cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Dudez & dudesses Εχω καιρο να γραψω τελικα οχι απλα εδω αλλα σε φορουμζ γενικως Τον τελευταιο καιρο υπαρχει θεμα... σοβαρο , τεραστιο γιγαντιαιο τραγικο. Θελω να παρω ενα φλογοβολο να Κ Α Ψ Ω τα παντα στην περιοχη μπας κ ησυχασω. Ας τα παρουμε απο την αρχη ομως. Τα τελευταια χρονια , ,, ναι ναι φιλε ατυχε αναγνωστη της μπαρουφας που γραφω ,χρονια , στην γειτονια μου σκαει μια ελλεηνη σιχαμενη εμετικη βοθριλα διχως τελειωμο. Συγκεκριμενα η βοθριλα υπαρχει στην περιοχη της πυλωτης απο κατω και το καλοκαιρι εκει στην γωνια στην γειτονια. Εχω ψαξει αρκετα δεν εχω βρει απο που σκατα ερχεται αυτος ο εμετος αλλα καλοκαιρι απλα ξεχνας το ανοιγμα των παραθυρων ακομα και οποτε εχει 500.000C. Περα απο το αρωμα αθηναικου πολιτιΖΖμου σκανε και κατσαριδες πολλες , χαμος , της πτανας βασικα , οι οποιες πανε οι γαμιολες ολες εκει στο μηχανακι μου.. Ρε παιδια σας το εχω ξαναπει - πηγαινετε οπου θελετε , μη πατε στο μηχανακι γιατι τα περνω κρανα μου γυριζει το ματι θελω να πεσει μετεωρητης και γενικα πολλα καντιλια. Ε ψττ εσυ τερεζα , που πας μωρη μαλακισμενη? Απολυμανση?εχουμε ξεπατωθει , περνουμε τα fedona - caothrin με το βαρελι , δε ξερω τι να ριξω αλλο , agent orange? Πραγματικα τα χω παρει στην κρανιοεγγεφαλικη. Εντωμεταξυ προφανως ανεβαινουν κ επανω στα σπιτια , αλλα λογω της σιχαμενης κωλοβοθριλας τα εχω ολα κλειστα κ μεσα στο σπιτι σπανιως μπαινουν (εξαλου τι να μπουν να κανουν?Φαγητο δε παιζει , ολο το καλοκαιρι μια μισοτελειωμενη μαρμελαδα ειχε μεσα στο ψυγειο κ νερο χσαχαχ) Εχουμε παρει την ευδαπ , ποιος μαυρος διαολος ειναι αυτος , 500 φορες , ερχονται , τους κανουν ξουτ ξουτ , φευγουν πανε 2 δρομους ποιο πανω , ε μετα προφανως περνουν τηλεφωνο απο εκει τσααακ κατεβαινουν σε εμας παλι. Εντωμεταξυ για τη βοθριλα μπουτσατους πραγματικα δε ξερω που να βρω το δικιο μου ρε φιλε... ποιον διαολο να παρω τηλεφωνο , να παω απο εκει . Μιλαμε τα εχω παρει σε υπερτατο βαθμο.Τριτοκοσμικες καταστασεις εντελως. Εχετε καμια γνωμη η ιδεα τι να κανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Μετακόμιση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Πραγματικα μου εχει περασει απο το μυαλο , αλλαγη σπιτιου , πολης , χωρας αλλα δυστηχως κατι τετοιιο δεν εινια δυνατο......................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 (τροποποιήθηκε) Άμα είναι δικό σου, ΠΟΥΛΑ. Ή νοικιασέ το και πήγαινε εσύ αλλού. Δεν δενόμαστε ποτέ με ντουβάρια και ότι άλλο ακίνητο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2018 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 πριν 15 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Μετακόμιση. πριν 10 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Άμα είναι δικό σου, ΠΟΥΛΑ. Ή νοικιασέ το και πήγαινε εσύ αλλού. Δεν δενόμαστε ποτέ με ντουβάρια και ότι άλλο ακίνητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Faslane. Αργος όλεθρος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Τι τρωει τις κατσαριδες? Δεν υπαρχει καποιος φυσικος τροπος? Αμολα τιποτα σαυρες και ιγκουανα , καμια αραχνη τυπου μαυρης χηρας κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Αν δοκιμάζεις απολύμανση μόνος σου, μέγα λάθος, φέρε εταιρεία. Έχουν κάτι ειδικά φάρμακα-υλικά που δε μένει πούστης. Αν το δοκίμασες και αυτό, δεν έχω άποψη. Σχετικά με τη μυρωδιά αν και η ούλεν δεν, τον ήπιες. Δεν μπορεί άλλος να ασχοληθεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 γμσε τα , θενξ παιδια Δεν δοκιμαζω μονος μου εχουμε φερει κ εταιρεια , πεθαναν αρκετες , αλλα ριχνω κ μονος μου.Βγαινουν απο καπου εκτος κτηριου κ σκανε σε εμας και δε φαινεται να τελειωνουν. Φυσικο εχθρο χμ... κοτες και για να μη χεζουν κοτες με πανες χαχαχαχ ψυχεδελεια, Οι σαυρες κ τα μολιντιρια τους κανοτν μαγκες .Ειχα μαζεψει μερικα απο το χωριο μου παλιοτερα και φαινεται να κανουν δουλεια (επισης υπαρχουν ακομα αρκετα ζωντανα) Τωρα το να πουλισω μακαρι να γινοταν μιας κ ειναι ακομα ..... σε δανειο για παντα (οποτε δε γινεται).Θα δουμε ρε , θενξ παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 Κοίτα να πιάσεις φιλίες τότε.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 πριν 14 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Κοίτα να πιάσεις φιλίες τότε.. πριν 4 ώρες, το μέλος cloud_constructor έγραψε: γμσε τα , θενξ παιδια Δεν δοκιμαζω μονος μου εχουμε φερει κ εταιρεια , πεθαναν αρκετες , αλλα ριχνω κ μονος μου.Βγαινουν απο καπου εκτος κτηριου κ σκανε σε εμας και δε φαινεται να τελειωνουν. Φυσικο εχθρο χμ... κοτες και για να μη χεζουν κοτες με πανες χαχαχαχ ψυχεδελεια, Οι σαυρες κ τα μολιντιρια τους κανοτν μαγκες .Ειχα μαζεψει μερικα απο το χωριο μου παλιοτερα και φαινεται να κανουν δουλεια (επισης υπαρχουν ακομα αρκετα ζωντανα) Τωρα το να πουλισω μακαρι να γινοταν μιας κ ειναι ακομα ..... σε δανειο για παντα (οποτε δε γινεται).Θα δουμε ρε , θενξ παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2018 πριν 28 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Κοίτα να πιάσεις φιλίες τότε.. XAXASXAXASXAXASXaxaxax Ομως μια καμενη ταινια με κατσαριδες κ μεταλ κ ενα τυπο με μια γκομενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 πριν 17 ώρες, το μέλος cloud_constructor έγραψε: XAXASXAXASXAXASXaxaxax Ομως μια καμενη ταινια με κατσαριδες κ μεταλ κ ενα τυπο με μια γκομενα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 https://www.pronews.gr/ygeia/728746_katsarides-sto-spiti-7-aploi-kai-fysikoi-tropoi-gia-na-exafanistoyn Εσένα σκέφτηκα αμέσως ρε φίλε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 Τι φυσικοί τρόποι και κουλτούρες μωρεεεεε, εδώ χρειάζονται παραφύσει μέθοδοι. Το ξαναλέω. Faslane. μία τρώει 12 πεθαίνουν (από χαμηλό μεταβολισμό). Σε όλα τα καταστήματα με λιπάσματα κλπ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Τι φυσικοί τρόποι και κουλτούρες μωρεεεεε, εδώ χρειάζονται παραφύσει μέθοδοι. Το ξαναλέω. Faslane. μία τρώει 12 πεθαίνουν (από χαμηλό μεταβολισμό). Σε όλα τα καταστήματα με λιπάσματα κλπ. Δεν έχω άποψη, έχει και τα καλά του ο βόθρος τελικά , αλλά νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια δοκιμή. Σκέτος καρκίνος το εν λόγω σκεύασμα? Ξέρουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 Είναι ακίνδυνο για θηλαστικά. Εγώ το έβαλα μια φορά στο σπίτι (μέσα) και καθάρισα φορέβα. Ρίχνει το μεταβολισμό της κατσαρίδας, για 3-4 μέρες τις έβλεπα και πηγαίναν πολύ νυσταγμένες. μετά δεν τις ξανάδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) θα γινει βατερλω βασικα με ολα αυτα τα σκατα που εριξα εξαφανιστικαν ,,αντε γεια για τωρα. Θα αφησω καμια βδομαδα κ μετα θα ριξω αλλα , ωρε δε θα μεινει λεπι.Επομενο σταδιο να μπω μεσα στη φωλια τους με φλογοβολο κ σαν την ripley απο το alien να τα καψω ολα ,,ΟΛΑ ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Φυσικα η ευωδια βοθριλας παραμενει.. And the vothrila still Remaieeeeeeeaaaansss-a (hetfield κετς χαχα) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2018 από τον cloud_constructor 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 https://g.co/kgs/bFgQFa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 Μια γνωστη, που ειχαν θεμα στην δουλεια της, μετα απο πολλες προσπαθειες μονοι τους, καλεσαν εταιρεια για απολυμανση εξηγωντας πως ο,τι και να δοκιμασαν δεν καταφεραν να τις εξοντωσει. Και της ειπαν απο την εταιρεια πως χρησιμοποιουν μια μεθοδο που πιανει φουλ, και οσοι ειχαν προβλημα απαλλαχθηκαν. Ριχνουν κατι, που κανει τις κατσαριδες να τρωνε η μια την αλλη, και μεσα σε 2-3 24ωρα δεν εχει μεινει κολυμπηθροξυλο!! Μας το ελεγε η γνωστη μου και δεν το πιστευε, αλλα τελικα οντως εκανε δουλεια! Μαλλον η νικητρια κατσαριδα, ειχε γινει τοσο μεγαλη σε μεγεθος που δεν χωρουσε να βγει απο εκει που ξετρυπωνουν! Χαχαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 οντως ισχυει,θα το εγραφα κ εγω. καθως μια φορα που ειχα μεγαλο προβλημα σε εξαρση,καλοκαιριατικα με υγρασια φουλ,σε μια αποθηκη απο διπλανο βοθρο,και εχοντας δοκιμασει τα παντα,πηγα σε γεωπονο και πηρα αυτο το τζελ. βαζεις μια σταγονιτσα εκει κοντα που βγαινουν και οντως τρωγωνται μεταξυ τους και στη φωλια και οπου ανταμωθουν. παρ ολα αυτα,δεν πιστευα οτι θα δουλεψει,και φωναξα εταιρια απολυμανσεων. ο τυπος ξηγηθηκε ωραια και μου λεει συνεχισε μ αυτο,ειναι απο τα καλυτερα σκευασματα και τσαμπα λεφτα θα σου παρω σ αυτη τη φαση. αν και μετα απο αυτο επιμηνουν τοτε ξαναπαρε με. και εξαφανηστικαν. ουτε μια δεν εχω δει. τις υπολοιπες που γλιτωσαν τις κανονισαν τα γατια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 πριν 52 λεπτά, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: τις υπολοιπες που γλιτωσαν τις κανονισαν τα γατια. Τί!?!?!?!?! Τρώνε τα γατιά κατσαρίδες!!!!???? Αστο διάλο σιχαμένα...... Δεν ξανατρώω κανένα..... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 ο καλυτερος μεζες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Manalishi έγραψε: Τί!?!?!?!?! Τρώνε τα γατιά κατσαρίδες!!!!???? Αστο διάλο σιχαμένα...... Δεν ξανατρώω κανένα..... Δεν ξερεις τι χανεις!! Που εισαι εσυ ρε χαμμενο(ς)?!?!?!?!?!?!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2018 αχΑ! το τζελ!Θα παω να ρωτησω.Χμ για φαντααστειτε να τις βαλεις ολες σε μια αρενα,,φαση μινι κολοσαιο,,τςςς παραδωξως το θεμα το διαβαζω οταν τρωω χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες