sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 (τροποποιήθηκε) Μετα απο σχεδον 25000χλμ ηρθε η ωρα (ναι αργησε) να αλλαξω τα tourance (κραταγανε και αλλο) στο Aprilia pegaso trail (200κιλα μηχανακι) Πλεον πηγαινω κυριως ασφαλτο και αντε καμμια βολτα στην χωματινη παρνηθα ευβοια κτλ, οποτε κοιταζω για 80% ασφαλτο. Δεν με ενδιαφερει τοσο το βρεγμενο και να μου βγαλει κανα 15κ χλμ Ο λαστιχας μου προτεινε τα παρακατω Bridgeston Battlax A41 (215ε) dunlop trailsmart (200ε) michelen anakee adventure (230ε) Για να σας προλαβω το tourance δεν μου αρεσε και δεν το ξαναβαζω, anakke 2 και 3 δεν υπαρχει Εχει δοκιμασει κανεις καποιο απο τα παραπανω λαστιχα σε onoff κοντα στα κιλα του pegaso; ευχαριστω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2019 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2019 (τροποποιήθηκε) Mitas MC-30,. Ή εναλλακτικά το Terra Force καταπληκτικό λάστιχο90/10 στα 150 € ΥΓ απ' ότι βλέπω τα σταμάτησε τα mc30,κατέβασε τον κατάλογο να δεις και τα άλλα https://www.mitas-moto.com/en/tools--and--resources/catalogues--brochures--leaflets Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2019 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Mitas MC-30,. Ή εναλλακτικά το Terra Force καταπληκτικό λάστιχο90/10 στα 150 € ΥΓ απ' ότι βλέπω τα σταμάτησε τα mc30,κατέβασε τον κατάλογο να δεις και τα άλλα https://www.mitas-moto.com/en/tools--and--resources/catalogues--brochures--leaflets υπαρχει καποιος λαστιχας που να τα φερνει στην αθηνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Ο Σιριόπουλος siriocenter.gr έχω αγοράσει για το KLR το GS και προσφάτως πήρε φίλος γομίτσες για το SV 1000. Πάρτον τηλέφωνο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2019 Όσον αφορά τα Mitas, ΔΕΝ σου προτείνω τα Ε08, τα έβαλα πέρσι στο xt660z Tenere μου, δεν με ικανοποίησε, είναι σαν τα παλιά τα Tourance. Τα έβαλα στο πιο πάνω μαγαζί κι εγώ. Το Dunlop TrailMax μου άρεσε που είχε το μηχανάκι όταν το πήρα και τα έχω στα υπόψιν όπως και το νέο Michelin Anakee Adventure. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 Την 1/4/2019 at 10:15 ΜΜ, το μέλος sorips έγραψε: Μετα απο σχεδον 25000χλμ ηρθε η ωρα (ναι αργησε) να αλλαξω τα tourance (κραταγανε και αλλο) στο Aprilia pegaso trail (200κιλα μηχανακι) Πλεον πηγαινω κυριως ασφαλτο και αντε καμμια βολτα στην χωματινη παρνηθα ευβοια κτλ, οποτε κοιταζω για 80% ασφαλτο. Δεν με ενδιαφερει τοσο το βρεγμενο και να μου βγαλει κανα 15κ χλμ Ο λαστιχας μου προτεινε τα παρακατω Bridgeston Battlax A41 (215ε) dunlop trailsmart (200ε) michelen anakee adventure (230ε) Για να σας προλαβω το tourance δεν μου αρεσε και δεν το ξαναβαζω, anakke 2 και 3 δεν υπαρχει Εχει δοκιμασει κανεις καποιο απο τα παραπανω λαστιχα σε onoff κοντα στα κιλα του pegaso; ευχαριστω καλημέρα, όταν λές ότι το anakee III δεν υπάρχει εννοείς ότι σταμάτησαν να το βγάζουν? γιατι ετοιμάζομαι τώρα να το ξανα βάλω και εγώ και έχω καιρό που δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος pit_hal έγραψε: καλημέρα, όταν λές ότι το anakee III δεν υπάρχει εννοείς ότι σταμάτησαν να το βγάζουν? γιατι ετοιμάζομαι τώρα να το ξανα βάλω και εγώ και έχω καιρό που δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις.. Πέτρο βγαίνει κανονικά, αλλά αν σκέφτεσαι να βάλεις καινούργιο λάστιχο θα έλεγα να βάλεις το adventure πιστεύω θα σου ταιριάξει καλύτερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος nikos_pc έγραψε: Πέτρο βγαίνει κανονικά, αλλά αν σκέφτεσαι να βάλεις καινούργιο λάστιχο θα έλεγα να βάλεις το adventure πιστεύω θα σου ταιριάξει καλύτερα. Νίκο πραγματικά ψάχνω έστω εναν λόγο για να μην βάλω τα Anakee III και δεν βρίσκω! τα φοράω απο το πάσχα του 2014, μιλάμε για 5 χρόνια και δεν εχουν κάνει κιχ πουθενα. Δεν εχουν χιλιόμετρα πάνω τους καμια 12Κ και παντα σε γκαράζ οπότε δεν εχουν ξεραθεί, αλλα πέρσι με 4 χρόνια στην πλάτη τους και με 200κιλά φορτίο στα κατσάβραχα της Πινδου δεν ειχα το παραμικρό θέμα. Προσωπικά εχω καταρήψει τον μύθο αλλαγή κάθε 2 χρόνια ανεξαρτητα απο την κατάσταση των ελαστικών. Η Michelin γράφει μονο ότι μετά τον 5ο χρόνο πρέπει 1 φορά τον χρόνο να τα επιθεωρεί κάποιος ειδικός. Θα διαβάσω και κανένα review για τα adventure αλλά φοβάμαι μήπως είναι για μεγαλύτερες σε βάρος μηχανές και δεν ταιριάζει τόσο σε πιο μικρές όπως ο Πήγασος! Εσύ τα έχεις δοκιμάσει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος pit_hal έγραψε: Νίκο πραγματικά ψάχνω έστω εναν λόγο για να μην βάλω τα Anakee III και δεν βρίσκω! τα φοράω απο το πάσχα του 2014, μιλάμε για 5 χρόνια και δεν εχουν κάνει κιχ πουθενα. Δεν εχουν χιλιόμετρα πάνω τους καμια 12Κ και παντα σε γκαράζ οπότε δεν εχουν ξεραθεί, αλλα πέρσι με 4 χρόνια στην πλάτη τους και με 200κιλά φορτίο στα κατσάβραχα της Πινδου δεν ειχα το παραμικρό θέμα. Προσωπικά εχω καταρήψει τον μύθο αλλαγή κάθε 2 χρόνια ανεξαρτητα απο την κατάσταση των ελαστικών. Η Michelin γράφει μονο ότι μετά τον 5ο χρόνο πρέπει 1 φορά τον χρόνο να τα επιθεωρεί κάποιος ειδικός. Θα διαβάσω και κανένα review για τα adventure αλλά φοβάμαι μήπως είναι για μεγαλύτερες σε βάρος μηχανές και δεν ταιριάζει τόσο σε πιο μικρές όπως ο Πήγασος! Εσύ τα έχεις δοκιμάσει? ΟΧΙ, αλλά είναι η ίδια γόμα με τα 3 με διαφορετικό τακούνι. Στην χειρότερη θα έχεις πιο πολύ θόρυβο αλλά καλύτερα κρατήματα στο βρεγμένο και στο χώμα. Εγω φοράω αυτά Continental TKC 70 https://www.continental-tires.com/motorcycle/tires/motorcycle-tires/off-road-enduro/tkc-70 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2019 μόλις φάγαμε μελιτζάνα με τα Michelin. Ρωτάω για προσφορά στο OK Wheel που εκεί συνήθως πάω για λάστιχα και μου λένε 210 για Anakee 3 αλλά δεν υπάρχουν σε στόκ και άγνωστο πότε θα ερθουν. 220 για Anakee Adventure αλλά αναμένεται παραλαβή τον Αύγουστο... Οπότε για το προσεχές διάστημα no no Michelin...τι γίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2019 Κάνοντας μερικά τηλέφωνα για να βρώ στοκ στο Anakee 3 ή Adventure και ενώ ημουν σίγουρος οτι για να μην έχει ο OK Wheel δεν θα εχει ούτε στους άλλους, έμαθα ότι το Anakee 3 στην διάσταση μου δεν πούλησε τόσο και μάλλον πάει προς κατάργηση. Η μπροστινή διάσταση 100/90-19 θα υπάρχει στοκ απο την Michelin Ελλάδος 9 Μαίου και για την πίσω διάσταση 130/80-17 άγνωστό πότε και αν. Για το Anakee Adventure μου είπαν όλοι τα ίδια παραλαβή αύγουστο. Ετσι είναι όταν εχεις χαρχάλι μεκανάκι ούτε λάστιχα δεν βρίσκεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τελικα πριν σχεδον ενα μηνα εβαλα τα dunlop trailsmart στα 200ε με δωρο τις σαμπρελες. Το λαστιχο το δοκιμασα σε ενα ταξιδι που εκανα στην σικελια κοντα στα 3000χλμ. Στην (νοτια) ιταλικη ασφαλτο μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Σε επαρχιακο δρομο με ωραιες στροφες παταγε αριστα στο στεγνο δρομο, μαλιστα το διασκεδασα πολυ που συνηθως με το tourance ενιωθα ανασφαλεια να πλαγιασω. Επισης μου εκανε εντυπωση ποσο καλα επιβραδυναν οι μπλοκαρισμενοι τροχοι σε ενα ατσουμπαλο φρεναρισμα πανικου. Οπως και ποσο γρηγορα ζεσταινοταν Δεν το εχω δοκιμασει απο τοτε σε βολτα στην ελλαδα ουτε ετυχε να οδηγησω σε σοβαρη βροχη. Επισης σε διελευση χωματοδρομου (χωρις κοτρωνες κτλ) θα ελεγα οτι ειχε την ιδια συμπεριφορα με το tourance που ειχε πιο χωματινη σχεδιαση. Το anakee 3 δεν το βρηκα στις διαστασεις του πηγασου, βρηκα το νεοτερο anakee adventure που ενω μου ειπε πολυ καλα λογια ο λαστιχας ..μου φανηκε παραπανω χωματινο αποτι ηθελα να δοκιμασω Σχετικα με τα μιτας μου φανηκε "ακριβο" για λιγοτερο επωνυμο λαστιχο και διαβαζοντας αναμεικτες κριτικές <blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/tzjbSng"><a href="//imgur.com/tzjbSng"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script> Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2019 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 Είναι ελαφρύς ο Πήγασος μακάρι να μην σου τετραγωνίσουν στα 7.000 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 Την 24/4/2019 at 3:31 ΜΜ, το μέλος pit_hal έγραψε: Κάνοντας μερικά τηλέφωνα για να βρώ στοκ στο Anakee 3 ή Adventure και ενώ ημουν σίγουρος οτι για να μην έχει ο OK Wheel δεν θα εχει ούτε στους άλλους, έμαθα ότι το Anakee 3 στην διάσταση μου δεν πούλησε τόσο και μάλλον πάει προς κατάργηση. Η μπροστινή διάσταση 100/90-19 θα υπάρχει στοκ απο την Michelin Ελλάδος 9 Μαίου και για την πίσω διάσταση 130/80-17 άγνωστό πότε και αν. Για το Anakee Adventure μου είπαν όλοι τα ίδια παραλαβή αύγουστο. Ετσι είναι όταν εχεις χαρχάλι μεκανάκι ούτε λάστιχα δεν βρίσκεις. Πέτρο για δες εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 Γιάννη το λάστιχο που έβαλες είναι 21 ιντσες, σε μερικά σάιτ δείχνει τα πάντα διαθέσιμα και όταν παίρνεις σου λένε ιστορίες..ότι το βάζουν διαθέσιμο γιατί αλλιώς δεν αφήνει το σάιτ να το ανεβάσουν και άλλα τέτοια ευφάνταστα.. Επίσημα η μισελιν για το adventure στις δικές μου διαστάσεις θα το βγάλει στην αγορά τον Αύγουστο. Αν και θα είχε λογική να πιάσει την αγορά στην αρχή της σεζόν. Δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω, η που δεν θα αλλάξω λάστιχα η που θα πάω αναγκαστικά σε άλλη μάρκα παρόλο που είμαι φουλ μισελενακιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2019 Πλέον είμαι ανάμεσα σε : 1) Dunlop Trailsmart 210 € 2) Continental Conti Trail Attack 2 220 € 3) Continental Conti Trail Attack 3 250 € απλά στο Conti Trail Attack 3 το πίσω βγαίνει και απλό και Radial και δεν ξέρω ποια η διαφορά και αν ειναι οκ με την σαμπρέλα. στο κατάστημα μου ειπαν οτι ειναι πιο ενισχυμένο και μπορεί να μπεί σαμπρέλα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2019 εκεί που έχω καταλήξει στο conti trail attack 3 βλέπει η γυναίκα το TCK70 και με λέει αυτό να βάλεις ειναι πιο όμορφο και καλύτερο στο χώμα! χαχαχα! ε ρε μπέρδεμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες