borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Πρόσφατα πήγα για γενικό σέρβις το μηχανάκι (400 ευρά αλλαγή λάδια-φίλτρο,υγρά φρενών, παραφλου, ρύθμιση βαλβίδες, καθάρισμα ψεκασμού, συμμάζεμα και κόλλημα κτ μαγνήτες που έχει στο βολάν και είχαν σκορπίσει, αλλαγή ένα γρανάζι που είχε κάπου στο στρόφαλο και σφύριζε, σταύρωμα, ξεμάτιασμα και γεια σας). Πριν πάω για σέρβις η θερμοκρασία του μηχανακίου έπαιζε 87-89 .Μετά το σέρβις έπαιζε 81-83. Θα μου πείτε τώρα σιγά το θέμα αλλάχτηκαν τα υγρά λογικό είναι να πέσει. Το πρόβλημά μου δεν είναι αυτό όμως. Καμιά εβδομάδα τώρα μετά το σέρβις και στις βόλτες και σε ταξίδι Λάρισα-Θεσ/νίκη η θερμοκρασία έπαιζε σταθερά 81-83. Από προχθές που έβρεξε(το σημειώνω γτ ίσως είναι σημαντικό) και χρειάστηκε να πάω κάπου 25-30χλμ με τη μηχανή η θερμοκρασία άρχισε να παίζει από 79 μέχρι 87 με πολύ γρήγορη εναλλαγή.Εκείνη την ώρα δεν έδωσα σημασία γτ λέω βροχή είναι χαζεύει ο θερμοστάτης. Το θέμα είναι ότι η βροχή σταμάτησε και έχω 2 μέρες όμως με τον θερμοστάτη δεν ξέρω τι παίζει και το κάνει ακόμα. Θα το πάω ξανά στο μάστορα απλά επειδή λόγο δουλειάς είναι λίγο δύσκολο αυτές τις μέρες ήθελα τι γνώμη σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 Καλησπερα φιλε, Παρόμοιο θεμα ειχα στο vfr και το προβλημα ηταν οτι ειχα ξεχασει να βιδώσω σωστα την γείωση. Δηλαδη το καλωδιο απο τον αρνητικό πολο της μπαταριας που πηγαινει στο σασι. Δεν ειναι ο θερμοστατης αλλα ο αισθητηρας της θερμοκρασιας, Κοιταξε τα καλωδια στην μπαταρια και στο σασι.Ισως ειναι αυτη η αιτια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 Eγω δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα.Οι θερμοκρασιες σου ειναι απολυτως φυσιολογικες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 Θερμοκρασιες μεταξυ 80-90 βαθμοι ειναι κανονικες. οι γρηγορες αυξομειώσεις δεν ειναι. Νομιζω αυτο λεει ο φιλος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 Ναι το γνωριζω αυτο. Απλα το μηχανακι επαιζε 81-83 σταθερα. Γι αυτο ρωταω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 Άστα να παν στο διάολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Άστα να παν στο διάολο Δεν βοηθαει και πολυ αυτο αλλα ειναι μια αποψη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες