niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Καλησπερα στα παιδια, Εχω ενα ER6n 2006 και μαλλον θα προχωρησω στην αγορα του duke 390. Διαβασα αρκετα αρθρα που αναφερουν καποια προβληματα που ειχε του 2017. Για το μοντελο του 2018 δεν μπορεσα να βρω αναφορες περα του monsoon kit το οποιο περασε σε ολα τα duke 390 του 17 και 18 η KTM ,οπου θεωρητικα εφτιαχνε 2-3 πραγματακια. Υπαρχει καποιος που να εχει μοντελο του 18 να μας πει την γνωμη του? Σας μερσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosbou 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2018 Σίγουρα θα το έχεις σκεφτεί και θα το έχεις ψάξει, όμορφο το duke, αλλά πας σε σχεδόν 30 άλογα λιγότερα και μισή ροπή. Δε θα σου κακοφανεί; Αν δε σε πειράζει όλα καλά, προχώρα το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Οτι το εχω σκεφτει,το εχω σκεφτει...Με δαιμονιζει.Θα κανω και κανα test drive και θα εχω πιο συγκεκριμενη εικονα. Δεν εχω διαβασει ομως και τα καλυτερα οσο αναφορα την ποιοτητα κατασκευης στην Bajaj. Η πρωτη παρτιδα του duke 390 2017 ειχε θεματα αναμειξης λαδιων με το αντιψυκτικο...Τα φωτα πορειας εκλειναν ξαφνουν κ ανοιγαν μονα τους και η TFT οθονη εμπαζε υγρασια με το καλημερα και εκανες παρτι. Απλα ηθελα την γνωμη καποιου που εχει την εκδοση του 2018 που υποτιθεται τα εχουν σενιαρει αυτα τα "μικροπραγματα"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Την 10/28/2018 at 3:42 ΜΜ, το μέλος giorgosbou έγραψε: Σίγουρα θα το έχεις σκεφτεί και θα το έχεις ψάξει, όμορφο το duke, αλλά πας σε σχεδόν 30 άλογα λιγότερα και μισή ροπή. Δε θα σου κακοφανεί; Αν δε σε πειράζει όλα καλά, προχώρα το! Ναι, αλλα και πανω απο 30 κιλα διαφορα. Ειναι πολυ σπιρτοζικο το 390, μην κοιτας τα νουμερα μονο. Ειναι πολυ παιχνιδι το μηχανακι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Όσο και να κάνουν διαφορά τα 30 κιλά δεν αναπληρώνει. Όχι ότι δεν είναι καλό το 390 αλλά μια διαφορά θα την καταλαβει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2018 Αφού θα το πάρεις κούτα θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση +ότι μετά τα 2 χρόνια εφόσον θα κάνεις τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο θα ανανεώνεται αυτόματα η εγγύηση για 1 χρόνο. Για τα προβλήματα του Νεου δεν γνωρίζω να σου πω. Και εγώ την ίδια μετάβαση έκανα , φυσιολογικά θα σου λείψουν λίγο αλλά θα κερδίσεις σε όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 Την 10/31/2018 at 8:45 ΠΜ, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Αφού θα το πάρεις κούτα θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση +ότι μετά τα 2 χρόνια εφόσον θα κάνεις τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο θα ανανεώνεται αυτόματα η εγγύηση για 1 χρόνο. Για τα προβλήματα του Νεου δεν γνωρίζω να σου πω. Και εγώ την ίδια μετάβαση έκανα , φυσιολογικά θα σου λείψουν λίγο αλλά θα κερδίσεις σε όλα τα υπόλοιπα. Δεν εχεις καθολου αδικο, να την πω την αμαρτια μου. Τι μεταβαση εκανες εσυ? Απο τι σε τι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 Την 10/31/2018 at 7:36 ΠΜ, το μέλος koukou έγραψε: Όσο και να κάνουν διαφορά τα 30 κιλά δεν αναπληρώνει. Όχι ότι δεν είναι καλό το 390 αλλά μια διαφορά θα την καταλαβει Στεφανε αυτα ισχυουν αν μιλαμε για drag racing. Το μικρο βαρος δινει και μια ευελιξια στη μηχανη που σκορπαει χαμογελα πολυ περισσοτερο απο το μισο δευτερολεπτο διαφορα στα 0-100. Μπορει να χανεις στην ευθεια αλλα η σβελταδα με την οποια θα ξαπλωσει ή η ευκολια που θα σου δωσει στο χειρισμο γενικοτερα, το αναπληρωνει και με το παραπανω. Υπαρχει το αντικειμενικο (πχ χρονοι 0-100) και υπαρχει και η αισθηση που σου δινει μια μηχανη. Το δουκακι αν το καβαλησεις θα δεις πως θα το νιωσεις πολυ πιο σβελτο απ΄οσο δειχνουν τα νουμερα. Απανταω γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι λεω για να μπηκες στη διαδικασια να με διορθωσεις. Δεν αναφερομαι σε λογο ιππων/κιλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 To CB300R είναι άλλα 20 κιλά κάτω από το 390 ενημερωτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosbou 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 Έχει όμως και 14 άλογα λιγότερα, όντας 300€ ακριβότερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 πριν 14 λεπτά, το μέλος giorgosbou έγραψε: Έχει όμως και 14 άλογα λιγότερα, όντας 300€ ακριβότερο Ναι σίγουρα. Απλά το αναφέρω στην κουβέντα περί διασκέδασης στην οδήγηση. Και συμφωνώ και επαυξάνω με τον Pita ότι είναι απείρως διασκεδαστικά αυτά τα μικρά αλλά "ικανά". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2018 πριν 17 ώρες, το μέλος niexa έγραψε: Δεν εχεις καθολου αδικο, να την πω την αμαρτια μου. Τι μεταβαση εκανες εσυ? Απο τι σε τι? Er6n είχα βάλει και εγώ το οποίο είχα "πειράξει" κιόλας.Την ίδια αλλαγή στην ουσία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2018 Απο θεμα κοστους σερβις τι γινεται? Ειδα στα πρωτα 1000 χλμ θελει ενα μικρο τσεκαρισμα κ επειτα ανα 7.500 χλμ. Το μονο "πολυπλοκο" ειδα ειναι στις 15.000χλμ που πρεπει να τσεκαρουν valve clearance. Επειδη θα ειναι σε εγγυηση και δεν θα μπορω να τα κανω μονος μου τα οποια σερβις, εχει εικονα κανεις ποσο παει το μαλλι? Μη με χρεωσουν για 1.7 λιτρα λαδιου κανα 50ευρω... Τελος, πηγα σημερα σε εναν αντιπροσωπο στην ηλιουπολη και δεν τον ειδα και ιδιαιτερα ενθερμο να μου απαντησει στις αποριες μου σχετικα με την μηχανη...Ο επισημος αντιπροσωπος ποιος ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosbou 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2018 Τα κεντρικά νομίζω είναι Πλαταιών 4-6, KTM Racing Center 500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2018 Την 02/11/2018 at 6:17 ΜΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Στεφανε αυτα ισχυουν αν μιλαμε για drag racing. Το μικρο βαρος δινει και μια ευελιξια στη μηχανη που σκορπαει χαμογελα πολυ περισσοτερο απο το μισο δευτερολεπτο διαφορα στα 0-100. Μπορει να χανεις στην ευθεια αλλα η σβελταδα με την οποια θα ξαπλωσει ή η ευκολια που θα σου δωσει στο χειρισμο γενικοτερα, το αναπληρωνει και με το παραπανω. Υπαρχει το αντικειμενικο (πχ χρονοι 0-100) και υπαρχει και η αισθηση που σου δινει μια μηχανη. Το δουκακι αν το καβαλησεις θα δεις πως θα το νιωσεις πολυ πιο σβελτο απ΄οσο δειχνουν τα νουμερα. Απανταω γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι λεω για να μπηκες στη διαδικασια να με διορθωσεις. Δεν αναφερομαι σε λογο ιππων/κιλα. Πέτρο δεν λέω ότι δεν θα ναι fun to ride. Λέω ότι θα το νιώθεις αδύναμο και θα ναι. Γι αυτό και σου δίνει δυνατότητα να ανοίγεις γκάζι από πολύ νωρίς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες