LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Καλησπερα ,τελευταια παρατηρησα εναν ηχο μεταξυ 5 με 6Κ ρπμ.Κ7 600. Ειναι περιεργος δεν ειναι ακριβως μεταλικος σαν μπεγλερι που το χτυπας ακουγεται.Προαναφλεξη ισως αλλα ακουγεται ξεκαθαρα σε αυτο το ευρως. Συγκεκριμενα οσοι εχουν οδηγησει 600 σσ και χουφτωσεις το γκαζι πριν τις 10Κ ακουγεται καπως διτονος ο ηχος μετα τις 10 γινεται ενα.Ε αυτος ειναι πιο εντονος τωρα ειδικα στις 5Κ.Καδενα χτυπα ελαφρως κρυο μετα κομπλε.Βαλβιδες τσιμουχακια κλπ εγιναν πριν 7Κ χλμ.Τα μεταλλα αν αρπαζανε θα χτυπαγε σαν σφυρι δεν ειναι τετοιος ο ηχος και ειναι μονο σε αυτο το ευρως απο 5-8Κ.Ανοιγοντας το γκαζι στις 6Κ μετα ισα που του κραταω στις 5.500Κ εκει ακουγεται ξεκαθαρα.Σαν να χει υπερβολικο φορτιο ο κινητηρας ενω δεν εχει γιατι μιλαμε και σε κατηφορα γινεται αυτο.Ακουγεται απτη δεξια μερια και φοβαμαι για καδενα.Τηλεδιαγνωση ξερω δεν γινεται αλλα μηπως καποιος βγαζει ακρη με τα λεγομενα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2018 Ανέβασε ένα βιντεάκι μπας και το ακούσουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Ανέβασε ένα βιντεάκι μπας και το ακούσουμε Το βραδακι μολις βρω ευκαιρια λογο δουλειας δεν μου ειναι αμεσα ευκαιρο.Παντως εχω ακουσει βιντεο με καδενες μπιελες κλπ και αυτο που παρατηρω οτι ολες εχουν κοινο την συχνοτητα δηλαδη στις 5κ ρπμ πχ ακουγοντε πολυ γρηγορα σε σχεση με το δικο μου προβλημα οπου δεν θα λεγα οτι η συχνοτητα ειναι τοσο ''γρηγορη'' για κινουμενο μερος στις 5- με 6κ.Υποπτευομαι καποια ασυγχρονια στην καυση ειτε απο ρευματα ειτε μπεκ ισως και καποια διαρροη στην εξατμιση Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2018 από τον LovemygiXXer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2018 προσφατα δε το εβγαλες απο service το μοτερ? μονο ο μηχανικος ξερει τι μλκια εχει κανει. σενιαρισε το και φτιαξε απο την αρχη προγραμμα σε καποιον που γνωριζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2018 πριν 29 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: προσφατα δε το εβγαλες απο service το μοτερ? μονο ο μηχανικος ξερει τι μλκια εχει κανει. σενιαρισε το και φτιαξε απο την αρχη προγραμμα σε καποιον που γνωριζει Πριν 8κ χλμ.Μαμα ειναι το ι σι γιου.Κατι προεκυψε τωρα και δεν ξερω παντως με την 1η ευκαιρια ανεβαινει βιντεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Λοιπον με το θορυβο της εξατμισης και την ποιοτητα του κινητου δεν βγαζεις ακρη με βιντεο.Παρατηρηση ειναι οτι το κανει απτις 4000 και πανω και μονο ζεστο.Ακουγεται ξεκαθαρα οταν στις 4500 σε ρολινγκ ισα που κραταω το γκαζι για να βγαζει λιγοτερο ηχο η εξατμιση.Στο σταντ σε ρελαντι οταν ταπωσω την εξατμιση το ''χτυπημα'' σχεδον εξαλιφεται.Θα μιλουσαμε για συντονισμο ισως αλλα αφου το κανει μονο ζεστο παει το θεμα μεσα στο μοτερ σωστα?? Ο ηχος ακουγεται απτη δεξια μερια του μοτερ.Ισως κανενας τεντωτηρας οταν ζεσταθει το λαδι κανει νουμερα αν ειναι ελατωματικος??Καμια χαλαρη καμπανα??Παντως οπως προειπα παραπανω η συχνοτητα του χτυπηματος δεν ειναι αυτη περιστρεφομενου μερους στις 4-5 rpm.Ελπιζω να γινομαι κατανοητος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 Και σημερα για μια στιγμη νομιζα οτι χτυπησα μπιελα.Ευτυχως ημουν κοντα στο σπιτι.Ολοι την ωρα κοπαναγε ετσι απτις 3000 το λυπηθηκα μεχρι να φτασω.Λαμπακι λαδιου σβιστο.Επισης κανει και αυτο το τριξιμο στην κενη γκαζια οπως στο βιντεο.Την βγαζω με απλο τεντωτηρα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2018 σε αυτο δε χτυπαει απλα ο τεντωτηρας, κοπαναει και ειναι ετοιμο να τα τιναξει ολα στον αερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iggy13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Βρήκες άκρη τελικά ?εμένα το κάνει στις 4000στροφες σε r6 όχι τόσο έντονα πάντως μόλις ζεσταθεί μόλις την πήρα από σέρβις κ το τόνισα στον μάστορα μου είπε ότι είναι ο μονόδρομος κ όλα έτσι κάνουν να μην ανησυχώ.αν έχεις νέα ενημέρωσε να μάθω κ εγω Τώρα δα, το μέλος iggy13 έγραψε: Βρήκες άκρη τελικά ?εμένα το κάνει στις 4000στροφες σε r6 όχι τόσο έντονα πάντως μόλις ζεσταθεί μόλις την πήρα από σέρβις κ το τόνισα στον μάστορα μου είπε ότι είναι ο μονόδρομος κ όλα έτσι κάνουν να μην ανησυχώ.αν έχεις νέα ενημέρωσε να μάθω κ εγω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2018 Αρχηγε μου μεταλλα ηταν τελικα.Μπιελας ελεγθηκε απο μηχανικο χωρις χρεωση και ναι.Τωρα απτις 2000 ρπμ κρυο η ζεστο κοπαναει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες