Jump to content
elprimerozen

Dunlop sportsmart TT 2018

Recommended Posts

Μιας και επεσα πανω στην κουβεντα θα γραψω την αποψη μου για οποιον μελοντικα θεληει να το βαλει.

1 trackday με 4 σεσιον και 2000κμ μου εβγαλε το πισω. το μπροστα ειναι καλο και θα βγαλει αλλο ενα πισινο. πιεσεις 28 πισω 31 μπροστα.

σε ηλιολουστες μερες την παλευει, ζεστενετε καπως και μπορεις να πας μια βολτα. αλλα για να το ευχαριστηθείς πρέπει να πας τάπα. για σβελτη βολτα δεν κανει, ζεστενετε δυσκολα. για οριακη οδηγηση επισης δεν κανει, ειχα γλιστρημα στο πισω σε ανοιγμα του γκαζιου αλλα τιποτα τρομακτικο και ακρως ελεγξιμο.

μπορω να το παω πολυ πιο γρηγορα αποτι πηγαινα τα σ21 αλλα δεν μπορω να το παω χαλαρα οπως πηγαινα τα 21 που εχω βαλει αρκετες φορες..

σε γενικες γραμες ικανοποιητικο λαστιχο αλλα για τα χιλιομετρα που μου εβγαλε αν ποτε αποφασισω να ξαναπαω σε λαστιχο με τοπ κρατημα θα βαλω supercorsa. αν θελω να βγαζω και κανα χιλιομετρο σε s22 αφου το σ21 καταργηθηκε.

αυτα, καλο καλοκαιρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μετα απο περιπου 8000χλμ τα λαστιχα εφτασαν στο τελος τους,το μπροστινο εχει ακομα να δωσει το κατι τις αλλα εχει τετραγωνισει και αυτο,το πισω γλυστραει αρκετα και δεν εμπναιει καθολου εμπιστοσυνη.Σε γενικες γραμμες φοβερο λαστιχο ωστοσο για να δειξει τις δυνατοτητες του στο 100% θελει ζεσταμα καλο.Αν δεν ειχα την καουρα να δοκιμασω τα d212 θα τα ξαναεβαζα

9G7mQE2l.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και φορεθηκαν τα d212 και δοκιμαστηκαν μονο στη πιστα η διαφορα με το TT ειναι μεγαλη,αν και ποιο αργη η κορονα του D212 στο δρομο φανηκε απο τα πρωτα χλμ αλλα το εχω ξεχασει κιολας,στη πιστα απλα φοβερο με πιεσεις 28 μπροστα και 18 πισω το λαστιχακι κανει θαυματα,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα παιδιά θα πω και εγώ την εμπειρία μου, 

Έχω το k1300s έβαζα gp 211 μετά gp 212 endurance πάντα και τώρα tt. 

Χωρίς σούζες, να ξεπερνάω τα 150 σε εθνικές και εθνική όπου είναι απαραίτητο δηλ μαξ το 1/5 από τα χιλιόμετρα έβγαλα 5200 με το ττ (το πήρα ελαφρως μεταχειρισμένο με ένα trackday ή έτσι μου είπαν) ενώ με τα gp 212 έβγαζα πάντα πάνω από 7 χιλ.

Δεν ένιωσα σχεδόν ποτε σε δρόμο να μου γλιστράει σε σβέλτες διαδρομές με στροφές και γενικότερα μετα τα 1000 χλμ που το συνήθισα ουσιαστικά δεν καταλάβαινα διαφορά από τα 212, τελειώνοντας το λάστιχο σχεδον καθε φορά προφανώς στα όρια της ασφαλούς σβέλτης οδήγησης στο δρόμο.

Τωρα το ξαναβαλα καινούργιο να το δω πόσα θα μου βγάλει αλλά πιθανόν να γυρίσω στο 212.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν κορώνα νομίζω όμως ότι έχουν μια διαφορά. Εσύ που τα βάλες και τα 2 θα μας το πεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημέρα, ίσως μια ανεπαίσθητη αλλά δε μπορώ να πω ότι μου έκανε διαφορά στην οδήγηση, ίσως κάποιος πιο έμπειρος να το διαπιστώσει πιο εύκολα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθαματακι :grin:

Τα χιλιομετρα που κανω ειναι πλεον πολυ λιγα,σε φαση ουτε 3k ανα ετος και αυτα μονο σε καμμια εκδρομουλα (μονοκαβαλο) χωρις εθνικες και 200αρες.

Ελεγα να παω σε ενα κλικ πιο sticky λαστιχο μετα τα πολυ καλα s22 που φοραω και εχω ηδη 3 σετ.

Ειμαι μεταξυ των ΤΤ και rs11.

Θα ηθελα να δοκιμασω το rs11 μιας και ειναι πιο καινουργιο κ πιθανων βελτιωμενο σε σχεση με το ΤΤ που ηδη μετραει 5 χρονια στην πλατη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα