Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Τα προγνωστικά μέχρι στιγμής δίνουν μπόμπα καιρό στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Σίγουρα θα έχει κρύο αλλά όσο θα βαστάει ο ήλιος θα έιναι απόλαυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 Καλα να περασετε παλικαρια. Δυστυχως πιεσα την κατασταση μηπως τελειωνα σημερα με τις ελιες για να ερθω αλλα δεν τα καταφερα....και γ@μηθηκα και τελικα θα παω και αυριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος GeorStrat έγραψε: Καλα να περασετε παλικαρια. Δυστυχως πιεσα την κατασταση μηπως τελειωνα σημερα με τις ελιες για να ερθω αλλα δεν τα καταφερα....και γ@μηθηκα και τελικα θα παω και αυριο Κρατα 6 μπουκαλια 15w50 για μενα . Next time Γιωργη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 6 μονο? Ισα-ισα μια αλλαγη και το κερασμα μεχρι την επομενη δηλαδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 Καλά να περάσετε παίδες....τελικά επικράτησαν τα Μέγαρα αύριο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Καλά να περάσετε παίδες....τελικά επικράτησαν τα Μέγαρα αύριο μφφφφφφφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 Καλη βολτα σε ολους, ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε υπεροχα. Εγω θελω , αλλα δυστυχως δεν μπορω.....ραντεβου στην επομενη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 Τα μεγάλα τιμόν.... πνεύματα συναντώνται στη Δημητσάνα. 25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 Καλα περασατε ρε??? Στιγμιαια με την 1η ματια νομισα πως το τραπεζι ειναι carbon και εφαγα τρελο σκαλωμα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 (τροποποιήθηκε) Αν δεν σε έπιανε ο ήλιος το δάγκωνες! πριν 18 ώρες, το μέλος Αλομπαρ έγραψε: μφφφφφφφ Που είσαι συ Δημήτρη;; πριν 18 ώρες, το μέλος Αλομπαρ έγραψε: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2018 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Τα μεγάλα τιμόν.... πνεύματα συναντώνται στη Δημητσάνα. και δίπλα σου ειναι, οι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Gee έγραψε: Καλα περασατε ρε??? Εμεις καλα περασαμε, εσεις καλα περασατε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 πριν 27 λεπτά, το μέλος innova 04 έγραψε: και δίπλα σου ειναι, οι ? Δεξιά μου ο Γιώργος @Χ,δίπλα του ο Γιάννης @Gouky7,παραδίπλα ο άλλος Γιάννης @johni41 και τέρμα αριστερά ο Ηλίας ένας από τους δύο φίλους που ανεβήκαμε από Καλαμάτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Εμεις καλα περασαμε, εσεις καλα περασατε; Kι εμεις καλα περασαμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 βαλτε καμια φωτο παλικαρια.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 Δωστε φωτο (και κουτσομπολιο) στον μοτολαο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 28 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 Πολυ ωραιες φωτογραφίες Χ.. Ωραιος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Ωραιος Αυτό δεν είναι ευγενικό, ειδικά όταν ο @karellen έχει ποστάρει φωτογραφία με την φάτσα του λίγο πιο πριν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Αυτό δεν είναι ευγενικό, ειδικά όταν ο @karellen έχει ποστάρει φωτογραφία με την φάτσα του λίγο πιο πριν Πάλι από πίσω σου πάρκαρε; Ευτυχώς που δεν μαρσαρες πάλι να σπάσουν τα υπόλοιπα πλαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος PaNick έγραψε: Πάλι από πίσω σου πάρκαρε; Ευτυχώς που δεν μαρσαρες πάλι να σπάσουν τα υπόλοιπα πλαστικά. Δεν γλιτώνω ρε φίλε, σπάει ένα ξεφυτρώνουν δύο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Αυτό δεν είναι ευγενικό, ειδικά όταν ο @karellen έχει ποστάρει φωτογραφία με την φάτσα του λίγο πιο πριν Θα σ'έπαιζα λίγο μπαλιτσα με το ότι έτσι όπως το γραψες είναι σαν να μιλάς για την φάτσα του @karellen και ντροπή σου, αλλά είμαι ευγενικό παιδί και θα πω απλά πως είμαι ο μόνος που δεν κοτσαρε γυαλί... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2018 από τον Χ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.925 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 ...για Πανελλήνια ΜΒ, βλέπω θα'χουμε πολλές μουσούδες... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος Χ έγραψε: και θα πω απλά πως είμαι ο μόνος που δεν κοτσαρε γυαλί... Σιγά, κι εγώ είμαι ο μόνος που κότσαρα ΚΑΙ καπέλο, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Λοιπόν η βόλτα ήταν πολύ ωραία, τα μέρη φοβερά, η παρέα super, το Μουσείο της Υδροκίνησης απλά το κάψαμε γιατί βαρεθήκαμε βάζοντας στην θέση του την Μονή Προδρόμου που είναι το μοναστήρι που βλέπετε κρεμασμένο στον βράχο και η ταβέρνα όλα τα λεφτά. Ο καιρός ήταν γαμάτος και μιας και μείναμε εντελώς εντός προγράμματος όσον αφορά τους χρόνους, γλιτώσαμε και το βραδινό κρύο. Η επόμενη βόλτα που θα ανακοινωθεί δεν ξέρω πότε θα είναι, ξέρω μόνο πως θα είναι 360 χιλιόμετρα, θα έχει καμιά δεκαριά -στο σύνολο-χιλιόμετρα πολύ βατού χωματόδρομου , θα είναι τίγκα στην φύση ενώ θα προσφέρεται για διαλογισμό!!! Δεν μπορώ να πω περισσότερα για τώρα ΥΓ: Όποιος βρει το μέρος, κερδίζει test ride με το CB500X ώστε την επόμενη φορά που θα κλαφτεί για το οτιδήποτε, να έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του πόσο χειρότερα θα μπορούσα να είναι τα πράγματα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2018 από τον Gouky7 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2018 Κρίμα δούλευα την Κυριακή, θα ερχόμουν, αλλά πήγαμε το Σάββατο βολτίτσα . Next time 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες