giorgosiraklio 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια. Μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι το σωστο σημειο που πρεπει να φωτιζουν τα προβολακια led? Σε ποση αποσταση πρεπει να στοχευουν απο τη μηχανη και με τι αποκλιση μεταξυ τους? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2018 από τον giorgosiraklio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2018 Δεν ειναι στανταρ,αναλογα με την θεση που θα τα βαλεις. Aναβεις την μεσαια σκαλα και φροντιζεις γι αρχη να μην φωτιζουν πιο ψηλα απο αυτην.Στην συνεχεια παιρνεις πχ το δεξι,και το ριχνεις επανω στην μεσαια.Τα στριβεις σιγα σιγα δεξια και σταματας οταν αρχισουν να κανουν κενο αναμεσα τους.Το ιδιο και με το αλλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2023 Καλησπέρα στους εναπομείναντες ρομαντικούς του φόρουμ. Δεν ανοιγω νεο θέμα, κλασικά ξεθαβω τα παλια. Ερωτηση περι προβολακίων. Εχουμε ενα παπι (astrea dream με κινητήρα Lifan αμιζο 110cc.) Τοποθέτησα 2 προβολακι απο 15w έκαστος = 30w, με την παροχή να προέρχεται απο το On του διακόπτη, διότι με το κερι που έχει για φως αρκετές φορες ήθελαν να περάσουν απο επάνω μου. Ολα καλα μέχρι εδώ, πολυ αποτελεσματικά. Μετα απο λίγο καιρό παρατήρησα οτι η μπαταρία πέθανε. Νομιζα οτι ηταν η ωρα της, ωστόσο οχι. Εχω βάλει πλεον voltometro και παρατηρώ οτι μόλις τα ανάβω η τάση βουτάει 1volt κάτω. οταν ειμαι στα 12,5 δηλαδή θα πάει στα 11,5. Οταν σε πορεία έχω 13,8-14 , που δείχνει οτι ο ανορθωτής ειναι οκ, φαντάζομαι, αν τα ανάψω θα πεσεί κατευθειαν στα 12v. με αλλα λογια κλαταρει...δεν τα αντεχει. Ειναι θεμα κατασκευης η να υπάρχει καποιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση ενισχυμένων πηνίων/αλλου ανορθωτη για να μην συμβαινει κατι τετοιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες