Jump to content
niexa

Πωληση σε εμπορο

Recommended Posts

Καλησπερα στα παιδια,

Για πειτε εμπορους στην αθηνα που μπορω να δωσω την μηχανη για μετρητα και εαν εχετε και προσωπικη αποψη για το ποιον τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν γινει κατι τετοιο,που το θεωρω πολυ δυσκολο πλεον, να ξερεις θα φας μεγαλο δαγκωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχουν 2-3 σιγουρα (αλλα δεν ξερω αν κανει να αναφερω ονοματα) που δεχονται.Καλα εννοειται οτι θα πεσει τσεκουρωμα απλα ηθελα να βολιδοσκοπησω λιγακι...

Τροποποιήθηκε από τον niexa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι δυσκολο να πας να τους δωσεις μηχανη για μετρητα, χωρις να αγορασεις κατι απο αυτους.

Επισης, αν πας σε εμπορο να πουλησεις, μυριζονται οτι για τον χ-ψ λογο ή δεν μπορεις να το σπρωξεις σε ιδιωτη, ή βιαζεσαι, οποτε η τιμη που θα σου προτεινει θα ειναι χωμα σε σχεση με το τι θα επιανε η μηχανη σου αν την δωσεις σε ιδιωτη. Και αυτος μετα θα την πουλησει με τρελο καπελο.

Μου ειχε τυχει περιπτωση να με πλησιασει εμπορος για αγγελια που ειχα, και μου εδωσε μετρητα, πολυ κοντα στα λεφτα που ηθελα. Βασικα σε πολυ καλα λεφτα. Αλλα απο ο,τι μου ειπε το κανουν συγκεκριμενες περιοδους που δεν θελουν να στοκαρουν με καινουρια γτ πλησιαζει η αλλαγη της χρονιας και αρα των μοντελων, και θελουν και εξοδα για το μαγαζι. Πχ αν φερουν 15 μοτοσικλετες Δεκεμβρη του '18 δεν θα πουληθουν ευκολα, ειδικα οταν απο φλεβαρη μαρτη περιμενουν την φουρνια του '19.

Βεβαια την επομενη μερα την ειχε αγγελια 1500 ευρω πανω :tooth:

Υ.Γ.: Πιο ευκολο ειναι να του την πας, και να του πεις οτι θες να του την αφησεις να την πουλησει. Αυτος θα σου πει τι λεφτα περιπου θεωρει πως πιανει, θα βαλει και αυτος ενα κερδος, και θα την εχει εκει μεχρι να πουληθει. Και εσενα σε συμφερει γιατι θα παρεις περισσοτερα χρηματα, και αυτον γτ χωρις να κανει τιποτα θα κερδισει ενα καλο μεροκαματο.

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμ... Ειναι υποθετω αυτο που διαβαζω οτι αναλαμβανουν την πωληση της μηχανης και σε πληρωνουν σε μετρητα? Παλι το ιδιο πραγμα δεν ειναι? Εννοω θα πρεπει να του κανω μεταβιβαση και θα με πληρωσει εκεινη την στιγμη τα λεφτα που εικαζει οτι θα πιασει η μηχανη? Ή με πληρωνει αφου πουλησει την μηχανη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Βυνιος μου εδινε καποτε 150 ευρω κατω απο την τιμη που πουλησα το σκουτερ μου.
Βεβαια ειχε και εγγυηση και λιγα χιλιομετρα.

Κανε μια προσπαθεια. Αν και δε θυμαμαι αν πηγα εγω σε αυτον ή με πηρε τηλ. αυτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά μην πάρει έμπορας μηχανή στο όνομά του. Θα το είχαν κλείσει το μαγαζί από τον πρώτο μήνα.

Εξουσιοδότηση του κάνεις να κάνει αυτός τις ενέργειες ως πωλητής αντί για εσένα, και ΟΠΟΤΕ πουληθεί, την χρησιμοποιεί την εξουσιοδότηση για να κάνει την μεταβίβαση από εσένα στον νέο ιδιοκτήτη.

Όσο δεν πωλείται, η μηχανή είναι στο όνομά σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω πετυχει καποιες αγγελιες απο αυτον τον τυπο. Δεν εχω καμια σχεση, ουτε που τον ξερω, απλα το παραθετω μιας και γραφει οτι αγοραζει τοις μετρητοις. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ρε παιδια εδω δεν ισχυει οπως στο εξωτερικο η αποσυρση? Να πω οτι παω στην Yamaha, της δινω την παλια μου μηχανη που ειναι yamaha και μου κοβει απτο καινουργιο μοντελο ενα αλφα ποσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος niexa έγραψε:

Καλα ρε παιδια εδω δεν ισχυει οπως στο εξωτερικο η αποσυρση? Να πω οτι παω στην Yamaha, της δινω την παλια μου μηχανη που ειναι yamaha και μου κοβει απτο καινουργιο μοντελο ενα αλφα ποσο.

Ισχυει (εκτος κι αν εχεις κανενα τερμα αντιεμπορικο μοντελο). Αλλα εσυ ρωτησες για μετρητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα δα, το μέλος pitapola έγραψε:

Ισχυει (εκτος κι αν εχεις κανενα τερμα αντιεμπορικο μοντελο). Αλλα εσυ ρωτησες για μετρητα.

Ηταν απορια μεσα στην απορια μου :D . Παντως ναι ρωταω πως γινεται να δωσω την δικια μου σε εμπορο χωρις να αγορασω απο αυτον κατι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νόημα έχει να την δώσεις σε έμπορο, αν δεν πάρεις από αυτόν κάτι;

Σκέψου το λίγο μόνος σου.

Δώστην σε ιδιώτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο εμπορος θα βγαλει λεφτα γιατι θα την πουλησει παραπανω χωρις να κανει κατι. Εγω απτην αλλη μπορει να εχω πιεση χρονου και να θελω να την δωσω.Τι εννοεις οτι θα πρεπει να παρω οπως κ δηποτε κατι απο αυτον? Δεν θεωρω οτι ειναι παραλογο :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει καν συνεχές νόημα αυτό που έγραψες, δεν κατάλαβα τι υποστηρίζεις, έχει ή δεν έχει νόημα να θέλεις sony και καλά να δώσει μηχανή σε έμπορο, από την στιγμή που ΔΕΝ θέλεις να πάρεις όχημα από αυτόν;

Ο έμπορος πάλι ιδιώτη θα ψάξει να βρει να δώσει την μηχανή, δεν θα την δώσει στον ΘΕΟΟΟΟ, οπότε ποιό το νόημα του ''εχω πίεση χρόνου''; Όσο καιρό μπορεί να σου πάρει να βρεις ιδιώτη αγοραστή με αγγελία, τον ίδιο χρόνο μπορεί να πάρει και στον έμπορο να το δώσει.

Ή νομίζεις θα σου δώσει λεφτά προκαταβολικά ο έμπορος; Αφού πουλήσει θα σου δώσει, μέχρι να πουλήσει στην ΚΑΛΗ περίπτωση, θα σου πει φέρτο εδώ να το δείχνουμε (χωρίς τίποτα για εσένα) και άμα πουληθεί στα δίνω, στην ΚΑΚΗ περίπτωση θα σε διώξει εξ αρχής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλα ο εμπορος μπορει να κανει διακανονισμο μεσω τραπεζας, ο ιδιοτης οχι, γι'αυτο ειναι δυσκολο να πουλησεις κατι αμμεσα σε ιδιοτη, και ταυτοχρονα ι ιδιοτης θα επιλεξει να αγορασει μηχανη απο εμπορο, ελλειψη ρευστοτητας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας που άνοιξε το θέμα βρηκα το πάτημα να ρωτήσω και εγώ κάτι που θέλω... οκ καταλαβαίνω ότι αν δεν αγοράσεις κάτι από τον έμπορο θα σε δαγκώσει πολύ. Αν όμως αγοράσεις ; Ποσό λιγότερο θα πάρει την μηχανή σου από ένα ιδιώτη ; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι κάτι στάνταρ για να σου απαντήσει κάποιος με σαφήνεια.

Παίζει και πόσο θα κοστολογήσει το μηχανάκι σου και πόσο εμπορικό είναι κλπ κλπ

Ρωτάς από έμπορο σε έμπορο και πράττεις κατά το συμφέρον σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος merciless έγραψε:

Μιας που άνοιξε το θέμα βρηκα το πάτημα να ρωτήσω και εγώ κάτι που θέλω... οκ καταλαβαίνω ότι αν δεν αγοράσεις κάτι από τον έμπορο θα σε δαγκώσει πολύ. Αν όμως αγοράσεις ; Ποσό λιγότερο θα πάρει την μηχανή σου από ένα ιδιώτη ; 

Μου έχει τύχει να την αγοράζει 1000 ευρώ πάνω από τις προσφορές ιδιωτών που είχα μέχρι εκείνη την στιγμή, μου έχει τύχει και το αντίθετο. Είναι πολυπαραγοντικό το ζήτημα που θέτεις για το αν τελικά αξίζει να στο πάρει έμπορος η ιδιώτης. Εγώ ας πούμε έχω πάρει απόφαση πως το Μουλτι θα φύγει απευθείας σε έμπορο εκτός αν σκοτωθεί σε φίλο -με όλη την σημασία της λέξης, όχι γνωστό, φίλο φίλου κτλπ-. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως καταλαβαινω το πραγμα....καποιος εχει ενα ψιιλοαντιεμπορικο μηχανακι,το χει βαλει αγγελια αλλα το τηλ. δεν εχει χτυπησει ουτε για αναπαντητη και αποφασιζει ο ανθρωπος να το δωσει σε εμπορο οσο-οσο μιας και χρειαζεται αμεσα τα χρηματα.

πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Εγώ ας πούμε έχω πάρει απόφαση πως το Μουλτι θα φύγει απευθείας σε έμπορο εκτός αν σκοτωθεί σε φίλο -με όλη την σημασία της λέξης, όχι γνωστό, φίλο φίλου κτλπ-. 

Κανε υπομονη να βγει το νεο xr ....το εκανες μια φορα το λαθος....ποτε δεν ειναι αργα :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου ετυχε να μου δινει γνωστος εμπορος μετρητα σε αρκετα καλη τιμη για ενα Tenere 660 που ειχα. Το μηχανακι ηταν πενα κ μονο 13.000χλμ. Τελικα πανω που ημουν ετοιμος να του το δωσω βρηκα ιδιωτη που το πηρε με κανενα 500αρικο παραπανω, οποτε το πουλησα εκει. Νομιζω εξαρταται απο πολλα πραγματα. Γενικα το πραγμα θελει υπομονη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν είναι ανάγκη καλύτερα σε ιδιώτη , μόνο και μόνο για να αποφύγεις το στυλάκι  τύπου "σου κάνω χάρη" του εμπόρου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδωσα ενα astrea grand για να παρω CB 1 σε γνωστο εμπορο στα Χανια το Μαρτη -καλη ωρα οπως τωρα- του 1995. 

Η μεταβιβαση ποτε εγινε?? του αστρεα βεβαια..

Μαντεψτε... 

Ιουνη του 2016 ηταν ακομα στο ονομα μου!

μου τηλ ο ιδιοκτητης για να γινει η μεταβιβαση τοτε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 13 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Και τα τέλη κυκλοφορίας; από 1996 μέχρι 2016. Ποιός τα πλήρωνε;

Guess Who

American woman

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα