victoras 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Θα ήθελα την βοήθεια σας για να αγοράσω μια gaming οθόνη..... Έχω προσωρινά την AOC LED e2250Swn και επειδή εγώ πάρει μια Gigabyte GTX 1050Τι θέλω να κάνω και μια αναβάθμιση την οθόνη μου..... Ποια μου προτείνεται γύρω στα 150 Euro.. ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 24αρα Samsung PLS ή LG IPS με Full HD αναλυση και εισαι βασιλιας. Εγω προτιμω μακραν το PLS της Samsung παντως φαινονται ολα πολυ πιο ζωντανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 ιδια καρτα γραφικων εχω. πριν μηνες ειχα παρει αυτη στα 170$ αν θυμαμαι καλα, μετα απο αρκετο ψαξιμο. δε γνωριζω τι εχει αλλαξει μεχρι σημερα και αν εχουν βγει νεα μοντελα. υπερ ευχαριστημενος σε ολα τα games που εχω παιξει μεχρι στιγμης. και αυτη φενεται καλη, οπως επισης και αυτη. αν εχεις τα $$ και υπαρχει το προϊον παρε την asus (οταν εστησα το pc το δεκεμβρη δε μπορεσα να βρω καμια asus σε λογικη τιμη, υπηρχαν μονο αυτες των 250$ +) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
victoras 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Από αυτές της τρις λετε να αξίζει καμια Samsung S24F350FHU Samsung S24F356FHU Samsung S24F352 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Γιατι οχι. Μεγαλο +το freesync αλλα δεν εχεις amd καρτα οποτε δε σου χρησιμευει. Πηγαινε δες και απο κοντα καμια αν ειναι. Η καλυτερη οθονη μακραν που εχω δει ποτε(και γι' αυτο και την αγορασα) ηταν αυτη παντωςhttps://www.amazon.co.uk/Samsung-LS24D390HL-23-6-inch-Monitor-Glossy/dp/B00IJS6OUA Ακομα μετανιωνω που την εδωσα και πηρα super duper gaming monitor me gsync 144hz κτλπ κτλπ(πολλα λεφτα). Μου εχει λειψει αυτη η ποιοτητα εικονας. Πριν χρονια αυτο ομως. Λογικα οι σημερινες ειναι σε παρομοια επιπεδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
victoras 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Σαν ποιότητα το PLS panel είναι καλοi ???? Να πάω σε αγορά PLS Panel ??? Μετά κοιτάω αυτήν αλλα είναι ΤN Panel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Λες να σου λεω ολα αυτα και να μην ειναι καλη?... Το αντιστοιχο IPS της Samsung ειναι. Μην παρεις TN για κανενα λογο ειναι απιστευτα χειροτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
victoras 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και θα προβω σε αυτην την οθονη...... Samsung S24F356FHU Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Ωραια φαινεται. Θα σου ελεγα να πας να δεις και μερικες απο κοντα(ισως παιζει και αυτη) αλλα ναι οκ πιστευω θα σε καλυψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 https://www.skroutz.gr/s/9872057/HP-24es.html Αν σε πρόλαβα. Και ακόμα μια. https://www.skroutz.gr/s/8775820/LG-24MP88HV-S.html?from=autocomplete&keyphrase=24mp88hv-s Την δεύτερη την πήρα από Amazon. Και οι 2 με ελάχιστα bezels. Οπτικά στο μάτι μετράει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Η πρωτη σιγουρα μετραει. Η δευτερη είναι εκτος budget και δεν ειναι διαθεσιμη πουθενα χωρις παραγγελια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Amazon Ιταλίας την είχα πάρει 140 αν θυμάμαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Από 24ρες είμαι μεγάλος fan της Dell u2412m (έχω 2) αν και τη μία θα την πουλήσω για να πάω σε 28 29 ίντσες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Την 9/4/2018 at 9:56 ΜΜ, το μέλος gkourv έγραψε: Από 24ρες είμαι μεγάλος fan της Dell u2412m (έχω 2) αν και τη μία θα την πουλήσω για να πάω σε 28 29 ίντσες. Εχω ακριβως το ιδιο setup στη δουλεια! Ειμαι και εγω εξισου ανεμιστηρας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος kalimera8764 έγραψε: Εχω ακριβως το ιδιο setup στη δουλεια! Ειμαι και εγω εξισου ανεμιστηρας! Βλέπω φαντάσματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες