Jump to content
pavlospao13

Πως μπορεις να ασχοληθεις επαγγελματικα;

Recommended Posts

πριν 1 ώρα, το μέλος noodles έγραψε:

ελλαδα και οτιδηποτε εχει σχεση με κινητηρες εν ετη 2019? χαχαχα

κανενα καφε-γυραδικο-τυροπιταδικο με λιγο σχεδιασμο θα εχει περισσοτερη επιτυχια :laugh:

ασχολησου με τουριστικα επαγγελματα η κατι τεχνολογικο (προγραμματισμο, και με πισι, κινητο τηλεφωνο κτλ)

οδηγηση η επισκευη 2κυκλων καντο σα χομπυ :winking:

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!μαλλον αυτο βλεπω σαν τη πιο ενδιαφερουσα επιλογη.το σκεφτομαι γενικα αλλα το πιο πιθανο κατι τετοιο με βλεπω να κανω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 9 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Ειπες εχεις σπουδασει μαγειρας, σωστα; Σου εχω τη λυση. 

5498d0b5452b60642da14624ccd5c324.jpg

ΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ εκλαψααα :worshippy::worshippy:

πλακα πλακα ομως ενα τετοιο χρυσες δουλειες κανει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος elmacho έγραψε:

Πέρα από το κλασικό γίνε μηχανικός σε συνεργείο, μπορείς να τη δεις και διαφορετικά τη φάση.
1. Ψάξε δουλειά σε ταξιδιωτικό που προσφέρει εμπειρίες σχετικές με μοτο

Πωτς γκενεν ατο?:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη το ψαχνω το θεμα ιδανικο για μενα θα ηταν να εκανα βιντεακια στο youtube με παρουσιασεις οδηγικες και χαρακτηριστικα διαφορων μοτοσυκλετων!!πως μπορω να βρω να κανω κατι τετοιο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 24 λεπτά, το μέλος pavlospao13 έγραψε:

επειδη το ψαχνω το θεμα ιδανικο για μενα θα ηταν να εκανα βιντεακια στο youtube με παρουσιασεις οδηγικες και χαρακτηριστικα διαφορων μοτοσυκλετων!!πως μπορω να βρω να κανω κατι τετοιο;

Από αυτό έχει βρωμίσει το YouTube, ο κάθε πικραμένος έχει ένα κανάλι και λέει τις μαλακιες του, τζάμπα χρόνο θα χάσεις.

Την 13/4/2019 at 11:28 ΠΜ, το μέλος pavlospao13 έγραψε:

Πωτς γκενεν ατο?:thumbsup:

Ψάξε στο internet North Star enduro, είναι γραφείο της πόλη μου που διοργανώνει τέτοιου είδους εμπειρίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος pavlospao13 έγραψε:

Πρέπει να πείσεις τις εταιρείες να σου δίνουν μοτοσυκλέτες για δοκιμή.Για να γίνει αυτό όμως δεν αρκεί μια sjcam των 60 €,θέλει οπωσδήποτε drone (τώρα πλέον) ,"επαγγελματικά πλάνα" καθώς και συνεργάτη.

Φκιανεις το λοιπόν ένα demo άριστο που να το έχεις για δείγμα και παίρνεις σβαρνα τις αντιπροσωπείες.Αυτες είναι που  θα σε χρηματοδοτούν σοβαρά και όχι τα κλικ του ΥΤ απ' τον κάθε πικραμένο που λέει κι ο Τασος.Α και τα εξοδα-βενζινες κλπ δικά σου και φυσικά το ψωμί είναι στις μεγάλες μοτοσυκλέτες.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 24 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Από αυτό έχει βρωμίσει το YouTube, ο κάθε πικραμένος έχει ένα κανάλι και λέει τις μαλακιες του, τζάμπα χρόνο θα χάσεις.

Ψάξε στο internet North Star enduro, είναι γραφείο της πόλη μου που διοργανώνει τέτοιου είδους εμπειρίες.

μου πεφτει λιγο μακτια η καβαλα ειναι η αληθεια εκτος αν δεν χρειαζεται να εειμαι συνεχεια εκει και να πηγαινω απο αθηνα..απο το λιγο που εψαξα για dream job μου φντ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Καλα βρε έχουμε τέτοιο πράγμα και δεν έχουμε πάει ακόμα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος pavlospao13 έγραψε:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος pavlospao13 έγραψε:

Δεν προκειται να βγαλεις ουτε cent απο αυτο αν το κανεις στα ελληνικα.
Ακομα και οι μεγαλυτεροι Ελληνες motoyoutubers αν βγαλουν κανα 100ρικο καμια φορα κανουν παρτυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 21 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε:

Δεν προκειται να βγαλεις ουτε cent απο αυτο αν το κανεις στα ελληνικα.
Ακομα και οι μεγαλυτεροι Ελληνες motoyoutubers αν βγαλουν κανα 100ρικο καμια φορα κανουν παρτυ.

αα καταλαβα..τοσο καλα..για χομπυ με κοβω να το κανω το αθλημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος DIAMAPA έγραψε:

Καλα βρε έχουμε τέτοιο πράγμα και δεν έχουμε πάει ακόμα;;

Έχει αρκετά χρόνια αλλά τα τελευταία 2-3 έχει κάνει άλματα σαν επιχείρηση, έχει καμία 15αρια beta και όλα είναι καινούργια μοντέλα, οοοοοοταν περισσέψει χρήμα μπορούμε να κλείσουμε κανένα διημερακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος pavlospao13 έγραψε:

Ρε παλικαρε απο τη μια ρωτάς πως να κανεις βιντεακια στο youtube με comparisons etc και απο τη μια χωρις παρεξηγηση, οδηγεις ενα cbf 125 στα 23 σου. μακαρι να καταφερεις να ασχοληθεις με αθτο που σου αρεσει αλλά είσαι λίγο επιπόλαιος. Αν οντως θες να ασχοληθεις κανε σωστη ερευνα κτλ και ασε τις ερψτησεις και τη μασημενη τροφη απο φορουμς. Σε λίγο θα μας αρχισεις να μας μιλάς και για την amway. 

αα καταλαβα..τοσο καλα..για χομπυ με κοβω να το κανω το αθλημα

ναι. Η ντελιβερι ή παραπαίδι σε συνεργείο. Τα άλλα θέλουν κυνήγι και η καβαλα ειναι μακρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι θα έκανα εγώ; Εξειδίκευση σε κάτι που να μου αρέσει και να αφορά την μοτοσυκλέτα και επιλογή των πελατών που θέλω να έχω. Νομίζω πως αν κάτι υπάρχει σε αφθονία στον κόσμο των δύο τροχών αυτό δεν είναι άλλο από επαγγελματίες ερασιτέχνες :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος elmacho έγραψε:

Ρε παλικαρε απο τη μια ρωτάς πως να κανεις βιντεακια στο youtube με comparisons etc και απο τη μια χωρις παρεξηγηση, οδηγεις ενα cbf 125 στα 23 σου. μακαρι να καταφερεις να ασχοληθεις με αθτο που σου αρεσει αλλά είσαι λίγο επιπόλαιος. Αν οντως θες να ασχοληθεις κανε σωστη ερευνα κτλ και ασε τις ερψτησεις και τη μασημενη τροφη απο φορουμς. Σε λίγο θα μας αρχισεις να μας μιλάς και για την amway. 

ναι. Η ντελιβερι ή παραπαίδι σε συνεργείο. Τα άλλα θέλουν κυνήγι και η καβαλα ειναι μακρια.

θελω ενα εξαμηνο για τα 22 και εχω ενα ninja 250 απλα δεν το χω αλλαξει μετα το cbf :P απλα ρε φιλαρακι προσπαθω να παρω γνωμες και πραγνατικα δεν ξερω τι να κανω..καθς αποψη ειναι δεκτη προφανως..απλα ρωταω εδω γιατι προφανως ξερετε 10 πραγνατα παραπανω απο εμενα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω ενα εξαμηνο για τα 22 και εχω ενα ninja 250 απλα δεν το χω αλλαξει μετα το cbf :P απλα ρε φιλαρακι προσπαθω να παρω γνωμες και πραγνατικα δεν ξερω τι να κανω..καθς αποψη ειναι δεκτη προφανως..απλα ρωταω εδω γιατι προφανως ξερετε 10 πραγνατα παραπανω απο εμενα..

Καλα κανεις ρε, δε καταλαβαινω τον συσχετισμο του τι θες να κανεις στη ζωη σου με το τι οδηγας. Συνεχισε να το ψαχνεις, να παιρνεις ιδεες και θα βρεις κατι να γουσταρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως είπε και ο @Gouky7 από γενικότητες και αοριστίες ψωμί δεν θα δεις. Μόνο σαν χόμπι για να ψάχνεσαι και να γουστάρεις. Αν θέλεις να έχεις ελπίδες, βρες ένα τομέα και εξειδικευσου. Πριν από πολλά χρόνια (προ κρίσης) ότι είχα πάρει το τουτου μου και ψαχνόμουν. Ότι έκανα ήταν για την πάρτη μου. Μην πολυλογώ, μπλεχτηκα με εγκεφάλους και προγράμματα για τα pgm fi. Φίλος φίλου ότι βγάζει το αμάξι του από το συνεργείο με μετατροπή και δεν βρίσκει αντίστοιχο εγκέφαλο. Πέφτει τηλέφωνο, κανονίζουμε, πάω στο συνεργείο με το λαπτοπ, τα καλώδια, το chip programmer, κολλητήρια κτλ συμπραγκαλα, του τσιπαρω τον εγκέφαλο και το αμάξι παίρνει μπρος. Προγραμματακι και έφυγε. Το βλέπει ο μάστορας, το βλέπει και ένας γνωστός του, μέσα σε δύο μέρες είχα βγάλει τα έξοδα του εξοπλισμού... Και αν δεν είχα σταθερή δουλειά και το κυνηγούσα θα έβγαζα καλό μεροκάματο. Ήταν κάτι που ο άλλος δεν το έβρισκε εύκολα. Κάνε και εσύ κάτι αντίστοιχο, αν θες να ζήσεις από αυτό. Την εξειδίκευση την πληρώνουν και αν είσαι καλός πληρώνουν καλά. Οτιδήποτε άλλο που βρωμάει ο τόπος άστο μόνο για το κέφι σου. Λεφτά δεν έχει. Ελπίζω να βοήθησα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Έχει αρκετά χρόνια αλλά τα τελευταία 2-3 έχει κάνει άλματα σαν επιχείρηση, έχει καμία 15αρια beta και όλα είναι καινούργια μοντέλα, οοοοοοταν περισσέψει χρήμα μπορούμε να κλείσουμε κανένα διημερακι!

Τον Αύγουστο έχω άδεια κανόνισε :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος pavlospao13 έγραψε:

καλα κανεις. Αν αποφασισεις να φτιαξεις καναλι στο youtube εστω και για την πλακα σου στειλε λινκ εδω να γραφτουμε. Τα καλυτερα φιλε και ελπιζω να εισαι η εξαιρεση που εκανε το χομπι του δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος DIAMAPA έγραψε:

Τον Αύγουστο έχω άδεια κανόνισε :mB_kalo_e:

Τον Αυγουστο θα παιρνει φωτια ο κωλος μας, ξερεις εσυ... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος elmacho έγραψε:

καλα κανεις. Αν αποφασισεις να φτιαξεις καναλι στο youtube εστω και για την πλακα σου στειλε λινκ εδω να γραφτουμε. Τα καλυτερα φιλε και ελπιζω να εισαι η εξαιρεση που εκανε το χομπι του δουλεια.

σε ευχαριστω πολυ αλγθεια!!να σαι καλα ρε φιλαρακι!!χθες πηρα action cam και ξεκινησα να βγαζω βιντεακια ..σιγα σιγα θα ξεκινησω να ανεβαζω και γω βιντεακια για αρχη βολτες απλα και αναλογα το πως θα παει μπορει να το παω πιο πανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος pavlospao13 έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ αλγθεια!!να σαι καλα ρε φιλαρακι!!χθες πηρα action cam και ξεκινησα να βγαζω βιντεακια ..σιγα σιγα θα ξεκινησω να ανεβαζω και γω βιντεακια για αρχη βολτες απλα και αναλογα το πως θα παει μπορει να το παω πιο πανω

γρηγορη ενημερωση :Ρ επειδη δεν ξερω αν θα το παω για κανονικο motovlog γιατι πραγματικα δεν ξερω τι θα λεω θα ξεκινησω να ανεβαζω για αρχη βιντεακια απο βολτες..ξεκιναω για αρχη με ενα λογαριασμο στο instagram λεγεται mr.rondo_ath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα