diazz1988 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα κράνος κοντά στα 150 € το μηχανάκι που έχω είναι beverly 200 οι αποστάσεις που κάνω είναι max 20 χιλιόμετρα τι είναι καλύτερο να πάρω full face Flip-Up jet από ποια εταιρία ? από το internet αξίζει να το πάρω? η είναι καλύτερα να το δοκιμάσω στο κατάστημα? τα κράνη έχουν ημερομηνία λήξεις παράγωγης ? ένα φθηνό κράνος που δοκίμασα όταν παίρνεις ανάσα θολώνει το τζαμί αυτό γίνετε σε όλα τα κράνη Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2018 από τον diazz1988 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aleile 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 (τροποποιήθηκε) κρανος full face θα ελεγα και μονο αυτό για προστασία κατω γναθου κλπ σε περίπτωση ατυχήματος..από κοντά, να εφαρμόζει χωρίς να σφίγγει..ανάλογα το υλικό και τη χρήση η λήξη.. δες κ εδώ https://accident-investigator.me/κράνος-μηχανής/ https://www.moto-accessories.gr/article/pos_mporo_na_dialexo_to_katallelo_kranos Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2018 από τον aleile Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικοςδ 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2018 πριν 19 ώρες, το μέλος diazz1988 έγραψε: καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα κράνος κοντά στα 150 € το μηχανάκι που έχω είναι beverly 200 οι αποστάσεις που κάνω είναι max 20 χιλιόμετρα τι είναι καλύτερο να πάρω full face Flip-Up jet από ποια εταιρία ? από το internet αξίζει να το πάρω? η είναι καλύτερα να το δοκιμάσω στο κατάστημα? τα κράνη έχουν ημερομηνία λήξεις παράγωγης ? ένα φθηνό κράνος που δοκίμασα όταν παίρνεις ανάσα θολώνει το τζαμί αυτό γίνετε σε όλα τα κράνη αδερφε. motofashion καλλιροης εχει leftovers κομμενα νουμερα σε kbc και αλλα. τιμη αυτων 40 ευρω! ο λογος εχει κλεισει η εταιρεια και δεν εχει ανταλλακτικα. αυτος εχει λιγα στοκ ανταλλακτικα ομως.... kbc αξιας 200 + ευρω στα 40 νομιζω αξιζει ..... ριξε μια ματια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diazz1988 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2018 ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2020 Καλημέρα Ειμαι κάτοχος ενός UVEX SUPER LIGHT CARBON εδώ και δέκα χρόνια περίπου , οπότε και ο καιρός για αλλαγή . Είμαι μετάξυ του https://www.skroutz.gr/s/16246754/Shoei-NXR-Dystopia-TC-5.html και του https://www.skroutz.gr/s/9634315/Shark-Spartan-Carbon-Skin-Black-Anthracite.html , για πείτε την γνώμη σας . Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ Δ έγραψε: Καλημέρα Ειμαι κάτοχος ενός UVEX SUPER LIGHT CARBON εδώ και δέκα χρόνια περίπου , οπότε και ο καιρός για αλλαγή . Είμαι μετάξυ του https://www.skroutz.gr/s/16246754/Shoei-NXR-Dystopia-TC-5.html και του https://www.skroutz.gr/s/9634315/Shark-Spartan-Carbon-Skin-Black-Anthracite.html , για πείτε την γνώμη σας . Ευχαριστώ Εχω το spartan εδω και δυομιση χρονια. Συνοπτικα: Εξαιρετικα αθορυβο Πολυ καλος ο επάνω εξαερισμος, οχι και τοσο ο κατω. Το υποσιαγωνο ειναι πτυσσομενο και μεγαλο. Το ανοιγοκλεινεις και εν κινησει, οποτε μεγαλο συν. Πολυ καλη καλυψη Η εσωτερικη ζελατινα ηλιου κατεβαινει μεχρι τερμα κατω, καλυπτει ολο το πεδιο ορασης και ειναι τοσο σκουρη οσο πρεπει και οχι ψευτια . Εννοειται πως τον χειμωνα θολωνει κατευθειαν με κλειστη την εξωτερικη ζελατινα. Καλο βαρος Πολυ καλη αεροδυναμικη. Γυρνα το κεφαλι σου οπως θες, δεν καταλαβαινει τιποτα. 5 χρονια εγγυηση Συμπεριλαμβανεται pinlock (τουλαχιστον απο εξωτερικο που το πηρα εγω) double d-ring Στα μειον οτι δεν εχει πισω εξαερισμο, ο επανω μπροστινος ομως ειναι τοσο καλος που δεν νοιωθεις να σου λειπει το air-flow. Αν υπηρχε προφανως και θα αυξανοταν ο θορυβος, οποτε ακολουθησαν σχεδιο schuberth εδω. Επισης το carbon ειναι carbon SKIN, οπερ και σημαινει πως εχει μια εξωτερικη επιστρωση carbon και το εσωτερικο ειναι fiberglass. Και τα δυο παραπανω "μειονεκτηματα" αποτελουν λεπτομερειες για μενα προσωπικα. Ειλικρινα, μου την δινει τρομερα στα νευρα το να παινευει καποιος κατι ως το καλυτερο, μονο και μονο επειδη το εχει ο ιδιος του, αλλα πραγματικα δεν βρισκω κατι κακο στο εν λογω κρανος και πραγματικα δεν μου κανει εντυπωση που πολλοι το συγκρινουν με το gt-air. Ειδικα στα 220 (σκετο fiberglass, απο ebay) που το ειχα παρει, δεν το συζηταω καν. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2020 από τον Χ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2020 πας δοκιμαζεις και παιρνεις αυτο που σου καθεται καλυτερα! μη κολας σε μοντελα, promotion κτλ. κρανη απο 200ευρω και πανω ειναι μια χαρα 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-TRANE- 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2020 Την 3/9/2020 at 1:49 ΜΜ, το μέλος Χ έγραψε: Εχω το spartan εδω και δυομιση χρονια. Συνοπτικα: Εξαιρετικα αθορυβο Πολυ καλος ο επάνω εξαερισμος, οχι και τοσο ο κατω. Το υποσιαγωνο ειναι πτυσσομενο και μεγαλο. Το ανοιγοκλεινεις και εν κινησει, οποτε μεγαλο συν. Πολυ καλη καλυψη Η εσωτερικη ζελατινα ηλιου κατεβαινει μεχρι τερμα κατω, καλυπτει ολο το πεδιο ορασης και ειναι τοσο σκουρη οσο πρεπει και οχι ψευτια . Εννοειται πως τον χειμωνα θολωνει κατευθειαν με κλειστη την εξωτερικη ζελατινα. Καλο βαρος Πολυ καλη αεροδυναμικη. Γυρνα το κεφαλι σου οπως θες, δεν καταλαβαινει τιποτα. 5 χρονια εγγυηση Συμπεριλαμβανεται pinlock (τουλαχιστον απο εξωτερικο που το πηρα εγω) double d-ring Στα μειον οτι δεν εχει πισω εξαερισμο, ο επανω μπροστινος ομως ειναι τοσο καλος που δεν νοιωθεις να σου λειπει το air-flow. Αν υπηρχε προφανως και θα αυξανοταν ο θορυβος, οποτε ακολουθησαν σχεδιο schuberth εδω. Επισης το carbon ειναι carbon SKIN, οπερ και σημαινει πως εχει μια εξωτερικη επιστρωση carbon και το εσωτερικο ειναι fiberglass. Και τα δυο παραπανω "μειονεκτηματα" αποτελουν λεπτομερειες για μενα προσωπικα. Ειλικρινα, μου την δινει τρομερα στα νευρα το να παινευει καποιος κατι ως το καλυτερο, μονο και μονο επειδη το εχει ο ιδιος του, αλλα πραγματικα δεν βρισκω κατι κακο στο εν λογω κρανος και πραγματικα δεν μου κανει εντυπωση που πολλοι το συγκρινουν με το gt-air. Ειδικα στα 220 (σκετο fiberglass, απο ebay) που το ειχα παρει, δεν το συζηταω καν. george, το δοκιμασες καπου θεσσαλονικη πριν το παρεις?Αν ναι που εχει εδω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2020 πριν 22 ώρες, το μέλος -TRANE- έγραψε: george, το δοκιμασες καπου θεσσαλονικη πριν το παρεις?Αν ναι που εχει εδω? Οχι, το πηρα απο πωλητη που δεχοταν επιστροφες δωρεαν. Θεσσαλονικη τα φερνει το mega stock bazaar 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες