valathor 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τη γνώμη σας για να επιλέξω maxi scouter. Είμαι ανάμεσα στο Sym Cruisym 300 F4 και το Honda Forza 300...Το μηχανάκι το θέλω κυρίως για μέσα στη πόλη οπότε το θέλω όσο πιο οικονομικό γίνεται αλλά να μπορώ να πάω και μια βόλτα εκτός Αττικής γιαυτό και κοιτάω τα 300αρια. Ακόμα δεν έχω πάει να τα δω απο κοντά γιατί τον Ιούνιο θα πάω για την αγορά. Απο πλευράς κατανάλωσης απο ότι έχω δεις καίνε τα ίδια, εμφανισιακά μου αρέσουν και τα 2. Το συν που έχει το Honda είναι τα gadget π.χ το ferring το ρυθμίζεις με κουμπί ή που το βάζεις μπροστά απο μακριά, για το Sym δεν έχω δει να γράφουν τίποτα σχετικό. Αυτό που με " προβληματίζει " είναι η διαφορά στη τιμή. Το Honda είναι 1,000 ευρώ πιο ακριβό. Αξίζει τα λεφτά? είναι καλύτερη η ποιότητα κατασκευής, πλαστικών κλπ. ή πληρώνεις απλά το όνομα? Με τα service και τα ανταλλακτικά ξέρετε τι παίζει απο τιμές? αν είναι στα ίδια περίπου ή είναι τεράστιες η διαφορές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος valathor έγραψε: Αυτό που με " προβληματίζει " είναι η διαφορά στη τιμή. Το Honda είναι 1,000 ευρώ πιο ακριβό. Αξίζει τα λεφτά? είναι καλύτερη η ποιότητα κατασκευής, πλαστικών κλπ. ή πληρώνεις απλά το όνομα? Ρε κολλητέ με όλο τον σεβασμό και την καλή διάθεση αλλά πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι τύπου απαντήσεις περιμένετε να λάβετε από αυτές τις ερωτήσεις που κάνετε. Τι θα πει " αξίζει τα λεφτά του"; Ποιος θα σου απαντήσει με ένα ναι ή ένα όχι και με ποια κριτήρια; Λες και θα μαζευτούμε δέκα νοματαίοι εδώ μέσα, θα αποφανθούμε πως στο Χόντα πληρώνεις μόνο όνομα κι αύριο το πρωί η Φτερούγα θα ζητήσει ταπεινά συγγνώμη ανά την υφήλιο και θα αποσύρει το μοντέλο από τις παγκόσμιες αγορές. Πήγαινε δες τα από κοντά, διάβασε 5-10 πράγματα για το κάθε ένα μοντέλο, επεξεργάσου τα, οδήγησε τα, βγάλε τα προσωπικά σου συμπεράσματα και πάρε αυτό που πραγματικά θες από την στιγμή που το αντέχει η τσέπη σου. Εσύ θα το οδηγείς, εσύ θα το βλέπεις, εσύ θα το πληρώσεις κι εσύ θα το πουλήσεις. Σε τι θα σε βοηθήσει η υποκειμενική άποψη του καθενός από εμάς στο αν αξίζει ή όχι; ΥΓ: Beverly 350 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2019 από τον Gouky7 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valathor 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 (τροποποιήθηκε) Την 9/1/2019 at 4:14 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Ρε κολλητέ με όλο τον σεβασμό και την καλή διάθεση αλλά πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι τύπου απαντήσεις περιμένετε να λάβετε από αυτές τις ερωτήσεις που κάνετε. Τι θα πει " αξίζει τα λεφτά του"; Ποιος θα σου απαντήσει με ένα ναι ή ένα όχι και με ποια κριτήρια; Λες και θα μαζευτούμε δέκα νοματαίοι εδώ μέσα, θα αποφανθούμε πως στο Χόντα πληρώνεις μόνο όνομα κι αύριο το πρωί η Φτερούγα θα ζητήσει ταπεινά συγγνώμη ανά την υφήλιο και θα αποσύρει το μοντέλο από τις παγκόσμιες αγορές. Πήγαινε δες τα από κοντά, διάβασε 5-10 πράγματα για το κάθε ένα μοντέλο, επεξεργάσου τα, οδήγησε τα, βγάλε τα προσωπικά σου συμπεράσματα και πάρε αυτό που πραγματικά θες από την στιγμή που το αντέχει η τσέπη σου. Εσύ θα το οδηγείς, εσύ θα το βλέπεις, εσύ θα το πληρώσεις κι εσύ θα το πουλήσεις. Σε τι θα σε βοηθήσει η υποκειμενική άποψη του καθενός από εμάς στο αν αξίζει ή όχι; ΥΓ: Beverly 350 Προφανώς για να ρωτάω θα με βοηθήσει. Δεν είμαι τόσο γνώστης που βλέποντας τα και οδηγώντας τα θα καταλάβω πολλά... οπότε αν ξέρεις απαντάς λες τη γνώμη σου και με βοηθάς.. αν όχι κάτσε οδήγα το beverly σου και ασε τις εξυπνάδες Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2019 από τον valathor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 Φίλε μου το Forza 300 μόλις που βγήκε....οι περισσότεροι δεν το έχουν δει ακόμα, πόσο μάλλον να έχουν και άποψη για να βοηθήσουν κάποιον άλλο. Τον αποπάνω μην τον παρεξηγείς είναι φανατικός Χονδάκιας και προσβλήθηκε που έβαλες καν στην ίδια ζυγαριά Honda και Sym. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 Αν το εχεις το παραπανω χιλιαρικο και σκοπευεις να το κρατησεις για καποια χρονια, γνωμη μου ειναι πως το αξιζει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 Την 9/1/2019 at 2:42 ΜΜ, το μέλος valathor έγραψε: Αξίζει τα λεφτά? είναι καλύτερη η ποιότητα κατασκευής, πλαστικών κλπ. ή πληρώνεις απλά το όνομα? Με τα service και τα ανταλλακτικά ξέρετε τι παίζει απο τιμές? πριν 3 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Φίλε μου το Forza 300 μόλις που βγήκε.... πριν 3 ώρες, το μέλος valathor έγραψε: αν όχι κάτσε οδήγα το beverly σου και ασε τις εξυπνάδες Το θέμα είναι να αφήσεις εσύ τις χαζομάρες κι όχι εγώ τις εξυπνάδες. Ήταν που ήταν ουτοπικό το ερώτημά σου, ήρθες και το αποτελείωσες. ...to be continued Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 743 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2019 Fight! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valathor 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2019 Την 1/11/2019 at 3:37 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Το θέμα είναι να αφήσεις εσύ τις χαζομάρες κι όχι εγώ τις εξυπνάδες. Ήταν που ήταν ουτοπικό το ερώτημά σου, ήρθες και το αποτελείωσες. ...to be continued Aν ερχοταν ενας και σε ρωταγε mercedes a 150 η citroen c3 τι θα του ελεγες? να παρει το mercedes γιατι ειναι mercedes? οταν στην πραγματικοτητα ειναι citroen!!?? η αναμεσα σε vw και seat θα ελεγες vw.. που στα vw οντως πληρωνεις μονο ονομα και με χειροτερη ποιοτητα πλαστικων συγκριτικα ακομα και με hyundai... Και ξανα λεω αν δεν θες να βοηθησεις τον οποιονδηποτε στο φορουμ εστω και αν θεωρεις χαζη την ερωτηση ( βεβαια αν ειχες λιγο μυαλο θα ηξερες οτι χαζες ερωτησεις δεν υπαρχουν) πολυ απλα μην απαντας.. ποσο μαλλον αν ειναι να ειρωνευεσαι... Αλλιως δυο απλες απαντησεις οπως των παιδιων πανω θα ηταν υπεραρκετες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SoulisMafia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2019 Κοιτά και το xmax 300. Καεί λιγότερο από όλα και έχει το περισσότερο γκάζι απ όλα τα 300. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος valathor έγραψε: Aν ερχοταν ενας και σε ρωταγε mercedes a 150 η citroen c3 τι θα του ελεγες? να παρει το mercedes γιατι ειναι mercedes? οταν στην πραγματικοτητα ειναι citroen!!?? η αναμεσα σε vw και seat θα ελεγες vw.. που στα vw οντως πληρωνεις μονο ονομα και με χειροτερη ποιοτητα πλαστικων συγκριτικα ακομα και με hyundai... Και ξανα λεω αν δεν θες να βοηθησεις τον οποιονδηποτε στο φορουμ εστω και αν θεωρεις χαζη την ερωτηση ( βεβαια αν ειχες λιγο μυαλο θα ηξερες οτι χαζες ερωτησεις δεν υπαρχουν) πολυ απλα μην απαντας.. ποσο μαλλον αν ειναι να ειρωνευεσαι... Αλλιως δυο απλες απαντησεις οπως των παιδιων πανω θα ηταν υπεραρκετες.. Τώρα δα, το μέλος ΩΡΙΩΝ έγραψε: Φιλε μην δινεις σημασια και σε μας που τον ξερουμε τα ιδια κανει. Απο την στιγμη που πηρε το χοντα νομιζει πως επιασε τον παπα απο τα γενια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2019 από τον ΩΡΙΩΝ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2019 Τελευταία φορά και δεν θα ασχοληθώ ξανά. Τα αμάξια του παραδείγματός σου κυκλοφορούν 20 χρόνια τώρα, υπάρχει feedback τόσο Ελληνικό όσο και ξένο άρα θα μπορούσες να λάβεις γενικότερες πληροφορίες. Το συγκεκριμένο ερώτημα που θέτεις, για να απαντηθεί έστω και υποκειμενικά, χρειάζεται να βρεις έναν άνθρωπο που να έχει κάνει κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα και με τα δύο οχήματα. Εσύ ζητάς να σου πούμε αν το Sym είναι καλύτερο από ένα μοντέλο που καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει. Αν από μόνος σου δεν καταλαβαίνεις πως αυτό που ρωτάς δεν μπορεί να απαντηθεί επί της ουσίας αλλά μόνο με επιχειρήματα καυλάντας τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Καλές αγορές να έχεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2019 Το ερώτημα είναι βασικά "αξίζει να δώσω ένα χιλιάρικο παραπάνω για να πάρω Honda αντί για SYM"; Σ'αυτό μπορούμε να δώσουμε μια απάντηση νομίζω. Εκτός του Γιάννη που είναι βαμμένος Χοντάκιας και δε θα είναι αντικειμενικός. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2019 Αντε να το βγαλει η ducati αυτο το γ@μημενο το σκουτερ να παμε να τα σκασουμε επιτελους...!!! (Σορυ, απλα για να επελθει ισορροπια....) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 πριν 18 ώρες, το μέλος valathor έγραψε: να παρει το mercedes γιατι ειναι mercedes? οταν στην πραγματικοτητα ειναι citroen!!?? η αναμεσα σε vw και seat θα ελεγες vw.. που στα vw οντως πληρωνεις μονο ονομα και με χειροτερη ποιοτητα πλαστικων συγκριτικα ακομα και με hyundai.. Α καλά, τώρα τα είδα αυτά. Πάρε sym ρε φίλε, ποια Χόντα τώρα μην σε πιάνουν κότσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 5 και 6 χιλιάρικα για σκούτερ, την παλεύετε; Επίσης μόνο Honda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος enterprise-psi έγραψε: 5 και 6 χιλιάρικα για σκούτερ, την παλεύετε; Επίσης μόνο Honda Το πρώτο αναιρεί το δεύτερο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valathor 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Α καλά, τώρα τα είδα αυτά. Πάρε sym ρε φίλε, ποια Χόντα τώρα μην σε πιάνουν κότσο. Ρε ψιλε...εισαι πολυ σπαστικος...δεν εχεις ιδεα τι σου γινεται δεν ξερεις τιποτα και μιλας κιολας...αστο να παει στο καλο.... πριν 13 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Εσύ ζητάς να σου πούμε αν το Sym είναι καλύτερο από ένα μοντέλο που καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει. Αν από μόνος σου δεν καταλαβαίνεις πως αυτό που ρωτάς δεν μπορεί να απαντηθεί επί της ουσίας αλλά μόνο με επιχειρήματα καυλάντας τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Καλές αγορές να έχεις. το 300 μπορει να βγηκε τωρα το 125 εχει ομως καιρο που βγηκε ξερεις, οποτε στο ερωτημα μου θαμπορουσε να απαντησει καποιος με βαση το 125.. Οσο για τις καλες αγορες μην αγχωνεσαι, καλες θα ειναι γιατι ευτυχως περα απο σενα με το 40 iq υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι εξυπνοι και καταλαβαν το ερωτημα και βοηθησαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 Έχεις δίκιο κολλητέ, όταν θα θελήσεις να πάρεις gs 1200 να ρωτήσεις για το 650 που κυκλοφορεί και περισσότερα χρόνια. Πάω να σουζάρω με το beverly, καλή συνέχεια 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 πριν 11 λεπτά, το μέλος valathor έγραψε: Ρε ψιλε... Ψηλός? Μπαααααα Ψηλό μηχανάκι πήρε για να μας το παίζει καμπόσος Υ.Γ.: Καλό θα ήταν να σταματήσει η «φάση» και ΚΥΡΙΩΣ οι χαρακτηρισμοί εδώ. Να ηρεμήσει η κουβέντα, να προχωρήσει η συζήτηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Τι καλημέρες μου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Dont worry κύριε Συντονιστά μόνο μην το κλειδώσεις μέχρι την Παρασκευή please 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 743 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 Πάντως γουρουνα SYM με περίπου 40κ χλμ και χρήση αγροτικού μηχανήματος μέχρι τώρα, μετά από 11 χρόνια, δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι αξιόπιστα μηχανάκια γενικά. Αν έπαιρνα σκούτερ (ο Θεός να με φυλάει) θα έπαιρνα ΣΥΜ. Αν θέλετε να τσακωθούμε για τις μάρκες (λες και τα φτιάξαμε εμείς τα μηχανάκια) πάμε εδώ Εγώ λέω να πάρεις το honda για να μπορείς αργότερα να ενημερώσεις το φορουμ σχετικά με αυτό το καινούριο μηχανάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2019 Η περίπτωση να πει ο καθένας τη γνώμη του χωρίς τσακωμό δεν παίζει δηλαδή... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavroe 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2019 Την 1/9/2019 at 2:42 ΜΜ, το μέλος valathor έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τη γνώμη σας για να επιλέξω maxi scouter. Είμαι ανάμεσα στο Sym Cruisym 300 F4 και το Honda Forza 300...Το μηχανάκι το θέλω κυρίως για μέσα στη πόλη οπότε το θέλω όσο πιο οικονομικό γίνεται αλλά να μπορώ να πάω και μια βόλτα εκτός Αττικής γιαυτό και κοιτάω τα 300αρια. Ακόμα δεν έχω πάει να τα δω απο κοντά γιατί τον Ιούνιο θα πάω για την αγορά. Απο πλευράς κατανάλωσης απο ότι έχω δεις καίνε τα ίδια, εμφανισιακά μου αρέσουν και τα 2. Το συν που έχει το Honda είναι τα gadget π.χ το ferring το ρυθμίζεις με κουμπί ή που το βάζεις μπροστά απο μακριά, για το Sym δεν έχω δει να γράφουν τίποτα σχετικό. Αυτό που με " προβληματίζει " είναι η διαφορά στη τιμή. Το Honda είναι 1,000 ευρώ πιο ακριβό. Αξίζει τα λεφτά? είναι καλύτερη η ποιότητα κατασκευής, πλαστικών κλπ. ή πληρώνεις απλά το όνομα? Με τα service και τα ανταλλακτικά ξέρετε τι παίζει απο τιμές? αν είναι στα ίδια περίπου ή είναι τεράστιες η διαφορές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γεια σου φίλε, δε μπορώ να σου πω πολλά, μόνο ότι έχω scooter Sym εδώ και κανά χρόνο και είμαι απολύτως ικανοποιημένος από την ποιότητα κατασκευής. Μπορεί το Honda να είναι ανώτερο αλλά για 1.000 ευρώ παραπάνω σίγουρα δεν αξίζει. Πάρε το Sym, είχα και γω τους ενδοιασμούς μου στην αρχή, αλλά δεν το μετανόησα. Να ξέρεις υπάρχουν κάποια μέλη εδώ που δεν το κατέχουν το θέμα ευγένεια και δημόσια συζήτηση. Ένας είναι ο Gouky7, πριν ένα χρόνο που ζήτησα συμβουλές από το forum, όπως και συ τώρα, μου έκανε επίθεση άνευ προηγουμένου γιατί επειδή αφού. Τη βρήκα την άκρη τελικά αλλά απλά σταμάτησα να είμαι ενεργός στο forum γιατί είδα ότι είναι σεσημασμένοι στις παραβάσεις των κανόνων του forum και κανείς δεν κάνει τίποτα γιατί εικάζω πως είναι φιλαράκια με τους διαχειριστές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2019 Αντιγράφω από το προφίλ σου @mavroe. Tο έχω πει και θα το ξαναπώ, είσαι by far το αγαπημένο μου troll, το πιο έξυπνο και το πιο καλαίσθητο. Τέτοιο mybike θέλουμε. Εύγε νέε μου. Σχετικά μ' εμένα Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με βάση τη λογική. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω συναίσθημα, απλά μερικές φορές το κάνω στην άκρη για το καλό της κοινωνίας. Η ειλικρίνειά μου και η ευγένειά μου πολλές φορές παρεξηγούνται. Από την πρώτη μου συζήτηση στο forum θα έλεγα ότι είμαι θύμα των περιστάσεων, γιατί αυτό μου έχει συμβεί και σε άλλα forums που έχω γίνει μέλος. Τέλος, ξέρω ότι ο πληθυντικός του "forum" κανονικά είναι "fora", αλλά δε μου αρέσει να το παίζω έξυπνος γι'αυτό το λέω "forums". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2019 Παλια κλασσικα αστερακια εμφανιζονται ... Honda μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες