The Dread Rider 4.101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 (τροποποιήθηκε) Zach, Ari πραγματικά πολύ καλό δίδυμο. Τα Highside-Lowside του Revzilla είναι επίσης πολύ ευχάριστα κατά την γνώμη μου, συνήθως συζητούν ωραία θεματάκια. Πάντως συμφωνώ ότι ο Ryan με τον Aneesh παράγουν πραγματικά one of a kind περιεχόμενο, το βίντεο με το KLR πιστεύω έχει χαραχθεί στη μνήμη μου. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 από τον The Dread Rider 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9.781 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 Σημερινό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 πριν 15 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Σημερινό το είδα όλο χθες (για μένα, κακώς το έχει αυξήσει στα 30 λεπτά το φορμάτ , βαριέσαι , ιδιαίτερα στο κομμάτι για εκτός ασφάλτου ) πολύ θελκτικό και διαφωνώ με τη πρόταση "είναι exotic για τα 11.300 που κάνει " ή για το muted ήχο , εμένα μου φάνηκαν όλα απο το video του καλά και αναμενόμενα για τέτοια κατασκευή αξιοπιστία, επειδή είπε για τα φώτα ή για ατμό ελέω βροχής, δεν νομίζω να το επηρρεάζουν , προς το παρόν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Τετάρτη την 06:39 μμ Κάτι που στα περισσότερα reviews έχει περάσει στα ψιλά Η σέλα του συνεπιβάτη αφαιρείται και αφήνει μια επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης, ότι πρέπει για να δέσεις ένα σακίδιο για solo εκδρομές. Αφού θα βγάλουν που θα βγάλουν έκδοση Touareg πέρα από την Tuono, δεν αναγεννούν και το Futura;;; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες