achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2019 (τροποποιήθηκε) Ξεκίνησα για σέρβις στα μπροστινά του innova. Το ένα το έλυσα μια χαρά. Στο άλλο δε λύνει η αλενοβιδα κάτω. Καμία συμβουλή? Θα περάσω από το βενζινάδικο αύριο να μου το λύσει με αεροκλειδο αν κάνει δουλειά. Έπρεπε να κρατάει κόντρα μέσα αλλά δεν κρατάει. Εσωτερικά του καναλιού δηλαδή. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2019 από τον achilleasv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2019 Δική μου πρόταση: βρες καινούρια βίδα. Αν έχει λιώσει από μέσα, δεν αξίζει να την κρατήσεις και να παιδεύεσαι κάθε φορά. Βρες καινούρια να την αντικαταστήσεις. Αλλά δεν είμαι και ειδικός, μπορεί να κάνω λάθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Δική μου πρόταση: βρες καινούρια βίδα. Αν έχει λιώσει από μέσα, δεν αξίζει να την κρατήσεις και να παιδεύεσαι κάθε φορά. Βρες καινούρια να την αντικαταστήσεις. Αλλά δεν είμαι και ειδικός, μπορεί να κάνω λάθος. Δεν είναι θέμα βίδας. Η βίδα βιδωνει πάνω σε ένα αξονακι εσωτερικά του μεγάλου καλαμιου. Αυτό το αξονακι δεν κρατάει κόντρα πάνω στο καλάμι όπως θα έπρεπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 771 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Σε λίγο θα λυθούν οι απορίες όσων διαβάζουν, εδώ σελ16+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες