noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 (τροποποιήθηκε) @ChristosZ πως θα γινει ρε μεγαλε ιδιο με το daytona το triple απο τη στιγμη που εχουν διαφορετικο πλαισιο? ειναι διαφορετικα μηχανακια, τελος. δε ξερω σε τη κατασταση ειναι το μηχανακι σου. αν το πλαισιο και το μοτερ ειναι ενταξει, φτιαχτο και χωσου πιστα. για να μη σου φτανει και να θελεις δυνατοτερο η μηχανακι με clip-on θα περασει πολυς καιρος, ισως και να μη θελησεις ποτε. δε χρειαζεσαι αδεια κυκλοφοριας κτλ αν το μεταφερεις με τρεϊλερ, φτιαχτο σωστα να ειναι λειτουργικο και καλα γυρολογια... απο την αλλη, αν κρινω απο τις τιμες των ανταλλακτικων στην triumph παιζει να σου βγει φθηνοτερο να παρεις 2 μετεχειρα 600rr να παιζεις χαχαχα μπαινεις στα βαθεια πολυ αποτομα κατα τη γνωμη μου, ξεκαθαρισε τι ακριβως θελεις και με ποσα $$ θα γινει αυτο και βλεπεις... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2018 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 Το Street με το daytona έχουν ίδιο πλαίσιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος ChristosZ έγραψε: ... Έτσι. Έχεις πολύ καλή βάση για μηχανή για trackdays. Αφού πλαίσιο καλό, προχώρα άφοβα. πριν 2 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: πως θα γινει ιδιο με το daytona το triple απο τη στιγμη που εχουν διαφορετικο πλαισιο? ειναι διαφορετικα μηχανακια, τελος. Ακριβώς το ίδιο πλαίσιο είναι, και βασικό μοτέρ επίσης. Υποπλαίσιο αλλάζει, και μαζί με αυτό όλη η θέση οδήγησης. Επίσης στο μοτέρ αλλάζουν ρυθμίσεις τροφοδοσίας και δεν έχει βαλβίδα exup (το street triple), κατά τα άλλα είναι εντελώς ίδια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2018 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να κατηγορώ κανέναν γιατί πρέπει να λέμε πράγματα τα οποία έχουμε ακούσει και δεν τα ξέρουμε με τόσο κατηγορηματικό τρόπο; Γενικα το λεω με αφορμη αυτό για το πλαίσιο αλλά είναι γενικό το φαινόμενο. τπτ προσωπικό δεν έχω με κανέναν και ούτε θέλω γενικά το λεω. Ρωτα τον @koukou έχει κάνει το ανάποδο και ξερει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 Την 8/8/2018 at 2:16 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Έχεις πολλά λογικά λάθη, εκτός από τα σημεία που λέμε το ίδιο. Θα σταθώ σε ένα μόνο. Ακόμα και αν ένα 400 με τον οδηγό του να γυρνάει στον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ χρόνο με ένα 1000 με τον οδηγό του, η κίνησή τους στην πίστα δεν έχει καμία επαφή. Εκεί που το ένα μπαίνει με +5, το άλλο βγαίνει με +30, εκεί που ξεκινάει τα φρένα το ένα, το άλλο τα έχει τελειώσει κ.ο.κ. Όλη αυτή η ανομοιομορφία, σημαίνει ένα πράγμα: Κίνδυνο. Δεν φταίνε σε τίποτα φυσικά οι οργανωτές, το διευκρινίζω αυτό: Φταίει το ότι είμαστε πολύ μικρή αγορά, για τέτοια σπορ. Στην Αγγλία ας πούμε, μπορεί να οργανώνεται όχι μόνο σέσσιον με 400ρια 4Τ-250ρια 2Τ- 650ρια 2Κ, που όλα αυτά ταιριάζουν κάπως να είναι την ίδια στιγμή στην πίστα, αλλά και ολόκληρο τρακντέι για τέτοια. Στην Ελλάδα, στα 25 μοτό που γυρνάνε, 1 ή 2 θα είναι μικρό, τι να σου κάνει ο οργανωτής. Το ποιός φταίει όμως, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι, ότι στα ελληνικά τραντειζ, στα 25 που γυρνάνε, θα είναι 10 χιλιάρια, 10 ss 600ρια, μερικά ''περίεργα'' μεν, δυνατά δε π.χ. KTM 1290 και άιντε εσύ, πήγαινε πάρε μοτό 60 ίππων, να χορεύεις ανάμεσά τους. Ε, δεν το παίρνεις. Όχι γιατί δεν είναι θεωρητικά καλό. Αλλά γιατί ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εχεις πλακα ρε συ Flying.Κανω λαθος σε ο,τι λεω εκτος απο κει που συμφωνουμε..Μαλιστα.. Νομιζω πως δε χρειαζεται να σου αναλυσω γιατι ηδη καποιοι το εχουν κανει,παρολαυτα θα σου πω το εξης απ τα λεγομενα σου. 1 μηχανακι μπαινει με -5χλμ κ βγαινει με +30 ,λες να γυρνανε στο ιδιο γκρουπ? Ενηγουεης διαλεξα να κανω παραθεση αυτο το κειμενο σου κ για το Χρηστο που ανοιξε το θεμα, αλλα πιο πολυ για σενα γιατι εκτιμω τις τεχνικες γνωσεις που εχεις κ πολλες φορες βοηθας κοσμο. Ισως δεν εκανα καλα.. Στο θεμα σου Χρηστο,υπαρχει 1μηχανακι που απο ζυγισμα,στησιμο,γκαζι κ φρενο ειναι πολυ καλο σχολειο αλλα...υστερει φιλε στη συντηρηση κ υστερει πολυ σε σχεση με τα περισσοτερα. Παρολαυτα αν εχεις κανα φιλο κ μπορεις να το συντηρεις συχνα κ οικονομικα τοτε Ducati 749 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Krosfala έγραψε: Ισως δεν εκανα καλα.. Όντως. Έχω μπει με τα 400ρια μου πολλές φορές στην πίστα. Ξέρω τι συνέβη. Εκεί ήμουν. Είπα να διαδώσω την been there done that εμπειρία μου, σε άλλον άνθρωπο που ρωτάει, μπας και σωθεί αυτός και δεν πέσει στο ίδιο λάθος με εμένα. Και εμφανίζεσαι εσύ και λες ''οοοοχι δεν συνέβη αυτό, ΕΓΩ θα σου πω τι συνέβη''. Για πάρτο λίγο αλλοιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 (τροποποιήθηκε) Την 7/8/2018 at 10:39 ΠΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εγώ θα έλεγα να ξεχάσεις τελείως, τις προτάσεις για μικρής ιπποδύναμης μοτοσυκλέτες π.χ. RC390 που ειπώθηκε ή παλιό 400ρι που αναφέρθηκε σαν παλιά επιλογή ή RS250 είδα νομίζω κάπου. Ο λόγος: Η οργάνωση του trackday ΔΕΝ θα σε βάλει με ανάλογες μοτοσυκλέτες, γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ γκρουπ μικρών. Θα βρεθείς να βγαίνεις στην έξοδο της στροφής και πίσω σου θα είναι ένα GSXR1000. Θα το εμποδίζεις κι αυτό(ν), θα νοιώθεις εμπόδιο κι εσύ. Προυποθέσεις για ατύχημα όλο αυτό. Δεν είναι κακές για τρακντει δλδ οι μικρές μοτοσυκλέτες. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. Η ελληνική πραγματικότητα των ελληνικών τρακντειζ τις κάνει κακές. Και δυστυχώς το αποτέλεσμα μετράει, όχι το αν θεωρητικά ένα RC390 είναι τέλειο στην πίστα. Φτιάξε το Triumph ή πάρε άλλο, αλλά να έχει 90+ άλογα τροχό. 1η παραγραφο,παλιο 400ρι ειπα εγω μονο και δεν ειπα παλιο ειπα οτι δεν υπαρχει πλεον αυτη η κατηγορια. 2η παραγραφο,εδω φαινεται οτο οντως εχεις μπει τοσες πολλες φορες που τα γκρουπ χωριζοταν αναλογως κυβικων. 3η παραγραφο,αυτο το λες μονο εσυ. 4η παραγραφο παλι μονο εσυ το λες αυτο με την εμπειρια σου απ τις πιστες,καινουριος σε τρακ ντεη θελει να μαθει κ το πιο απαραιτητο ειναι τα πανω απο 90αλογα τροχο. Μαλιστα,ακουστηκες.κομμενη η κουβεντα μαζι σου Και που ειπα εγω τι συνεβη με σενα,3λαλουν κ 2 χορευουν Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2018 από τον Krosfala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: δηλ για να καταλαβω, ο ιδιος καλος οδηγος που γυρνανει 0:58 με καλα στημενο με πολλα $$ 1000αρι sbk, θα γυρναει τον οδιο χρονο με ενα αναλογα στημενο με πολλα $$ ktm rc 390??????????? @ChristosZ αδερφε, εδω δεν ειναι ουτε uk ουτε usa. οτι μηχανακι παρεις 99% το παντρευεσαι. ποιες πιστες με rc390? ποια 250αρια? ποια group? ποια οργανωση? τι του λετε του παιδου ρε σεις? αδερφε, παρε μηχανακι που το γνωριζουν πολλοι ελληνες μηχανικοι, οδηγοι, βελτιωτες και βρησκεις ευκολα ανταλλακτικα!=cbr 600rr αντε να λυσεις τα προβληματα που θα παρουσιαστουν στο triple ποσο μαλλον οταν κανεις τετοια χρηση! παρε το 600rr. μετα απο 6μηνες που θα εχεις μπει πιστα και θα εχεις δει 2-3-5 πραγματακια, θα αρκεστω να με κερασεις μια μπυρα οταν με πετυχεις πουθενα, γιατι θα εχεις καταλαβει ποσο δικιο εχω. my 2 cents... Νοοdles με το συμπαθιο μαν,οσοι δεν πηραμε cbr600 κ παμε πιστα ειμαστε σκυλομετανοιωμενοι δλδ? Εσυ σε ποιες πιστες εχεις μπει κ με τι μηχανακια και τι σε προβληματισε δλδ? σε τι χρονους γυρνας αν επιτρεπεται? εχεις οδηγησει 2χρονο 250ρι κ σου φανηκε λιγο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 (τροποποιήθηκε) Στους ρυθμούς που γυρνάμε εμείς, συγνώμη κιόλας αν θίξω κόσμο, δεν έχει σχέση το μηχανακι. Όλα είναι ικανά. Αν είσαι Σέρρες κάτω του 30 τότε να μιλήσουμε σε διαφορετική βάση. Μέγαρα αντίστοιχα 6, 7, 8 δεν είμαι πολύ σίγουρος για ακριβώς αντιστοιχία. Δεν είναι ότι δεν πάει το μηχανακι. Δεν το πάμε εμείς. Οπότε δεν μας φταίει ούτε το 1000 ούτε το 250 ούτε το 400. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2018 από τον koukou 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 Για εμένα το ιδανικό μηχανάκι πίστας είναι αυτό που και να πέσεις να μην σε νοιάζει. Οπότε, εάν δεν είσαι κάποιος κροίσος, μένεις με 2 επιλογές, ή κάποιο sm 600αρι ή κάποιο φθηνό ss με πολυεστερικά και τα συναφή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 Εγω θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο που εγραψε παραπανω οτι στους ρυθμους κουλομαριας που παμε εμεις στην πιστα δεν παιζει ρολο το μηχανακι..Ειναι προτιμοτερο να ξεκινησεις με μηχανακι με λιγα αλογα ωστε ο χρονος να κατεβαινει επειδη βελτιωνεις τις τεχνικες σου και οχι γιατι θα κερδιζεις χρονο στην ευθεια Επισης αυτο που γραφτηκε για τα +30 χλμ στην εξοδο της στροφης ειναι η μεγαλυτερη μπαρουφα που ειπωθηκε και 1800 αλογο τροχο να εχεις αν δεν εισαι σε καλο επιπεδο οδηγικα δλδ να ξερεις που θα φρεναρεις.που θα αρχισεις να στριβεις που θα ανοιξεις το γκαζι κτλ δεν προκειται να βγεις με περισσοτερα απο ενα rc390 πχ Το γρηγορο μηχανακι μαγκες δεν παει μονο του στην πιστα καποιος πρεπει να το καβαλησει 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 @koukou Εσύ είχες κάνει μετατροπή ένα daytona σε street triple? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 3 λεπτά, το μέλος ChristosZ έγραψε: @koukou Εσύ είχες κάνει μετατροπή ένα daytona σε street triple? Αν κάπου μπορώ να σε βοηθήσω πες μου. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2018 από τον koukou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος koukou έγραψε: Θέλω να μου δώσεις το μηχανάκι σου για να ξεμπερδεύω γρήγορα. Κάπου στα ίδια θέλω να καταλήξω και σιγά σιγά αφού βγήκε άκρη με το "ποιό" μηχανάκι μπαίνουν και άλλα πράγματα στην σειρά. Απλά εμένα θα είναι πιο σταδιακή μετατροπή ας πούμε. Πρώτα θα το κάνω να είναι έτοιμο για να κινείται πάλι και μετά σιγά σιγά θα το αλλάζω. Αν αντιμετωπίσω κάποια δυσκολία στην μετατρόπή θα ρωτήσω. Αν και το δικό μου είναι πιο εύκολο γιατί δεν μπλέκω με καλώδια κτλ. Είναι ήδη όλα στην θέση τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 Στο πουλάω..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 'Ηρθε η ώρα για αλλαγή? Αν δεν φτιαχνόταν το δικό μου θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 Περιμένουμε βιντεακι από Μέγαρα όταν με το καλό το φτιάξεις. Το streetaki προσφέρει απλόχερα χαμόγελο στον αναβάτη του. Αυτό αρκεί νομίζω. Όλα τα άλλα έρχονται μετά. πριν 2 ώρες, το μέλος ChristosZ έγραψε: 'Ηρθε η ώρα για αλλαγή? Οταν το 765 πάρει blipper και cornering abs ναι θα ρθει η ωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 Εννοείται. Αρκεί να έχετε την υπομονή να βλέπετε τα πιο αργά γυρολόγια του κόσμου. 'Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες για το triple. Από την στιγμή που έμαθα ότι φτιάχνεται πετάω στα σύννεφα. Το μηχανάκι είναι απόλυτα ερωτεύσιμο και πιστεύω πως η ροπή του στα χαμηλά σε σχέση με το Daytona θα με βοηθήσει πολύ στην αρχή να μάθω. Μακάρι να βγει όπως λες το 765 κάποια στιγμή. Όπως και όταν είχε βγει το 675, έτσι και τώρα, όλοι λένε τα καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 Θα το βάλουν με το facelift. Διαισθηση..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2018 Την 9/8/2018 at 9:21 ΜΜ, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να κατηγορώ κανέναν γιατί πρέπει να λέμε πράγματα τα οποία έχουμε ακούσει και δεν τα ξέρουμε με τόσο κατηγορηματικό τρόπο; Γενικα το λεω με αφορμη αυτό για το πλαίσιο αλλά είναι γενικό το φαινόμενο. τπτ προσωπικό δεν έχω με κανέναν και ούτε θέλω γενικά το λεω. Ρωτα τον @koukou έχει κάνει το ανάποδο και ξερει!!! σιγα τον κατηγορηματικο τροπο... εγω τουλαχιστον παραδεχομαι οτι εκανα λαθος και ειπα μαλακια. τα μπερδεψα ολα μαζι, speed triple, street triple, daytona... προσωπικο με μενα δε θα εχεις πριν 18 ώρες, το μέλος Krosfala έγραψε: Νοοdles με το συμπαθιο μαν,οσοι δεν πηραμε cbr600 κ παμε πιστα ειμαστε σκυλομετανοιωμενοι δλδ? Εσυ σε ποιες πιστες εχεις μπει κ με τι μηχανακια και τι σε προβληματισε δλδ? σε τι χρονους γυρνας αν επιτρεπεται? εχεις οδηγησει 2χρονο 250ρι κ σου φανηκε λιγο? που ακριβως γραφω αυτο που λες στην 1η προταση σου? μιλαω αποκλειστικα για να την περιπτωση του φιλου που θελει 1ο μηχανακι για πιστα, πιο καταλληλο γενικα απο το rr δεν υπαρχει (κατα τη γνωμη μου, και χιλιαδων αλλων που λενε πως ειναι το καλυτερο budget track bike). οι 2) 3) 4) ερωτησεις τι σχεση εχουν με το θεμα του φιλου? i rest my case... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2018 (τροποποιήθηκε) εγω συμφωνω με noodles... και να δωσω το δικο μου παραδειγμα οπου ξεκινησα με cbr600f να πηγαινω πιστα και ενω την πρωτη φορα που μπηκα(Σερρες) ειπα ειναι οκ,την τριτη φορα καταλαβα οτι εχω λαθος μηχανακι γι αυτο το περιβαλλον...παρ ολο που εννοειται εκανα οδηγικα λαθη το μηχανακι ας πουμε εβρισκε πολυ ευκολα κατω οποτε επρεπε να μπω στην διαδικασια να αγορασω πραγματα να το βελτιωσω οποτε εξοδα(αναρτησεις,μαρσπιε,εξατμιση κτλ). Λες να φτιαξεις το street triple να γινει daytona για μενα ειναι πολλα τα λεφτα...θα φτιαχνεις θα φτιαχνεις και στο τελος θα πεις μλκια εκανα ας επαιρνα το daytona απ την αρχη.Θα πας Σερρες κα ιθα σε περνανε στην ευθεια ολα τα παλια 600ss γιατι εκτος απο παραπανω αλογα θα χουν και φαιρινκ..Και καλα να το εχεις μαμα το street να πω οκ δε θα σε νοιαζει,αυτο εχεις μ αυτο θα διασκεδασεις.Αλλα να εχεις ριξει λεφτα να το φτιαξεις ss και παλι να σε περνανε οι αλλοι με μικροτερο μπατζετ θα ξενερωσεις. Οποτε για μενα ή κρατα μαμα το street με πινακιδα κα τελη κτλ και κανε τις γυρες σου πιστα,δηλαδη ΜΗΝ το κανεις trackbike για να μπορεις να το πουλησεις ευκολα μετα.....ή πουλα το απο τωρα και παρε κατευθειαν ss. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2018 από τον Xlitos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2018 Αλλά θα συμφωνήσω με τον Κ. Xlito. Κρατά το μαμα. Οσο για την ευθεία αδιάφορη μας είναι. Απλά μας πάει από στροφή σε στροφή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2018 Παντα υπαρχει κ η λυση του Μπουσα για την ευθεια... μην το αποκλειεις..θα τους μαζευεις ολους ευκολα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2018 Την 8/12/2018 at 2:16 ΠΜ, το μέλος Xlitos έγραψε: Το πως το βλέπω εγώ. Δεν μου τρέχουν τα λεφτά από τις τσέπες. Δεν είναι ότι μου είναι αδιάφορο το ποσό που πρέπει να δώσω. Απλά δεν έχω αυτό που λες οτι θα ξενερώσω που θα με περνάνε. Ίσα ίσα. Το κάνω για να περνάω καλά. Όχι γιατί είμαι αγωνιζόμενος. Επίσης,το αν με περνάνε δεν θα έχει να κάνει μόνο με το φαίρνιγκ αλλά με το ότι εγώ απλά δεν είμαι τόσο καλός οδηγός. Χρόνους στις Σέρρες δεν ξέρω. Αλλά στα Μέγαρα,παρόλο που δεν έχει τόσο σημασία το φαίρινγκ, τα 390 γυρνάνε στο 1.05. Με φαίρινγκ ή χωρίς τα 600 είναι πιο γρήγορα στην ευθεία. Άρα δεν είναι το φαίρινγκ ο λόγος που θα με περνάνε. Απλά δεν θα είμαι αρκετά γρήγορος και δεν έχω κανένα θέμα με αυτό. Πάω για να διασκεδάσω. Πάω γιατί όσες φορές έχω πάει πέρασα τέλεια και είναι το μόνο σημείο που θα μπορώ να απολαμβάνω την μηχανή μου. Τέλος,τα έξοδα όπως τα βλέπω και υπολογίζω δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Με βάση τα όσα έχω ήδη βρει και κανονίζω να αγοράσω. Το μηχανάκι το έχω ήδη. Έχω γλυτώσει λοιπόν ήδη τα 2.5-3Κτης αγοράς ενός ss 15ετίας. Βάλε μετά ένα γενικό service,μαζί με αναρτήσεις, αλλά και πολυεστερικό κουστούμι κτλ κτλ. ξεπερνάμε άνετα τα 4Κ.Τα οποία θα πρέπει να δώσω και μαζεμένα. Το triple το έχω ήδη και με λιγότερο από τα μισά χρήματα μπορώ να έχω ένα μοτέρ που ερωτεύτηκα και να είναι "μοναδικό" ας πούμε. Δεν ξέρω αν αποτελώ εξαίρεση αλλά μου αρέσει η ιδέα ενός project. Πάντα πίστευα ότι σε όλους μας αρέσει η ιδέα του να έχουμε κάτι μοναδικό και η αλήθεια είναι ότι τα Triple/Daytona είναι τα πιο εύκολα μηχανάκια για κάτι τέτοιο αφού είναι εύκολα απλά να πάρεις πράγματα από το ένα και να τα κοτσάρεις στο άλλο. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις όλους σας. Ήταν και μέρος της ερώτησης μου εξαρχής. Αλλά η απόφαση πάρθηκε στο θέμα ποιά μηχανή. Την 8/12/2018 at 3:46 ΠΜ, το μέλος koukou έγραψε: Δεν θα έχει τόσο τρομερές αλλαγές. Δεν με ενδιαφέρει η άνεση όσο θα το έχω μόνο για πίστα. Και μου αρέσει το πως είναι το δικό σου με την ουρά του Daytona. Το τιμόνι θα μείνει στην αρχή γιατί είναι πιο "εύκολο". Αλλά οτι θα βάλω κλιπ ον κάποια στιγμή είναι το μόνο σίγουρο. Εσύ έκανες την αλλαγή σε τιμόνι γιατί κούρασαν τα κλιπ ονς. Εμένα δεν είναι ότι με κούρασε το τιμόνι. Θέλω να το δοκιμάσω όσο μπορώ ακόμα. 24 είμαι. Αν δεν το κάνω τώρα πότε θα το κάνω? Αυτή είναι η λογική μου. Δεν θα αλλάξω καν την τιμονόπλακα και τα σωλινάκια στην αρχή φαντάσου. Μέσα σε 10 λεπτά αν θέλω του ξαναβάζω τιμόνι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2018 πριν 20 λεπτά, το μέλος ChristosZ έγραψε: τα 390 γυρνάνε στο 1.05 Στα χέρια των αγωνιζόμενων. Όχι στα μέσα χέρια. Ο μέσος αρχάριος, αν γυρίσει στο 1.20 πολύ καλά είναι. Και όταν γίνει λίγο πιο έμπειρος, να κατέβει στο 1.15. Α και είναι το RC390 που γυρνάει τόσο, όχι το Duke 390 (αυτό επειδή λες για fairing) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες