Jump to content
panosmania

Yamaha tdm 900 εν έτη 2019 αξίζει αρραγές ;

Recommended Posts

πριν 8 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Με 4.500€, το 2017 αγόρασα Hayabusa σε υπεραριστη κατάσταση. 

Μη γράφεις τέτοια πράγματα γιατί είδα και έπαθα να τη βγάλω από το μυαλό μου, με δαιμονίζεις, θα φύγω απ το σπίτι καμία μέρα με το αμαξι και θα γυρίσω με Gen2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 12 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Μη γράφεις τέτοια πράγματα γιατί είδα και έπαθα να τη βγάλω από το μυαλό μου, με δαιμονίζεις, θα φύγω απ το σπίτι καμία μέρα με το αμαξι και θα γυρίσω με Gen2.

Gen2 best Gen. Σε άσπρο με τα μαύρα kanji, παρακαλώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Gen 1 είναι το δικό μου αλλά πραγματικά ευχαριστήθηκα και τα 20.000 χλμ που προλάβαμε να κάνουμε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά τη γνώμη μου τα 5κ για TDM δεν είναι μόνο vfm αλλά και λίγα ιδίως αν αναλογιστείς το highlight του 18αρη μπροστινού τροχού 🤐

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Κατά τη γνώμη μου τα 5κ για TDM δεν είναι μόνο vfm αλλά και λίγα ιδίως αν αναλογιστείς το highlight του 18αρη μπροστινού τροχού 🤐

spacer.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

ιδίως αν αναλογιστείς το highlight του 18αρη μπροστινού τροχού 🤐

Όπως το Hornet με τον 16 αρι που είχα, 2 επιλογές σε ελαστικά το ´15 που είχα αλλάξει.

Υ.Γ. Τώρα που το σκεφτομαι  ,του βάζεις ένα σετ Τ63 και γυριζεις όλο τον κόσμο από άσφαλτο ή χώμα!

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ θα θελατε να ειχατε ενα tdm ολοι εσεις που το κατηγορειτε... 

Αλλα δεν το φτανετε στην τιμη που ειναι.

Αντε ολα τα γατακια...🤪

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος giorgos.boun έγραψε:

πολυ θα θελατε να ειχατε ενα tdm ολοι εσεις που το κατηγορειτε... 

Αλλα δεν το φτανετε στην τιμη που ειναι.

Αντε ολα τα γατακια...🤪

Ειλικρινά το μόνο που μου αρέσει σε αυτό το ερμαφρόδιτο πράγμα είναι ο ήχος του κινητήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Ειλικρινά το μόνο που μου αρέσει σε αυτό το ερμαφρόδιτο πράγμα είναι ο ήχος του κινητήρα.

Έλα οκ πέρα από την πλάκα μια χαρά μηχανακι είναι για αυτόν που ξερει τι παίρνει και τι θελει.

όχι σε τέτοιες τιμές βέβαια. Ειπαμε οκ.

ενα παλιό μηχανακι είναι. Όντως με 5000 κανεις πραγματικά ωραία πράγματα... καλα στα 7κ του φίλου παραπάνω δεν το συζητάω καν. Σαν ανέκδοτο είμαι σίγουρος το είπε κρίνοντας από τις γκόμενες...

(το έχουμε ξαναπεί νομίζω, ένα πραγματικά ωραίο μηχανακι σπάνια έως απίθανο να βγάλει γκομενα, γκόμενο πάντως σίγουρο.)

Τροποποιήθηκε από τον giorgos.boun

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις να κάνεις χαλαρή βόλτα, άνετος, να πας εκδρομή δικαβαλος με βαλίτσες, να πας σε ένα νησί και να κατέβεις παραλίες άφοβα είναι μια χαρά.

Αν θες να βάλεις φωτιά στην άσφαλτο, μόνο σε ευθείες. Επίσης κάνει καλό burnout και σούζα. 

Για 5κ ούτε για αστείο. Όταν έψαχνα πριν 5 χρόνια, τα καλά ήταν κοντά στα 4.500. και τότε δεν υπήρχε tracer 700. 

Και πάλι για την εποχή η τιμή ήταν υψηλή. Από 4 και κάτω τα περισσότερα ήταν Frankenstein, άλλο πλαίσιο, άλλο μοτέρ, βαμμένα πλαίσια για να μοιάζει με το πιο καινούργιο, ηλεκτρονική για abs χωρίς τους αισθητήρες κλπ είναι μερικά από τα ωραία που είχα δει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 ώρες, το μέλος Spar1991 έγραψε:

Μαλακιες λενε.. Το αγορασα πριν 3 μηνες εν ετη 2021 στα 5000 ευρω και δεν το μετανιωνω στιγμη.. Η οδηγικη εμπειρια ειναι φανταστικη μαζι του λατρευω την ομορφια του το γκαζι του τα παντα . με χαλαει το κεντρο βαρους του και οι αναρτησεις του! Που εχω σκοπο για αυτα και 2 3 πραματα ακομα να σκασω 2000 ευρω γιατι τοσα τα υπολογισα να το κανω ακομα πιο μηχαναρα! Ειναι ενας θρυλος το tdm και οσοι το βριζουν στην ουσια δεν βριζουν αυτο αλλα τους καγκουρες που το οδηγουν και τους βριζουν γιατι καθε ενας εχει πισω στη σελα του μια γκομεναρα που οι αλλοι ποτε δεν θα χουν!! Αυτο ειναι το tdm μια μηχανη αρκετα καλη ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ αντικειμενικα πανεμορφη που ειναι παρεξηγημενη λογω καποιων καφρων αναβατων! Εγω την εχω με βαλιτσα εξατμισεις αλλα δεν κανω καγκουριλικια.. Ειμαι ευχαριστημενος μαζι της γιατι 900 κυβικα sport touring με 4 5 χιλιαρικα δεν βρισκεις στις μερες μας.. θα μπορουσα να παρω το κατα πολυ υποδιεστερο 700 tracer αλλα ειναι πλαστικουρα και ψιλομαπα για αρκετους λογους..Ξερω οτι οδηγαω ενα 900 ροπατο πανεμορφο και ειμαι αρκετα περηφανος. Επισης ξερω οτι αν το πουλησω αυριο θα παρω τα λεφτα μ πισω γιατι εχει πανω 55000 χλμ γνησια με book service που φαινονται κ στο κτεο και δυσκολα θα βρεις κατι τετοιο! 

Καλοριζικο και καλόταξίδο πρώτα από όλα...!!

Το tdm είναι ένα τίμιο εργαλείο με απίστευτη αξιοπιστία....δεν έχει τις καλύτερες αναρτήσεις ούτε και καλά φρένα,αλλά έχει έναν ροπατο 900κβ κινητήρα,καλό πλαίσιο αλουμινίου 

Στα 5.000 με φουλ εξτραδακια πάνω πιστεύω αξίζει

2κ για αναρτήσεις ούτε καν....δεν χρειάζεται εκτός αν μπεις πίστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι μια χαρα βαρκα, να τη φορτωσεις και να πας ταξιδι με τη γυναικα σχετικα ανετα, αλλα με την προϋποθεση πως εχεις δωσει

2 βαρια 2.5κ για ενα καλο. στα 4-5-6κ που ζητανε μπορω να σκεφτω 1002 εναλακτικες και πολυ καλυτερες λυσεις για ολα, που θα μας παρει βραδυ.

ροπατο μοτερ, ναι χμμ για το 2002 ισως. οδηγηστε ενα 2κυλ (fe. mt07) να δειτε πως ειναι ο πραγματικα καλος και ροπατος κινητηρας 

που μαζι με τους κυλινδρους εχει και 2@@.

καλα χρυσα τα tdm, αλλα μη τρελαθουμε κιολας ε. ωραιο το 2000-2008 αλλα εχει πειρασει...😉

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5.000 για ένα μηχανάκι δεκαετίας με γυρισμένα χιλιόμετρα κατά 95%, αρκετές μόντες από τον κάθε "γνώστη" που ήθελε να κάνει το tdm πύραυλο και τελικά έγινε τριμπου***λο... Τουλάχιστον 2 χέρια στην καλύτερη περίπτωση με μεγάλη πιθανότητα να έχει περάσει από τον κλασσικό 19χρονο κάγκουρα της καφετέριας.

Όπως λένε και οι περισσότεροι, καλό χρυσό αλλά για 2,5 άντε 3... Πάρτε ένα mt / sv με κάτι παραπάνω αλλιώς πηγαίντε σε ένα  tracer 700 / vstrom 650 σε αυτά τα λεφτά και στο περίπου ίδια κατηγορία.

Κάτι σαν crypton x κατάσταση... μηχανάκι 10ετιας που αγοράστηκε 2800 έχει 70.000 και πουλιέται στα 2000 🤣😆

Αααααχ αυτοί που είχαν τσιμπήσει τα bandit 1250 με 6.000 από τον σφακιανάκη.... πονεμένη ιστορία.

Μετά από καιρό είπα να γράψω 😝

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα