panosmania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2019 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα στην ομάδα είμαι σε αναζήτηση tdm 900 abs βλέπω αρκετά αλλά όσα βλέπω δεν με τρελαίνουν για τα λεφτά που ζητάνε και όσα μ αρέσουν τα ζητάνε 5500++ που θεωρώ οκ πως δεν είναι λίγα ειδικά για ένα μηχανάκι που η πρώτη τ άδεια είναι 10-11 ετών που όσο και απροβλημάτιστο να εξναι κάποια στιγμή μόνο κ μόνο παλαιότητας καιρό θα βγάζει και αν δεν είναι τώρα θα εξναι σε 2-3 χρόνια δεν λέω ότι δεν είναι σκυλί απλά θεωρώ πως τα χρήματα που ζητάει κάποιος για ένα μηχανάκι που έχει 35000-40000-50000+++ χιλιόμετρα είναι πολλά και όσο να σε αυτά τα χιλιόμετρα κάτι θα ζητήσει κ ας μην είναι σοβαρό . Πείτε γνώμες και πριν αρχίσετε τα δε σπάει δε χαλάει κτλ συμφωνώ απλά όλα έχουν κ ένα όριο το πιο καινούργιο είναι 10 ετιας πλέον . Προς αποφυγή παρεξηγήσεων απλά θέλω απόψεις για το ποσό που θα έδινε κάποιος ; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2019 από τον panosmania Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
devil's animal 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2019 αρχιζουμε απο τα βασικα... το tdm 900 ειναι ενα ρδελο και μισο απο πολλα θεματα... θες μοτερ? ψοφιο..απο 900 δικυλινδρα κυβικα βγαζει 70-75 αλογα σκαρτα... θες πλαισιο? της πλακας...με ελαστικοτητες παντου... θες ζυγισμα? αθλιο...ψηλο κεντρο βαρους και χαλια κατανομη βαρους μεταξυ μπροστινου και πισω μερους... θες φρενα? τιποτα το ιδιαιτερο... θες αναρτησεις? κλαφτα Χαραλαμπε..οι περισσοτεροι που ψαχνοντουσαν λιγο παραπανω σε στροφες ή και πιστα, πηγαιναν και αναβαθμιζαν με το καλημερα... ξερεις τι κανει καλα? ΘΟΡΥΒΟ... και μιλαω και μεταφορικα, και κυριολεκτικα.. δλδ με ενα ζευγαρι εξατμισεις, κανει ωραιο θορυβο...και επειδη ειναι μεγαλο και μπουγιοζικο, το προτιμουσαν ολοι οι ακρανωτοι καγκουροβλακες για να κανουν τα παγωνια και να ψαρωνουν οι (ανεγκεφαλες ως επι το πλειστον) γκομενες... επισης σχεδιαστικα και τεχνολογικα ειναι 18ετιας...διοτι βγηκε το 2002...αλλαξε ελαχιστα εως καθολου...οποτε ακομα και να παρεις ενα μοντελο του 2008-2009, ουσιαστικα εχεις ενα ΠΑΛΙΟ μηχανακι... και παμε τωρα και στα καλυτερα...την ΤΙΜΗ... καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να πω πολλα...μονο απο τα emoji καταλαβαινεις περι τινος προκειται...υπερεκτιμημενο μεχρι εκει που δεν παει... προσωπικα θεωρω βλακα καποιον που παει να παρει το συγκεκριμενο μοντελο σημερα...υπαρχουν απειρως καλυτερα μηχανακια και για ταξιδι, και για γκαζια, και για στριψιμο, και για φορτωμα και για ολα αυτα που μπορει να θελει να κανει καποιος με ενα all around... εν κατακλειδι, ψαξε για κατι αλλο.. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2019 Το φθηνό πάντα σου βγαίνει ακριβό λέει ο σοφός λαός, δε λέω ότι το να αγοράσεις ένα πανάκριβο μεταχειρισμένο είναι η καλύτερη λύση, πολλοί θέλουν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, βρες ένα μηχανάκι που η τιμή του να αντιπροσωπεύει και την πραγματική του αξία, τα καλά μηχανάκια δεν τα χαρίζει κανένας, επίσης είμαστε στη φάση που όλα αρχίζουν να τσιμπάνε σε τιμή, μη κανείς σύγκριση με τιμές μεταχειρισμένων πέρσι και πρόπερσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2019 (τροποποιήθηκε) Αυτα που λεει ο devils παραπανω και επιπλεον, προσωπικα, ΕΓΩ, να μου το χαριζαν, θα ντρεπομουν να με δω πανω του. Οχι να πληρωσω κιολλας. Τοσες ωραιες, καλοοδηγητες ή οτι αλλη ιδιοτητα θελεις, μηχανες υπαρχουν. Τι διαλα σας αρεσει το TDM; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2019 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Τι διαλα σας αρεσει το TDM; Συγνωμη, αλλά αν έχεις πολλές βερμούδες, αμάνικα μπλουζάκια, σαγιονάρες και δεν έχεις λεφτά για κράνος τότε το TDM είναι μονόδρομος, είναι ο καλύτερος τρόπος να ανεμίζει κάποιος το “power of love” μαλλί του. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2019 Σε αυτα τα λεφτά δεν παίρνεις ένα Tiger 800 XR να είσαι μάγκας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2019 (τροποποιήθηκε) tracer 700 dineis 1000 ευρω παραπανω και παιρνεις συχρονο μηχανακι με σουπερ μεταπωλητικη αξια (οπως και το tdm βεβαια).. Μη παρεις Tdm ειναι οπως τ λεει ο φιλος παραπανω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2019 από τον Antreasss 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 11 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Αυτα που λεει ο devils παραπανω και επιπλεον, προσωπικα, ΕΓΩ, να μου το χαριζαν, θα ντρεπομουν να με δω πανω του. Οχι να πληρωσω κιολλας. Τοσες ωραιες, καλοοδηγητες ή οτι αλλη ιδιοτητα θελεις, μηχανες υπαρχουν. Τι διαλα σας αρεσει το TDM; Εγώ αυτή την απορία έχω για το v- (δεν το γράφω ολόκληρο μήπως γλιτώσω τον δημόσιο λιθοβολισμό. πριν 29 λεπτά, το μέλος Antreasss έγραψε: tracer 700 dineis 1000 ευρω παραπανω και παιρνεις συχρονο μηχανακι με σουπερ μεταπωλητικη αξια (οπως και το tdm βεβαια).. Μη παρεις Tdm ειναι οπως τ λεει ο φιλος παραπανω +599 τουλάχιστον σύμφωνα με ότι συμπέρασμα πρόλαβα να βγάλω στο test ride της yamaha . Έχει ωραίο κινητήρα με όση δύναμη χρειάζεται , καλή θέση οδήγησης , normal βάρος και συμπαθητική εμφάνιση. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2019 από τον stavros-2stroker 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosmania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: tracer 700 dineis 1000 ευρω παραπανω και παιρνεις συχρονο μηχανακι με σουπερ μεταπωλητικη αξια (οπως και το tdm βεβαια).. Μη παρεις Tdm ειναι οπως τ λεει ο φιλος παραπανω Το tracer 700 το βρίσκω ως μια κακιά απομίμηση του 900 και κατά την γνώμη μου όσοι το παίρνουν το μεγαλύτερο ποσοστό στρέφεται να το δώσει να πάει στο tracer 900 . Βασικά ο λόγος που δεν τρελαίνομαι για το tracer 700 είναι ότι εμφανισιακά δεν με γεμίζει κάτι με χαλάει στην εμφάνιση του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2019 Πανο για αρχή δες τι θέλεις! Αν δεν έχεις ένα δύο μηχανακια στο μυαλό σου δε γινεται να βγάλουμε άκρη! Για μένα μηχανάκι 10ετιας με 50000 χλμ είναι καινούριο! Το δικό μου είναι μοντέλο 2002 με 110000 χλμ, και η τεχνολογία του κινητήρα ειναι από το '70. Αλλα ακόμα δουλεύει μια χαρά, και το και με λίγη αγάπη βγάζει πολλά χλμ ακόμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2019 5000€ για tdm 10ετιας δεν έδινα για κανένα λόγο. Ούτε εάν ήταν το μόνο μηχανάκι σε αγγελία 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος snoop_aloop έγραψε: 5000€ για tdm 10ετιας δεν έδινα για κανένα λόγο. Ούτε εάν ήταν το μόνο μηχανάκι σε αγγελία Έπαιρνες ένα cb 1000r με αυτά τα λεφτά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2019 εχει φρενα r1 ταξιδευει ανετα και οικονομικα με 2 ατομα και φορτωνετε σα μουλαρη... στριβει μια χαρα με μια εξτρα ζελατινα δεν εχει θεμα με αερα εχει οικονομικη συντηρηση πασχει λιγο στο πισω αμορτισερ κλεβετε και τα πιο πολλα ειναι καγκουρεμενα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2019 Spot on o Devil's Animal. Ειδικα, οσον αφορα πλαισιο και ακαμψια. Στην πρωτη γκαζια με 2α το νοιωθεις να στρεβλωνει, πριν καν στριψεις! Στα φρενα και στο ζυγισμα του, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΚΑ ΓΥΑΛΟ. Ειναι ενα τελειως μετριο μηχανακι που ναι, μπορει να κινηθει εντος εκτος και σε ταξιδια, αλλα μεχρι εκει. Δεν ξεχωριζει σε κατι. Το σημαντικοτερο, μιλαμε για μια κατασκευή που μετραει 15 χρονια... το να δωσεις 4 και 5 χιλιαρικα, ειναι τελειως "μαλακισμενη" καταναλωτικη συμπεριφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2019 πριν 22 ώρες, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: Εγώ αυτή την απορία έχω για το v- Κάτσε, παραδίπλα, ακόμα ψάχνουνε την τελική του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 +599 στον devils animal αν αξιζει εν ετη 2019? ΟΧΙ σε καμια περιπτωση! αν θες να δινεις τοσα $$ σε σερβις και λαστιχα παρε Ζ750 (το ιδιο χαλι ειναι και αυτο απο πλαισιο-φρενα-αναρτηση), αλλα τουλαχιστον θα εχεις γλυτωσει αρκετα λεφτα απο την αγορα γιατι τα πουλανε φθηνοτερα. αν εχεις να διαθεσεις ενα σοβαρο ποσο, παρε πχ mt07 το οποιο ειναι πολυ καλο σα συνολο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosmania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: +599 στον devils animal αν αξιζει εν ετη 2019? ΟΧΙ σε καμια περιπτωση! αν θες να δινεις τοσα $$ σε σερβις και λαστιχα παρε Ζ750 (το ιδιο χαλι ειναι και αυτο απο πλαισιο-φρενα-αναρτηση), αλλα τουλαχιστον θα εχεις γλυτωσει αρκετα λεφτα απο την αγορα γιατι τα πουλανε φθηνοτερα. αν εχεις να διαθεσεις ενα σοβαρο ποσο, παρε πχ mt07 το οποιο ειναι πολυ καλο σα συνολο! Ήθελα να πάω σε κάτι ποιο ψηλό το my-07 να πω την αλήθεια πέρα ότι έχει πολύ μικρή θέση για συνοδηγό σαν ποιότητα δεν μ άρεσε το έχει ένας γνωστός και το χάζευα και το βρήκα πολύ μέτριο για μοντέλο τελευταίας γενιάς και σε σύγκριση με το gsr 600 που είχα το έβρισκα πολύ ψεύτικο από τους διακόπτες μέχρι τιμονό πλάκα . Ουσιαστικά αν δεν έβρισκα κάτι που να με ενθουσιάζει σε ψηλό θα πήγαινα πάλι σε κοντό ή σε κάποιο σκούτερ Beverly 350 ή Xmax 300 ( αν και πολύ ωραίο το βρίσκω αρκετά υπερκοστολογημενο για 300 κυβικά ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 (τροποποιήθηκε) φιλε καντο μια βολτα και βρησκεις ανετα με 3500 https://www.car.gr/22099850-yamaha-tdm-900 https://www.car.gr/10377309-yamaha-tdm-900-a-tdm-900-abs Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2019 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Κάτοχος TDM 900 2004 μοντέλου....το είχα 4 χρόνια στα χέρια μου και ήμουν πολύ ικανοποιημένος....!Όσοι λενε ότι δεν στρίβει μάλλον η δεν ήταν κάτοχοι η αναφέρονται στο παλιό 850....! Φρένα δεν είχε καλά,αναρτήσεις μέτριες,κινητήρας παρά μα πάρα πολύ γραμμικος με αρκετά διαχειρίσιμο γκάζι....(εμένα τα 80 άλογα μου έφθαναν μια χαρα) Από θέμα καταναλωσης έπαιζε στα 6 με 6,5! Υ.Γ το είχα όλα τα χρόνια χωρίς εξατμισεις-και όλα τα χιλιόμετρα του ήταν ΑΠΡΟΒΛΗΜΆΤΙΣΤΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2019 Aρα ναι ΟΚ αξιζει. Αξιζει 6000? Αξιζει 5000? Αξιζει 4000? Ποσα αξιζει ενα μηχανακι 15 ετων? Αυτο ρωταμε να μαθουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 Πιστεύω πως αξίζει να κάνεις κίνηση αν βρεις κάποιο με περίπου 80.000 που να μην έχει αλλάξει πάνω από 2 χέρια και να κοστίζει μαξ 3.500€. Ξέρω πως είναι κάπως απίθανο σενάριο αλλά είναι ένα από το καγκουρομηχανάκια ( εννοείται το έχουν πάρει και σοβαροί / σωστοί άνθρωποι ) που δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει από τόσα χέρια που έχουν μπει πάνω του. Σαφώς και δεν επενδύεις πάνω σε αυτό. Έχεις σκεφτείς για bandit / xj6 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 Η αλήθεια είναι ότι εν έτη 2019 δεν αξιζει σαν αγορά!!Εγώ ανέφερα στο προηγούμενο μνμ μου την προσωπική μου άποψη σαν πρώην κάτοχος....από θέμα αντοχής κ.α! Λάθος μου που δεν απάντησα στην απορία του Panosmania ορθά....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 πριν 34 λεπτά, το μέλος BLATS έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι εν έτη 2019 δεν αξιζει σαν αγορά!!Εγώ ανέφερα στο προηγούμενο μνμ μου την προσωπική μου άποψη σαν πρώην κάτοχος....από θέμα αντοχής κ.α! Λάθος μου που δεν απάντησα στην απορία του Panosmania ορθά....! Το ζητημα "αντοχης" εχει να κανει σχεδον ΠΑΝΤΑ απο τον ιδιο τον ιδιοκτητη. Οταν μιλαμε για ξεκοιλιασμενα μηχανακια, στην καλυτερη ως μεταχειρισμενα 3ο 4ο χέρι και βαλε... καταλαβαινεις οτι οι πιθανοτητες για κατι αξιοπιστο, ειναι ιδιες με αυτες να βρεις παρθενα σε μπουρδελο. ΗΤΑΝ ανθεκτικο μηχανακι, εαν γυρναγαμε πισω στο 2009 ... ΗΤΑΝ αξιολογη κατασκευή, εαν γυρναγαμε πισω στο 2009... Ειμαστε στο 2019 ομως και το μηχανακι νεοτερο, ΔΕΝ εγινε, ποσο μαλλον ενα μεταχειρισμενο κανοντας την οποια κινηση αγορας, αδικαιολογητη. Το γιατι πως και τι οσον αφορα την τιμη που κραταει, εχει να κανει με την προσφορα και ζητηση. Ομοιως, κατι 1200άρια σαπια 15ετιας που ακομα πωλουνται "χρυσαφι", επειδη μοναδικο πλεονεκτημα τους, ειναι τα χαμηλα τελη κυκλοφοριας και η δυνατοτητα κινησης εντος πολης, γιατι ο τυροβλαχος, οσο και να στεναξει οικονομικα, τα 5χλμ μεχρι τη δουλεια του θα τα κανει με αμαξι ο κοσμος να χαλασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 Ο φίλος ρώτησε την άποψη μας....και καλό είναι να απαντούν κάτοχοι του συγκεκριμένου μοντέλου διότι ξέρουν και τα καλά και τα άσχημα της μοτοσυκλέτας και όχι να απαντάμε επειδή ακούσαμε κάτι από ένα γνωστό του τρίτου ξαδέρφου μας.....! Το πιο σωστό είναι να τα βάλεις κάτω και να κρίνεις με τα χρήματα που θες να δώσεις τι άλλο μπορείς να αποκτήσεις....να κάνεις μια έρευνα αγοράς δηλαδή! Μην κοιτάς μεμονωμένα ένα μοντέλο μιας και υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αγορά των μεταχειρισμένων! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2019 (τροποποιήθηκε) Προσωπικα στα 5500ε, μιλωντας αποκλειστικα για αυτη τη κατηγορια (ψηλοτίμονο street) Θα κοιταζα το πιο φρεσκο και με τα λιγοτερα χλμ Tiger1050 που θα μπορουσα να βρω. Με λιγο ψαξιμο και παζαρι, δεν ειναι απιθανο να πετυχεις κατι μικροτερο απο δεκαετια και το πολυ 70000χλμ ή και λιγοτερα. Πολυ μηχανακι για τα λεφτα του Αν κοιταξεις σε 800 δε ισως βρεις κατι ακομα καλυτερο Αν και εφοσον εχεις καψουρα με TDM, πρωτον μην προβεις σε αγορα πριν οδηγησεις κατι πιο συγχρονο, ειναι κριμα. Και δευτερον οπως και να εχει σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τοσα λεφτα. Κανα δυαρι βαρια δυομισαρι χινες το συζηταμε. Ειναι παλια και ξεπερασμενα πλεον Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2019 από τον peterpan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες