δεν έχω έμπνευση 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 Καλημέρα! Έχω το παπί Yamaha crypton 110. Το είχα παρκαρισμένο και κάποιος το κοπάνισε, οπότε προέκυψε: στραβό τιμόνι, στραβά ψαλίδια, μη λειτουργική κόρνα. Το τιμόνι και τα ψαλίδια μπορούν να περιμένουν λιγάκι, διότι κοντρολάρω το παπί με τα ζαβά του αυτά. Η κόρνα με καίει άμεσα, μην επαναληφθεί το τράκο με μένα πάνω αυτή τη φορά. Στους παρακάτω συνδέσμους παραθέτω την κατάσταση της κόρνας, έτσι όπως φαίνεται χοντρά-χοντρά. Τα καλωδιάκια που εξέχουν είναι το πρόβλημα; Ξέρει κανείς πού τοποθετούνται; Κόρνα 1Κόρνα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 πισω απο την κορνα υπαρχουν δυο μεταλλικα που κουμπονουν τα φισακια αυτα οπως και να τα βαλεις δεν εχει σημασια, αλλα θα σε οδηγησει το μηκος των καλωδιων ποιο παει σε ποιο απο τα δυο βισματακια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 Επίσης πρόσεχε μην έχει αρπάξει η βάση της και ακουμπάει κάπου με κόντρα γιατί δεν θα κάνει σωστή ταλάντωση και δεν θα ακούγεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7507 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 Τα φισακια που ειναι ζτον αερα.... Τι ρολο βαρανε; Μηοως εχουν ξεκουμπωσει απο την κορνα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δεν έχω έμπνευση 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Τα φισακια που ειναι ζτον αερα.... Τι ρολο βαρανε; Μηοως εχουν ξεκουμπωσει απο την κορνα? Αυτό ήταν τελικά! Ευχαριστώ! Τα ξανακούμπωσα και όλα ΟΚ! Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες