TheReaper 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2019 Καλησπέρα. Έχοντας πλέον αποκτήσει τη μηχανούλα μου, ο προηγούμενος κάτοχος με συμβούλευσε να ρίχνω ένα σπρέυ όταν γυρνάω από τη δουλειά π.χ. ή μετά από χρήση της μηχανής για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνο όταν είναι ζεστή η αλυσίδα. Και να το κάνω λίγο μπρος-πίσω για να απλωθεί σε όλη την αλυσίδα. Μη γνωρίζοντας κάτι, αυτό ακριβώς έκανα σήμερα. Πήρα ένα σπρέυ της Motul και έριξα στην αλυσίδα επάνω. Καλά έκανα; Όχι; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να συντηρώ σωστά τη μηχανή μου; να ρίχνω μια φορά την εβδομάδα; Άλλη πρόταση; Επίσης, αν υπάρχει κάποιο βίντεο για το πως να το κάνω σωστά, ώστε να ξέρω τι κάνω, θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2019 πριν 19 λεπτά, το μέλος TheReaper έγραψε: Καλησπέρα. Έχοντας πλέον αποκτήσει τη μηχανούλα μου, ο προηγούμενος κάτοχος με συμβούλευσε να ρίχνω ένα σπρέυ όταν γυρνάω από τη δουλειά π.χ. ή μετά από χρήση της μηχανής για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνο όταν είναι ζεστή η αλυσίδα. Και να το κάνω λίγο μπρος-πίσω για να απλωθεί σε όλη την αλυσίδα. Μη γνωρίζοντας κάτι, αυτό ακριβώς έκανα σήμερα. Πήρα ένα σπρέυ της Motul και έριξα στην αλυσίδα επάνω. Καλά έκανα; Όχι; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να συντηρώ σωστά τη μηχανή μου; να ρίχνω μια φορά την εβδομάδα; Άλλη πρόταση; Επίσης, αν υπάρχει κάποιο βίντεο για το πως να το κάνω σωστά, ώστε να ξέρω τι κάνω, θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. γενικος κανονας ειναι λυπανση ανα 500κμ καθαρισμα ανα 1000 , επισης μετα απο πλυσιμο η βροχη παλι θα χρειαστει λαδωμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2019 Λάδωμα ανά 300-500χλμ, καπάκι μετά από πλύσιμο. Καλύτερα βράδυ-όταν γυρίσεις σπίτι και την αφήσεις να κάτσει για ώρες ακίνητη. Τζάστ φορ δε ρέκορντ, πρόσφατα έβαλα στην Τενερέλα DID x ring με εξωτερικούς χρυσούς και εσωτερικούς μαύρους κρίκους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Καλησπέρα. Έχοντας πλέον αποκτήσει τη μηχανούλα μου, ο προηγούμενος κάτοχος με συμβούλευσε να ρίχνω ένα σπρέυ όταν γυρνάω από τη δουλειά π.χ. ή μετά από χρήση της μηχανής για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και μόνο όταν είναι ζεστή η αλυσίδα. Και να το κάνω λίγο μπρος-πίσω για να απλωθεί σε όλη την αλυσίδα. Μη γνωρίζοντας κάτι, αυτό ακριβώς έκανα σήμερα. Πήρα ένα σπρέυ της Motul και έριξα στην αλυσίδα επάνω. Καλά έκανα; Όχι; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να συντηρώ σωστά τη μηχανή μου; να ρίχνω μια φορά την εβδομάδα; Άλλη πρόταση; Επίσης, αν υπάρχει κάποιο βίντεο για το πως να το κάνω σωστά, ώστε να ξέρω τι κάνω, θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. Διότι δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, σου έχω στείλει σε pm ένα video που θα σε βοηθήσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2019 Σωστα αυτα που ειπαν τα παιδια για την λιπανση υης αλυσιδας, αλλα σωστο και αυτό βπου σου ειπε ο πρωην κατοχος. Αν δεν την πλυνεις αλλα εχεις κανει καμια 300-500αρα αποσταση, τοτε λιπανε την ζεστη οπως ειπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2019 λίπανση εννοειται ενα περασμα με το σπρευ για αλυσιδες ή κατι αλλο? Τιποτα γρασα κτλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2019 Αυτο ρε συ. Δεν χρειαζεται γρασσα κλπ. Σπρει αλυσιδας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2019 Μιας και είναι φρέσκο το thread ανεβάζω εδώ το πρόσφατο βίντεο του Ryan F9 για τα καθαριστικά αλυσίδων: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2019 2o βιντεάκι των ίδιων σχετικά με το θέμα της αλυσίδας. Λίπανση αυτη τη φορά: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2019 Φίλε, αυτός ο F9 είναι πολύ καλός. Τα βίντεό του έχουν πολύ ενδιαφέρον. Αν απαντούσε και σε καμιά ερώτηση που του έστειλα στο ΦΒ, θα ήταν κορυφή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες