Jump to content
Sign in to follow this  
pavlosR1

τρακαρισμα - αναπηρια

Recommended Posts

καλησπέρα σας.

τρακαρε ο αδερφος μου, σε στενο δρομο αμεσως μετα απο στροφη τον εκλεισε λεωφορειο, πεταξε το μηχανακι και εσκασε πανω στις μπαριερες. πλεον ειανι καλα αλλα το χερι εχει θεμα με καποιο νευρο και κθε γιατρος λεει τα δικα του. αλλοι λενε ενα χρονο, αλλοι λενε μονιμο. μενει να παει στο ΚΑΤ για εξεταση.

περασε μπροστα απο την αστυνομία και οι ιδιοι μας ειπαν πως δεν ετρεχε-φοραγε κρανος και ηταν κυριλε. μονη μαρτυρια για το τροχαιο ο οδηγος του λεοφωρειου που ειπε πως πεταξε το μηχανακι και πηδηξε.

πηγα ειδα το σημειο, ειδα τα λαστιχα απο το μηχανακι, το μηχανακι δε επεσε ποτε, δεν γλιστρησε ποτε, εφυγε ορθιο στις μπαριερες, ροδιες απο φρενα δεν υπηρχαν, μονο ροδιες στα χωματα που εδειχναν πως το πηγαινε προς την ακρη του δρομου μεχρι που το πεταξε. ο οδηγος τον ειδε φατσα και τωρα που περασε απο το σημειο θυμηθηκε πως οντως τον εκλεισε.

του πηραν αιμα και βρηκαν αλκοολ. είχε πιει 2 ουζα 1 ωρα πριν και τιποτα περισοτερο. επισης ραγισμενη ομοπλατη και παϊδι.

αυριο θα ψαξω τον οδηγο, τον αριθμο του λεωφορειου. ειανι υποχρεωμενοι να το δωσουν, σωστα?

τι κανουμε απο εδω και περα? μας ειπαν σημερα για μονιμο αχρηστο χερι, ο αδερφος μου εκλεγε και εγω τα πηρα στο κρανιο, τοσες μερες δεν καναμε τιποτα. ηρθε η ωρα να κανουμε κατι.

που απευθυνομαστε? υπαρχει καποιος γνωστος σας? ξερει καποιος τις διαδικασιες? γιατι αν νομικα δεν γινει τιποτα.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καταρχην φιλε το χερι θα γινει επαθε παρομοιο προβλημα γειτονακι μου οι γιατροι ειπαν οτι εχει λιγες ελπιδες και το χερι 1 χρονο μετα ειναι πληρως λειτουργικο απλα βρειτε κορυφη γιατρο για την επεμβαση..Για το οτι ηπιε ειναι επιβαρυντικο δε ξερω τι ποσοστο αλκοολ εδειξε στο αιμα κλπ..Θα σου δωσω μια συμβουλη βρες κορυφη νομικο γραφειο και καρυφη γιατρο μη τσιγκουνευτεις μιας και ολα δειχουν οτι ο οδηγος λεωφορειου φταιει θα βρεθει ακρη αρκει να κανεις τις σωστες επιλογες σε δικηγορο

Περαστικα να εχει το αδεφακι σου ολα καλοα θα πανε

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα στον αδερφο σου. Θελει ψαξιμο, υπομονη  αισιοδοξια και καλους γιατρους.

Για τα υπολοιπα ρωτα δικηγορο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτα απο ολα ηρεμια και καθαρο μυαλο φιλε μου.

ΟΚ το ΚΑΤ αλλα οταν υπαρχει θεμα με το χερι παμε και σε ιδιωτες .

ΝΑ πας στον  Δαουτη στo metropolitan , ο ανθρωπος ειναι κορυφη στο ειδος του, και μην καθυστερεις , ο χρονος μετραει σε αυτα τα θεματα.

Εχω δει χερια απο τον συγκεκριμενο που δεν πιστευα οτι θα λειτουργησουν.

https://www.metropolitan-hospital.gr/el/υπηρεσίες/γενικές-υπηρεσίες/ορθοπαιδική/ομάδα/item/158-δαουτησ-νικολαοσ

Τον οδηγο τον πας αιμα με δικηγορους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα