Jump to content
Sign in to follow this  
diazz1988

επιλογή κράνους

Recommended Posts

καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα κράνος κοντά στα 150 € το μηχανάκι που έχω είναι beverly 200 οι αποστάσεις που κάνω είναι max 20 χιλιόμετρα τι είναι καλύτερο να πάρω full face   Flip-Up  jet από ποια εταιρία ? από το internet αξίζει να το πάρω? η είναι καλύτερα να το δοκιμάσω στο κατάστημα? τα κράνη έχουν ημερομηνία λήξεις παράγωγης ? 

ένα φθηνό κράνος που δοκίμασα όταν παίρνεις ανάσα θολώνει το τζαμί αυτό γίνετε σε όλα τα κράνη

Τροποποιήθηκε από τον diazz1988

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κρανος full face θα ελεγα και μονο αυτό για προστασία κατω γναθου κλπ σε περίπτωση ατυχήματος..από κοντά, να εφαρμόζει χωρίς να σφίγγει..ανάλογα το υλικό και τη χρήση η λήξη..

δες κ εδώ https://accident-investigator.me/κράνος-μηχανής/

https://www.moto-accessories.gr/article/pos_mporo_na_dialexo_to_katallelo_kranos

Τροποποιήθηκε από τον aleile

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος diazz1988 έγραψε:

καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα κράνος κοντά στα 150 € το μηχανάκι που έχω είναι beverly 200 οι αποστάσεις που κάνω είναι max 20 χιλιόμετρα τι είναι καλύτερο να πάρω full face   Flip-Up  jet από ποια εταιρία ? από το internet αξίζει να το πάρω? η είναι καλύτερα να το δοκιμάσω στο κατάστημα? τα κράνη έχουν ημερομηνία λήξεις παράγωγης ? 

ένα φθηνό κράνος που δοκίμασα όταν παίρνεις ανάσα θολώνει το τζαμί αυτό γίνετε σε όλα τα κράνη

αδερφε.

motofashion

καλλιροης

εχει leftovers

κομμενα νουμερα σε kbc και αλλα.

τιμη αυτων 40 ευρω!

ο λογος εχει κλεισει η εταιρεια και δεν εχει ανταλλακτικα.

αυτος εχει λιγα στοκ ανταλλακτικα ομως....

kbc αξιας 200 + ευρω στα 40 νομιζω αξιζει .....

ριξε μια ματια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα 

Ειμαι κάτοχος ενός UVEX SUPER LIGHT CARBON εδώ και δέκα χρόνια περίπου , οπότε και ο καιρός για αλλαγή .

Είμαι μετάξυ του https://www.skroutz.gr/s/16246754/Shoei-NXR-Dystopia-TC-5.html και του 

https://www.skroutz.gr/s/9634315/Shark-Spartan-Carbon-Skin-Black-Anthracite.html , για πείτε την γνώμη σας .

Ευχαριστώ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ Δ έγραψε:

Καλημέρα 

Ειμαι κάτοχος ενός UVEX SUPER LIGHT CARBON εδώ και δέκα χρόνια περίπου , οπότε και ο καιρός για αλλαγή .

Είμαι μετάξυ του https://www.skroutz.gr/s/16246754/Shoei-NXR-Dystopia-TC-5.html και του 

https://www.skroutz.gr/s/9634315/Shark-Spartan-Carbon-Skin-Black-Anthracite.html , για πείτε την γνώμη σας .

Ευχαριστώ 

Εχω το spartan εδω και δυομιση χρονια. Συνοπτικα:

• Εξαιρετικα αθορυβο
  • Πολυ καλος ο επάνω εξαερισμος, οχι και τοσο ο κατω.
  • Το υποσιαγωνο ειναι πτυσσομενο και μεγαλο. Το ανοιγοκλεινεις και εν κινησει, οποτε μεγαλο συν. Πολυ καλη καλυψη
  • Η εσωτερικη ζελατινα ηλιου κατεβαινει μεχρι τερμα κατω, καλυπτει ολο το πεδιο ορασης και ειναι τοσο σκουρη οσο πρεπει και οχι ψευτια . Εννοειται πως τον χειμωνα θολωνει κατευθειαν με κλειστη την εξωτερικη ζελατινα.
  • Καλο βαρος
  • Πολυ καλη  αεροδυναμικη. Γυρνα το κεφαλι σου οπως θες, δεν καταλαβαινει τιποτα.
  • 5 χρονια εγγυηση
  • Συμπεριλαμβανεται pinlock (τουλαχιστον απο εξωτερικο που το πηρα εγω)
  • double d-ring

Στα μειον οτι δεν εχει πισω εξαερισμο, ο επανω μπροστινος ομως ειναι τοσο καλος που δεν νοιωθεις να σου λειπει το air-flow. Αν υπηρχε προφανως και θα αυξανοταν ο θορυβος, οποτε ακολουθησαν σχεδιο schuberth εδω.
Επισης το carbon ειναι carbon SKIN,  οπερ και σημαινει πως εχει μια εξωτερικη επιστρωση carbon και το εσωτερικο ειναι fiberglass.
Και τα δυο παραπανω "μειονεκτηματα" αποτελουν λεπτομερειες για μενα προσωπικα.

Ειλικρινα, μου την δινει τρομερα στα νευρα το να παινευει καποιος κατι ως το καλυτερο, μονο και μονο επειδη το εχει ο ιδιος του, αλλα πραγματικα δεν βρισκω κατι κακο στο εν λογω κρανος και πραγματικα δεν μου κανει εντυπωση που πολλοι το συγκρινουν με το gt-air. Ειδικα στα 220 (σκετο fiberglass, απο ebay) που το ειχα παρει, δεν το συζηταω καν.

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πας δοκιμαζεις και παιρνεις αυτο που σου καθεται καλυτερα!

μη κολας σε μοντελα, promotion κτλ. κρανη απο 200ευρω και πανω ειναι μια χαρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 3/9/2020 at 1:49 ΜΜ, το μέλος Χ έγραψε:

Εχω το spartan εδω και δυομιση χρονια. Συνοπτικα:

• Εξαιρετικα αθορυβο
  • Πολυ καλος ο επάνω εξαερισμος, οχι και τοσο ο κατω.
  • Το υποσιαγωνο ειναι πτυσσομενο και μεγαλο. Το ανοιγοκλεινεις και εν κινησει, οποτε μεγαλο συν. Πολυ καλη καλυψη
  • Η εσωτερικη ζελατινα ηλιου κατεβαινει μεχρι τερμα κατω, καλυπτει ολο το πεδιο ορασης και ειναι τοσο σκουρη οσο πρεπει και οχι ψευτια . Εννοειται πως τον χειμωνα θολωνει κατευθειαν με κλειστη την εξωτερικη ζελατινα.
  • Καλο βαρος
  • Πολυ καλη  αεροδυναμικη. Γυρνα το κεφαλι σου οπως θες, δεν καταλαβαινει τιποτα.
  • 5 χρονια εγγυηση
  • Συμπεριλαμβανεται pinlock (τουλαχιστον απο εξωτερικο που το πηρα εγω)
  • double d-ring

Στα μειον οτι δεν εχει πισω εξαερισμο, ο επανω μπροστινος ομως ειναι τοσο καλος που δεν νοιωθεις να σου λειπει το air-flow. Αν υπηρχε προφανως και θα αυξανοταν ο θορυβος, οποτε ακολουθησαν σχεδιο schuberth εδω.
Επισης το carbon ειναι carbon SKIN,  οπερ και σημαινει πως εχει μια εξωτερικη επιστρωση carbon και το εσωτερικο ειναι fiberglass.
Και τα δυο παραπανω "μειονεκτηματα" αποτελουν λεπτομερειες για μενα προσωπικα.

Ειλικρινα, μου την δινει τρομερα στα νευρα το να παινευει καποιος κατι ως το καλυτερο, μονο και μονο επειδη το εχει ο ιδιος του, αλλα πραγματικα δεν βρισκω κατι κακο στο εν λογω κρανος και πραγματικα δεν μου κανει εντυπωση που πολλοι το συγκρινουν με το gt-air. Ειδικα στα 220 (σκετο fiberglass, απο ebay) που το ειχα παρει, δεν το συζηταω καν.

george, το δοκιμασες καπου θεσσαλονικη πριν το παρεις?Αν ναι που εχει εδω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 22 ώρες, το μέλος -TRANE- έγραψε:

george, το δοκιμασες καπου θεσσαλονικη πριν το παρεις?Αν ναι που εχει εδω?

Οχι, το πηρα απο πωλητη που δεχοταν επιστροφες δωρεαν. Θεσσαλονικη τα φερνει το mega stock bazaar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα