Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 8 ώρες, το μέλος Parhs έγραψε: Καλα ειναι 2180 για κασέρι. Γενικα εισαι ικανοποιημένος; Τρίζει; Απο ποιότητα χρωματος πως ειναι; Μηχανικά ειναι οκ; Δε τριζει καθολου.σπιρτοζικο.πολυ ανετο.ελαστικο ροπατο μοτερ.μηχανικα δουλευει πολυ ωραια.πλαστικα πολυ καλης ποιοτητας.χρωμα ποιοτικο με μεταλο μεσα.καμια σχεση με το Τ110 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2018 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2018 (τροποποιήθηκε) Σκέφτομαι να το πάρω γιατι με το honda που εχω τωρα εχω διαρκές αγχος όλο κουλά κανει. Γενικα μου φαίνεται οκ σε ποιότητα που το ειδα αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Δεν εχω βρει το μανουαλι του online , τι λάδια παιρνει; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2018 από τον Parhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran3 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2018 10w40 περνει...το εχει ενας γνωστος μου ντελιβερας σχεδον απο την πρωτη μερα που το φερανε στις αντιπροσωπιες πηγε και το πηρε 100+ χλμ την μερα κανει λεει τα καλυτερα σαν να οδηγαει σκουτερακι και με 4λιτρα βγαζει σχεδον 200χλμ Μεγαλο μειονεκτημα τα λαστιχα που εχει πανω του θελουν αμεσα αλλαγη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος petran3 έγραψε: 10w40 περνει...το εχει ενας γνωστος μου ντελιβερας σχεδον απο την πρωτη μερα που το φερανε στις αντιπροσωπιες πηγε και το πηρε 100+ χλμ την μερα κανει λεει τα καλυτερα σαν να οδηγαει σκουτερακι και με 4λιτρα βγαζει σχεδον 200χλμ Μεγαλο μειονεκτημα τα λαστιχα που εχει πανω του θελουν αμεσα αλλαγη Δεν εχω κανενα προβλημα με τα λαστιχα.μια χαρα τα βρισκω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Σε σχεση με supra ειναι πιο ανετο ειδικα και σε λακουβες κατα πολυ, δε τριζει ενω το αλλο ετριζε εκνευριστικα πολυ , δε τρεμει το τιμονι χωρις χερια, ρελαντι κυριλε και οχι αρυθμιες ταχυτητες πολυ καλυτερες και αισθηση γκαζιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.470 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2018 Φίλε γίνεται να δουμε καμια φωτο τον κύλινδρο/κεφαλη; Το άρθρο λέει δεν έχει ψύκτρες και έχω περιέργεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Φίλε γίνεται να δουμε καμια φωτο τον κύλινδρο/κεφαλη; Το άρθρο λέει δεν έχει ψύκτρες και έχω περιέργεια.... https://photos.app.goo.gl/dHcA8XqZG2MS6CNZ8 Ετσι ειναι στο κεφαλαρι. Γενικά φαίνεται οκ. Τα φρενα δεν ειναι τοσο δυνατα αλλα ισως θελουν στρωσιμο ακομα. Γενικα ποιοτικα φαινεται πολυ καλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.470 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Κεφαλάρι ειναι μια περιοχη που πάμε για καφε την Κυριακή. Αυτό που δειχνει η φωτο λέγεται κεφαλή κυλίνδρου. Αεροψυκτο χωρις πτερύγια;;; Τι έκανε πάλι η Yamaha. Πολυ πρωτοπορία. Bonus: Απαγορευεται να κυκλοφορήσει χωρις ποδιά. Παντελώς ακαταλληλο για κάγκουρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2018 Λογικα ειναι μελετημένο να ειναι ετσι. Τωρα για καγκουριες κτλ δε ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2018 ολα πλεον σχεδον ιδια τα κανουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 Την 29/9/2018 at 5:53 ΜΜ, το μέλος Ntik έγραψε: Το αγορασα σε ασπρο χρωμα Μακάρι να έβγαινε και σε μπλε, γκρι και κόκκινο χρώμα όπως το Crypton R 115. Είναι το μόνο φάουλ που έκανε η Yamaha Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ισίδωρος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 Παιδιά γειά σας έχω ένα πρόβλημα και θέλω να μάθω αν το έχει δει και κάποιος άλλος για το crypton s. Όταν έχω η 1η ή 2α ταχύτητα και δίνω ελαφρύ γκάζι μου κάνει ένα "τακ" από τον κινητήρα ξέρετε τι μπορεί να ειναι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.470 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2021 πριν 12 λεπτά, το μέλος Ισίδωρος έγραψε: Παιδιά γειά σας έχω ένα πρόβλημα και θέλω να μάθω αν το έχει δει και κάποιος άλλος για το crypton s. Όταν έχω η 1η ή 2α ταχύτητα και δίνω ελαφρύ γκάζι μου κάνει ένα "τακ" από τον κινητήρα ξέρετε τι μπορεί να ειναι;;; Για δες μην έφαγες τα σινεμπλόκ στη ρόδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες