TheScarface 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από πολύμηνη αναζήτηση αύριο πάω για να μεταβιβάσω το καινούριο μου Suzuki Freewind 650!!! Το θέμα είναι το εξής: Υπάρχει κάποιος ανοιχτός και ασφαλής χωρος να πάω να βολταρω για να συνηθίσω λίγο την μηχανή; Δηλαδή να εξοικειωθώ με τον χειρισμό το βάρος και την γενικότερη συμπεριφορά της; Αν έχετε κάτι στην Θεσσαλονίκη που θα έκανε για τέτοια δουλειά περιμένω να σας ακούσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 Ξεκίνα με μια Εθνική οδό, μέχρι Κατερίνη και πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 πριν 44 λεπτά, το μέλος TheScarface έγραψε: Καλησπέρα σε όλους. Μετά από πολύμηνη αναζήτηση αύριο πάω για να μεταβιβάσω το καινούριο μου Suzuki Freewind 650!!! Το θέμα είναι το εξής: Υπάρχει κάποιος ανοιχτός και ασφαλής χωρος να πάω να βολταρω για να συνηθίσω λίγο την μηχανή; Δηλαδή να εξοικειωθώ με τον χειρισμό το βάρος και την γενικότερη συμπεριφορά της; Αν έχετε κάτι στην Θεσσαλονίκη που θα έκανε για τέτοια δουλειά περιμένω να σας ακούσω το ειχα ωραιο μηχανακι θεέι προσοχη λιγο στα φρενα στους γλιστερους δρομους της Σαλονικας..βαλε καμμια φωτο να το δουμε λιγακι..συμφωνω με το φιλο για το δρομο καθημερινες ναμην εχει πολυ κινηση απογευματακι..Βαρος ειναι 165 κιλα λιγο δηλαδη μην αγχωνεσαι με τον ογκο της μονο σε σταση ειναι κουραστικος στην κινηση γινεται παπακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 Μπορείς να πας στο "πιστάκι" στο Καλοχώρι που γίνονται τα μαθήματα και οι εξετάσεις για τα διπλώματα μοτοσυκλετών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 Κάνε μια χαλαρή βόλτα προς Πετροκέρασα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 Βράδυ στο ΙΚΕΑ - Leroy Merlin για αργή οδήγηση (έχει ολόκληρο οδικό δίκτυο), ανέβασμα προς Λιβάδι Πετροκερασα για στροφές με μηδενική κίνηση και φυσικά υπάρχει και το πιστάκι στο Νέο Ρύσιο για να κάνεις προπόνηση με το ρυθμό σου. Καθημερινές δε θα βρεις κόσμο συνήθως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Ας προσθεσω και εγω Ζεπ Κισσο με πολυ προσοχη τα καπακια των υπονομων που λειπουν (μαλλον υποδεεστερη επιλογη σε σχεση με των απο πανω) Οταν το εχεις λιγο παραπανω, μπορεις να μπεις σε ευκολοπροσβασιμο και πολυ βατο χωμα (μιας και εχεις το συγκεκριμενο μηχανακι) απο εκει και βγαινεις καπου προς Τριαδι. Περνας μια λιμνουλα και νομιζω μπορεις να βγεις και φραγμα Θερμης. Και αμα σου αρεσε εχω και αλλες χαλαρες χωματινες διαδρομες να προτεινω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheScarface 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες! Πρώτη εντύπωση άψογη, πολύ ελαφρύ και εύκολο. Θα αρχίσω με ΙΚΕΑ κλπ βραδάκι, γιατί θέλει κάποια μαζεματακια μέχρι να κάνω πιο μακρινές αποστάσεις. Μόλις το μάθω θα αρχίσω καμιά βολτιτσα εκτός δρόμου, άλλωστε για αυτό πήρα το συγκεκριμένο. Θα χρειαστώ τα φώτα των παλιών τότε ! Όταν βρω χρόνο θα ποσταρω και φωτογραφίες! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2018 από τον TheScarface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 πριν 45 λεπτά, το μέλος TheScarface έγραψε: Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες! Πρώτη εντύπωση άψογη, πολύ ελαφρύ και εύκολο. Θα αρχίσω με ΙΚΕΑ κλπ βραδάκι, γιατί θέλει κάποια μαζεματακια μέχρι να κάνω πιο μακρινές αποστάσεις. Μόλις το μάθω θα αρχίσω καμιά βολτιτσα εκτός δρόμου, άλλωστε για αυτό πήρα το συγκεκριμένο. Θα χρειαστώ τα φώτα των παλιών τότε ! Όταν βρω χρόνο θα ποσταρω και φωτογραφίες! Συνηθως στην αρχη το προβλημα ειναι οι ελιγμοι με λιγα χιλιομετρα, γι'αυτο σου προτεινα το ΙΚΕΑ. Στην εθνικη τι προβλημα να εχεις... Αν πας αργα το βραδυ θα ειναι αδειο. Εκει πηγαινα κι εγω οταν πρωτοπηρα μηχανη και εκει πηγα και τη γυναικα μου οταν ηταν να παρει το αμαξι. Αλλα μην περιοριστεις στα παρκινγκ, γυρνα σε ολο το δικτυο, πηγαινε και προς Μουστάκα, Leroy, κτλ. Καλη αρχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheScarface 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2018 (τροποποιήθηκε) Update. Το μηχανάκι είναι παπί σχεδόν στην κυριολεξία. Το τιμόνι κόβει λες και είναι βέσπα, το βάρος δεν με προβληματίζει καθόλου (νταξει είμαι και ολόκληρο γομαρι. Τα προβληματάκια που έχει το μηχανάκι είναι τα εξής: Οι μανέτες είναι για πέταμα, είναι ψιλοσπασμένες και "παίζουν". Θα τις αλλάξω και τις 2 γιατί ο συμπλέκτης έχει πολύ λάθος διαδρομή και συμπλέκει υπερβολικά νωρίς. Οι χούφτες επίσης είναι για αλλαγή. Θα αλλάξω και φλασακια και θα σφίξω και τους καθρέπτες γιατί ο αριστερά μετά τα 60 πάει "βόλτα" και βλέπω μόνο τα χέρια μου. Ερωτήσεις: Λάστιχα 100/90-19 & 130/80-17, σχετικά οικονομικά και να πατάνε και χωματακι τι προτείνετε; Επίσης αξίζει να ασχοληθώ να λύσω το κλασικό θέμα με την διαρροή από την φλατζα κεφαλής; Ξερνάει λίγο λαδακι, ελάχιστη ποσότητα βέβαια αλλά το χαλάει λίγο αισθητικά. Είναι επικίνδυνο να δημιουργήσει εκτεταμένη ζημιά; Με μια φλατζοκολλα θα στεγανοποιηθει ή πρέπει να αλλάξω το στεφάνι; Κάθε γνώμη και ιδέα δεκτή παιδιά!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2018 από τον TheScarface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2018 οτι σου ειναι ευκολο για την κεφαλη. κοστος , απο που θα την παρεις , αν υπαρχει, αν υπαρχει παρε μια και αλλαξε την. αν δεν υπαρχει κοντα σου η φλατζα, ανοιξε το καπακι βγαλε προσεκτικα την φλατζα, καθαρισετην προσεκτικα, καθαρισε και το καπακι ,και εκει που παταει η φλατζα με βενζινα, βαλε φλατζοκολε στο καπακι αστην να τραβιξει κανενα 10λεπτο, μετα βαλε φλατζοκολλα στην φλατζα κα στην κεφαλι,παλη κανενα 5λεπτο ασε να τραβιξει και κουμποσετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 Αυτό που θα σου πω θα σου φανεί αστείο και μακάβριο , αλλά ο καλύτερος χώρος για να εξοικειωθείς με το μηχανάκι είναι τα νεκροταφεία. Όσα οχήματα κινούνται μέσα σε αυτά πηγαίνουν με 40 max , έχει ανηφόρες , κατηφόρες , διασταυρώσεις , σήμανση και το κυριότερο ΔΕΝ έχει τροχαία. Εκεί κάναμε εξάσκηση με τον μεγάλο μου γιο , πριν δώσει για δίπλωμα και πήρε τον αέρα της οδήγησης σε περίπου πραγματικές συνθήκες. Πηγαίναμε απογευματάκι που δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κόσμος, οπότε κίνδυνος σχεδόν μηδέν. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 πριν 38 λεπτά, το μέλος tre έγραψε: Αυτό που θα σου πω θα σου φανεί αστείο και μακάβριο , αλλά ο καλύτερος χώρος για να εξοικειωθείς με το μηχανάκι είναι τα νεκροταφεία. Όσα οχήματα κινούνται μέσα σε αυτά πηγαίνουν με 40 max , έχει ανηφόρες , κατηφόρες , διασταυρώσεις , σήμανση και το κυριότερο ΔΕΝ έχει τροχαία. Εκεί κάναμε εξάσκηση με τον μεγάλο μου γιο , πριν δώσει για δίπλωμα και πήρε τον αέρα της οδήγησης σε περίπου πραγματικές συνθήκες. Πηγαίναμε απογευματάκι που δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κόσμος, οπότε κίνδυνος σχεδόν μηδέν. Κατι τετοια λετε δημοσια και πλακωνουν μερικα ακραια φαινομενα, και λενε για ταφους και honda κτλ... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 Αν γίνει όμως ατύχημα μέσα σε νεκροταφείο θα είναι πολύνεκρο. I'll show myself out... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 πριν 32 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Αν γίνει όμως ατύχημα μέσα σε νεκροταφείο θα είναι πολύνεκρο. I'll show myself out... Πέτρο δεν το έπιασα το Αγγλικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 =πα να την κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος tre έγραψε: Πέτρο δεν το έπιασα το Αγγλικό. Όταν λέμε καμία κρυάδα το λέμε. Σα να λέμε "Καλά, σκάω". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2018 Την 25/8/2018 at 4:42 ΜΜ, το μέλος TheScarface έγραψε: Update. Το μηχανάκι είναι παπί σχεδόν στην κυριολεξία. Το τιμόνι κόβει λες και είναι βέσπα, το βάρος δεν με προβληματίζει καθόλου (νταξει είμαι και ολόκληρο γομαρι. Τα προβληματάκια που έχει το μηχανάκι είναι τα εξής: Οι μανέτες είναι για πέταμα, είναι ψιλοσπασμένες και "παίζουν". Θα τις αλλάξω και τις 2 γιατί ο συμπλέκτης έχει πολύ λάθος διαδρομή και συμπλέκει υπερβολικά νωρίς. Οι χούφτες επίσης είναι για αλλαγή. Θα αλλάξω και φλασακια και θα σφίξω και τους καθρέπτες γιατί ο αριστερά μετά τα 60 πάει "βόλτα" και βλέπω μόνο τα χέρια μου. Ερωτήσεις: Λάστιχα 100/90-19 & 130/80-17, σχετικά οικονομικά και να πατάνε και χωματακι τι προτείνετε; Επίσης αξίζει να ασχοληθώ να λύσω το κλασικό θέμα με την διαρροή από την φλατζα κεφαλής; Ξερνάει λίγο λαδακι, ελάχιστη ποσότητα βέβαια αλλά το χαλάει λίγο αισθητικά. Είναι επικίνδυνο να δημιουργήσει εκτεταμένη ζημιά; Με μια φλατζοκολλα θα στεγανοποιηθει ή πρέπει να αλλάξω το στεφάνι; Κάθε γνώμη και ιδέα δεκτή παιδιά!! για μενα μη το φτιαξεις θελει κανα 100ρικο(θα σου ρυθμισει και βαλβιδες) και μερικους μηνες μετα θα χανει απο καπου αλλου..Ειναι ενα καλο αξιπιστο μηχανακι μη ριξεις λεφτα κοιιτα να ειναι καλα τα ελαστικα (δες για anlas οικονομικα και αξιοπρεπη) και τ φρενα και να το χαρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheScarface 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Antreasss έγραψε: για μενα μη το φτιαξεις θελει κανα 100ρικο(θα σου ρυθμισει και βαλβιδες) και μερικους μηνες μετα θα χανει απο καπου αλλου..Ειναι ενα καλο αξιπιστο μηχανακι μη ριξεις λεφτα κοιιτα να ειναι καλα τα ελαστικα (δες για anlas οικονομικα και αξιοπρεπη) και τ φρενα και να το χαρεις Το μηχανάκι μάλλον θα το κρατήσω για αρκετό καιρό οπότε λέω να τα κάνω όλα τα συμμαζεματα. Πέρασα λάστιχα προχθές, Metzeler Tourance, και σήμερα το πήγα για τακάκια μανετες φλασακια, τρόμπα φρένου και τις διαρροές. Ας τα κάνω όλα τώρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μετά να μπορώ να αρχίσω να το εκμεταλλεύομαι κανονικά! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος TheScarface έγραψε: Το μηχανάκι μάλλον θα το κρατήσω για αρκετό καιρό οπότε λέω να τα κάνω όλα τα συμμαζεματα. Πέρασα λάστιχα προχθές, Metzeler Tourance, και σήμερα το πήγα για τακάκια μανετες φλασακια, τρόμπα φρένου και τις διαρροές. Ας τα κάνω όλα τώρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μετά να μπορώ να αρχίσω να το εκμεταλλεύομαι κανονικά! ποσα χιλιομετρα εχει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheScarface 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 πριν 13 ώρες, το μέλος Antreasss έγραψε: ποσα χιλιομετρα εχει?? Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης λέει πως άλλαξε κοντέρ. Γενικά αυτά έβγαζαν θεματακια στο κοντέρ καθώς είναι πλήρως ηλεκτρονικό και εξωπραγματικό για τα τέλη του 90. Το αλλαγμένο έχει 71000, αυτός λέει έχει 30000 το μηχανάκι. Άμα κρίνω από τις δισκοπλακες που είναι ακόμα η "μαμά" και την φθορά που έχουν, εγώ θα έλεγα γύρω στις 40-45 χιλιάδες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheScarface 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 (τροποποιήθηκε) Γεια σας και πάλι παιδιά! Αφού συνήθισα λίγο το μηχανάκι και έγραψα 500 χλμ. Λέω σημερα να κάνω την πρώτη μου βόλτα εκτός πόλης, να ξεσκασω και λίγο από το διάβασμα Μάλλον προς Πετροκέρασα που προτάθηκε πιο πάνω, μιας και είδα και άλλα ποστ εδώ που προτείνουν την διαδρομή. Ερώτηση: Η διαδρομή είναι βατή για αρχάριους ή θα μου βγει η ψυχή και θα το μετανιώσω στο τέλος; Επίσης άμα θέλει κανείς να έρθει για βόλτα σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς φυσικά είναι ευπρόσδεκτος!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 από τον TheScarface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Αρχικά θα έλεγα για ΖΕΠ καλύτερα άστο, το μέρος ειναι στο κακό του το χαλι με πολύ χώμα και πέτρα μεσα στον δρόμο. Για πετροκέρασα η διαδρομή ειναι μια χαρά δεν θα εχεις κανένα θεμα, πρόσεξε μονο μια δεξια καταραμένη στροφή που εύκολα μπορείς να μπερδευτείς και να φύγεις ευθεία σε εναν χωματόδρομο που εχει. τελευταία φορά που πήγα σε κατι ανηφορικά πέταλα δεν είχε τσομπανόσκυλα όπως παλιότερα. στο χωριό μεσα πλέον δεν παω γιατι στο καφενείο στην πλατεία με την ανοχή των ιδιοκτητών μοιράζανε φυλλάδια της Χ.Α, ξενέρωσα και δεν ξαναπάτησα. εχει ενα ωραίο εκκλησάκι πριν φτάσεις που μπορείς να αράξεις. μπορείς να πάς και Χορτιάτη απο Φιλίππειο ωραία βολτούλα. καλές βόλτες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες