Jump to content
Vault 13 Dweller

Τι γίνεται με τα μοτό forums?

Recommended Posts

Πρωτα απολλα πραγματικα θενξ για το link με τον παλιο καλο τροπο εμφανισης των θεματων.Μπαμ μπαινεις βλεπεις τα νεα posts χωρις να στα εμφανιζει 500 φορες , οκ δε το ειχα ψαξει γιατι ειχα ξενερωσει και με αυτο αλλα και με τα παρακατω

Δευτερον παρα πολυ καλο θεμα που εθιξες , ειχα σκεφτει να γραψω σε καποια φαση αλλα παρακατω θα καταλαβετε παιδια το λογο που δεν εγραψα

Περιεργο.....

Πραγματικα περιεργο.

Ημουν σιγουρος , τον εκοβα κ τον εκανα με τα κρεμμυδακια οτι στην δευτερη σελιδα θα ειχε αρχισει Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α ο καυγας το ξεκατινιασμα , να ασχολουνται καποιοι κλασσικοι template τυποι  με το "ουυ ,, δεν συνταξες σωστα αυτη την προταση , ας γραψουμε 4 σελιδες γιατι δε το εγραψες σωστα" , ομως εδω πραγματικα μετα απο ...δε ξερω κ εγω ποσους μηνες που εχω να μπω ολα ειναι κομπλε (σε αυτο το θεμα).

Θα μιλισω μονο για εμενα αν κ αποτι καταλαβαινω η κατασταση σκιαγραφειται και απο αλλους χρηστες που το παρατηρισαν..

Για εμενα αυτο μου πραγματικα μου γυρισε ταντερα ρε ψηλε μου , φιλε αναγνωστη , ειναι η χουντα που επαιζε στην ατμοσφαιρα για αρκετο καιρο μεχρι να πω ενα "φακος -> κλεισιμο" (φακ οφ δλδ χεχε,,, παγωτοαστειακι) και να ριξω μαυρο μετεωρητη. Πραγματικα δε θυμαμαι σε ποια φαση μου γυρισε το ματι κ εκλεισα με χριστοπαναγιες το forum , δεν διαγραφηκα ,φυσικα  για χαρη του παλιου καλου καιρου ,,,, ισως ειχε να κανει με την επιθεση σε ενα πολυ βασικο και αγαπητο απο εμενα μελος που απλα εγραψε την fucken γνωμη του και  για σελιδες επι σελιδων τον εκραζαν ..δεν ειχε βρησει κανεναν , δεν ειχει βρισει γενικα  (δεν ηταν ανοιχτος υπονομος σαν εμενα πχ που δε μπορω αλλιως ακομα και στην καθημερινοτητα) . Απλα ειπε την γνωμη του 

Περα απο αυτο ειχε καταντησει αηδια οτι οτιδηποτε και να εγραφες επρεπε να το γραψεις με συγκεκριμενο τροπο

Μλκ χαχα , χειροτερα κ απο το να εγραφες σε java . Τιιι?δεν εγραψες ολη την προταση ολοκληρωμενα περιλαμβανονταςι και τα αυτονοητα?Ακυρη η απαντηση σου , δεν κανει compile. ΑΑαα δεν εγραψες την συγκεκριμενη λεξη αλλα ενω ηταν πραγματικα αυτονοητο τι ηθελες να πεις : ΟΧι πρεπει να το γραψεις συμφωνα με τον κανονισμο αλλιως θα τιμωριθεις με πριξιμο αρκεντιονε,,

Γενικα πολυ political correctness για την οποια δεν ευθυνεται το φορουμ , εχει περασει γενικα στην κοινωνια τα τελευταια χρονια- ολοι εχουν γινει υπολογιστης... Ας ασχολιθουμε με το πως εξεφρασες κατι αντι να αναλυσουμε το βαθυτερο νοημα που , εννοειται , καταλαβαμε. Ας δουμε το δαχτυλο και οχι το φεγγαρι που δειχνει.

Οκ δε λεω να γινει μπουρδελο , να γραφουν ολοι με greeklish , η χωρις ουτε μια παραγραφο (αν κ αμα ο αλλος εχει μαθει ετσι σιγουρα δε θα το βελτιωσει αν δε προσπαθησει και σιγουρα ΔΕΝ θα κανει τπτ διαφορετικο απο το να μη ξαναμπει μετα την επιεθση που θα δεχτει) , να βριζονται ολοι γαμωσταυριδια , νταξ οχι να το ξεπετσωσουμε...Αλλα ουτε κ το αλλο ακρο που ειχε γινει  , να ειναι η φαση σαν το demolition man που αμα ελεγες κατι ΒΖΖΖΖΖΖΤ , ετρωγες κληση..

Αυτο κυριως επαιζε απο συγκεκριμενα ατομα, τους οποιος δε θυμαμαι καν το username τους , που εμπαιναν σφινοπουτσα παντου..

ΤΙΙΙ ΕΙΠΕΣ? ΠΟΥΤΣΑ??? ιιιι ΠΙΠΕΡΙ..

Εμενα προσωπικα με επνιξε αυτο το πραγμα , ξενερωσα ρε μαγκα τι να πω , , παλια εδω ερχοσουν εκλανες στο γελιο πεταγες μια 2 μαλακιες η και αν ηξερες κατι σε καποιο τεχνικο σοβαρο  θεμα, χαχα καμια παρεξηγηση - ηταν το μερος να εισαι βασικα.,,

Τωρα δε ξερω πως ειναι γτ εχω ναι μπω μηνες , αλλα στην περιοδο που πηρα το μπουλο ηταν μιλαμε σα να εμπαινες σε ταβερνειο στο port royal ναουμ , μεθυσμενοι πειρατες να ψαχνουν με ποιον να σφαχτουν ,  ολοι με τσαμπουκα αν δε πας με τα νερα τους.Δλδ νταξ , γαματο , υπαρχουν κ του εξωτερικου τα forums και το google αμα ειναι να μου τα κανουν resize (scale up φαση χαχα)

Χμ... Σημερα εχει  στιφαδο λεει? (κ καλα τον κοβω κ τον κανω με τα κρεμμυδακια) (" τσ φφφφ ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ " θα πεις φιλε αναγνωστη χαχαχ)

Τωρα φυσικα κ εγω δεν εχω γραψει κ κανα θεμα της προκοπης! ολο μαλακιες,, τοσες πατεντες ειχα κανει στα μηχανακια που ειχα , τοσες μοντες... Δε μπορουσα να τα ποσταρω.. καλα οκ θα μου πεις ποσοι ειχαν Klr650? δε παιζει ρολο... Τοσες βολτες δεν εχω ποσταρει χρηστο. Αν κ φοβαμαι οτι δε καταλαβαινει κανενας τπτ αποτι γραφω παντα καθε φορα επρεπε να δοκιμασω... αρα.. γτπ ειμαι 

ελπιζω να βγαλατε νοημα απο το μπαχαλο γραφης μου 

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γνώμη μου είναι ότι η γενικότερη παρακμή (εντός και εκτός εισαγωγικών) των μοτοφόρουμ λίγο έχει να κάνει με όσα αναφέρονται περί συμπεριφορών, κακής διαχείρισης, κτλ.

Αυτά προφανώς ισχύουν αλλά ίσχυαν και τις εποχές που το ενδιαφέρον ήταν έντονο. Είναι ικανά να απαξιώσουν ένα συγκεκριμένο φόρουμ αλλά όχι αυτό που βλέπουμε γενικότερα.

Ειπώθηκε και πριν και συμφωνώ ότι ο κύριος λόγος είναι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Κυρίως ότι δεν βλέπουμε άτομα νεαρότερης ηλικίας να μπορούν να μπουν στο κόσμο της μοτοσυκλέτας και άρα να ανανεώνεται το αίμα και στα μοτοφόρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 15/10/2018 at 5:33 ΜΜ, το μέλος karellen έγραψε:

.

:Ρίξτε στο τραπέζι μια συνάντηση για καφέ,στην Αθήνα.Επισημα με συμμετοχές,ανεύρεση κατάλληλου μαγαζιού,καρτελακια με τα νικ και ο,τι άλλο χρειάζεται.Ειναι παραπάνω από σίγουρο ότι πολλοί μακρινοί κι εγώ μέσα,θα παραβρεθούν στην αυτή.

Ρε λεεεες;;;;:yeahright::think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 15/10/2018 at 5:33 ΜΜ, το μέλος karellen έγραψε:

Πρόταση προς όλους:Ρίξτε στο τραπέζι μια συνάντηση για καφέ,στην Αθήνα.Επισημα με συμμετοχές,ανεύρεση κατάλληλου μαγαζιού,καρτελακια με τα νικ και ο,τι άλλο χρειάζεται.Ειναι παραπάνω από σίγουρο ότι πολλοί μακρινοί κι εγώ μέσα,θα παραβρεθούν στην αυτή.

Είναι επίσης παραπάνω από σίγουρο ότι οι μακρινοί θα είναι πολύ περισσότεροι από τους κοντινούς. :winking:

Το γυαλί έχει σπάσει προ πολλού παίδες. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παντα λυνονται εκ του συνεγγυς εαν υπαρχει θεληση.Προτεινω τσαρκα γνωριμιας π.χ.στην λιμνη Ηραιου Περαχωρας αυτη την Κυριακη.Και δυο αν παμε και τρεις και πεντε και μονος μου στο φιναλε  παλι καλα ειναι. Ειναι αυτο που λενε im too old for this shit και δεν στεναχωριεμαι με τιποτα παρα μονο οταν μου χαλαει το μηχανακι

https://www.google.gr/maps/search/λιμνη+ηραιου+περαχωρας/@38.0205943,22.8732372,13z

εγραψα χωρις να σκεφτω οτι μακρινες τσαρκες κοστιζουν και επειδη εφτασα στην ηλικια που τσακωνεσαι με τον χαρο και τα γραφεις ολα στο χιονι , δεν σκεφτηκα τους υπολοιπους.Ετσι επι απροθυμιας μακρυνου προορισμου  προτεινω παραλιακη Αθηνα καφε η οτι αλλο ΑΑΑβαδιστα ΑΑΑβασανιστα ΑΑΑραχτα

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή στο ξυλόκαστρο που είναι ακριβώς 100 και απο Πατρα και απο Αθήνα....

Λέω εγώ τώρα :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν τραβηχτηκε το Ξυλοκαστρο 100 χιλιομετρα απο την Αθηνα τοτε αυτο που βλεπω εγω εξω απο το παραθυρο μου πρεπει να ειναι η Κορινθος !!:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το Πάτρα Αθήνα είναι μια 200αρα και το Πάτρα Ξυλόκαστρο είναι 100, θεωρώ πως +- 100 είναι απο Αθήνα.

Καλά, εσείς έχετε κ μεγάλες αποστάσεις εντός Αθήνας. Αν εσύ βάζεις Ραφήνα, λογικό να βγαίνει παραπάνω :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αιντε  για να μεζευτουμε ....θα εχει και test ride v4 panigale :wub:

tenor.gif?itemid=5879467

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο παιδιά , χαιρομαι που διαβάζω τα παραπάνω.Αντε καντε την μαζωξη , με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό για εμάς τους πολύ μακρύνους σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σταμάτησα να είμαι ενεργό μέλος γιατί κουραστικα......λιγο πολύ για τους λογους που υποθηκαναπο τους αποπάνω... Δεν πειγα ποτέ σε κανενα γκρουπακι στο FB γιατί θα κουραζομουν παραπάνω..... Κοινός ασχολούμαι με την παρτη μου ...

Είμαι βαριά βαριά 8 χρόνια μέλος ίσως και παραπάνω..στο mybike.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 10/17/2018 at 8:40 ΜΜ, το μέλος hayabusas έγραψε:

Είναι επίσης παραπάνω από σίγουρο ότι οι μακρινοί θα είναι πολύ περισσότεροι από τους κοντινούς. :winking:

Κι εγω συμφωνω σ'αυτο! :thumbsup1:

Την 10/17/2018 at 8:57 ΜΜ, το μέλος ΩΡΙΩΝ έγραψε:

Τα παντα λυνονται εκ του συνεγγυς εαν υπαρχει θεληση.Προτεινω τσαρκα γνωριμιας π.χ.στην λιμνη Ηραιου Περαχωρας αυτη την Κυριακη.Και δυο αν παμε και τρεις και πεντε και μονος μου στο φιναλε  παλι καλα ειναι. Ειναι αυτο που λενε im too old for this shit και δεν στεναχωριεμαι με τιποτα παρα μονο οταν μου χαλαει το μηχανακι

https://www.google.gr/maps/search/λιμνη+ηραιου+περαχωρας/@38.0205943,22.8732372,13z

Παρακαλω τους συντονιστες η προταση να μπει στο σωστο θρεντ με τα σχετικα σημειο συναντησης κλπ κλπ :tooth:

Πανε οι ομορφες εποχες. Πανε και δεν γυριζουν!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας και απο μένα, πλέον μπαίνω μια στο τόσο. Συμφωνώ με τα περισσότερα που εχουν ήδη γραφτεί, πάνε σχεδόν 8 χρόνια απο τότε που γράφτηκα, Μεγάλωσα, ο ελεύθερος χρόνος περιορίστηκε, τα οικονομικά μια πάνω μια κάτω. Πέρασα όμως πολύ ωραίες φάσεις εδω μέσα. Πολύ μεγάλο πλήγμα που δεν εχει αναφερθεί θεωρώ πως είναι το κλείσιμο του imageshack και διάφορων άλλων image hosting που εχουν αχρηστεύσει πολλά ωραία ταξιδιωτικά και τεχνικά θέματα που χωρίς τις φωτογραφίες ειναι σχεδόν άχρηστα.

Αν κάτι άλλαξε σίγουρα σε μένα ειναι οτι πλέον ιδιωτεύω, δεν εχω διάθεση και χρόνο για κοινά για πολλά πολλά.

Ελπίζω όλοι να ειμαστε καλά και μια στο τόσο να τα λέμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σόρυ για το διπλό ποστ αλλα πέρασε ωρα και δεν μπορώ να κάνω edit. Θα συμφωνήσω με τον Ωρίωνα που λέει για εξειδίκευση στα φόρουμ. Για παράδειγμα με τα κινητά xiaomi που ασχολούμαι εκεί όλη την πληροφορία και τους οδηγούς θα τα βρείς στο φόρουμ. ούτε φμπου ούτε τίποτα. και ειναι και ολοζώντανο φόρουμ με μια διαφορά όμως, οτι παίζει και σε tapatalk και όλη η παρακολουθηση γίνεται πολύ εύκολα απο το κινητό. 

μονο όταν πρέπει να δώ κάποιον μεγάλο οδηγό θα μπώ στην διαδικασία να το ανοίξω απο υπολογιστή. 

μεσα σε όλα βάλτε και την έλλειψη tapatalk πια στο φόρουμ.   

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά η mobile έκδοση του φορουμ με έχει βολέψει απίστευτα. Μπαίνω πλέον πολύ συχνότερα από κινητό, χωρίς να μπλέκω τρίτους (όπως το tapatalk). 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 21 λεπτά, το μέλος ΩΡΙΩΝ έγραψε:

Εγινε !

Τι 'εγινε'?

Κανόνισε το πλήρως, χάρτη,ώρα συνάντησης και μέρος.

Ωχ,τώρα είδα το άλλο θέμα :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κουφαλίτσες όλοι , φύγαμε , φύγατε ,αλλά την κλεφτή μας ματιά όλοι την ρίχνουμε εδώ μέσα  :tooth:  :tooth:  :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21/10/2018 at 0:42 ΠΜ, το μέλος tre έγραψε:

Κουφαλίτσες όλοι , φύγαμε , φύγατε ,αλλά την κλεφτή μας ματιά όλοι την ρίχνουμε εδώ μέσα  :tooth:  :tooth:  :tooth:

:shades: :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσιολογική εξέλιξη για όλα τα πράγματα πάνω στη γη, όλα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. 

Έτσι και στα forums υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, άλλα θα συνεχίσουν με την ίδια μορφή ή διαφορετική, άλλα θα πεθάνουν και θα γεννηθεί κάτι άλλο.

Για μένα πάντως που πρωτομπήκα στο mybike τις καλές πασοκικές εποχές με τις βόλτες, τους καφέδες, τα πολλά και ενεργά μέλη θα το είναι πάντα το αγαπημένο μοτοστέκι μου.

Προσωπικά χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά άρχισα να μην παρακολουθώ πολύ όταν είχε κάποια λειτουργικά θέματα, δεν έγραφαν πολλά ενεργά μέλη μέχρι τότε, άλλαξα πόλη, ήρθε η οικογένεια, δεν είχα λεφτά για βόλτες κλπ.

Όπως και να χει μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει, όσο πιο ενεργό γίνεται και όχι μουσειακού τύπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχουν γινει μερικα comeback ατομων που γουσταραν το παλιο mb.

Ελπιζω να συνεχιστει και απο αλλα μελη η πιο ενεργη παρουσια στο forum μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα