Haniko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2018 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες Μπορεί το θέμα να μην είναι σχετικό με την άσφαλτο ή το χώμα, ωστόσο χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας! Τα τρία παρακάτω links αφορούν έρευνα με θέμα τις ατομικές διαφορές σε διεθνές επίπεδο. Τα ερωτηματολόγια έχουν συνολική διάρκεια πολύ λιγότερη από 10 λεπτά, υπάρχει ανωνυμία και η συμμετοχή σας με βοηθάει πάρα πάρα πολύ. Είναι σημαντικό να συμπληρωθούν και τα τρία ερωτηματολόγια Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!http://www.badania.aps.edu.pl/index.php/561442?lang=elhttp://www.badania.aps.edu.pl/index.php/853886?lang=elhttp://www.badania.aps.edu.pl/index.php/776955?lang=el 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Haniko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Please, κάποιος..; κάποια..; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 ετοιμα και τα 3 απο μενα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Ημουν στη θεση σου, και με χαρα τα συμπληρωσα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Haniko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 38 λεπτά, το μέλος gkourmoul1 έγραψε: Ημουν στη θεση σου, και με χαρα τα συμπληρωσα.... Σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση, δεν την βρίσκω παντού είναι η αλήθεια. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο όταν χρειάζεσαι 800 απαντήσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Εγω εβρισκα γυρω στις 200 και τις τετραπλασιαζα, αλλαζοντας λιγο τα δεδομενα. Εαν δεν πεσει λιγο μαγειρεμα, δεν βγαινει η πρωτογενης ερευνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Haniko 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος gkourmoul1 έγραψε: Εγω εβρισκα γυρω στις 200 και τις τετραπλασιαζα, αλλαζοντας λιγο τα δεδομενα. Εαν δεν πεσει λιγο μαγειρεμα, δεν βγαινει η πρωτογενης ερευνα... Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί, καθώς είμαι ήδη στις 700 συμμετοχές (μέσα σε 2 εβδομάδες). Έχω πίστη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Καλη επιτυχια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Νικολέτα καλή επιτυχία και από μένα. Μόλις ολοκλήρωσα τη συμμετοχή μου και στα 3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2018 Καλή σου επιτυχία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Καλή επιτυχία! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Done και από εμένα, καλή επιτυχία! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 (τροποποιήθηκε) έγιναν και απο μένα 3/3 :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2018 από τον Stratos 650 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2018 Done,καλη επιτυχια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες