάνιση δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απλά να μην είναι πολύ άσχημο-αποκρουστικό (πχ κάποια kymco ) και να είναι σε μια σχετικά καλή - λογική κατάσταση (όχι γεμάτο σκουριές και με σπασμένα πλαστικά ). Δηλαδή θέλω ένα απλό παπί σε αξιοπρεπή κατάσταση , τίποτα παράλογο πχ ένα Crypton r 115 ή ένα Kriss 115/125 με καλύπτει . Το πρόβλημα είναι ότι βλέπω αγγελίες και οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το πόσο ενφια πληρώνει και πόσο έξυπνος θεωρεί ότι είναι ο πωλητής. πχ βλέπω στην πόλη μου dream του 96 σε χλμ για ρεκτιφιέ 1500€ , dream του 97 με καινούρια πλαστικά επίσης 1500 ,sprinter 10 ετων με μοτέρ lifan 1200€ κτλ Αξίζει πλέον η αγορά μεταχειρισμένου παπιού ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Με το dy να κοστίζει περίπου 1.200€ καινούργιο με εγγύηση εσύ πιστεύεις ότι αξίζει; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Τσέκαρε και τα suzuki address 125. Επειδη δεν εχουν κινητικοτητα παιζουν πιο φθηνα απο τα αλλα. Αλλα ειναι πραγματικά πολυ καλο παπι σε ολα του. Ποιοτητα σε ολα. Ιννοβα kriss crypton δεν λενε τιποτα μπροστα του. Μονο το κρυπτον χ ειναι ανώτερο του, αλλα οκ... Ειναι λογικο και δεν το κοιτας ετσι και αλλιως λογω χρηματων Αν βρεις καποιο σε αυτα που θες και αξιζει τσιμπα το. Περα απο τα βασικα πουβθα ελενξεις να βαλεις 3η ταχυτητα και να το ακούσεις αν "βαραει" το γραναζι της. Αν ακους κατι να γδαιρνει λιγο παρτο. Κλασσικο προβλημα σε αυτα της γενιας 2008-2009, αλλα χωρις λειτουργικο προβλημα. Αν ακουγεται πολυ, παλι κινεισαι κανονικα αλλα θα πρεπεθ να ανοιχτει σχετικα συντομα να επισκευαστει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Δεκτά τα επιχειρήματα αλλά ακόμα και να βρω εδώ το address έχει ένα άλλο θέμα , τα ανταλλακτικά κοστίζουν αρκετά πιο ακριβά από ότι στα υπόλοιπα . Κάποια στιγμή είχα ακούσει κατά τύχη κάποιες τιμές σε ένα συνεργείο και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Εχεις σκοπο να πεφτεις καθε μερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 (τροποποιήθηκε) εγω δεν θα ( /θέλω να ) πέσω αλλά έστω μία φορά θα μου το ρίξουν Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2019 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Και γω παρόμοιες σκέψεις κάνω μιας και οι μοτοβολτες όλο και μειώνονται Αλλα αν με χιλιάρικο παίρνεις μεταχειρισμένο, κάτι daytona με 1500 καινούρια μήπως αξίζουν πιο πολύ λόγω εγγύησης; (αν και ένα παπι αλλάζει όλο με ελάχιστα χρήματα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Για κάποιο λόγο τα παλιά honda τα χτυπάνε αλύπητα,το ίδιο και όλα τα σύγχρονα μεν ταλαιπωρημένα δε παπιά(innova injection,crypton r115 κλπ κλπ).Η χρυσή τομή για μένα είναι ένα crypton r 105/110 στα 600-800 ευρώ αναλόγως κατάστασης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Εγω πηρα το sprinter 125 i πολυ ωραιο για τα 1000 του ευρω απλως δεν ξερω πως θα σου βγει στον γαμο. Παρε και ενα review απο την παρτι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2019 Αν βρεις κάτι καλό γύρο στα 750 - 800 € που να θέλει πραγματικά μικρά μαζεματάκια ( τύπου αλυσίδα - τακάκια ) χτύπα . Αν θέλεις να μπλέξεις με φλάντζες / δισκάκια / δισκόπλακες / κουστούμια και πάει λέγοντας παίρνεις ένα dy 125 με 1.400 ( πιθανός να πάρεις και καμιά βαλιτσούλα για να βάλεις κράνος / ψώνια ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2019 Τα παπιά κανονικής κατηγορίας είναι αναλώσιμα μηχανάκια. Αυτοί που τα παίρνουν για να κάνουν τις δουλειές τους, τα εχουν όσο μπορούν και πηγαίνουν αλλάζοντας ισως κανένα λάδι, και όταν δεν πάει καθόλου πια το μηχανάκι, κάνουν ενα φτηνο συμαζεμα και πάει στον επόμενο .Η του ρίχνουν ένα καλό πλυσιμο και βάζουν μισο λιτρο λαδι 90ρι να μην ακούγεται η μπιέλα. Ααααν είναι συντηρημένο και προσεγμένο, θα ειναι ΑΠΕΦΤΟ! ΑΚΕΝΤΕΣ! ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΙΑ! και θα ζηταει λεφτά καινουργιου. Οτι και να πάρεις σε παπί, να γνωρίζεις οτι θα πάρεις project κι όχι όχημα.Οποτε πάρε κάτι πολυ φτηνο. Ρώτα ενα γυρω, εχω ακουσει μερικά κινέζικα που χαρίζονται. Βασικά πήγαινε ρωτόντας, ολοι εχουν ενα παπακι παρατημένο σε μια γωνιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2019 Ότι είναι project το έχω μάθει εδώ και χρόνια με ένα παπί που υπάρχει στην οικογένεια , το οποίο μόλις το είχα "μαζέψει" και ήταν σε αξιοπρεπή κατάσταση μου το έριξαν (παρκαρισμένο) . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2019 Αν εισαι συνηθισμενος σε μεγαλυτερα μηχανακια καλυτερα να πας σε σκουτερ 200-250cc το παπι θα σε απογοητευσει, προτιμω να πληρωνω λιγα ευρω παραπανω ανα ετος και να μπορω να κανω σωστα τη δουλειας μου, καλο και χρυσο το παπι, μπορει να φερει και μεροκαματο αλλα δεν κανει.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2019 Λόγω εργασίας έχω μερικά χιλιόμετρα με διάφορα scooter 50-300 cc , με ελάχιστα θα μπορούσα να συμβιώσω και ακόμα λιγότερα βρίσκω στα ποσά που τα κοστολογώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran3 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2019 (τροποποιήθηκε) Απο την δικια μου εμπειρα φιλε σε μεταχειρισμενα, το δευτερο μου παπακι το πηρα 750ευρω με 30.000χλμ αν ηταν πραγματικα και το πρωτο χρονο μου εβγαλε γυρω στο 300αρι ευρω σε ζημιες...Τωρα στα 4 χρονια κοντα που το εχω και εχει φτασει 70.000 χλμ μου εχει βγαλει περιπου αλλο ενα 300αρι σε ζημιες ισως να ειναι λιγο λιγοτερα...Τα αναλωσιμα σερβις δεν τα βαζω μεσα γιατι ειναι εξτρα λεφτα και ειμαι τυπικοτατος σε αυτα. Εχω φιλο που εδωσε κοντα 1700 ευρω πηρε μεταχειρισμενο χοντα ιννοβα και του εβγαλε προβληματα οχι μεγαλα αλλα του εβγαλε και κανει πολυ λιγα χλμ αντιθετα αλλος πηρε χοντα wave 1400 το εχει σκασει λογο δουλειας κανοντας και μεγαλα δρομολογια με μηδαμινα προβληματα για αυτα τα χλμ που κανει. Ειναι ρισκο το μεταχειρισμενο αν δεν εισαι σιγουρος απ αυτον που περνεις πως το δουλευε αν εκανε σωστα τα σερβις και οταν επρεπε. Με τα χρηματα που περνεις πλεον καινουργιο το daytonα dy 125 ειναι μονοδρομος να πας προς τα εκει υγ.Περασε καιρος μαλλον θα πηρες μηχανακι Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2019 από τον petran3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2020 Ε ναι αξιζει, αμα βρεις κατι με κανα 700αρη; Ιαπωνεζικο παντα.. Αλλιως πας στο σουπερ μαρκετ και παιρνεις κανενα κινεζικο σαν τα τσιταχ που πουλουσαν παλια σε κατι σουπερ μαρκετ με 690 ευρω και οσο παει.. Εν τω μεταξυ εμεις το τσιταχ απο το σουπερ μαρκετ το ειχαμε απο το 2005 μεχρι το 2016 που μας το εκλεψαν και περα απ τα πλαστικα που δεν υπηρχαν πλεον και τα περιφερειακα που ειχαν χαλασει σχεδον ολα το μοτερ δουλευε κανονικα, το ειχα κανει και ενα σερβις τα φωτα και το οδηγουσα κανονικα οταν ειχε λαστιχο η κατι το κανονικο μου μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2020 Όταν γνωρίζεις το ιστορικό του μεταχειρισμένου παπιού, τότε αξίζει να το αγοράσεις.Και αναφέρομαι στις επώνυμες μάρκες, και όχι στα κινέζικα που σίγουρα είναι ποιο αναλώσιμα Την 20/5/2019 at 4:45 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Αν εισαι συνηθισμενος σε μεγαλυτερα μηχανακια καλυτερα να πας σε σκουτερ 200-250cc το παπι θα σε απογοητευσει, προτιμω να πληρωνω λιγα ευρω παραπανω ανα ετος και να μπορω να κανω σωστα τη δουλειας μου, καλο και χρυσο το παπι, μπορει να φερει και μεροκαματο αλλα δεν κανει.. Το παπάκι για μέσα στην πόλη και για διαδρομές των 15-20 χλμ την ημέρα είναι ποιο βολικό μέσα στην κίνηση στα αυτοκίνητα απ ότι το scooter των 250cc, επειδή είναι ποιο μικρόσωμο και τρυπώνει ποιο εύκολα ανάμεσα στα αυτοκίνητα.Τώρα για μεγαλύτερες διαδρομές και εκτός πόλης το scooter 250cc είναι καλύτερο από το παπάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2020 με 700 ευρω θα ειναι σε φαση λιγο πριν το scrap 1.200 ζητανε για 15ετιας crypton r που ειχε καινουριο 1700 το 2005 και 2-2.5 για crypton x 10ετιας, το οποιο καινουριο ειχε 2.7 το 2010 κατι καλο πινουν οι παπακιδες σ'αυτη τη χωρα, πρεπει να το βρουμε και οι υπολοιποι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: με 700 ευρω θα ειναι σε φαση λιγο πριν το scrap 1.200 ζητανε για 15ετιας crypton r που ειχε καινουριο 1700 το 2005 και 2-2.5 για crypton x 10ετιας, το οποιο καινουριο ειχε 2.7 το 2010 κατι καλο πινουν οι παπακιδες σ'αυτη τη χωρα, πρεπει να το βρουμε και οι υπολοιποι Πραγματικά είναι ακραίο αυτό. 1000+ ευρώ για 20ετιας παπιά ποιος ξέρει με τι περιφερειακά μοτέρ, με πόσα χλμ κλπ κλπ, ενώ ολοκαίνουρια daytona πχ ξεκινούν στα 1400. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2020 πριν 59 λεπτά, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Πραγματικά είναι ακραίο αυτό. 1000+ ευρώ για 20ετιας παπιά ποιος ξέρει με τι περιφερειακά μοτέρ, με πόσα χλμ κλπ κλπ, ενώ ολοκαίνουρια daytona πχ ξεκινούν στα 1400. Δηλαδη ποσο πιστευετε οτι πρεπει να πουλανε ενα σωστα συντηρημενο crypton 105 που ειναι 20 χρονον για να ειστε ικανοποιημενοι? Δε μιλαω για κανενα σαπιο, μιλαω για σωστο μηχανακι, επισης μην τα συγκρινετε με κινεζικα μηχανακια, ακομα και τα 20ετιας Yamaha, honda, suzuki, kawasaki, ειναι καλυτερης ποιοτητας απο αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2020 Τα παπιά λόγω των φτηνών εξαρτημάτων και του κοινού που απευθύνονται, στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κανιβαλισμένα. Οπότε αν πάει κάποιος για μεταχειρισμένο θα πρέπει να γνωρίζει από που αγοράζει. Όχι απαραίτητα να γνωρίζει τον πωλητή αλλά να τον "κόψει" τι είδους κάτοχος είναι. Αλλιώς κινδυνεύει το μεταχειρισμένο να του βγει σε επισκευές ακριβότερο από καινούργιο (ειδικά αν δεν πιάνουν τα χέρια του). Για μεταχειρισμένο κινέζικο δεν το συζητάω καν. Μόνο σε τιμή χάρισμα ή άντε για κανα Daytona που είναι λίγο πιο ποιοτικά από τα κινέζικα του σούπερ μάρκετ (που λέει και ο φίλος παραπάνω). @Tasos Meliδεν έχει σημασία τι πιστεύει κανείς. Είναι ζήτηση και προσφορά. Εφόσον η ζήτηση για παπιά είναι μεγάλη, λογικό είναι να προσφέρονται σε υψηλές τιμές. Ο καθένας από εκεί και πέρα αγοράζει όπως νομίζει. Και εγώ ήθελα να αγοράσω το V50 αλλά στα χρήματα και στην κατάσταση που έβρισκα, για τα δικά μου δεδομένα, δεν... Και για να πάρω θέση, ναι πιστεύω ότι οι τιμές που ζητάνε για τα παπιά είναι μεγάλες. Αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη και με βάση αυτού θα κινηθώ αν ποτέ γίνω υποψήφιος αγοραστής. Από εκεί και πέρα, ισχύει και πάλι αυτό που γράφω παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δηλαδη ποσο πιστευετε οτι πρεπει να πουλανε ενα σωστα συντηρημενο crypton 105 που ειναι 20 χρονον για να ειστε ικανοποιημενοι? Δε μιλαω για κανενα σαπιο, μιλαω για σωστο μηχανακι, επισης μην τα συγκρινετε με κινεζικα μηχανακια, ακομα και τα 20ετιας Yamaha, honda, suzuki, kawasaki, ειναι καλυτερης ποιοτητας απο αυτα. Ανάλογα την κατάσταση,εγώ δεν παίρνω στα σοβαρά άτομα που κοστολογούν 1000+ παπιά 20ετιας, σε ό,τι κατάσταση και να είναι εκτός από ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις. Και εννοείται είναι πιο αξιόλογα τα παλιά γιαπωνέζικα, αλλά συγκρίνοντας παλιό γιαπωνέζικο με καινούργιο daytona, το καινούργιο, εκτός από την εγγύηση δεν θα έχει και όλα τα προβλήματα του μεταχειρισμένου, που δεν φταίει το ίδιο το μηχανάκι, αλλά η διάρκεια της ζωής του. Δεν είναι το ίδιο μια βίδα να έχει torqueαριστει 10 φορές σε σύγκριση με το να εχει συναρμολογηθει πριν 6 μήνες. Δηλαδή ποιος λογικός άνθρωπος θα πάρει παπί από άγνωστο 1000+ ευρώ αντί να πάρει ένα dy; Τι θα γλιτώσει θεωρείς; ειδικά τα 2 πρώτα χρόνια της εγγύησης που πας και το παρατάς στο εξουσιοδοτημενο και του λες "φτιαχ'το". Και μετά το πουλάς 800 ευρώ και πας και παίρνεις πάλι το ίδιο αν θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2020 (τροποποιήθηκε) Άνετα θα έδινα ένα χιλιάρικο για ένα crypton 105 του 98 σε μαμα κατάσταση από σοβαρό αναβάτη, μη νομίζεις ότι ο κινεζος έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από ένα παπί 20ετιας, ακριβώς την ίδια ανάρτηση έχει και μπρος και πίσω, και μάλιστα χαμηλότερης ποιότητας, βέβαια γούστα είναι αυτά... εγώ τη βρίσκω και με το Townmate που έχω εδώ και 23 χρόνια. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2020 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2020 πριν 9 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Άνετα θα έδινα ένα χιλιάρικο για ένα crypton 105 του 98 σε μαμα κατάσταση από σοβαρό αναβάτη, μη νομίζεις ότι ο κινεζος έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά από ένα παπί 20ετιας, ακριβώς την ίδια ανάρτηση έχει και μπρος και πίσω, και μάλιστα χαμηλότερης ποιότητας, βέβαια γούστα είναι αυτά... εγώ τη βρίσκω και με το Townmate που έχω εδώ και 23 χρόνια. Δεκτή η άποψή σου. Έχω οδηγήσει μια περίοδο αυτό το crypton που λες και πιανομουν στο 5λεπτο. Είμαι λίγο πολύς για αυτό ομολογώ, αλλά και πάλι, το να πάρεις καλομεταχειρισμενο crypton 20ετιας και να σου μπιελωσει στον έναν χρόνο ή να χρειαστεί ένα τρελό σερβις για να είναι άνετο οδηγικα εμένα δεν μου λέει και πολλά. To each his own. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Δεκτή η άποψή σου. Έχω οδηγήσει μια περίοδο αυτό το crypton που λες και πιανομουν στο 5λεπτο. Είμαι λίγο πολύς για αυτό ομολογώ, αλλά και πάλι, το να πάρεις καλομεταχειρισμενο crypton 20ετιας και να σου μπιελωσει στον έναν χρόνο ή να χρειαστεί ένα τρελό σερβις για να είναι άνετο οδηγικα εμένα δεν μου λέει και πολλά. To each his own. Αν δεν είναι για τα μέτρα σου λογικό να πιάνεσαι πάνω του, το συγκεκριμένο το ανέφερα ως παράδειγμα πάπιας της εποχής εκείνης και επειδή το έχω δουλέψει, το συγκεκριμένο δεν χτυπάει μπιέλα αν δεν το αφήσεις στεγνό από λάδι, το είχα για μεγάλο διάστημα υπερκυβισμενο και δεν έπαθε τίποτα, και πήγαινε μόνο τέρμα. Και πάλι το ξαναλέω θα έδινα τα λεφτά σε μηχανάκι που πραγματικά το αξίζει, όχι σε μηχανάκι που απλά το πουλάνε ακριβά χωρίς λόγο, αυτοί ας τα κρατήσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες