Jump to content
peterpan

Sport Touring κουβεντολοι (να χαμε να λεγαμε)

Recommended Posts

Παναγιωτη δεν σου εχω απαντησει τοσες μερες γιατι ολο απο κινητο μπαινω και βαριεμαι να γραφω απο τον τηλεφωνο

Τον Στελιο που πηρες τηλεφωνο τον ξερουμε πολλοι και τον εμπιστευομαστε, ειναι ανθρωπος που δεν θα προσπαθησει ποτε να σε φαει και παντα θα παλεψει να σου γλυτωσει σε λεφτα. Ετσι τον συμπαθησα απο την 1η επαφη που ειχα μαζι 7-8 χρονια πριν. Πλεον εχουμε φιλικες σχεσεις και ειμαστε και συνεργατες. Μαλιστα το st4s που σου ειπα οτι ειχα ανεβει το δικο του ειναι.

Ενα ευρωπαικο θα σε παιδεψει σιγουρα περισσοτερο απο εναν ιαπωνα στην συντηρηση, αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα εχεις προβληματα ουτε οτι θα ξεπαραδιαστεις.

Αν το εχεις και μονο για βολτες κιολας και οχι μεσα στην κινηση, τοτε δεν θα γραφει και παρα πολλα χλμ τον χρονο

Το μοτερ του st4 αν θυμαμαι καλα θελει καθε 10 βαλβιδες και καθε 20 ιμαντες, για μεγαλο σερβις υπολογισε κανα 350αρι, οσο για το ξηροκαμπανο αν το βγαζεις εκτος πολης το μηχανακι δυσκολα θα σε απασχολησει, απλα να ξερεις πως μετα οτι μηχανακι οδηγησεις το σασμαν του θα σου φαινεται ξενερωτο:tooth:

Επισης να ξερεις πως αν πας να μπλεξεις με ευρωπαικο μετα δεν εχει επιστροφη, μια ζωη αιμοδοσια θα εισαι:laugh:

Στην τελικη κανε την καβλα σου και παρε οτι γουσταρεις να δεις που θα βγει, δεν ειναι μηχανακι με μεταπωληση το συγκεκριμενο, αλλα αυτο σημαινει οτι το παιρνεις και φτηνα, οποτε δεν χανεις πολλα λεφτα οταν θες να το δωσεις

Τροποποιήθηκε από τον Gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να στε καλα ρε παλλΟΥκαρια.

Στο car αυτη τη στιγμη εχει ενα ST4S ενα ST4 απλό και ενα ST3.

Εχει και ST2 αλλα δεν θα το προτιμησω.

Υγ st4s k st3 με υγρο συμπλεκτη δεν ειναι ρε παιδια; οχι ξηροκαμπανα. Κανω λαθος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/13754213/

ωραιος ο χρωματισμος sena

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 42 λεπτά, το μέλος πυξιδας990 έγραψε:

https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/13754213/

ωραιος ο χρωματισμος sena

Τα 87000χλμ με ξενερωνουν λιγο αλλα οκ

πριν 55 λεπτά, το μέλος Gee έγραψε:

Για το st3 δεν ξερω. Το st4 ειναι με ξηρο

Γιωργη σιγουρα ρε;

Οπου και αν εχω δει, υγρο λενε.

Μηπως το σκεφτεσαι με βαση το 996 που πηραν το μοτερ;

https://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/ducati_st4S.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω κανει το λαθος, εδω και καιρο.

Μου ειχε δωσει βολτα ενας φιλος το νεο νεοποκτηθεν του 848 απο Περιστερι μεχρι Αγ.Νικολαο και πισω και εγω του εδωσα το CBF μου.

Ε στο γυρισμο, σταματησα στο fanmoto και εκανα καβάλα ενα κοκκινο ST στατικα.

Ακομα βολτα δεν εχω κανει ενα, εκει πιστευω θα εχω κρυους ιδρωτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To συγκεκριμενο ειναι με ξηρο συμπλεκτη. Φαινεται και απο το καπακι του συμπλεκτη που ειναι με βιδες, και "φλατζα" για να περιοριζει τον θορυβο. Αν ηταν υγρου συμπλεκτη θα ηταν μονοκοματο το καπακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 13/10/2018 at 9:14 ΜΜ, το μέλος peterpan έγραψε:

Με το νεο φανάρι και ξηροκαμπανο; εντυπωση μου κάνει. 

μπορει και να ειναι εκδοση εξαμηνου.....τα εκανε η ντουκατι αυτα...εκεινη την <ιταλικη εποχη>:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@πυξιδας990 ρε αγόρι μου δεν παίρνεις κι εσύ τίποτα να πούμε μπας και σε δούμε σε καμιά βόλτα; Έσκασα στην Βυτίνα να σας δω χτες και μόνο ο Σωτήρης κρατούσε την σημαία ψηλά. Κανόνισε μέχρι 17 Νοεμβρίου που θα κατέβω να είσαι ετοιμοπόλεμος:wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

@πυξιδας990 ρε αγόρι μου δεν παίρνεις κι εσύ τίποτα να πούμε μπας και σε δούμε σε καμιά βόλτα; Έσκασα στην Βυτίνα να σας δω χτες και μόνο ο Σωτήρης κρατούσε την σημαία ψηλά. Κανόνισε μέχρι 17 Νοεμβρίου που θα κατέβω να είσαι ετοιμοπόλεμος:wub:

δεν μπορουσα φιλαρα,ο σωτηρος χωρισε και ειναι φτου ξελεφτερια:mB_kalo_e:...λιγο υπομονη,τα εχουμε δρομολογησει ολα.....απο brexit μερια....λεπτομερειες απο κοντα...μην σπαναρουμε και το θεμα του φιλου....

Τροποποιήθηκε από τον πυξιδας990

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος πυξιδας990 έγραψε:

μπορει και να ειναι εκδοση εξαμηνου.....τα εκανε η ντουκατι αυτα...εκεινη την <ιταλικη εποχη>:biggrin:

Εκδοση εξαμηνου λεει, χαχαχαχα

Που παω να μπλεξω ο δύσμοιρος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ζητάς ανταλλακτικό με αριθμό πλαισίου, θα το ''παραγγέλνει'' ο έλληνας dealer στο ιταλικό εργοστάσιο, θα κάνει κανά μήνα δυο να έρθει ΑΦΟΥ μίλησες με το εργοστάσιο απευθείας και σου απάντησε ότι δεν έχει καμία παραγγελία από Ελλάδα για το ανταλλακτικό σου, και μετά τις χριστομπαναγίες στον έλληνα και αφού έρθει τελικά θα είναι....λάθος, γιατί ήταν εκείνη η σπέσιαλ παρτίδα που έδενε λίγο πιο ψηλά το τιμόνι και είχε άλλα clipons και δεν το είχανε περάσει στα part numbers.

Μαγεία, προχώρα άφοβα! Διασκέδαση εγγυημένη (για εμάς που θα διαβάζουμε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εγώ έχω παραγγείλει ανταλλακτικό και ήρθε από Ιταλία την επόμενη μέρα (να τα λέμε κ αυτά), κατά τα άλλα δεν έχετε κ πολύ άδικο σε αυτά που λέτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος Gee έγραψε:

Καλά εγώ έχω παραγγείλει ανταλλακτικό και ήρθε από Ιταλία την επόμενη μέρα (να τα λέμε κ αυτά), κατά τα άλλα δεν έχετε κ πολύ άδικο σε αυτά που λέτε.

Μόνο σε εμένα κάνουν δύο μέρες να έρθουν; Σοβαρά τώρα, δεν έχω χρειαστεί τίποτα που να μην το είχα στο συνεργείο μέσα σε 48 ώρες. Μια φορά μόνο παρέλαβα στις 5 ημέρες επειδή έπεσε η παραγγελία στο Πάσχα τους. Δεν λέω πως υπάρχει η γενικότερη σοβαρότητα όπως πχ στα bmw αλλά το δουλεύουν πολύ κι απ όσο έχω καταλάβει από τα συμφραζόμενα, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Gouky7, δεν είμαι σίγουρος ότι το μηχανάκι αν και ST είναι αυτό που ψάχνει ο Πίτερ ο Παν, αλλά κάπου δεν είχες γράψει στο παρελθόν για το K1300S σου; Το έψαχνα ψιλοπροσφατα, αλλά δεν κατάφερα να το βρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 14 λεπτά, το μέλος estebahn έγραψε:

@Gouky7, δεν είμαι σίγουρος ότι το μηχανάκι αν και ST είναι αυτό που ψάχνει ο Πίτερ ο Παν, αλλά κάπου δεν είχες γράψει στο παρελθόν για το K1300S σου; Το έψαχνα ψιλοπροσφατα, αλλά δεν κατάφερα να το βρω.

Το R είχα Στεφανάκο. Όχι ότι αλλάζουν και πολλά πράγματα. Νομίζω πως δεν είναι ο φίλος για bmw.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Θα ζητάς ανταλλακτικό με αριθμό πλαισίου, θα το ''παραγγέλνει'' ο έλληνας dealer στο ιταλικό εργοστάσιο, θα κάνει κανά μήνα δυο να έρθει ΑΦΟΥ μίλησες με το εργοστάσιο απευθείας και σου απάντησε ότι δεν έχει καμία παραγγελία από Ελλάδα για το ανταλλακτικό σου, και μετά τις χριστομπαναγίες στον έλληνα και αφού έρθει τελικά θα είναι....λάθος, γιατί ήταν εκείνη η σπέσιαλ παρτίδα που έδενε λίγο πιο ψηλά το τιμόνι και είχε άλλα clipons και δεν το είχανε περάσει στα part numbers.

Μαγεία, προχώρα άφοβα! Διασκέδαση εγγυημένη (για εμάς που θα διαβάζουμε)

Κρυος ιδρωτας.

Παω να παρω τις εργαλειοθηκες του Αραουζου αγκαλια που απο εκει μεσα βγαινει οτι παπαρακι εχει χρειαστεί η δικια μου, ανα πάσα ωρα και στιγμη,

Τσακ,ανοιγμα συρταρακι, βγαλσιμο παπαρακι.

Every time!

Θα τους δηλωσω την αγαπη μου 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 25 λεπτά, το μέλος peterpan έγραψε:

Παω να παρω τις εργαλειοθηκες του Αραουζου αγκαλια που απο εκει μεσα βγαινει οτι παπαρακι εχει χρειαστεί η δικια μου, ανα πάσα ωρα και στιγμη,

Image-2ggggg.jpg

Αλλο επιπεδο στα χοντα! Σεβασμος κ το κεφαλι σκυμενο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 10/12/2018 at 5:03 ΜΜ, το μέλος peterpan έγραψε:

Δεν θα αμφισβητήσει κανεις κατι που ειδες με τα ιδια σου τα ματια.

Ωστόσο ξέρεις σαν γεγονός οτι η στανταρ διαδικασια ελεγχου και ρυθμισης βαλβίδων που προβλεπει η Ducati βασει shop manual, απαιτεί να αφαρεθουν οι κεφαλες απο τους κυλινδρους και να ρυθμιστουν στον πάγκο;

Δεν ξερω τι λεει το μανουαλ και δε θελω να κανω τον εξυπνο. Ξερω ομως οτι αυτος που το έκανε ηταν εξουσιοδοτημενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να είχε βγει καμιά ανάκληση για κάτι μέσα στην κεφαλή, και το άλλαζε, π.χ. τσιμουχάκια βαλβίδων. Δεν παίζει να προβλέπει τέτοιο πράγμα η νορμάλ διαδικασία, για ΚΑΝΕΝΑ κινητήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

για ΚΑΝΕΝΑ κινητήρα.

Νομιζω μονο στους 2χρονους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, αυτά που συμφέρουν στην συντήρηση γιατί δεν έχουν βαλβίδες να ρυθμίζεις.... :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα