Gouky7 8406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 Νταξει κλαμα, το αρθρο του bikespirit λεει το ιδιο πραγμα τρεις φορες, σε φαση << Δηλαδη Βιρνα, θες να πεις πως το νεο Χαρλευ ειναι ελαφρυτερο και εχει μεγαλη ροπη>>; Εμενα μου αρεσει παντως στο ματι αν και δεν καταλαβαινω γιατι εβαλαν 19αρη μπροστινο τροχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9713 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 (τροποποιήθηκε) bikerspirit θυμίζω είναι το -τέρας σοβαρότητας και εγκυρότητας- περιοδικό που έλεγε ότι το κινέζικο Hyosung GT650, είχε μοτέρ Suzuki SV650. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2018 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2018 Κορεάτικη είναι η Hyosung. Είχε μοτέρ που ΕΜΟΙΑΖΕ με εκείνο του SV 650 αλλά δεν ήταν το ίδιο! Και ενώ ήταν όμορφη και φθηνή μοτοσυκλέτα... σκόρπιζε απελπιστικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7424 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 Παρουσιάστηκε ως μοντέλο παραγωγής αλλά προορίζεται για το 2021. Υδρόψυκτο V2, 1250cc, 145hp, πιθανότατα θα εξοπλίζεται με ημιενεργητικές αναρτήσεις, ακτινικά φρένα Brembo, έγχρωμη οθόνη TFT , cornering ABS και traction control. Πηγή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2019 Μα πόσο όμορφο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2019 Εχω ακούσει οτι το μοτέρ το σχεδίασε άλλος , Rotax, νομίζω; Λογικό, δεν τους το χω για τεχνολογία. Λιγο θερμοκήπιο μου κάνει η ζελατίνα, κατα τ άλλα ωραιο και με αναφορα στα touring μοντέλα η μούρη. Αν κανει όσο ενα GS, γιατί όχι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1042 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2019 Ωωωωωω η HD εκμηδενίζει την Kawasaki. ΙΔΟΥ η πιο άσχημη μοτοσυκλέτα που έχει παρουσιαστεί ποτέ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2019 To Fiat Multipla των μοτοσυκλετών.. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9713 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2019 Χάρλει και μοτέρ με εκκεντροφόρους στις κεφαλές, εννιαίο κάρτερ-κιβώτιο, υδρόψυξη σε μεγάλο της μοντέλο; Τι λε ρε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Χάρλει και μοτέρ με εκκεντροφόρους στις κεφαλές, εννιαίο κάρτερ-κιβώτιο, υδρόψυξη σε μεγάλο της μοντέλο; Τι λε ρε... Απο τη μια λες οτι καιρος ειναι να ερθει η εξελιξη και να ξεφυγουν απο την τεχνολογια του προπερασμενου αιωνα, αλλα απο την αλλη ρε γαμωτο, τι να την κανεις την HD αν ειναι σαν ολες τις αλλες... Αυτος ο ηχος απο το δικυλινδρο μοτερ τεχνολογιας ΜΑΛΚΟΤΣΗ, που το εβγαλαν απο μισοβουλιαγμενη ανεμοτρατα στο λιμανι της Μηχανιωνας, δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7424 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 Έρχεται στις ευρωπαϊκές αγορές την άνοιξη του 2021, διαθέσιμο ήδη για προπαραγγελίες στην Ιταλία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1767 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2020 Γνωριζει κανεις ποσα κιλα ειναι αυτο το πραγμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 Να προβλεψω περι τα 250 ? Η ειμαι πολυ αισιοδοξος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2020 Θυμήθηκα το Buell Ulysses... μπα σε καλό τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7424 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 07:03 PM (τροποποιήθηκε) Επίσημη παρουσίαση ...τιμή στην Ιταλία:16.300€ για τη βασική έκδοση και 18.700€ για τη special. Τροποποιήθηκε Δευτέρα την 07:06 PM από τον efkola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6343 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 07:17 PM κράνος σε χάρλεϋ... να και κάτι καινούριο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 3828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 07:25 PM Αναμενομενη Αμερικανια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 07:41 PM Σε ποια ναφθαλίνη απ τα 80ς τον βρήκανε το μαλλιά.... Κατά τ άλλα μακάρι να έχει καλή υποστήριξη και στην Ευρώπη από τη ΗD και γουστάρω να πάει καλά και όλα. Και να γκρινιάζουν οι "παραδοσιακοί" και να ξινίζουν οι Πεμβέδες. Υπολογίζω οτι είμαι στο επίκεντρο του στόχου marketing για την Ελλάδα, θα δείξει στις τοπικές καφετερΙες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 08:46 PM Μου αρέσει που έβαλαν τον Καλ Ντρογκο να διαφημίσει μια μηχανή που απευθύνεται σε Βισερις Ταργκαριεν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 08:54 PM πριν 7 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Μου αρέσει που έβαλαν τον Καλ Ντρογκο να διαφημίσει μια μηχανή που απευθύνεται σε Βισερις Ταργκαριεν. έχω άγνωστες λεξούλες εδώ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 08:55 PM Ωραίο το φιλμάκι , σημαντική μηχανή για την HD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δευτέρα την 08:57 PM (τροποποιήθηκε) πριν 6 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: έχω άγνωστες λεξούλες εδώ... Γκουγκλαρε Game of bones - Winter is cumming ή κάπως έτσι τελοσπαντων και θα στο βγάλει Τροποποιήθηκε Δευτέρα την 09:01 PM από τον Gouky7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1042 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 02:24 PM Η μούρη είναι αρκετά άσχημη και συνηθίζεται δύσκολα. Αλλά από άποψη τεχνολογιών και σχεδιασμού φαίνεται να έχει γίνει αρκετή δουλειά, ειδικά μάλιστα για μια εντελώς νέα πλατφόρμα. Αλλά στην πράξη και τη σύγκριση με τον ανταγωνισμό θα φανεί. Έχω βέβαια τις επιφυλάξεις μου για το μέλλον της κατηγορίας των 1100+ adventure γενικότερα. Ίσως δηλαδή η HD να μπήκε υπερβολικά αργά στο παιχνίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 02:59 PM @A-nik-i το μέλλον της κάθε κατηγορίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το προφίλ των αγοραστών που κυριαρχεί στην εκάστοτε εποχή ( που φυσικά διαμορφώνεται από τις ίδιες τις εταιρείες , πχ εγώ δεν ξύπνησα ένα πρωί και μου άρεσε μια on/off με αποκλειστικά 17αρη τροχό , κάποια τάση με οδήγησε εκεί ). Αν προσπαθήσουμε να αναλύσουμε λοιπόν τα πολλαπλά προφίλ υποψηφίων αγοραστών , θα δούμε πως το μεγαλύτερο - με συντριπτική διαφορά - μέρος αυτών , προσανατολίζονται σε μηχανές τύπου GS / Africa ( φυσικά και ΔΕΝ είναι τυχαίο ότι και οι δύο εταιρείες έχουν ισχυρή παρουσία στους 4 τροχούς με ο,τι αυτό συνεπάγεται για μελλοντικές καινοτομίες ). Αν λοιπόν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να το σπάσει αυτό , θα ήταν μόνο το οπτικό του θέματος. Χτες έπεσε στα χέρια μου μια φωτό από το V4 πάνω σε ένα δυναμομετεο εδώ στην Ελλάδα. Συνειδητοποίησα λοιπόν πως τόσο το GS όσο και το Άφρικα είναι κατά τη γνώμη μου οι ομορφότερες on/off που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Φτάσαμε στο σημείο όπου μια Ντουκατι , στα μάτια ενός ανθρώπου που γουστάρει την μάρκα πολύ περισσότερο από τη BMW , να είναι αισθητά πιο άσχημη. Έβλεπα το V4 , έκανα Alt+tab στο 1250 και το BMW φάνταζε MV. Θεωρώ λοιπόν πως έτσι δεν πας πουθενά και πως τα GS/Africa ορίζουν εξ ολοκλήρου την κατηγορία με τη μόνη κερδισμένη από όλο αυτό πιθανότατα την ΚΤΜ η οποία όμως κάποια στιγμή θα κληθεί κι αυτή να αντικαταστήσει τον εκπληκτικό V2 της. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1042 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Τρίτη την 07:32 PM @Gouky7 Δε διαφωνώ με τα σχόλιά σου. Εμένα η "ανησυχία" μου προέρχεται από το εξής: Τις ζυμώσεις που γίνονται στην πιο κάτω κατηγορία. Και θεωρώ την KTM με το 790 (και πλέον το 890) trendsetter (γενικότερα κιόλας, όχι μόνο για την adventure κατηγορία). Χωρίζω το "adventure touring" σε adventure+touring. Όπου adventure είναι λάσπες-χώματα-πετρώματα που η πιο κάτω κατηγορία (Tenere 700, KTM 890 Adv, Triumph Rally/Pro) φαίνεται να πιάνει τον σφιγμό. Από την άλλη το touring που ψιλοόρισε η Ducati με το Multi, έβγαλε και η BMW το S1000XR και αυτά προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Έχω λοιπόν την επιφύλαξη οτι το "do-it-all" 1100+ κυβικών On-Off Adventure Touring ίσως σπάσει σταδιακά στα δύο με πιο στοχευμένες επιλογές σε κάθε κατηγορία. Μήπως δηλαδή η HD μπήκε υπερβολικά αργά στην κατηγορία. Δεν μιλάω με καμιά insider γνώση ή οτιδήποτε, μια εικασία κάνω βάσει του τί παρουσιάζεται ή μένει να παρουσιαστεί στην αγορά και πού κινούνται λίγο οι κατασκευαστές. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες