teosignup 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 (τροποποιήθηκε) Παιδιά εγώ ξεκίνησα σήμερα να αλλάξω την καδένα μόνος.Περίμενω τον εξολκέα βολάν.IMG_0063.JPGΦαινεται η φωτό?screenshot program Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2018 από τον innova 04 Ετικέτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Φαινεται μια χαρα η φωτογραφια που εβαλες, φλατζες πηρες? αν οχι βαλε λιγο φλατζοκολλα στο καπακι του βολαν οταν το κλεισεις, εννοειτε οτι ξερασει απο εξβ το σκουπιζεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teosignup 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Εχω φλάντζες κανονικά, αλλα το ατιμο δέν βγαίνει χωρίς εξολκέα και είπα να μήν κάνω μα'ι'μουδιές με το σφυρί. πριν 9 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Φαινεται μια χαρα η φωτογραφια που εβαλες, φλατζες πηρες? αν οχι βαλε λιγο φλατζοκολλα στο καπακι του βολαν οταν το κλεισεις, εννοειτε οτι ξερασει απο εξβ το σκουπιζεις. Αύριο θα ανεβάσω και άλλες φωτό αν μου φέρουν τον εξολκέα.Αλλιώς τετάρτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Σε καμια περιπτωση μην προσπαθησεις χωρις εξωλκεα, μπορει να προκαλεσεις αλλη ζημια, πριν απο καμια 20αρια χρονια βγαζαμε τα βολαν με σφυρι, κατσαβιδια και καλεμια, δεν εμενε τιποτα ορθιο! Το κακο ειναι οτι για ενα εξωλκεα των 8-10 ευρω περιμενεις και μενει πισω η δουλειας σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teosignup 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Σε καμια περιπτωση μην προσπαθησεις χωρις εξωλκεα, μπορει να προκαλεσεις αλλη ζημια, πριν απο καμια 20αρια χρονια βγαζαμε τα βολαν με σφυρι, κατσαβιδια και καλεμια, δεν εμενε τιποτα ορθιο! Το κακο ειναι οτι για ενα εξωλκεα των 8-10 ευρω περιμενεις και μενει πισω η δουλειας σου. Ετσι ακριβώς.Εγώ το έχω λυμένο απο το σάββατο μεσα στο εργαστήρι μου και δεν μπορώ να κινηθώ.Περιμένω λοιπόν.Απλά ακουγόταν πολυ η καδένα και αλλαξα και τεντωτήρα μα η καδένα νομίζω μεγάλωσε γιατί δέν έρχεται με τα σημάδια το χρόνισμα ακριβώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Νομιζω δεν χρειαζεται εξολκεα, εμενα ειχε βγει πολυ ευκολα, δοκιμασε με καμια ματσολα να τον κτυπησεις ελαφρα. Οταν τον βγαλεις θα πεσουν κατω 4 μικρα κυλινδρακια που εκτελουν χρεη ρουλεμαν μαζι με κατι ελασματακια. Τα δικα μου ηταν σχεδον κατεστραμενα και εκανα την μλκια και τα ξαναβαλα με αποτελεσμα να διαλυθουν τελειως και να τα μαζεψει η σιτα, βαλε καινουργια να βρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teosignup 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 πριν 31 λεπτά, το μέλος Spiros77 έγραψε: Νομιζω δεν χρειαζεται εξολκεα, εμενα ειχε βγει πολυ ευκολα, δοκιμασε με καμια ματσολα να τον κτυπησεις ελαφρα. Οταν τον βγαλεις θα πεσουν κατω 4 μικρα κυλινδρακια που εκτελουν χρεη ρουλεμαν μαζι με κατι ελασματακια. Τα δικα μου ηταν σχεδον κατεστραμενα και εκανα την μλκια και τα ξαναβαλα με αποτελεσμα να διαλυθουν τελειως και να τα μαζεψει η σιτα, βαλε καινουργια να βρεις. Το δοκίμασα αλλά δέν λέει να βγεί.Είδα σε ενα βίντεο στο YouTube ενα μάστορα που όντως το βγάζει πανεύκολα σε innova.Τυχαίνει πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Ποτε δε λυνεις πριν να εχεις τα καταλληλα εργαλεια στα χερια ηδη. Φανταζομαι εχεις ηδη το σερβις μανιουαλ, οποτε ξερεις απο πριν τι θα χρειαστεις. Ολες τις φορες ετσι το εκανα γιατι πραγματικα δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο το να μενει πισω η δουλεια λογω ενος εξαρτηματος που λειπει ´η καποιου εργαλειου. σχετικα με το χρονισμα (επειδη μου ακουγεται δυσκολο να εχει τεντωσει η καδενα τοσο που να μην πεφτει σωστα ο χρονισμος) μηπως θελει να μπουν οι γλυστρες και ο εντατηρας ωστε να τεντωσει και να ελεγξεις τοτε το χρονισμο? καλα τελειωματα με τα μαστορεματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teosignup 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 (τροποποιήθηκε) Πριν λίγο παρελαβα τον εξολκέα και τέλιωσα. Αν δείτε τις καδένες δόντι δόντι φαίνεται το μεγάλωμα της παλιάς(μαύρη). Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2018 από τον teosignup 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Στη φωτογραφια οι καδενες φαινονται ιδιες αλλα εσυ, πουτις ειχες στα χερια σου, σιγουρα ξερεις καλυτερα. Ωραιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Ωραιες, καθαρές φωτό, επεξηγηματική γραφη. Pinned. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teosignup 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Αλλαχτηκε και η καδένα αλλα ο θόρυβος που άκουγα στον κινητήρα δέν λύθηκε.Ξεκίνησε ο θόρυβος μετά απο στιγμιαίο κόλλημα(σφύξιμο στο πιστονι)μετα απο υπερκιβισμό 56mm καθαρά απο δικό μου φταίξιμο στο στρώσιμο.Δέν ειναι θόρυβος μπιέλας.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?(Δέν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω θέμα?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 μηπως ειναι πυρος μπιελας!! η ακομα και η μπιελα να εχει χτηπησει το πανω μερος. το λυσιμο τουλαχιστον τις κεφαλης δεν το γλιτωνεις. λυσε κεφαλη βγαλε κυλινδρο για να δεις τι ακριβος εχει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teosignup 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 Αν εννοείς τον πύρο πιστονιού τον εχω κοιταξει και ειναι οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2018 και εγω αλλαξα τεντωτηρα και καδενα σε Innova Anf 125i και ο θορυβος δεν σταματησε μιας και συμφωνα με τον μαστορα ειναι απο την καμπανα και λεει δεν υπαρχει προβλημα (?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teosignup 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2018 πριν 15 ώρες, το μέλος atithasos2 έγραψε: και εγω αλλαξα τεντωτηρα και καδενα σε Innova Anf 125i και ο θορυβος δεν σταματησε μιας και συμφωνα με τον μαστορα ειναι απο την καμπανα και λεει δεν υπαρχει προβλημα (?) Αυτο με την καμπάνα μου το ειπαν και άλλοι, αλλα δέν μπορώ να καταλάβω τί εννοούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος teosignup έγραψε: Αυτο με την καμπάνα μου το ειπαν και άλλοι, αλλα δέν μπορώ να καταλάβω τί εννοούν. η καμπανα οπως την βλεπεις σαν ενα συνολο,εχει απο μπροστα τη θεση για να μπαινουν οι δισκοι και πισω της ενα γραναζι.Αυτα τα δυο ειναι συνδεδεμενα με κατι βιδες(φαινοντε και στις 2 μεριες της) οι οποιες ισως εχουν αναμεσα κατι τσιμουχακια(δεν εχω ανοιξει καμπανα οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια).Αν παρεις μια μεταχειρισμενη καμπανα που βαραει στο χερι και κινησεις το γραναζακι θα δεις οτι εχει καποια μποσικα τα οποια αν δεις καινουργια καμπανα δεν θα τα εχει.Αυτα τα μποσικα δημιουργουν αυτον τον ηχο και λεμε οτι βαραει η καμπανα.Δεν επηρεαζει καπου αν ειναι υπο λογικα πλαισια το μποσικο που εχει, απλα ακουγεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες