Jump to content
ShapeshifterGR98

ΠΡΕΠΕΙ να την βρω!

Recommended Posts

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ! ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! 

Πηρα και πινακιδα και την ειδα και χωρις κρανος. Ειναι πανεμορφη :wub: 

Πινακιδα ειδα και αριθμο αλλα καλυτερα να μην τον πω δεν ειναι καλο να το λες ετσι στο ιντερνετ βασικα. Ωστοσο εγω ημουνα με παρεα με τα ποδια αλλιως θα την ακολουθουσα :( 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραία, ένα γνωστό αστυνομικό ή ασφαλιστή ή υπάλληλο σε ΔΟΥ άμα έχεις, κάντου μια επίσκεψη να μάθεις όνομα-επίθετο-τηλέφωνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ! ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! 

Πηρα και πινακιδα και την ειδα και χωρις κρανος. Ειναι πανεμορφη :wub: 

Πινακιδα ειδα και αριθμο αλλα καλυτερα να μην τον πω δεν ειναι καλο να το λες ετσι στο ιντερνετ βασικα. Ωστοσο εγω ημουνα με παρεα με τα ποδια αλλιως θα την ακολουθουσα :( 

ναι ακολουθα την και θα ερθει μονη της η αστυνομια σε σενα

Και θα μπορεις με την πινακιδα να ρωτησεις ποια ειναι:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

ένα γνωστό αστυνομικό 

Έχω έναν γνωστό η αλήθεια είναι...θα δω τι μπορεί να βρει

πριν 1 λεπτό, το μέλος foten21 έγραψε:

και θα ερθει μονη της η αστυνομια σε σενα

Εργονομία: 9000 :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 22/6/2018 at 0:24 ΠΜ, το μέλος foten21 έγραψε:

ναι ακολουθα την και θα ερθει μονη της η αστυνομια σε σενα

Και θα μπορεις με την πινακιδα να ρωτησεις ποια ειναι:laugh:

Κλαίω, χαχαχαχαχαχα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω καταφύγει σε desperate tactics πλέον. Έγραψα ανομολόγητο στο Θεσσαλικόν Εξομολογητήριον μπας και το δει όταν το ποστάρουνε και αφήσει κάνα σχόλιο, like ή την κάνει tag καμιά φίλη της. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ποιο καθαρο και ξαστερο  ειναι να τις πεις, οτι απο την ημερα που την ειδες και σου ηρθε κεραυνοβολα δεν ειχες το θαρρος να τις το πεις και μετα που το συνειδητοποίησα ,  εχως ψαξει ολο τον βολο για να σε βρω.

Τροποποιήθηκε από τον getsim andreas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες ότι βρίσκεις όνομα,διεύθυνση,τηλέφωνο κλπ.Ε και?

Το πιο απλό.Μόλις τη δεις πάνε μίλα της.Μη σε νοιάζει αν θα σαι ντροπαλός ή κομπλαρισμένος,απεναντίας αυτά είναι ατού στην πρώτη γνωριμία.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Της μιλάς , γνωρίζεστε , προχωράει το πράγμα και googlαρει Suzuki Address για να μάθει πληροφορίες για το υπέρτατο παπί . Στη συνέχεια διαβάζει mybike και αφού μάθει πόσα  άλογα δίνει το καλσόν στην εισαγωγή  "πέφτει" σε αυτό το τόπικ , τα SWAT είναι στο σπίτι σου και αυτή στο εξωτερικό .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 λεπτά, το μέλος stavros-2stroker έγραψε:

Της μιλάς , γνωρίζεστε , προχωράει το πράγμα και googlαρει Suzuki Address για να μάθει πληροφορίες για το υπέρτατο παπί . Στη συνέχεια διαβάζει mybike και αφού μάθει πόσα  άλογα δίνει το καλσόν στην εισαγωγή  "πέφτει" σε αυτό το τόπικ , τα SWAT είναι στο σπίτι σου και αυτή στο εξωτερικό .

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν γνωριστείτε, στείλε μου πμ ή γράψε ένα @ksino1100 εδώ, να έρθω να σβήσω το thread!!!!

Μη μας πει κ πρωτάρηδες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 44 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

@stavros-2stroker HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA xD Λες; 

Δια παν ενδεχόμενο  get hard

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21/6/2018 at 7:23 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Λοιπόν εγω είμαι πρόθυμος να πάρω το Σουτζουκάκι μου και να βολτάρω σε κάθε τετραγωνικό μέτρο της πόλης για να την βρω. Άμα έχει γκόμενο τότε θα τον εξαϋλώσω όπως είπα και μάλιστα θα φανεί και σαν ατύχημα απο θεομηνία. Ποιο motovlog ρε εδω μαζέυω ένα ένα το € για να πάρω τα τσιγάρα μου :2funny:

ρε γκαντεμ αι καλα δεν ειχες κακαλα να της μιλησεις γιατι δε τ πηρες απο πισω τουάχιστον να μαθεις που μενει??? να τις αφηνες και κανα ραβασακι στη σελα...αφου βρηκες πινακιδα ρωτα σε αστυνομικο γνωστο θα μαθεις επιθετο αν ειναι στου μπαμπα το ονομα και βαρας φεις...ΑΑΑ τραβα μιλα της στα ισα προτεινε της να πατε μια βολτα μαζι και μη αρχισεις τα σε ερωτευτηκα εισαι η πιο ομορδη του Βολου και τετοια γιατι ξενερωνουν

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιζουν καλα γονιδια στο Βολο,εχω γνωρισει απιστευτα μωρα και σχεδον ολες ξανθες/καστανοξανθες μπλε ματι.Καλα καθε περιοχη εχει τα δικα της απλα μου κανε εντυπωση πολυ ανοιχτοχρωμο ματι προς Βολο και Λαρισα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Antreasss ναι πες το αυτό σε εμένα που είμαι shy as fuck με όλες :( Αμα την ξαναδω θα της μιλήσω όμως δεν υπάρχει περίπτωση. Και ναι @Xlitos εδω στον Βόλο και Λάρισα έχει πολύ καλά κομμάτια η αλήθεια είναι...αρκεί να βρεις καμιά που να αξίζει και να μην είναι brain-dead σαν τις πιο πολλές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες την και τρακαρε τη! Θα κερδισεις μπολικο χρονο μαζι της περιμενοντας τις ασφαλιστικες, και στο τελος θα παρεις και τηλεφωνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα πηγαίνω δίπλα της και μαρσάρω για να κάνει αυτό το "φσσσσ" το σώμα ψεασμού λέτε να της τραβήξω την προσοχή και να εντυπωσιαστεί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Εδώ κρίνουν από ζώδια

Είμαι Δίδυμος. Αυτό βοηθάει; 

@crussifier Βασικά στην αρχή όταν ξεκίνησα να βγαίνω έξω κλπ που φαίνονταν τεράστια πόλη. Τώρα ουσιαστικά την βαρέθηκα κάπως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε:

Αμα πηγαίνω δίπλα της και μαρσάρω για να κάνει αυτό το "φσσσσ" το σώμα ψεασμού λέτε να της τραβήξω την προσοχή και να εντυπωσιαστεί;

Άντε πάλι με το φσσσ. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι οχι μην το κοροϊδευεις μπορει και να ειναι το ερωτικο καλεσμα για τα μηχανοβια κορασια :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε θα βγάλω και εγώ το φίλτροκουτί να έχω φσσσς x 4 από το τετραπεταλουδο ναουμ

:hunter:

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα