Jump to content
Sign in to follow this  
nikossof88

Κράνος νεος αναβάτης

Recommended Posts

Ημιμαθεια, ξερολιαση και προσβολη του συνομιλητη το να λεμε οτι ενα οικονομικο αλλα αξιοπιστο κρανος θα κανει μια χαρα τη δουλεια του και δε χρειαζεται να πεταξει καποιος ολο το budget του στο κρανος και να μην εχει για να παρει τιποτα αλλο. Εγω που πηρες το ποστ μου και εβαλες μεσα 5 ακυρα πραγματα που ποτε δεν ειπα και αγνοησες αλλα που ειπα τι να πω..

Μ@λακες και ημιμαθεις δε χαρακτηρισα εγω κανεναν. Αυτα ειναι δικα σου λογια.
Οτι η ημιμαθεια οδηγει σε λαθος υποθεσεις-κινησεις στις πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις που αναφερθηκαν ειπα.
Αν θες να το παρεις προσωπικα δε μπορω να κανω κατι. Εσενα η προταση σου ηταν να δωσει ολο το budget του εξοπλισμου στο κρανος και να προσπαθησει δινοντας και εξτρα λεφτα να παρει κανα γαντι για να πει οτι πηρε, αλλιως "παιζει με το κεφαλι του". Τουλαχιστον υπερβολικο το να λες κατι τετοιο. Οι ειρωνιες περι γαντιων robocop και jockey δεν προκυπτουν απο τα δικα μου γραφομενα οποτε ας πουμε οτι δε γραφτηκαν ποτε.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλά χιλιόμετρα και αχρείαστο να είναι! Το κράνος που πήρες είναι καλό αλλά λίγο ακριβό νομίζω (δεν ξέρω αν θα είναι βολικό το SV και αν θα μένει πάνω μετά από κάποια χρήση)!

Αν το είχα δει χθες το ποστ σου θα σου είχα δείξει και το Κ1 που είναι το επόμενο του Κ3. Το οποίο αγόρασα και μπορείς να δεις εδώ την κριτική μου.

Κράνος fullface και με 50 βαθμούς για 400 μέτρα.

Καλοκαιρινά γάντια έχω αυτά http://www.tripper.gr/dainese-desert-poon-καλοκαιρινά-γάντια-μαύρα-dain-201815487-black-dainese?sort=p.price&order=ASC

Χειμερινά έχω κάτι nordcap με 25 ευρώ τα οποία τον επόμενο χειμώνα θα αλλάξω με dainese.

Τροποποιήθηκε από τον achilleasv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος achilleasv έγραψε:

Κράνος fullface και με 50 βαθμούς για 400 μέτρα.

Και αλλαγη λαδιων 2 φορες τη μερα.
Ξερεις εσυ :wub:
:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 26 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε:

.

Εισαι εξυπνος ανθρωπος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι ειναι χαζοι,τουλαχιστον οχι ολοι...

Φαινεται απο τον τροπο που εξηγεις την ημιμαθεια, που στοχευεις μιας και μονο εγω μιλησα για ακριβοτερο κρανος.

Ουτε χαλιεμαι,ουτε τιποτα παιρνω προσωπικα και φυσικα δεν με νοιαζει τι θα βαλει ο καθενας και αν το βαλει κιολας,προβλημα του....αλλα απ την στιγμη που ρωταει ο ανθρωπος θα πω την αποψη μου κι ας μην αρεσει σε ολους.

Απο το πρωτο μου μηνυμα γραφω οτι αναφερομαι σε τυχαιο παραδειγμα,το οποιο ισως δεν προσεξες και αρχισες να λες περι εξαφανισης ολου του budjet και την ημιμαθεια που φοβιζει τον κοσμακη.

Δεν βλεπω λογο να συνεχιζεται η κουβεντα αυτη μιας και το παιδι πηρε κρανος,αν θες κατι μιλαμε πριβε.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε:

Και αλλαγη λαδιων 2 φορες τη μερα.
Ξερεις εσυ :wub:
:tooth:

Ξέρω ξέρω!!
Αλλά πέρα από το αστείο, κράνος πάντα όπου και να πας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα θεματα γραφω με τη λογικη ο,τι θα τα δει κοσμος και στο μελλον, αναζητωντας ο,τι τον προβληματιζει. Γι' αυτο και συνεχιζω τη συζητηση.
Επισης οταν γραφω κατι εννοω αυτο ακριβως που γραφω και οχι χιλια-δυο που μπορει να φαινεται οτι εννοω παραλληλα.
Το σημειωνω αυτο επειδη εχω ξανα μπλεξει σε γυρω γυρω διαφωνιες εδω περα επειδη παρεξηγουμαι διαρκως.
Καλως ή κακως γραφω οπως θα μιλουσα απο κοντα, μονο που λογω γραπτου λογου ολα παιρνουν εξτρα βαρος και δημιουργουνται παρεξηγησεις.

Οποτε ανακεφαλαιωνω συνοπτικα για να λυθει η οποια παρεξηγηση για αλλη μια φορα προκληθηκε.
Προτεινες κρανος που ηταν στα ορια του budget με μικρο περιθωριο για γαντια. Ναι 'μεν ειπες τυχαιο παραδειγμα αλλα ειπες συγκεκριμενα οτι θα μπορεσει να το συνδυασει με γαντια κτλπ., οποτε για 'μενα ειτε λεμε για το συγκεκριμενο κρανος ειτε καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα, το αποτελεσμα το ιδιο ειναι.
Μετα καπως προεκυψε και αρχισες το κλασσικο "δεν παιζουμε με το κεφαλι μας" που ακουγεται και γραφεται διαρκως.
Ομως αυτο ειναι ανακριβες και ενα οικονομικο κρανος με προδιαγραφες και απο γνωστη budget μαρκα(mt, caberg κτλπ.) δεν ειναι σε καμια περιπτωση επιλογη ρισκου. Ειναι μια απολυτα εγκυρη επιλογη για καποιον που θελει κρανος να τον προστατευσει και δεν εχει πολλα λεφτα να διαθεσει.

Τα περι ημιμαθειας τα εγραψα σε αυτο το πλαισιο:
Ναι αφορουν και την οπτικη που παρουσιαζεις, οχι απαραιτητα εσενα τον ιδιο, δε χαρακτηριζω εσενα δηλαδη ως ημιμαθη/χαζο κτλπ., απλα παρεθεσες την αποψη οτι υπαρχει σημαντικη διαφορα ασφαλειας μεταξυ ενος κρανους των 150 και ενος των 300 ευρω. Αυτο αντικειμενικα ειναι λαθος ή και σωστο να ειναι, δεν αποδεικνυεται καπως. Κραταω μια επιφυλαξη αλλα οταν τα εψαχνα καποια στιγμη βρηκα οικονομικα κρανη να τα πηγαινουν μια χαρα στα τεστ του Sharp και ακομα και στα ακριβα να πας, δεν ειναι οτι εχουν ολα 5 αστερια φαση. Μια ή αλλη ειναι. Διπλασια λεφτα για μισο και ενα αστερι δεν ειναι λογικο να δωσεις. Αλλη μοναδα μετρησης περα απο το Sharp δεν εχουμε. Προδιαγραφες εχει και το μεν και το δε, οποτε τι να συζηταμε τωρα. Εντελως υποθετικα πραγματα. Δε μπορουμε να οδηγουμε καποιον στο να επιλεξει ενα κρανος και ο,τι γαντι τυχει vs ενα κρανος+καλα γαντια+ειτε δευτερο κρανος ειτε κανα παντελονι κτλπ., βασισμενοι σε υποθεσεις και σε "ναι αλλα ΑΝ και μηπως" κτλπ.
Τα υπολοιπα περι ημιμαθειας αναφεροντουσαν στο "περιεργο" φαινομενο του να ξερουμε ολοι οτι νταξι ιδια ειναι, αλλα οπως ειπε ο Gouky δε ξερει κανεναν που ασχολειται να αγοραζει οικονομικα κρανη για τους δικους του ανθρωπους. Και εξηγησα οτι αυτο γινεται συνδυαστικα. Λιγο η ημιμαθεια-νοοτροπια να πιστευουμε οτι δεν προστατευουν εξισου καλα τα φθηνοτερα κρανη, λιγο οτι το budget αντεχει τη "θυσια", να το αποτελεσμα.

Μετα λιγο κατι υποθεσεις που εκανες σχετικα με το τι εννοουσα, λιγο η ειρωνιες που αρχισανε και απο τις δυο πλευρες, χαθηκε η μπαλα.
Τεσπα. Οπως ειπα και το εννοω, δεν εχω κανενα προβλημα με μια διαφορετικη επιλογη. Σιγουρα θα μπορουσε να παρει ακριβο κρανος να γουσταρει τη ζωη του και να το κρατησει και για μετα. Με τη συνεχη τρομοκρατια που παιζει μια με τον εξοπλισμο, με τα μηχανακια, με την οδηγηση και με τις εκφρασεις του καφενειου κτλπ κτλπ. εχω το προβλημα. Ειδικα απο τη στιγμη που σε μεγαλο βαθμο ειναι αποτελεσμα marketing και... ημιμαθειας. Παει ο ενας δεν εχει να βαλει βενζινη και παιρνει 500 ευρω κρανος επειδη "με το κεφαλι μας δεν παιζουμε". Παει ο αλλος δεν εχει ρουχο να φορεσει και αγοραζει καινουργιο μηχανακι επειδη "τα μεταχειρισμενα ειναι σκουπιδια" και πολλα αλλα παραδειγματα. Γενικα ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο.
Η επιλογη που εκανε στο τελος για 'μενα ειναι τελεια παντως.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειρήνη υμίν αδέλφια!

(πήρα μηχανικό πληκτρολόγιο και ποστάρω μόνο για να ακούω τη βαβούρα :tooth: )

Κανέις δεν είπε ότι το ακριβότερο κράνος είναι χειρότερο. Κανείς δεν είπε ότι λόγο ύπαρξης έχουν μόνο τα τούμπανα των 700+ €.

Άμα το μπάτζετ επιτρέπει κράνος του πεντακοσάρικου τότε μαγκιά μας, και ας καβαλάμε και παπί. Αλλά πολλές φορές δεν επιτρέπει οπότε πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί.

Ας αρχίσουμε αξιωματικά: Κράνος φουλ φέις > κράνος jet καθώς και κράνος μάρκας > κράνος από τα lidl.

Ωραία ως εδώ. Εγώ προτίμησα για παράδειγμα να πάρω shoei ενώ βολευόμουν και με hjc για το στρητ το κράνος. Όταν έπρεπε να πάρω εκτός δρόμου, μιας και το μπάτζετ ήταν στενό, είπα δε γ@μεις, καλό είναι και το hjc. Μπορεί να προστατεύει καλύτερα το shoei; Διόλου απίθανο. Το hjc θα κάνει καλή δουλειά αχρείαστο να'ναι; Ε, κράνος από γνωστό κατασκευαστή, με τις προδιαγραφές και τα όλα του, δε νομίζω να είναι και σε επίπεδο γλάστρας/κατσαρόλας.

Τι θέλω να πω: Ότι όλα έχουν ένα στάνταρ ασφάλειας (είπαμε, εκτός από περιπτώσεις lidl). Τα επιπλέον λεφτά σίγουρα χαμένα δεν πάνε αλλά δεν αισθάνομαι και ξεβράκωτος με το hjc...

Ξαναλέω, όλα υπό το πρίσμα του μπάτζετ. Άμα το είχα το 400αρι θα έπαιρνα shoei. Όσο και να πληρώνεις μάρκα, κάτι παραπάνω θα έχει για να κάνει τα τετραπλά από το hjc. Από την άλλη τα (λελογισμένα) οικονομικά δεν είναι και του πεταματού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η οποια παρεξηγηση ξεκινησε απ το οτι προτεινα ενα τυχαιο κρανος που ηταν οριακα στο budjet αλλα διευκρινησα οτι αν η αγορα γινει στο ιδιο καταστημα τα 290 θα μπορουσαν να γινουν λιγοτερα ωστε να αυξηθει το ποσο για αγορα γαντιων,αυτο το σημειο σου ξεφυγε μαλλον.

Η αποψη μου ειναι οτι ρισκαρεις το κεφαλι σου με ενα κρανος κατηγοριας mt που μεχρι πριν ελαχιστα χρονια ηταν απλα ενα "κρανος για την τροχαια",φυσικα ο καθενας μπορει να διαφωνισει με μενα και να το παρει,προβλημα του και μεγεια του.

Οσον αφορα τη sharp και σχετικα με το τι εχει ακουστει αλλα και τις προδιαγραφες του εκαστοτε κρανους εγω θα επελεγα ενα arai των 3 αστεριων απο ενα mt των 4,μπορει να ειμαι και λαθος,αλλα αυτο θα εκανα.

Δεν εχω πετυχει καποιον που να μην εχει να βαλει 5 ευρω βενζινη στο παπι και να φοραει shoei η arai παντως,εκτος κι αν το εχει κλεψει απο κανεναν.

Ολα καλα κι απο μενα,δεν τρεχει κατι.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μου ξεφυγε το περι παζαρεματος αλλα αλλο να εχεις free budget για γαντια και αλλο να κανεις διαπραγματευσεις για να παρεις στο τελος ο,τι εκατσε στην ουσια.
Στα υπολοιπα οκ διαφωνουμε δεν υπαρχει κατι αλλο να ειπωθει.

Ακριβα κρανη σε φθηνα οχηματα παιζουν αρκετα γενικα.
Οχι οτι ειναι κακο αλλα καποιες φορες ξεφευγει η φαση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυο αρκετα καλες εταιρειες για κρανη ειναι η nolan και η hjc.Με 150+ θα βρεις ενα πολυ καλο κρανος για την δουλεια που το θελεις.Μην ακουσεις κανεναν απο αυτος που σου προτεινουν κρανη με 70-80 η 120 ευρω.Αν επιμεινουν κοψτους την καλημερα.To παπακι εχεις και θα πας με λιγα δεν ισχυει.Αν με 50 χλμ σκασεις σε σταθερο σημειο θα ευχοσουν να ειχες κρανος των 500 ευρω.Αν μπορεις παρε full face που ειναι πιο στιβαρο.

Τα μονοχρωμα (χωρις σχεδια) σε καθε μοντελο κοστιζουν λιγοτερο και ειναι το ιδιο ασφαλη με τα αλλα,Αντι να πληρωσεις λοιπον παραπανω για τα σχεδια αρκεσου σε κατι μονοχρωμο και αν ειναι δυνατον οσο πιο φωτεινο γινεται.

https://www.skroutz.gr/c/573/krani-mhxanhs/f/345963_601425/Full-Face-andriko.html?o=κρανη+μηχανης+ανδρικα&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=250.0&price_min=150.001

Γαντια με 10-20 ευρω θα σου κανουν δουλεια αλλα θα διαπιστωσεις το λαθος σου οταν τα χερια σου ειναι βρεγμενα και θα βγαινει και η φοδρα τους καθε φορα που θα θες να τα βγαλεις,Παρε κατι επωνυμο στα 35 ευρω τουλαχιστον.Τα macna και τα nordcap ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους.

https://www.skroutz.gr/c/1203/gantia-mhxanhs/f/524856/cheimerina.html?o=γαντια+μηχανης&order_by=pricevat&order_dir=asc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 ώρες, το μέλος nikossof88 έγραψε:

Καλησπέρα και παλιιι..Μιας και πήγα σε διάφορα μαγαζια γιατι φτιάχνει ενας φίλος μου το παπί του και πήγα για παρέα πηρα κράνος..Ενα agv k3-sv..Τωρα δεν ξερω αν αξίζει ή οχι αλλα ηταν το μονο που ηταν όντως βολικό για το κεφάλι μου..Δηλαδη οπως πρέπει ουτε σφικτό πολυ ουτε λασκα.. Και γενικά μου φάνηκε ποιοτικό το εσωτερικό του..Είχε και καλες αξιολογήσεις γενικά και το τσίμπησα..γάντια πηρα κάτι agvpro touch screen rx-2 δεν εχω εμπειρία οποτε καλα μου φάνηκαν :laugh: Για 2 κράνη το εχω σκεφτεί αλλα μιας και μαζι με την αγορά κανει δωρο ενα σαπιο κράνος λεω να βάλω αλλα λιγα να πάρω ένα τζετ για τις μέρες που όντως δεν παλεύεται..το κράνος το πήρα στα 210 μαζί με την pinlock μεμβράνη καλα είναι;

ποιλυ καλη επιλογη καΙ ΘΑ ΣΕκαλυψει και για α2 καλόφορετα και αχρειαστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον τομέα γάντια πάντως εγώ θα σου προτείνω είτε για καλοκαίρι είτε για χειμώνα τα γάντια της five. Ιδιαίτερα τα wrfx2 σαν χειμερινό γάντι εμένα σαν ντελιβερα με καλύπτουν απόλυτα και σαν τιμή 53€ από σκρουτζ μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή και σαν ζέστη οδηγαω με 3 4 βαθμούς χωρίς να κρυώνουν τα χέρια μου αλλά και σε αδιάβροχο ποίηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 12/6/2018 at 4:55 ΜΜ, το μέλος nikossof88 έγραψε:

Καλησπέρα και παλιιι..Μιας και πήγα σε διάφορα μαγαζια γιατι φτιάχνει ενας φίλος μου το παπί του και πήγα για παρέα πηρα κράνος..Ενα agv k3-sv..Τωρα δεν ξερω αν αξίζει ή οχι αλλα ηταν το μονο που ηταν όντως βολικό για το κεφάλι μου..Δηλαδη οπως πρέπει ουτε σφικτό πολυ ουτε λασκα.. Και γενικά μου φάνηκε ποιοτικό το εσωτερικό του..Είχε και καλες αξιολογήσεις γενικά και το τσίμπησα..γάντια πηρα κάτι agvpro touch screen rx-2 δεν εχω εμπειρία οποτε καλα μου φάνηκαν :laugh: Για 2 κράνη το εχω σκεφτεί αλλα μιας και μαζι με την αγορά κανει δωρο ενα σαπιο κράνος λεω να βάλω αλλα λιγα να πάρω ένα τζετ για τις μέρες που όντως δεν παλεύεται..το κράνος το πήρα στα 210 μαζί με την pinlock μεμβράνη καλα είναι;

Πολύ καλή επιλογή, το έχω χρόνια και έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος. Με το καλό το δίπλωμα και αγρατζούνιστος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 6/12/2018 at 8:55 ΜΜ, το μέλος CptAngel έγραψε:

Ακριβα κρανη σε φθηνα οχηματα παιζουν αρκετα γενικα.
Οχι οτι ειναι κακο αλλα καποιες φορες ξεφευγει η φαση.

Γιατι πιστευεις οτι ξεφευγει η φαση; Ο καθε ενας μας επιλεγει κρανος συμφωνα με την οικονομικη του δυνατοτητα και το ποσο ακριβα αξιολογει το κεφαλι του. Το οχημα δεν παιζει κανενα ρολο σε αυτο. Αλλωστε οπως εχω διαπιστωσει, η ασφαλτος δεν ρωταει απο τι μηχανακι επεσες. ( καποιος το εχει και υπογραφη αυτο :tooth: ) 

Πριν εναμιση μηνα αγορασα κρανος. Ειδα και δοκιμασα πολλα στο χρηματικο οριο που ειχα.  Απο ολα οσα δοκιμασα το rpha70 μου εκατσε καλυτερα στο κεφαλι και εδειχνε ακριβοτερο απο τα λεφτα του. Ολα τα υπολοιπα που δοκιμασα ακομα και της ιδια εταιρειας φθηνοτερα δεν μου εκαναν κλικ, ειτε γιατι δεν καθονταν καλα, ειτε γιατι δεν εδειχναν τοσο ποιοτικα.  Τωρα αν καποιος με δει στο 250αρι σκουτερ 11ετιας που καβαλαω και το θεωρησει overkill, προβλημα του. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά υπάρχει ένας παραλογισμός (και προς τις δύο κατευθύνσεις) σε ολα τα αγαθά,κατ' επέκταση και στα κράνη όπου κάνουμε κουβέντα. 

Παίζουν περίπτωσεις αυτοκινήτων 50-60k που πάνε  φουλαρουν από το πιο φτηνό και no name πρατήριο για να γλυτώσουν (ζήτημα) 2 ευρώ στο γέμισμα :laugh:.

Ξέρω άνθρωπο που έψαχνε αυτοκίνητο για να κάνει οικονομία και πήγε έσκασε 28+ k για suv,επειδή έχει για βοήθεια ένα ηλεκτροκινητήρα εκτός του κανονικού,ενώ θα μπορούσε να πάρει ένα με τα μισά χρήματα ,όπως επίσης ξέρω και άνθρωπο που καβαλάει R1 αλλά φοράει κράνος του 50ρικου που του ειχαν δώσει δώρο με ηλεκτρικό σκουτερ....Γιατί όπως λέει ...Όλα την ίδια δουλειά κάνουν,αν είναι να σου τύχει θα σου τυχει.:gr:

Δεν δεν ξέρω πώς έχει συνδυαστεί το φτηνο κρανος να πηγαίνει πακέτο με το φτηνο μηχανακι  αλλα ολα ειναι εντελώς υποκείμενικα,όπως και με τα παραπάνω παραδείγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε:

Γενικά υπάρχει ένας παραλογισμός (και προς τις δύο κατευθύνσεις) σε ολα τα αγαθά,κατ' επέκταση και στα κράνη όπου κάνουμε κουβέντα. 

Παίζουν περίπτωσεις αυτοκινήτων 50-60k που πάνε  φουλαρουν από το πιο φτηνό και no name πρατήριο για να γλυτώσουν (ζήτημα) 2 ευρώ στο γέμισμα :laugh:.

Ξέρω άνθρωπο που έψαχνε αυτοκίνητο για να κάνει οικονομία και πήγε έσκασε 28+ k για suv,επειδή έχει για βοήθεια ένα ηλεκτροκινητήρα εκτός του κανονικού,ενώ θα μπορούσε να πάρει ένα με τα μισά χρήματα ,όπως επίσης ξέρω και άνθρωπο που καβαλάει R1 αλλά φοράει κράνος του 50ρικου που του ειχαν δώσει δώρο με ηλεκτρικό σκουτερ....Γιατί όπως λέει ...Όλα την ίδια δουλειά κάνουν,αν είναι να σου τύχει θα σου τυχει.:gr:

Δεν δεν ξέρω πώς έχει συνδυαστεί το φτηνο κρανος να πηγαίνει πακέτο με το φτηνο μηχανακι  αλλα ολα ειναι εντελώς υποκείμενικα,όπως και με τα παραπάνω παραδείγματα.

ti na sou po... ego otan epesa dem epatha tpt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 21 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε:

γιατι χαραμιζοντε εδω τετοια μυαλα? στειλε συστατικο email στο cern με τα στοιχεια τους :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα