Jump to content
Sign in to follow this  
cloud_constructor

Κληση για παρκαρισμα

Recommended Posts

Duuuudes & dudesses

τι λεει ολα οκ?ε οκ θα ειναι.

Χρειαζομαι την βοηθεια σας σε κατι πολυ απλο

Την προηγουμενη κυριακη πηγα να παρω το αμαξι απο το σημειο που ειχα παρκαρει κ ειχε μεινιε μονο του.Φυσικα επανω ηταν αραχτο , ξαπλα ενα ροζ χαρτακι...Οχι ρε πστ λεω , τιμωρια επιδη εμεινε μονο του προφανως γιατι μια ωρα πριν ηταν 50000000 αμαξια (λογω καφετερειων αλλα επιδη αργησα ε εμεινε εκει μοναχο του και υπεθεσαν οτι νταξ ο ψηλος το παρκαρε εκει και θα το παρει αυριο)..καλα..Προφανως και ηταν παρανομο ετσι , δεν υπαρχει αμφιβολια , καλα εκαναν

οκ το κοιταω λιγα ηταν οκ .  

τωρα εχω 2 ερωτησεις..οκ ξερω οτι το σε 10 μερες 50% δεν παιζει ποια οπως παλια οποτε δεν υπαρχει πραγματικος ρολος βιασυνης (Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ? τετετεεεεεεεεεεεεεν!!!)  αλλα το ερωτημα μου εινια μιας κ δεν εχω φαει  (απο το 1995 που εχω διπλωμα) ποτε κληση τι κανω τωρα?(,,, τςςς model citizen μιλαμε)

Εχει ενα χαρτι που πας κ πλερωνεις ταχυδρομειο.Τι φαση ομως?αυτο και τελος?παω τα σκαω κ τα λεγαμε αν ειναι?

Να τονισω οτι το αμαξι δεν ειναι δικο μου αλλα του father οποτε θα μου τα κανει resize σε περιπτωση που το καψω πανηγυρικα και το αφησω να παει κ αυτο εφορια και βλεεεπουμε μωρεεεεε. Παιζει ρολο αυτο?

Αυτα thanx

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πας ταχυδρομειο και πληρωνεις ... δεν ξερω ποτε τα στελνουν εφορια, αλλα καλυτερα να μη ρισκαρεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο μονο ?Τεεελεια , δε χρειαζεται να παω τροχαια κτλ δλδ τεεελεια,,θα τρωω αφοβα αποδω κ περα

THANX!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος cloud_constructor έγραψε:

αυτο μονο ?Τεεελεια , δε χρειαζεται να παω τροχαια κτλ δλδ τεεελεια,,θα τρωω αφοβα αποδω κ περα

THANX!

1ον πες λιγο γιατι σε εγραψαν. Δηλαδη π. χ πεζοδρομιο, διπλη σειρα σταση σταθμευση? Σε ρωταω γιατι καποιες σταθμευσεις εχουν και αφαιρεσεις πινακιδων και αδειας. 

2ον. Το προστιμο πληρωνεται ολοκληρο το ποσο εντος 15 ημερων σε οποιοδηποτε ταχυδρομειο. 

Αν δεν πληρωθει παει στον δημο και μπορεις να το πληρωσεις εκει εντος 2 μηνων. 

Αυτα.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν βαριέσαι,πήγαινε απ'την τροχαία ώρα 10-12 που θα 'ναι κάποιος ανώτερος εκεί και εξήγησέ τους πολύ ευγενικά την κατάσταση.Μπορεί να σου την σβήσουν.Όσον αφορά κλήση και εφορία,βάσει της δικής μου εμπειρίας,αργεί πάρα πολύ να πάει στην εφορία.Πρώτα σου έρχεται ειδοποιητήριο σπίτι(στην δική μου περίπτωση σχεδόν 3 χρόνια αργότερα:laugh:).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χα τελεια παιδια thanx για τις απαντησεις

Σπυρο!! δε πηραν πινακιδες απλα αφησαν κλιση κ την εκαναν ,Ειχε πινακιδα καατω κατω στο δρομο και μια πααανω πανω στο δρομο ηταν κεντρικος δρομος φαση που εχει καφετερειες (σκεψου δασος χαιδαριου αν ξερεις απο την περιοχη) και ειχε πολλα παρκαρισμενα αμαξια οταν πηγα. Μερικες ωρες μετα εφυγαν ολα κ εμεινε το δικο μου σε φαση "να ο μαλακας που παρκαρε στον κεντρικο" οποτε και αφου ειχε πινακιδες τσααακ την εφαγα

τακη μπ  α δε το ηξερα αυτο την επομενη φορα

τωρα πηγα σαν καλος φιλησυχος πολιτης και καλο παιδι και την πληρωσα ταχυδρομειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσεξε το αυτο που σου ειπε ο φιλος για τις αφαιρεσεις

δες στο πισω μερος απο το ροζ χαρτακι

εκει εχει ενα πεδιο που λεει αν πρεπει να πας μονος σου να παραδωσεις πινακιδες διπλωματα κτλ

εχει κουτακια 

αν δεν ειναι τικαρισμενα εισαι οκ

αν για τον χψ λογο δεν μπορουσαν να αφαιρεσουν κατι απο τα οσα προβλεπει ο ΚΟΚ τοτε ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ να πας να τα παραδοσεις

και οι ημερες μετρανε απο την μερα που τα παρεδοσες και οχι απο την μερα που σε γραψανε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 23 ώρες, το μέλος cloud_constructor έγραψε:

χα τελεια παιδια thanx για τις απαντησεις

Σπυρο!! δε πηραν πινακιδες απλα αφησαν κλιση κ την εκαναν ,Ειχε πινακιδα καατω κατω στο δρομο και μια πααανω πανω στο δρομο ηταν κεντρικος δρομος φαση που εχει καφετερειες (σκεψου δασος χαιδαριου αν ξερεις απο την περιοχη) και ειχε πολλα παρκαρισμενα αμαξια οταν πηγα. Μερικες ωρες μετα εφυγαν ολα κ εμεινε το δικο μου σε φαση "να ο μαλακας που παρκαρε στον κεντρικο" οποτε και αφου ειχε πινακιδες τσααακ την εφαγα

τακη μπ  α δε το ηξερα αυτο την επομενη φορα

τωρα πηγα σαν καλος φιλησυχος πολιτης και καλο παιδι και την πληρωσα ταχυδρομειο.

Τι κειμενο γραφει στο ροζ χαρτακι να δε βοηθησω περαιτερω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hehe , σορρυ τωρα το ειδα

μακαρι να ξερα , τωρα τα σκασα ταχυδρομειο και ηρθε η ισσοροπια και η αρμονια στο συμπαν και στη χωρα!
Τωρα σωθηκαμε χαχα

Thanx παντως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος cloud_constructor έγραψε:

hehe , σορρυ τωρα το ειδα

μακαρι να ξερα , τωρα τα σκασα ταχυδρομειο και ηρθε η ισσοροπια και η αρμονια στο συμπαν και στη χωρα!
Τωρα σωθηκαμε χαχα

Thanx παντως!

Οπως και να χει το 90% των σταθμευσεων εκτος του προστιμου επισυρουν και αφαιρεση αδειας πινακιδων και διπλωματος. 

Εαν δεν στα παρουν εκεινη την ωρα, τοτε η γραμματεια της τροχαιας εκδιδει αποφαση η οποια σου επιδιδεται στο τοπο κατοικιας σου (προκυπτει απο την πινακιδα σου), και η οποια αναφερει οτι << λογο παραβασης του αρθρου ταδε, το οποιο εκτος του προστιμου εχει αφαιρεση και......... παρακαλω οπως μας προσκομισετε αυτα., >>

Το γραφω μπακαλιστικα. 

ΒΕΒΑΙΑ..... 

Υπαρχει σοβαρο ενδεχομεμο να μην εκδοθει ποτε αυτη η αποφαση γιατι συνηθως εχει να κανει με το ποσο <<σκληρα>> θελει να φερθει ο εκαστοτε διοικητης τροχαιας και φυσικα το βαρος της παραβασης. 

Αλλο π. χ παρκαρω σε Αμεα και αλλο σε μονα ζυγα. 

Οπως και να εχει αν ειναι να εκδοθει αποφαση να την περιμενεις απο 3 μηνες εως 1 χρονο. Αναλογα που αε εγραψαν που μενεις κλπ. 

Για ολα τα παραπανω σε ρωτησα τι σου γραφουν στο κειμενακι η εστω για ποιο αρθρο σε εγραψαν.

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 1/29/2019 at 11:27 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Οπως και να χει το 90% των σταθμευσεων εκτος του προστιμου επισυρουν και αφαιρεση αδειας πινακιδων και διπλωματος. 

Εαν δεν στα παρουν εκεινη την ωρα, τοτε η γραμματεια της τροχαιας εκδιδει αποφαση η οποια σου επιδιδεται στο τοπο κατοικιας σου (προκυπτει απο την πινακιδα σου), και η οποια αναφερει οτι << λογο παραβασης του αρθρου ταδε, το οποιο εκτος του προστιμου εχει αφαιρεση και......... παρακαλω οπως μας προσκομισετε αυτα., >>

Το γραφω μπακαλιστικα. 

ΒΕΒΑΙΑ..... 

Υπαρχει σοβαρο ενδεχομεμο να μην εκδοθει ποτε αυτη η αποφαση γιατι συνηθως εχει να κανει με το ποσο <<σκληρα>> θελει να φερθει ο εκαστοτε διοικητης τροχαιας και φυσικα το βαρος της παραβασης. 

Αλλο π. χ παρκαρω σε Αμεα και αλλο σε μονα ζυγα. 

Οπως και να εχει αν ειναι να εκδοθει αποφαση να την περιμενεις απο 3 μηνες εως 1 χρονο. Αναλογα που αε εγραψαν που μενεις κλπ. 

Για ολα τα παραπανω σε ρωτησα τι σου γραφουν στο κειμενακι η εστω για ποιο αρθρο σε εγραψαν.

ωωπ (καλα ε δε μπαινω πολυ συχνα οπως καταλαβαινεις χεχεχε)

Δηλαδη αναλογα με το τι αρθρο εγραφε η κλιση επανω παιζει να βγει η αποφαση αυτη ε? χμ..

πραγματικα ευχομαι να μη γινει κατι τετοιο... η οργη μου και η υποβαθμιση στο ενδιαφερον μου για το κοινωνικο συνολο θα μηδενιστει και εκει που δεν εχω καμια παραβαση , παντα με νοιαζει αν ενοχλω και εμποδιζω θα γινω ο χειροτερος ελληναρας του κοσμου , αντικοινωνικη οδηγηση / συμπεριφορα και μισανθρωπια πανω απ `ολα. Επισης κανενα ενδιαφερον και ορεξη να ακολουθησω οποιοδηποτε νομο κ κανονονα , κανενα ενδιαφερον αν ενοχλω αν εμποδιζω αν κανω φασαρια αν αν αν. Με 2 λογια απο τον υπερβαλοντα ζηλο καποιου θα αποκτηθει αλλος ενας χειροτερος εχθρος. Εμετουλης και μισος μονο

Thanx για την προειδοποιηση man μου , θα κοιταξω να δω τι γραφει η κλιση οντως και πραγματικα ελπιζω ολα να πανε καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύντομες ερωτήσεις:

1) Ισχύει αυτός ο υποδιπλασιασμός του προστίμου αν πληρωθεί στο 10ημερο; (κλήση Δήμου Αθηναίων)

2) Για διακανονισμό δόσεων πρέπει να περάσει το δίμηνο και να βεβαιωθεί στη ΔΟΥ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 27/6/2022 at 6:25 ΠΜ, το μέλος A-nik-i έγραψε:

Σύντομες ερωτήσεις:

1) Ισχύει αυτός ο υποδιπλασιασμός του προστίμου αν πληρωθεί στο 10ημερο; (κλήση Δήμου Αθηναίων)

2) Για διακανονισμό δόσεων πρέπει να περάσει το δίμηνο και να βεβαιωθεί στη ΔΟΥ;

Δεν ισχύει. Ο νέος κοκ έχει ηδη στο μισό τα πρόστιμα. Το ποσό πληρώνεται ολόκληρο σε οποιαδήποτε ελτα νομίζω εντός μηνα. Μετα βεβαιώνεται στη Δου και απο κει το διακανονιζεις. 

Αν επιτρέπεται τι πρόστιμο είναι? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα