Jump to content
efkola

Aprilia RS660

Recommended Posts

Zach, Ari πραγματικά πολύ καλό δίδυμο. Τα Highside-Lowside του Revzilla είναι επίσης πολύ ευχάριστα κατά την γνώμη μου, συνήθως συζητούν ωραία θεματάκια.

Πάντως συμφωνώ ότι ο Ryan με τον Aneesh παράγουν πραγματικά one of a kind περιεχόμενο, το βίντεο με το KLR πιστεύω έχει χαραχθεί στη μνήμη μου.

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 15 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Σημερινό

το είδα όλο χθες (για μένα,  κακώς το έχει αυξήσει στα 30 λεπτά το φορμάτ , βαριέσαι , ιδιαίτερα στο κομμάτι για εκτός ασφάλτου  )

πολύ θελκτικό και διαφωνώ με τη πρόταση "είναι exotic για τα 11.300 που κάνει " ή για το muted ήχο , εμένα μου φάνηκαν όλα απο το video του καλά και αναμενόμενα για τέτοια κατασκευή 

αξιοπιστία, επειδή είπε για τα φώτα ή για ατμό ελέω βροχής, δεν νομίζω να το επηρρεάζουν ,  προς το παρόν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι που στα περισσότερα reviews έχει περάσει στα ψιλά
IMG_7539.jpg

Η σέλα του συνεπιβάτη αφαιρείται και αφήνει μια επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης, ότι πρέπει για να δέσεις ένα σακίδιο για solo εκδρομές.:victory:
Αφού θα βγάλουν που θα βγάλουν έκδοση Touareg πέρα από την Tuono, δεν αναγεννούν και το Futura;;; :gathering:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

88.8 το μετρησε το cycleworld σε σχεση με τα 80.1 του honda. μακαρι να αντεχει κιολας αυτο το μοτερακι γιατι αν οχι, καλυτερα ψοφιος I4

Τροποποιήθηκε από τον billv50s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος billv50s έγραψε:

88.8 το μετρησε το cycleworld σε σχεση με τα 80.1 του honda. μακαρι να αντεχει κιολας αυτο το μοτερακι γιατι αν οχι, καλυτερα ψοφιος I4

Με 25 κιλά κάτω και σοβαρό πλαίσιο είναι προφανής η επιλογή.

Από αξιοπιστία οκ είναι ερωτηματικό (υπάρχει ήδη τεχνική οδηγία για κάτι βαλβίδες στο Tuono 660) αλλά με 4 χρόνια εγγύηση το σκέφτεσαι.

Βέβαια και 2 χιλιάρικα πάνω από το Honda.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπόψιν, το CBR είναι επίτηδες χαρτογραφημένο να μην αποδίδει στις ψηλές στροφές από την Honda. Στην Αμερική με ένα φλασάρισμα που του δίνει τον χάρτη που πρέπει, και μια εξάτμιση τα πάνε 95 άλογα τροχό. Το δικύλινδρο δεν ξέρω αν μπορεί να ακολουθήσει τέτοια αύξηση αφού είναι ήδη πολύ ζορισμένο.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλασική Honda, 1 βήμα μπροστα και 2 πίσω, βέβαια το ταργκετ γκρουπ που στοχεύει είναι το ευρύ κοινό, ο μέσος αναβάτης, όχι αυτός που ψάχνει το κάτι παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι τιμές της δεν ομως δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε:

Οι τιμές της δεν ομως δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό

Με την αγορά της Ελλάδας δεν ασχολούνται καν, αν ειχες στο μυαλό σου εμάς ως ευρύ κοινό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα τιμες εχει η honda, εχει βρωμισει η Ευρωπη λαδιερες με φτερουγα :biggrin::biggrin:

η Aprilia χτυπησε φλεβα με το rs660. αυτο ειναι που χρειαζεται ο μεσος χρηστης και αυτο θελει!

Ελλαδα θα αγοραστουνε 10-15 απο τα οποια τα μισα θα ναι απο χομπιστες tdαδες και τα αλλα απο ομαδες που τρεχουν πανελληνιο κτλ 

οι Ιταλοι δε στοχευουν στην αγορα της Ελλαδας αλλα στην υπολοιπη Ευρωπη και στα κουλαδια στη Δυση 😀

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το αδερφάκι του RS 

- σε όλα , λίγο πολύ, μια πολύ ενδιαφέρουσα μοτοσυκλέτα
- τρύπα  4500 - 6500 , που σηκώνει κουβέντα (σαν να μην πολυ-παρατηρήθηκε στο RS λόγω χαρακτήρα) 
- βάσει κυβικών , ψάχνεται με ΜΤ07 , SV650 κλπα , βάσει τιμής με 890 Duke, Triumph Speed Triple 

έρχεται συγκριτικό 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα