ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ! ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! Πηρα και πινακιδα και την ειδα και χωρις κρανος. Ειναι πανεμορφη Πινακιδα ειδα και αριθμο αλλα καλυτερα να μην τον πω δεν ειναι καλο να το λες ετσι στο ιντερνετ βασικα. Ωστοσο εγω ημουνα με παρεα με τα ποδια αλλιως θα την ακολουθουσα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 Ωραία, ένα γνωστό αστυνομικό ή ασφαλιστή ή υπάλληλο σε ΔΟΥ άμα έχεις, κάντου μια επίσκεψη να μάθεις όνομα-επίθετο-τηλέφωνο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 πριν 18 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ! ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! Πηρα και πινακιδα και την ειδα και χωρις κρανος. Ειναι πανεμορφη Πινακιδα ειδα και αριθμο αλλα καλυτερα να μην τον πω δεν ειναι καλο να το λες ετσι στο ιντερνετ βασικα. Ωστοσο εγω ημουνα με παρεα με τα ποδια αλλιως θα την ακολουθουσα :( ναι ακολουθα την και θα ερθει μονη της η αστυνομια σε σενα Και θα μπορεις με την πινακιδα να ρωτησεις ποια ειναι 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: ένα γνωστό αστυνομικό Έχω έναν γνωστό η αλήθεια είναι...θα δω τι μπορεί να βρει πριν 1 λεπτό, το μέλος foten21 έγραψε: και θα ερθει μονη της η αστυνομια σε σενα Εργονομία: 9000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 Την 22/6/2018 at 0:24 ΠΜ, το μέλος foten21 έγραψε: ναι ακολουθα την και θα ερθει μονη της η αστυνομια σε σενα Και θα μπορεις με την πινακιδα να ρωτησεις ποια ειναι Κλαίω, χαχαχαχαχαχα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 Εχω καταφύγει σε desperate tactics πλέον. Έγραψα ανομολόγητο στο Θεσσαλικόν Εξομολογητήριον μπας και το δει όταν το ποστάρουνε και αφήσει κάνα σχόλιο, like ή την κάνει tag καμιά φίλη της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 Μην με κατηγορείτε ρε μάγκες έχω κολλήσει :'( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 (τροποποιήθηκε) το ποιο καθαρο και ξαστερο ειναι να τις πεις, οτι απο την ημερα που την ειδες και σου ηρθε κεραυνοβολα δεν ειχες το θαρρος να τις το πεις και μετα που το συνειδητοποίησα , εχως ψαξει ολο τον βολο για να σε βρω. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2018 από τον getsim andreas 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 Πες ότι βρίσκεις όνομα,διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ.Ε και? Το πιο απλό.Μόλις τη δεις πάνε μίλα της.Μη σε νοιάζει αν θα σαι ντροπαλός ή κομπλαρισμένος,απεναντίας αυτά είναι ατού στην πρώτη γνωριμία. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 Της μιλάς , γνωρίζεστε , προχωράει το πράγμα και googlαρει Suzuki Address για να μάθει πληροφορίες για το υπέρτατο παπί . Στη συνέχεια διαβάζει mybike και αφού μάθει πόσα άλογα δίνει το καλσόν στην εισαγωγή "πέφτει" σε αυτό το τόπικ , τα SWAT είναι στο σπίτι σου και αυτή στο εξωτερικό . 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: Της μιλάς , γνωρίζεστε , προχωράει το πράγμα και googlαρει Suzuki Address για να μάθει πληροφορίες για το υπέρτατο παπί . Στη συνέχεια διαβάζει mybike και αφού μάθει πόσα άλογα δίνει το καλσόν στην εισαγωγή "πέφτει" σε αυτό το τόπικ , τα SWAT είναι στο σπίτι σου και αυτή στο εξωτερικό . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 @stavros-2stroker HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA xD Λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 Aν γνωριστείτε, στείλε μου πμ ή γράψε ένα @ksino1100 εδώ, να έρθω να σβήσω το thread!!!! Μη μας πει κ πρωτάρηδες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 πριν 44 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: @stavros-2stroker HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA xD Λες; Δια παν ενδεχόμενο get hard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 (τροποποιήθηκε) Την 21/6/2018 at 7:23 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Λοιπόν εγω είμαι πρόθυμος να πάρω το Σουτζουκάκι μου και να βολτάρω σε κάθε τετραγωνικό μέτρο της πόλης για να την βρω. Άμα έχει γκόμενο τότε θα τον εξαϋλώσω όπως είπα και μάλιστα θα φανεί και σαν ατύχημα απο θεομηνία. Ποιο motovlog ρε εδω μαζέυω ένα ένα το € για να πάρω τα τσιγάρα μου ρε γκαντεμ αι καλα δεν ειχες κακαλα να της μιλησεις γιατι δε τ πηρες απο πισω τουάχιστον να μαθεις που μενει??? να τις αφηνες και κανα ραβασακι στη σελα...αφου βρηκες πινακιδα ρωτα σε αστυνομικο γνωστο θα μαθεις επιθετο αν ειναι στου μπαμπα το ονομα και βαρας φεις...ΑΑΑ τραβα μιλα της στα ισα προτεινε της να πατε μια βολτα μαζι και μη αρχισεις τα σε ερωτευτηκα εισαι η πιο ομορδη του Βολου και τετοια γιατι ξενερωνουν Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2018 από τον Antreasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 Παιζουν καλα γονιδια στο Βολο,εχω γνωρισει απιστευτα μωρα και σχεδον ολες ξανθες/καστανοξανθες μπλε ματι.Καλα καθε περιοχη εχει τα δικα της απλα μου κανε εντυπωση πολυ ανοιχτοχρωμο ματι προς Βολο και Λαρισα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2018 @Antreasss ναι πες το αυτό σε εμένα που είμαι shy as fuck με όλες :( Αμα την ξαναδω θα της μιλήσω όμως δεν υπάρχει περίπτωση. Και ναι @Xlitos εδω στον Βόλο και Λάρισα έχει πολύ καλά κομμάτια η αλήθεια είναι...αρκεί να βρεις καμιά που να αξίζει και να μην είναι brain-dead σαν τις πιο πολλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Βρες την και τρακαρε τη! Θα κερδισεις μπολικο χρονο μαζι της περιμενοντας τις ασφαλιστικες, και στο τελος θα παρεις και τηλεφωνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Αμα πηγαίνω δίπλα της και μαρσάρω για να κάνει αυτό το "φσσσσ" το σώμα ψεασμού λέτε να της τραβήξω την προσοχή και να εντυπωσιαστεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Εδώ κρίνουν από ζώδια, όλα είναι πιθανά 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εδώ κρίνουν από ζώδια Είμαι Δίδυμος. Αυτό βοηθάει; @crussifier Βασικά στην αρχή όταν ξεκίνησα να βγαίνω έξω κλπ που φαίνονταν τεράστια πόλη. Τώρα ουσιαστικά την βαρέθηκα κάπως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Αμα πηγαίνω δίπλα της και μαρσάρω για να κάνει αυτό το "φσσσσ" το σώμα ψεασμού λέτε να της τραβήξω την προσοχή και να εντυπωσιαστεί; Άντε πάλι με το φσσσ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 Οχι οχι μην το κοροϊδευεις μπορει και να ειναι το ερωτικο καλεσμα για τα μηχανοβια κορασια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2018 (τροποποιήθηκε) Τότε θα βγάλω και εγώ το φίλτροκουτί να έχω φσσσς x 4 από το τετραπεταλουδο ναουμ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 24 , 2018 από τον stavros-2stroker 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες