luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) Καλησπερίζω τη παρέα του mybike.gr. Προχθές πούλησα το cbfaki μου και άλλαξα κατηγορία (kawasaki ninja 2010 250r). Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι δύο. 1. Ιδανικά ελαστικά - τα προηγούμενα λάστιχα δεν είναι χάλια, απλά έχουν κάτσει για 3 χρόνια σίγουρα. Με μια μίνι-αναζήτηση στην αγορά κατέληξα σε :εδώ είμαι ανάμεσα απο τα michelin pilot street radial και pirelli diablo rosso 2. Γνώμες? 2. Χρειάζομαι νέο κράνος? - απο 125 σε 250 έχει μεγάλη διαφορά στα χιλιόμετρα που θα ταξιδεύω. Το κρανάκι μου είναι τίμιο και το αγόρασα κοντά 175 ευρώ είναι LEM Bora (Standard ECE 22.05) edit: BRIDGESTONE BT45 μου έδωσαν τιμή 180ε περασμένα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2018 από τον luc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BdawG 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) μην βαλεις τουριστικα λαστιχα σαν τα bt45 και τα michelin με τιποτα,εγω πριν χρονια ειχα βαλει τα bt090 και ηταν πολυ καλα ,κοιτα κατι σε s20-s21-diablo rosso 2 κλπ μαλακα λαστιχα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2018 από τον BdawG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 ....και μην πας σε εκεινον που εβαλες εκεινα στο CBFακι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Verbal Kint έγραψε: ....και μην πας σε εκεινον που εβαλες εκεινα στο CBFακι.... Γιατί έτσι? Δεν είναι το cbf της φωτογραφίας το δικό μου αν φαίνεται κάτι απο εκεί πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Τώρα δα, το μέλος luc έγραψε: Γιατί έτσι? Δεν είναι το cbf της φωτογραφίας το δικό μου αν φαίνεται κάτι απο εκεί πάντως. Δικια σου δεν ηταν η αγγελια οπου πωλουταν ενα cbf125 οπου μεσα σε ολα που ειχε επανω του ειχε και...- ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΡΙΝ 500 ΧΛΜ ( ΑΞΙΑΣ 300Ε) ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
luc 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 πριν 43 λεπτά, το μέλος Verbal Kint έγραψε: Δικια σου δεν ηταν η αγγελια οπου πωλουταν ενα cbf125 οπου μεσα σε ολα που ειχε επανω του ειχε και...- ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΡΙΝ 500 ΧΛΜ ( ΑΞΙΑΣ 300Ε) ??? Μάλλον έγραψα παραπάνω. Κάπου στα 180 κοστισαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.041 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 βαλε continental contigo, bridgestone bt16 για all around χρηση. αν εισαι λιγακι στριφτερος βαλε bridgestone s21. τα rosso 2 ειναι ακριβα αλλα ειναι καλυτερα απο τα αλλα. σε τετοιο μοτο δε πολυ εχουν νοημα ομως. το κρανος δε το γνωριζω. αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα παρε ενα επωνυμο στα ~200ευρω. μπουφαν και γαντια επιβαλλονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες