ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 ευτυχής κάτοχος πλέον για εδω και περίπου 200χλμ και ξεκινάω με εντυπώσεις τα λάστιχα είναι λιγο,καπως...... Στα πρώτα φρεναρίσματα το πίσω μπλόκαρε ακόμα και σε ολόφρεσκη άσφαλτο. Σιγα σίγα καθώς στρώνει το φρένο (ήταν λιγο αποτομο στην αρχη) δεν μπλοκαρει τοσο εντονα. εμαθε και το ποδι μου μαλλον..... και μπορει να φταιει καπου και το γεγονος πως φτιαχτηκαν την δεκατη βδομαδα του 2019 και μαλλον ειναι ακομα ολοφρεσκα. Οι αναρτησεις , ειδικα μεχρι τα πρωτα 100 χλμ ηταν θεοσκληρες. πραγματικα ποναγα εκει πανω. τωρα εχουν μαλακωσει και ειναι πραγματικα οπως πρεπει. δειχνει οτι ειναι οσο σπορ πρεπει ναναι. Μπροστα δειχνει οτι δεν θα το χαλαγε, μαλλον θα του εκανε καλο μια γεφυρα καλαμιων. Στα πολλα φρενα πολα ομως,, νοιωθεις το τραβιγμα δεξια. με μια γεφυρα θα δεσει καλυτερα. ... ο ηχος στη αρχη σε ξενιζει. υπερβολικα ησυχο. τωρα πλεον που εχει αρχισει κ στρωνει η εξατμιση, εχει ψιλοδυναμωσει. βασικα, ακους οτι δουλευει , γιατι και παλι ειναι υπερβολικα ησυχο.... το abs πιανει καλα. πραγματικα καλα ομως. αυτα για αρχη..... α, το μηχανακι αγοραστηκε απο αντιπροσωπο στη δραπετσωνα , οπου μιου εκανε δωρο λαμπα led για μπροστα. καλο θα ειναι να την αποφυγετε. οπτικα δειχνει πολυ καλο και ομορφο, δειχνει να ταιριαζει με τα led ημερας που εχει , αλλα δυστυχως δεν εχει τοσο καλο φωτισμο οσο με καλες λαμπες η σελα ειναι καλη για οδηγο, αλλα για συνεπιβατη, μαλλον θαναι σκληρη. οι καθρεπτες, μμμμμ... παντως δεν εμφανιζουν ειδωλλα στα πολλα εχει κοντο γραναζωμα, στις 6000 στροφες, εκει που το εχω παει μεχρι τωρα βγαζει 90 χλμ και στις 7000 100χλμ. εχει ομως πολυ δυναμη, δειχνει να τραβαει πολυ καλα απο τις 6500 και πανω οπου αλλαζει κ παρα πολυ ο ηχος του απτο φιλτροκουτι πιστευω οτι θα βαραει κοφτη σε ανηφορα, Με 16/44 η 16/43 που βλεπω στα βιντεο θα του ταιριαζει περισσοτερο. δεν ειμαι φαν της ταχυτητας, αλλα δεν θελω να το δουλευω στις 8-8500 για να βγαλω 120-125χλμ. Συγκριτικα με crypton x, φαινεται σαν τερας διπλα του. καμια σχεση απτις φωτο. βλεπει ψαλιδι και αξονα πισω απο crypton x και μετα βλεπεις απτο vf και οι διαφορες ειναι πραγματικα τεραστιες. το απογευμα θα σηκωσω φωτο διπλα διπλα να δειτε διαφορα στο μεγεθος. Πραγματικο κτηνος απο θεμα διαστασεων ξεχασα κ καταναλωση. φουλαρα με 100αρα, συνολικα 6,3 λιτρα (ηταν με ρεζερβα οταν το πηρα) και μεχρι στιγμης εχω κανει 199 χλμ. τα πρωτα 100 τα πηγαινα μεχρι 5.000 . τα επομενα ανεβαινα μεχρι 6000 και στα τελευταια 30χλμ χτυπησα 7000 εχει φτασει στα μισα ο δεικτης,αλλα κατι μου λεει οτι δεν εχει και την πιο σωστη διαβαθμιση μεχρι τα 145 περιπου εδειχνε φουλ. μετα εσβησε 1 παυλα και τις αλλες μνεχρι τη μεση τις εσβησε στα 190 το απογευμα θα ξαναφουλαρω να δω ποσο εκαψε πραγματικα. αυτα για αρχη............ 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 Καλορίζικο και καλόβολτο φίλε μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 α, και δυστυχως κατω απτις 2800 εχει ενα ασχημο σκορτσαρισμα. οχι μπρος-πισω, αλλα αριστερα δεξια. χωρις πλακα, τρεμει αριστερα-δεξια μονο ο κωλος του παπιου. ειδικα στις 2500 ειναι ασχημα πραγματικα. ελπιζω να στρωσει και αυτο γιατι χαλαει αρκετα την εικονα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 (τροποποιήθηκε) Καλόβολτο φίλε, και κυρίως ευχαριστούμε που γράφεις τις εντυπώσεις σου, να μάθουμε οι υπόλοιποι τί παίζει με το συγκεκριμένο. Ελπίζω τα θέματα που αντιμετωπίζεις να λυθούν Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2019 από τον A-nik-i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.718 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 Καλοτάξιδο και καλές βόλτες πάντα όρθιος φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 Νεότερα στο θέμα κατανάλωση. Συνολικά μέχρι τώρα 201 χλμ και πήρε 4,9 λίτρα. Άρα περίπου 2,5 λτ/100. Για άστρωτο,καλά είναι, αν κ πιστεύω ότι μόλις στρωθεί, επειδή έχει κοντή κλιμάκωση, και επειδή ροπιαζει αρκετά ψιλά, πάνω απτις 6500, τότε θα μιλάμε για 3,, 3+ σε καθημερινή βάση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 Καλοτάξιδο ! μεταφερθηκε στα Ευχάριστα, και μπήκαν ετικέτες. Καλώς ηρθες στο ΜΒ ! Βάλε φωτο. Πολλές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 https://ibb.co/R4P5Pn6 το ψαλιδι που λεγαμε https://imgur.com/a/bu9bmJF 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 (τροποποιήθηκε) βασικα κατι κανω λαθος με το imgur. Στις φωτο φαινονται και καποια φαουλ της SYM κατα τη γνωμη μου. για παραδειγμα το λαστιχενιο προστατευτικο στους καθρεφτες. φαινεται λιγο ασχημο. θα μπορουσε να ειναι φαλτσοκομμενο και να εφαρμοζει σωστα. το μοντελο βγαινει σαν vf3i οπου και εχει κανονικα δισκοφρενα. εδω η αντιπροσωπια προφανως αλλαζει τις δισκοπλακες με τυπου μαργαριτα οι οποιες ειναι πιο μεγαλες στα κυμματα που κανει η δισκοπλακα. η δαγκανα ομως ειναι ιδια, με αποτελεσμα το τακακι να μην πιανει σε ολη τη δισκοπλακα, για να εκμεταλευεται ολο το δισκο. το αποτελεσμα οπως φαινεται και στις φωτο ειναι το ακρο του δισκου να μην πατιεται ποτε, μενοντας ετσι δημιουργοντας αυτη τη χρωματικη διαφορα οπως φαινεται, και οπως υπολογιζω, σε καποια αρκετες χιλιαδες χλμ, θα δημιουργηθει και πλακακι εκει,επειδη θα λιωσει η δισκοπλακα ανομοιόμορφα. επεισης το vf3i εχει διακοπτη εκει που φαινεται το καπακι στο δεξι μερος για τα φωτα. σε εμας λογω euro 4τα φωτα ειναι παντα αναμενα,αρα εκεινο το κοματι εμεινε κενο και βαλανε καπακι. ας βαζανε εναν διακοπτη αλαρμ. ποσο πιο ακριβο θαταν? 5€? 10€? πιστευω οτι θα αξιζε σαν κινηση. παντως σαν κατασκευη γενικα, φαινεται πραγματικα καλη, και ογκωδης σε συγκριση με ενα παπι. το απογευμα και φωτο διπλα διπλα με crypton x μιας και που θεωρητικα, ειναι άμεσος αντιπαλος απτα σημερινα παπια που κυκλοφορουν (θεωρω οτι παπια τυπου innova-modenas, δεν ειναι στην ιδια κατηγορια...) διοτι ελειπε ο γαμπρος μου... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2019 από τον ouraniosvf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 πριν 14 λεπτά, το μέλος ouraniosvf έγραψε: βασικα κατι κανω λαθος με το imgur. Πάτα στη φωτο στο ιμγκουρ, να κανει προβολη εικονας + μετα αποκοπη -επικολληση του λινκ, και βγαινουν εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 (τροποποιήθηκε) https://imgur.com/irYjKb6 https://imgur.com/a/aVVLqZe Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2019 από τον ouraniosvf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Δεξι κλικ στην εικόνα , αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας , να έχει μαζί και το *.jpg https://i.imgur.com/irYjKb6.jpg 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 4 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Δεξι κλικ στην εικόνα , αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας , να έχει μαζί και το *.jpg https://i.imgur.com/irYjKb6.jpg σωστοςςςςςςςςςςςς εδω η δισκοπλακα που ελεγα πιο πανω εδω καποια μικροκενα στην συναρμογη που φαινονται...... τα λαστιχενια καπακια που εγραψα. μαλλον θα πεξει φαλτσετα εκει......... πισω αναρτηση και ψαλιδι και το καπακι που θα μπορουσε να φιλοξενει διακοπτη για αλαρμ. θα μπει και αυτος καποια στιγμη το βραδυ θα μπουνε κ φωτο με τα led μπροστα , γιατι τωρα ειναι τσαμπα κοπος..... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2019 από τον ouraniosvf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Πλεον στα 215 περιπου οι κραδασμοι κατω απτις 3000 στροφες,εχουν φυγει εντελως. Μενει ενα μικρο τρεμουλο στις 2800 μονο το οποιο κ φευγει αμεσως. Μαλλον θεμα στρωσιματος ειναι κ οπως δειχνει θα φυγει κ αυτο ,αφου φυγε κατω απο αυτες τις στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργης.ΡοΕς 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Πώς είναι η σέλα του; Γλυστράει στο φρενάρισμα; Έκανες καμιά διαδρομή πάνω από 20-30 λεπτά να μας πεις αν είναι άνετη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 11 ώρες, το μέλος Γιώργης.ΡοΕς έγραψε: Πώς είναι η σέλα του; Γλυστράει στο φρενάρισμα; Έκανες καμιά διαδρομή πάνω από 20-30 λεπτά να μας πεις αν είναι άνετη; εχω κανει γυρω στη 1 ωρα πανω του συνεχομενα μεχρι στιγμης. Η σελα εχει διαφορετικο καλυμα-υλικο για αναβατη συνεπιβατη. για τον οδηγο δεν γλυστραει καθολου. πραγματικα, σε σημειο που αν κατσεις και θες να αλλαξεις λιγο, να βολευτεις καλυτερα, πρεπει να ανασηκωνεσαι γιατι δεν γλυστραει καθολου. οτι ρουχο και να εχω βαλει, φορμα-τζιν, κολαει πανω του. Εχει ενα ανασηκωμα μπροστα κιολας, σε καινουριο δεν φαινεται εντονα, στο δικο μου μετα απο χλμ, ειναι εντονο πλεον, που κραταει ακομα πιο πολυ κοντρα απο θεμα ανεσης βεβαια δεν ειναι σκουτερ με τους τονους αφρολεξ απο κατω, αλλα συγκιτικα με το προηγουμενο παπι μου,ειναι πιο ανετα. για συνεπιβατη δεν μπορω να σου πω , γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει ανεβει κανεις, παντως εχει αλλο υλικο που δειχνει να γλυστραει . το ανασηκωμα που ελεγα το διαφορετικο υλικο για πισω Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2019 από τον ouraniosvf 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2019 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2019 (τροποποιήθηκε) Προχωράμε σιγά σιγά. Φτάσαμε τα 260 χλμ. το τρέμουλο στις 2800 έχει φύγει πλέον. Οι αναρτήσεις έχουν μαλακώσει πλέον αρκετά , αλλά παραμένουν σφιχτές και με αρκετά σπορ προσανατολισμό. Σε στροφές δείχνει ικανό πραγματικά για μεγαλύτερες κλίσεις από ένα απλό παπί. Τα άσχημα τώρα. Η γέφυρα μπροστά στα καλάμια είναι αναγκαία. Δυστυχώς δεν είναι θέμα γούστου, αλλά μπορεί να γίνει κ επικίνδυνο αν σε βρει απροετοίμαστο και εξηγώ. Καταρχάς, λίγα λόγια για το ιστορικό μου. Στα 38 μου πλέον, έχουν περάσει αρκετά δίτροχα απτά χέρια μου, από cbr 1000 repsol του 2004 ( το πιο δυνατό) μέχρι rgv-γ 250 το banana ( το πιο επικίνδυνα εθιστικό) μέχρι και Peugeot jetforce compressor ,αυτό με τον εργοστασιακό υπερσυμπιεστη( το πιο "περίεργο"), και μπορώ να πω ότι κάποια πράγματα τα "Νοιώθω" πάνω στο μηχανάκι.... Στο θέμα μας τώρα.καλο χρυσό και άγιο το πλαίσιο του, αλλά το μοτέρ αδικείται με αυτά τα καλάμια. Σε φρενάρισμα, ακόμα κ σταματημένο, βλέπεις τον τροχό να "τραβάει" δεξιά. Μεγάλος δίσκος, μαλακά καλάμια. Σε νορμαλ χλμ για παπί, 70-80 άντε 90 είναι όλα καλά. Φρενάρεις και νοιωθεις το τράβηγμα δεξιά. Αλλά αν το τσάρουχωσεις δυνατά, τότε όλα αλλάζουν. Ναι μεν φρενάρει, αλλά διπλώνει άσχημα η ρόδα. Εάν έχεις κ ποιο πολλά χλμ κιόλας, τότε είναι άσχημα τα πράγματα. Το πήγα μια βόλτα παραλιακή όπου έπαιζα στα 110-125. Εκεί πραγματικά πετάει το μοτέρ, νοιωθεις ότι απλά τώρα ξεκινάει να δουλεύει σωστά και έχει παρά πολλά να δώσει ακόμα, αλλά εάν πατήσεις μπροστινό, βλέπεις, χωρίς πλάκα, βλέπεις ( έσκυψα και έβλεπα πραγματικά) την ρόδα να φεύγει δεξιά . Αν πιάνεις ένα απότομο δάγκωμα του μπροστινού, και το αφήσεις, δημιουργεί ένα φαινόμενο σαν σβούρα, φυγοκέντριση, δεν ξέρω πως να το πω, μόνο αν το οδηγήσετε θα το νοιωσεται, οποίου για λίγα δευτερόλεπτα η ρόδα μπαλατζαρει αριστερά-δεξιά . πατας δυνατά, και αφήνεις αμέσως, με πάνω από 110-120 και ξεκινάει μετά το μπαλατζω, όπου για λίγη ώρα παλεύεις να το ξανασταθερωποιησεις. Αν είσαι ανάμεσα σε αυτοκίνητα, πραγματικά είναι επικίνδυνο να σε ρίξει πάνω τους. Καθομουν στην ευθεία, μόνος μου εννοείται , και πάταγα φρεναρίσματα και χάζευα μετά να βλέπω τον τροχό να φεύγει δεξιά και στο άφηνα μ να παίζει αριστερά δεξιά σαν σβούρα. Μου θυμίζει ένα Kle 500 που είχε περάσει απτά χέρια μου ένα φεγγάρι με 21 τροχό μπροστά, και τέρμα άδεια καλάμια μπροστά. Είχα λύσει την ψεύτο γέφυρα που είχε κάτω απτό φτερό , με σκοπό να λύσω κ τα καλάμια για σέρβις. Όσες μέρες το είχα έτσι, έτσι ακριβώς αντιδρούσε. Αλλά δεν με πειράζει, ήταν ήδη 17-18 ετών με καμία 100+ χιλιάδες χλμ με τεράστιο τροχό μπροστά. Το περιμένεις να έχει τέτοια φερόμενα. Αλλα από ένα καινούριο μηχανάκι,ειναι κρίμα. Βέβαια, αν το δεις σαν παπί, ειναι λογικό, αλλά δεν έχει μοτέρ Παπίου. Πραγματικά ειναι παρά πολύ καλό το μοτέρ του, και αδικηται απτά καλάμια. Ελπίζω να βγει καμία καλή γέφυρα να βελτιωθεί λίγο, γιατί δεν θέλω να φτιάχνω εδώ. Δεν έχω καλές εμπειρίες απτις χειροποίητες.... Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2019 από τον ouraniosvf 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Επειδη το οδηγησα και εγω και το ανοιξα μεχρι 131 στο κοντερ (πραγματικα περιπου 120 χλμ) ενοιωθα ακριβως το ιδιο στο φρεναρισμα. Πιστευω πως ειναι και λογω της κακης ποιοτητας ελαστικων. Αν το παρω προσωπικα θα τα αλλαξω απευθειας. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2019 από τον klaipelas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος klaipelas έγραψε: Επειδη το οδηγησα και εγω και το ανοιξα μεχρι 131 στο κοντερ (πραγματικα περιπου 120 χλμ) ενοιωθα ακριβως το ιδιο στο φρεναρισμα. Πιστευω πως ειναι και λογω της κακης ποιοτητας ελαστικων. Αν το παρω προσωπικα θα τα αλλαξω απευθειας. Αρχίζω να συμπεράνω το ίδιο σιγά σιγά. Επειδή με ´´τρωεί´ αυτό με το αριστερά-δεξιά, αρχίζω να το ψάχνω σιγά σιγά. Πέρασα τις προάλλες Σαλαμίνα όπου στο καραβάκι αντί για άσφαλτος,υπάρχει λαμαρίνα. Ούτε λακούβες,ούτε τίποτα. Εκεί αν το σπρώχνεις ,παρατηρείς ότι γέρνει αριστερά δεξιά σαν να ήθελε ευθυγράμμιση το λάστιχο, αλλα ειναι απτις ίδιες τις αυλακώσεις που έχει το ελαστικό. Ακριβώς πάνω στην κορυφή. Του, έχει ένα ζιγκ ζαγκ η χάραξη του, που κάνει το μηχανάκι να γέρνει,όσο περίεργο κ αν ακούγεται. πλεον με 340 χλμ στο κοντέρ και μέση κατανάλωση 2,33 λτ/100. Αρκετά καλή τιμή για τα κυβικά του. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2019 από τον ouraniosvf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Αν πάτε για λάστιχα προτείνω Sportec Street της Metzeler ( υπάρχουν στις διαστάσεις που φοράει ) .... το έχω δοκιμασμένο σε 3 μηχανάκια κοντά σε αυτά τα κυβικά 125-135-250cc. Αξίζουν από κάθε άποψη που μπορώ να φανταστώ, ειδικά αν τα πιέσεις πραγματικά θα βλέπεις πως έχουν ΠΟΛΛΑ ακόμη να δώσουν!! Εκεί καταλαβαίνεις πως τα καλάμια Δεν ... Προσωπικά μετά από 9.000 χλμ στο δικό μου είμαι υπερευχαριστημένος ! Εγώ θα βγάλω τουλάχιστον 15.000 έτσι όπως φαίνεται και ίσως και παραπάνω, οπότε ένα παπί 18.000-19.000 ++++ . Με τα παπιά στην βροχή απλά τα πάει αρκετά καλά. Με το δικό μου δεν γνωρίζω καθώς δεν έχω πατήσει. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2019 από τον BlackDiamond 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργης.ΡοΕς 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 τις ίδιες διαστάσεις ελαστικά με τα μικρά cbf-ybr δεν φοράει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2019 Sym VF 185 90/80-17 εμπρός 120/70-17 πίσω Honda cb125 f 80/100-18 M/C 47P εμπρός 90/90–18M/C 51P Πίσω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouraniosvf 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2019 η πρώτη ΄΄επέμβαση΄΄ θαναι γέφυρα, και μετά λάστιχα. και σκέφτομαι για 130/70-17 πίσω. Είδα κάτι φώτο από forum στη Μαλαισία που έχουν βάλει 100 μπροστά και 130 πίσω,και φαίνεται κτηνακι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2019 Εμενα μου αρεσει και ενα καλαθακι που μπαινει πισω απο το τιμονι αναμεσα στα ποδια σαν αυτο εδω που φαινεται https://youtu.be/csujCRu0nPo?t=12. Ελαστικα, φιλτρο αερος https://youtu.be/ml3MKg01aeE?t=32 και μια εξατμιση https://katsantonis.car.gr/parts/view/22604060/ θελει το συγκεκριμενο και πεταει. Στο εξωτερικο που εχουν και δρομους αλλαζουν και το μπροστα γραναζι με ενα μεγαλυτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες