koultou 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2019 καλησπέρα, για να μην ανοίξω καινούργιο ποστ, μια και που μιλατε για tdm. ειμαι και εγω καψούρης με αυτη την μηχανή και ενας λόγος ειναι οτι το μπατζετ του δεν ειναι τοσο υψηλό οπως τα συχρονα. και δε νομίζω να το κρατήσω πολυ καιρό για να σκεφτώ κατι πιο καινούργιο. επειδη κανω ταξιδάκια ειμαι κάτοχος xlv700 και θέλω να αλλάξω κατηγορία επειδή αν και άνετη μηχανή εχει πολύ λίγα άλογα και ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες. τι λετε αξίζει ? με το tdm θα μπορω να κανω ταξιδάκια εντος ελλαδας η θα πιάνομαι με το παραμικρό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος koultou έγραψε: καλησπέρα, για να μην ανοίξω καινούργιο ποστ, μια και που μιλατε για tdm. ειμαι και εγω καψούρης με αυτη την μηχανή και ενας λόγος ειναι οτι το μπατζετ του δεν ειναι τοσο υψηλό οπως τα συχρονα. και δε νομίζω να το κρατήσω πολυ καιρό για να σκεφτώ κατι πιο καινούργιο. επειδη κανω ταξιδάκια ειμαι κάτοχος xlv700 και θέλω να αλλάξω κατηγορία επειδή αν και άνετη μηχανή εχει πολύ λίγα άλογα και ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες. τι λετε αξίζει ? με το tdm θα μπορω να κανω ταξιδάκια εντος ελλαδας η θα πιάνομαι με το παραμικρό ? Ταξίδια εντός κάνεις άνετα και με σκουτερ 250cc, μάλλον είσαι σχετικά νέος σε ταξίδια με μοτοσυκλέτες, αυτό που έχεις τώρα ως δυνατότητες σε σχέση και με την αξιοπιστία κανει εύκολα και άνετα RTW από δύο φορές όπως και το tdm900, αν ήρθε η ώρα της αντικατάστασης απλά κάντο, τα επιχειρήματα τύπου "μεγάλωσε το πόδι μου και δε με κάνει το παπούτσι" δεν ισχύουν μάρτυρες οι χιλιάδες αναβάτες και φαν των μοντέλων που έθεσες έχουν κάνει διάφορες χρήσεις και έχουν διανύσει πολλές χιλ.χλμ Σχετικά με το αν ζεσταίνεται επειδή ακούς συχνά σε κίνηση το βεντιλατέρ του κυκλώματος ψύξης έχει να κάνει με την επιλογή των κατασκεύαστών να σετάρουν έτσι το κύκλωμα ώστε να κρατάνε τον κινητήρα σε συγκεκριμένη περιοχή θερμοδυναμικής λειτουργίας. Επίσης δες λίτρου τα βαραντέρο ΜΚ1, καπονορντ, β-στρομ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kretanraki 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2019 φοβερό μότο ελπίζω να ξέρεις ο κινητήρας σε σειρά έχει άλλες καταναλώσεις.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koultou 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2019 καλα ρωτα και τους τρανσαλπαδες.. για 59 μονο αλογα (700) καιει αρκετα... τουλαχιστον το θεμα ειναι να εχει και νευρο για τα κυβικα του Την 2/9/2019 at 8:17 ΜΜ, το μέλος doctoras9 έγραψε: Ταξίδια εντός κάνεις άνετα και με σκουτερ 250cc, μάλλον είσαι σχετικά νέος σε ταξίδια με μοτοσυκλέτες, αυτό που έχεις τώρα ως δυνατότητες σε σχέση και με την αξιοπιστία κανει εύκολα και άνετα RTW από δύο φορές όπως και το tdm900, αν ήρθε η ώρα της αντικατάστασης απλά κάντο, τα επιχειρήματα τύπου "μεγάλωσε το πόδι μου και δε με κάνει το παπούτσι" δεν ισχύουν μάρτυρες οι χιλιάδες αναβάτες και φαν των μοντέλων που έθεσες έχουν κάνει διάφορες χρήσεις και έχουν διανύσει πολλές χιλ.χλμ Σχετικά με το αν ζεσταίνεται επειδή ακούς συχνά σε κίνηση το βεντιλατέρ του κυκλώματος ψύξης έχει να κάνει με την επιλογή των κατασκεύαστών να σετάρουν έτσι το κύκλωμα ώστε να κρατάνε τον κινητήρα σε συγκεκριμένη περιοχή θερμοδυναμικής λειτουργίας. Επίσης δες λίτρου τα βαραντέρο ΜΚ1, καπονορντ, β-στρομ το εχω περιπου λιγοτερο απο 2 χρονια και του εχω κανει περιπου 30χιλιαδες χιλιομετρα. δε το αφησα ανεκμεταλευτο βολτες εκανες αρκετες αλλα δε το πηγαινα και τοσο μακρυα οσο θα ηθελα διοτι του λειπει το γκαζι και ειναι πολυ κουραστικο στη πορεια. δε μου φταιει κατα τα αλλα κατι σε αυτη τι μηχανη.δε το κανω καθολου για αισθητικους λογους. και χωμα που ελεγα οτι θα θελα να μπω δε μπαινω καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2019 πριν 32 λεπτά, το μέλος koultou έγραψε: καλα ρωτα και τους τρανσαλπαδες.. για 59 μονο αλογα (700) καιει αρκετα... τουλαχιστον το θεμα ειναι να εχει και νευρο για τα κυβικα του το εχω περιπου λιγοτερο απο 2 χρονια και του εχω κανει περιπου 30χιλιαδες χιλιομετρα. δε το αφησα ανεκμεταλευτο βολτες εκανες αρκετες αλλα δε το πηγαινα και τοσο μακρυα οσο θα ηθελα διοτι του λειπει το γκαζι και ειναι πολυ κουραστικο στη πορεια. δε μου φταιει κατα τα αλλα κατι σε αυτη τι μηχανη.δε το κανω καθολου για αισθητικους λογους. και χωμα που ελεγα οτι θα θελα να μπω δε μπαινω καθολου. Καταλαβαίνω οτι σου αρέσει και θέλεις κάτι πιο γρήγορο για ταξίδι και αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα. Τα σχόλια όμως για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι καθαρά μέσα απο το δικό σου οδηγικό πρίσμα, διότι υπάρχουν ένα σωρό ταξιδιωτικά εκτός συνόρων απο ευτυχισμένους αναβάτες το tdm900 θα σου κάνει αναβάθμιση αλλά πρέπει να το τεστάρεις πριν για να δεις εάν σε βολέψει η θέση οδήγησης γιατι το εργονομικό είναι λίγο περίεργο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2019 (τροποποιήθηκε) Το τδμ ειναι πιο οικονομικό από το τρανσλαπ, πιο ροπατο, το ίδιο αξιόπιστο, πιο καλά φρένα αφού έχει από ρ1 αρκεί να βρεις καλό. Τα φτηνά είναι σκισμενα όχι ότι τα ακριβά είναι η λύση αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις συνήθως Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2019 από τον Νικος ο μεγαλοπρεπης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony81 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2019 Αγορά Tdm 900 το 2019: Τεχνολογικά είναι του 2002 και τα μοντέλα που κρατάνε τσιμπημένη τιμή είναι του '07 και μετά, συγκεκριμένα τα ολόμαυρα. Πριν του '07 οι τιμές είναι αρκετά λογικότερες. Νομίζω αυτή είναι συνοπτικά και ψυχρά η πραγματικότητα. Είναι ότι είναι λόγω της ηλικίας του. Κρατάει τιμή λόγω ζήτησης (δικαιολογημένης ή μη όπως είναι σε όλα άλλωστε). Προσωπικά είναι το πρώτο μου μηχανάκι (ηλικία 28). Το μεγάλο αρνητικό που αντιμετώπισα πριν την απόκτηση είναι ότι άργησα να βρω αυτό που ήθελα, λόγω ψυχολογικού κυρίως αφού οι περισσότεροι κάτοχοι ήταν νεαρής ηλικίας και στυλ λίγο κάπως κτλ γνωστό θέμα. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι το πόσο ευκολοδήγητο είναι. Μέχρι τις 4,5-5 χ/στροφές είναι πάρα πολύ ήρεμο, μετά από αυτές κάνει το σκαλωπάτι και σκυλιάζει (86 άλογα-πολλά ή λίγα για κάποιον). Φυσικά και έχει ελαττώματα, αλοίμονο είναι τόσο χρονών. Εμένα με έχει καλύψει (περίφανα κιόλας) για όλες τις χρήσεις που του έχω κάνει (6 μήνες 10κ χιλιόμετρα). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 Οχι. Δεν αξίζει. Γενικά δεν αξίζει αλλά ειδικά στις τιμές που τα ζητανε δεν αξίζει. Όπως το vstrom μια φάση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 Ωπα. Νομίζω οτι εχει χαθει λιγο η μπαλα και η λογικη. Ναι βαση τιμης δεν αξιζει. Αλλα σαν μεταχειρο μηχανακι all around για καποιον που δεν εχει την οικονοκι δυνατότητα να παρει κατι πιο συγχρονο, μια χαρα ειναι. Και το v strom και το tdm. Μην μπερδευουμε τα πράγματα χωρις λογο. Ναι ουτε εγω θα επαιρνα τωρα, αλλα μια χαρα μηχανές ειναι και κανουν τα παντα με ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 πριν 40 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Ωπα. Νομίζω οτι εχει χαθει λιγο η μπαλα και η λογικη. Ναι βαση τιμης δεν αξιζει. Αλλα σαν μεταχειρο μηχανακι all around για καποιον που δεν εχει την οικονοκι δυνατότητα να παρει κατι πιο συγχρονο, μια χαρα ειναι. Και το v strom και το tdm. Μην μπερδευουμε τα πράγματα χωρις λογο. Ναι ουτε εγω θα επαιρνα τωρα, αλλα μια χαρα μηχανές ειναι και κανουν τα παντα με ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ρε συ Ηλία λέμε ότι με 4 χιλιάρικα παίρνεις πολύ καλύτερο μηχανάκι από την μπανίερα (έχοντας οδηγήσει σε αστικό περιβάλλον και σε πίστα tdm στο λέω). Δεν λέμε ότι δεν είναι τίμια, το αντίθετο, απλά είναι λάθος επένδυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 Μαζι σου ξανα λεω, αλλα πχ εσυ γραφεις οτι γενικα δεν αξιζει, Εκει διαφωνω εγω. Επιπλεον δεν θα αξιολογησω το tdm στην πιστα, μιας και δεν φτιαχτηκε για κατι τετοιο. Και εγω μπηκα πιστα με το tdm. . Με την ιδια λογικη και το bandit πχ που εχεις, παλι μαπα ειναι στην πιστα. Ναι ειναι. Αλλα εξω στη πολη και επαρχια γ@μαει. Οχι γιατι βαζει φωτια στη ασφαλτο, ουτε γιατι εχει τις αναρτησαρες τις τρελες. Αλλα γιατι τα κανει ολα σε αρκετα ικανοποιητικο βαθμο για τον μεσο ορο αναβατων. Και επισης παιζει ρολο τι καβαλας και αν εχεις κουμπωσει πανω του. Με τo R1 δεν ενιωσα ποτε ανετα να στριψω, ενω με το 1190 πχ ή 990 ή με το cbr 600 ή και v strom θα πω ακομα, εμπαινα αερα πατερα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος HLIAS έγραψε: Μαζι σου ξανα λεω, αλλα πχ εσυ γραφεις οτι γενικα δεν αξιζει, Εκει διαφωνω εγω. Επιπλεον δεν θα αξιολογησω το tdm στην πιστα, μιας και δεν φτιαχτηκε για κατι τετοιο. Και εγω μπηκα πιστα με το tdm. . Με την ιδια λογικη και το bandit πχ που εχεις, παλι μαπα ειναι στην πιστα. Ναι ειναι. Αλλα εξω στη πολη και επαρχια γ@μαει. Οχι γιατι βαζει φωτια στη ασφαλτο, ουτε γιατι εχει τις αναρτησαρες τις τρελες. Αλλα γιατι τα κανει ολα σε αρκετα ικανοποιητικο βαθμο για τον μεσο ορο αναβατων. Και επισης παιζει ρολο τι καβαλας και αν εχεις κουμπωσει πανω του. Με τo R1 δεν ενιωσα ποτε ανετα να στριψω, ενω με το 1190 πχ ή 990 ή με το cbr 600 ή και v strom θα πω ακομα, εμπαινα αερα πατερα Άστο να το πάρουμε αλλιώς. Το tdm μου άρεσε το "δούλεμα" του, πιστεύω κάνει για πολλά πράγματα εκτός απο γρήγορη οδήγηση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πλέον είναι παλιό, ότι δεν βρίσκεις σε λογική τιμή κάποιο αξιόλογο και φοβάσαι να το παρκάρεις γιατί τα κλέβουν ακόμα γιατί πέφτουν οι πιτσιρικάδες. Αφού τα αρνητικά είναι ίσα ή περισσότερα με τα θετικά, βγάζω το γενικό συμπέρασμα ότι δεν αξίζει. Αυτά. Χωρίς καμία παρεξήγηση. Δεν κάνω rewiew. Ούτε μεροκάματο βγάζω απο καμία εταιρία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 Πουλάει ένας φίλος ένα tdm 900 2002 70.000xlm αστέρι οικογενειάρχης.. 2000 € Μήνυμα που μου έστειλε πριν λίγες μέρες φίλος από Αθήνα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και μπορώ να πω , πως το σκέφτομαι Από την άλλη βέβαια οι αναβάτες τους κατά πλειοψηφία έχουν το γνωστό στυλ , οπότε το ξανασκέφτομαι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.504 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος tre έγραψε: Πουλάει ένας φίλος ένα tdm 900 2002 70.000xlm αστέρι οικογενειάρχης.. 2000 € Μήνυμα που μου έστειλε πριν λίγες μέρες φίλος από Αθήνα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και μπορώ να πω , πως το σκέφτομαι Από την άλλη βέβαια οι αναβάτες τους κατά πλειοψηφία έχουν το γνωστό στυλ , οπότε το ξανασκέφτομαι Ποιό από τα δύο είναι το αστέρι και ποιός ο οικογενειάρχης; Η είναι και τα δύο; Αυτά τα μηχανάκι Δημοσίου Υπαλλήλου / Τραπεζικού / Υπαλλήλου ΚΤΕΛ δε λένε τίποτα απολύτως. Αν ήσουν οικογενειάρχης, τι θα έκανες πρώτο; Πάνες για το μωρό ή σέρβις το εργαλειο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 πριν 58 λεπτά, το μέλος tre έγραψε: Πουλάει ένας φίλος ένα tdm 900 2002 70.000xlm αστέρι οικογενειάρχης.. 2000 € Μήνυμα που μου έστειλε πριν λίγες μέρες φίλος από Αθήνα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και μπορώ να πω , πως το σκέφτομαι Από την άλλη βέβαια οι αναβάτες τους κατά πλειοψηφία έχουν το γνωστό στυλ , οπότε το ξανασκέφτομαι Άμα είναι πρώτο χέρι στείλε ενα πμ το τηλέφωνο στον @geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrouliasp 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος tre έγραψε: Πουλάει ένας φίλος ένα tdm 900 2002 70.000xlm αστέρι οικογενειάρχης.. 2000 € Με abs ή χωρίς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος costikos έγραψε: Ποιό από τα δύο είναι το αστέρι και ποιός ο οικογενειάρχης; Η είναι και τα δύο; Αυτά τα μηχανάκι Δημοσίου Υπαλλήλου / Τραπεζικού / Υπαλλήλου ΚΤΕΛ δε λένε τίποτα απολύτως. Αν ήσουν οικογενειάρχης, τι θα έκανες πρώτο; Πάνες για το μωρό ή σέρβις το εργαλειο; παρομοίως, ίσα ίσα για μένα είναι αρνητικά , αν κρίνω από την γενική εικόνα των συγκεκριμένων . πριν 59 λεπτά, το μέλος stavrouliasp έγραψε: Με abs ή χωρίς; ούτε που ρώτησα φίλε μου. Η γενιά μου έμαθε να οδηγάει χωρίς τέτοια μπλιμπλίκια . Δεν λέω πως δεν είναι καλό , αλλά δεν είναι το κριτήριο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος stavrouliasp έγραψε: Με abs ή χωρίς; ΄το 2002 δεν έχει σίγουρα abs αλλά και να είχε σιγά μην δούλευε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2020 στα 2κ αν ειναι καλο και αναλογα τι χρηση θελει καποιος να κανεις, πιθανων να αξιζει. στα 4-5κ που ζητανε γιατι εχει εξατμισεις acrapovic δεν αξιζει για κανενα λογο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spar1991 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2021 Την 19/4/2019 at 11:14 ΠΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Συγνωμη, αλλά αν έχεις πολλές βερμούδες, αμάνικα μπλουζάκια, σαγιονάρες και δεν έχεις λεφτά για κράνος τότε το TDM είναι μονόδρομος, είναι ο καλύτερος τρόπος να ανεμίζει κάποιος το “power of love” μαλλί του. Μαλακιες λενε.. Το αγορασα πριν 3 μηνες εν ετη 2021 στα 5000 ευρω και δεν το μετανιωνω στιγμη.. Η οδηγικη εμπειρια ειναι φανταστικη μαζι του λατρευω την ομορφια του το γκαζι του τα παντα . με χαλαει το κεντρο βαρους του και οι αναρτησεις του! Που εχω σκοπο για αυτα και 2 3 πραματα ακομα να σκασω 2000 ευρω γιατι τοσα τα υπολογισα να το κανω ακομα πιο μηχαναρα! Ειναι ενας θρυλος το tdm και οσοι το βριζουν στην ουσια δεν βριζουν αυτο αλλα τους καγκουρες που το οδηγουν και τους βριζουν γιατι καθε ενας εχει πισω στη σελα του μια γκομεναρα που οι αλλοι ποτε δεν θα χουν!! Αυτο ειναι το tdm μια μηχανη αρκετα καλη ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ αντικειμενικα πανεμορφη που ειναι παρεξηγημενη λογω καποιων καφρων αναβατων! Εγω την εχω με βαλιτσα εξατμισεις αλλα δεν κανω καγκουριλικια.. Ειμαι ευχαριστημενος μαζι της γιατι 900 κυβικα sport touring με 4 5 χιλιαρικα δεν βρισκεις στις μερες μας.. θα μπορουσα να παρω το κατα πολυ υποδιεστερο 700 tracer αλλα ειναι πλαστικουρα και ψιλομαπα για αρκετους λογους..Ξερω οτι οδηγαω ενα 900 ροπατο πανεμορφο και ειμαι αρκετα περηφανος. Επισης ξερω οτι αν το πουλησω αυριο θα παρω τα λεφτα μ πισω γιατι εχει πανω 55000 χλμ γνησια με book service που φαινονται κ στο κτεο και δυσκολα θα βρεις κατι τετοιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2021 Πριν το TDM τι μηχανάκι είχες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2021 Σκέφτομαι τι ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ παίρνεις με 5000 ευρώ, βασικά με 5000 ευρώ παίρνεις ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ και με λίγο ψάξιμο παίζει να σου μένουν και λεφτά , αλλά από την άλλη, στα λεφτά του ο καθείς κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος και κανένας άλλος. Καλοτάξιδο το λοιπόν. 4 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2021 (τροποποιήθηκε) Λέτε μαλακίες.... Μηχαναρα το tdm 900 το 2021 .... Γκόμεναρα πίσω που δεν θα έχετε ποτέ... Αντικειμενικά πανέμορφη... 2 κ σε μετατροπές αναρτήσεων ... The gift that keeps on giving ένα πράμα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2021 από τον Denzo 1 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2021 (τροποποιήθηκε) Αν στα 7 χιλιαρικα που θα δωσει καποιος για TDM τσονταρεις 500-1000 ευρω πας σε Tracer 900 που ειναι σε σχεση με το προαναφερθεν ΥΠΕΡΚΑΡΑΜΗΧΑΝΑΡΑ και θα ανεβαζεις τις γκομενες 2 μαζι. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2021 από τον Tasos Meli 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2021 (τροποποιήθηκε) Ρε φίλε να μην μου έχεις ανοίξει τα μάτια 10 χρόνια νωρίτερα. Με τα παλιοΧΤ μόνο κάτι χοντρές μου κάθονταν, μέχρι που μια μου έσπασε σπείρα στην πίσω ανάρτηση και είπα καλύτερα μπακουρης παρά να λύνω για ελατήρια κάθε 3 μήνες. Χαίρομαι που γουστάρεις την μηχανή σου αλλά κόψε κάτι. Με 4.500€, το 2017 αγόρασα Hayabusa σε υπεραριστη κατάσταση. Τότε βρήκα γκόμενα με σκουλαρίκι στο φρύδι και τατουάζ φιογκακι στα μπούτια. Άστο σε λέω, άλλο πράμα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2021 από τον ΓιωργοςΤΤ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες